skun2 11.05.05, 22:26 poczytałem sobie kilka lat GW i sporządziłem listę wybitnych Polaków dzięki temu: -Michnik, -Balcerowicz, -Frasyniuk, -Urban, -Kwaśniewski, -Jaruzelski, -Kuroń, -Jan Paweł II, -Geremek, Kto jeszcze>? dopisujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 22:35 a czy aby na pewno posortowałeś to właściwie??? bo mam poważne wątpliwośći. A ponadto gdzie takie tuzy jak Andrzej Celiński, Leszek Miller, Marek Belka,Marek Ungier,Włodek Czrzasty, Lew Rywin,Jan Kulczyk, Robert Kwiatkowski, Ola Jakubowska mam wyliczac dalej ??.... Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 22:37 to nie są wybitni Polacy, pomyliłeś działy. Wg GW oni nie są wybitni =- wybitni są ci wyżej wymienieni i zapewne jeszcze kilku innych, ale nie ci... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 22:40 Nie pomyliłem , to Ty pomyliłes kataegorie. Jak mozna w jednym rzędzie stawiac JanaPawła II z Jaruzelskim,Geremkiem,Frasyniukiem a juz nazwisko naczelnego NIE w tym zestawieniu woła o pomste do nieba. Ale czegóż mozna sie spodziewac po "sieciowej generacji"????? Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 22:47 a czy ja to wymyśliłem? Ja tylko jestem czytelnikiem GW:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 23:05 camille_pissarro napisał: > Nie pomyliłem , to Ty pomyliłes kataegorie. > Jak mozna w jednym rzędzie stawiac JanaPawła II z > Jaruzelskim,Geremkiem,Frasyniukiem a juz nazwisko naczelnego NIE w tym > zestawieniu woła o pomste do nieba. > Ale czegóż mozna sie spodziewac po "sieciowej generacji"????? Masz coś w skrzynce:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 22:58 1 o.Hejmo 2 o.Rydzyk 3 prałat Jankowski 4 JPII Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: Wybitni Polacy 11.05.05, 23:00 - Kaczynski (x 2) - Rokita - Dorn - Giertych (x 2) - Gilowska ( + synek) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś