Gość: Konkret IP: *.proxy.aol.com 05.07.02, 19:34 Jest post na ten temat, a wy milczycie dyplomatycznie ? Powiedzcie co macie zamiar zrobic z tym fantem, przecez to hanba dla Polskiego Kosciola !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prowokat Re: OSZOLOMY -CO WY O PAETZU W UBIKACJACH ??? IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 19:37 ja po różnych kiblach chodzę i Paetza tam nie widziałem, zamiast tego są tylko kurwy cipy i chuje + nazwa klubu piłkarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Re: OSZOLOMY -CO WY O PAETZU W UBIKACJACH ??? IP: *.proxy.aol.com 05.07.02, 19:44 Przeczytaj post oburzonego Turysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Czytałem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 19:46 i on to chyba po kiblach dla intelektualistów chodzi, a ja po kiblach dla chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Prowokat! IP: *.upc.chello.be 05.07.02, 19:48 W watku o gwalcie na pakistanskiej dziewczynie ktos sie pod ciebie podszyl czy pisales z innego adresu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re:pisałem od kumpla IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 19:54 a szczeże mówiąc to z tym gwałtem to przesada ale poprowokować potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: OSZOLOMY -CO WY O PAETZU W UBIKACJACH ??? IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 19:52 Gość portalu: prowokat napisał(a): > ja po różnych kiblach chodzę i Paetza tam nie widziałem, zamiast tego są tylko > kurwy cipy i chuje + nazwa klubu piłkarskiego A ja widzialem: Tu stalem na warcie I myslalem uparcie co lepsze Dupa czy zarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: OSZOLOMY -CO WY O PAETZU W UBIKACJACH ??? IP: *.ima.pl 05.07.02, 19:57 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Gość portalu: prowokat napisał(a): > > > ja po różnych kiblach chodzę i Paetza tam nie widziałem, zamiast tego są t > ylko > > kurwy cipy i chuje + nazwa klubu piłkarskiego > > A ja widzialem: > > Tu stalem na warcie > I myslalem uparcie > co lepsze > Dupa czy zarcie A ja coś takiego: "przyszła mi niezmierna ochota zwodować tu U-boot`a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Dwa szkolne IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 19:59 kibel kibel to nie raj nie wal konia tylko sraj gdy nauczyciel w drzwiach zabuja wywal fajkę łap za chuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek damskie kozy? IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 20:40 Gość portalu: prowokat napisał(a): > kibel kibel to nie raj > nie wal konia tylko sraj > > > gdy nauczyciel w drzwiach zabuja > wywal fajkę łap za chuja W czeskim pociagu: Mile damy ja rad libam vase kozy Co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mpsps Re: damskie kozy? 05.07.02, 20:50 Gość portalu: Bolek napisał(a): W czeskim pociagu: > > Mile damy > ja rad libam > vase kozy > > Co to znaczy? mile PAnie chetnie caluje wasze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: damskie kozy? IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 20:52 mpsps napisał(a): > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > W czeskim pociagu: > > > > Mile damy > > ja rad libam > > vase kozy > > > > Co to znaczy? > > mile PAnie > chetnie caluje > wasze .... To co z tymi kozami? Odpowiedz Link Zgłoś
mpsps Re: damskie kozy? 05.07.02, 20:57 o jejku ales niedomyslny! tak tak! to chodzi o te inne hmmmm... wargi! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: damskie kozy? IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 20:59 mpsps napisał(a): > o jejku ales niedomyslny! > tak tak! to chodzi o te inne hmmmm... wargi! > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) No nie mpsps, musisz byc bardziej solidny, wlasnie zadzwonilem do znajomej Czeszki i mi powiedziala ze to cycki. Sam sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
mpsps Re: damskie kozy? 05.07.02, 21:06 nie moze byc, ale jezeli czeszka sama tak twierdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Jeszcze jeden IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 23:28 Nam strzelać nie kazano Wstapiłem na działo I spojrzałem na pole Co tam się działo Ja pierdolę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat szczerze mówiąc to nie wierze Turyście IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 19:51 za ładne te napisy 1)albo społeczeństwo zmądrzało 3)albo ci mądrzejści się staczają i zaczynają pisać po murach gdyby było Paetz to ch..., k... itp to jeszcze bym się zgodził, że coś takiego by mogło wystąpić w kiblowej poetyce ALE "Paetz rządamy od ciebie pokuty" - to zasługuje na Nobla, bo to są wyzyny kiblowej twórczośći. Chyba ktoś musiał bardzo długo siedzieć aby cos takiego wymyśleć i napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Kiblenglish IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 19:59 Gość portalu: prowokat napisał(a): > za ładne te napisy > 1)albo społeczeństwo zmądrzało > 3)albo ci mądrzejści się staczają i zaczynają pisać po murach > > gdyby było > Paetz to ch..., k... itp to jeszcze bym się zgodził, że coś takiego by mogło > wystąpić w kiblowej poetyce > > ALE > "Paetz rządamy od ciebie pokuty" - to zasługuje na Nobla, bo to są wyzyny > kiblowej twórczośći. Chyba ktoś musiał bardzo długo siedzieć aby cos takiego > wymyśleć i napisać. ten Turysta to nadawca z Ameryki, adres: *.btpl.org u nich w kiblach roznie sie pisze widzialem: the best squaw is your paw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat To w Ameryce o Paetzu w kiblach piszą? IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 20:02 a może na lotniskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: To w Ameryce o Paetzu w kiblach piszą? IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 20:04 Gość portalu: prowokat napisał(a): > a może na lotniskach Paetz was here Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: CO KTO WIDZIAŁ W KIBLU? IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 19:56 co się tak k... wiercisz K popatrz w prawo popatrz w lewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: CO KTO WIDZIAŁ W KIBLU? IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 20:00 Gość portalu: prowokat napisał(a): > co się tak k... wiercisz______________K______________popatrz w prawo > > ______________________________popatrz w lewo__________________________ chyba się teraz nie rozjedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat TURYSTO drogi IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 22:59 dalej niszczysz publiczne toalety apelami do abp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Prowokat rozmawia sam ze soba - delirium ? IP: *.proxy.aol.com 05.07.02, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat delirium - niewykluczone? Wszystko jest dla ludzi IP: *.telimeny / 192.168.0.* 05.07.02, 23:22 a to ostatnie to do twojego szefa, Turysty, było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Prowokat rozmawia sam ze soba - delirium ? IP: *.acn.waw.pl 05.07.02, 23:23 Gość portalu: Konkret napisał(a): Nie, to znudów, ogorkowy sezon, nic sie w polityce nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś