nessuno Re: Religa rozpoczyna kampanię 05.06.05, 17:10 Panie profesorze,lekarz i kardiochirurg z Pana wybitny-tego nikt nie oodważy.Zastanawia mnie,po co pcha się Pan na poletko,na którym jest Pan raczej dyletantem.Jaki z Pana polityk?Jaki będzie z Pana prezydent?Chyba taki,jak ze mnie baletnica.CO ZA SYF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Religa, Tymiński, Kaczyński chcą koryta tak jak... 05.06.05, 18:37 ich odpowiednicy w republikach bananowych. Gdyby mieli wojsko zrobiliby przewrót. A my pytamy o kwalifikacje w tym kierunku, jakiś program... Rozpędzić batem tę kolekcję uzurpatorów! Odpowiedz Link Zgłoś
krzszy1 Re: Religa, Tymiński, Kaczyński chcą koryta tak j 05.06.05, 20:02 Myślę że krzywdzisz Kaczyńskiego mieszając go z towarzystwem Religi i Tymińskiego.Niestety nikt z wymienionej trójki się nie nadaje na to stanowisko-ale wrzucanie do jednego worka komuchów z niekomuchem nie przystoi Odpowiedz Link Zgłoś
vigla zaproszenie dla Religi 05.06.05, 20:12 'Edukacja i nauka, naprawa systemu opieki zdrowotnej, rozwój gospodarki - to priorytety kandydata na prezydenta prof. Zbigniewa Religi' Dla bliższego sprecyzowania 1 priorytetu - edukacja i nauka warto zapoznac sie z portalem Niezależne Forum Akademickie www.nauka-edukacja.p4u.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik panie religa przyszywaj pan lepiej te swoje penisy 05.06.05, 21:24 a nie bierz sie pan za polityke, za cienki bolek z pana, na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarekmd Re: panie religa przyszywaj pan lepiej te swoje p 05.06.05, 21:45 Racja! i niech Pan przyszyje coituszikowi Odpowiedz Link Zgłoś
wprost1 tasmy senatora religi 05.06.05, 21:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=24802264&v=2&s=0 i www.latkowski.com Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Czy mi się tylko śniło 06.06.05, 00:08 czy ten facetmiał styczność z subsztancją którą lekarze uważają za zabójczą? Tak, chodzi mi o gorzałkę. Czy on tak jak prezydent krzak?! Czy Polska na prawdę nie może się uwolnić od stereotypu Polaka alko******ka? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Ja to sobie tak układam wiedzę 06.06.05, 00:12 że niby te jego słabości to nic. Ale czy ktoś mi może powiedzieć czy on jest przyzwoitym żydem? No chyba że jest gojem. Bo każdy nawet arab gdyby dostał taką kasę jak on na badania to doszedł był by do efektów powalających na kolana. Ale chyba nikt sięnie wynurzy i nie powie... Więc pytam cię Polsko!!!! Czy tożyd czy goj?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jozek46 Re: Religa rozpoczyna kampanię 06.06.05, 05:21 Wszędzie gdzie rządzi profesor jest bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 szkoda dobrego lekarza 06.06.05, 06:17 Jednego ratującego życie ludzkie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: szkoda dobrego lekarza 06.06.05, 11:35 na starosc sie we łbie pie.. czy moje pieniadze wpłacane na fundacje serce nie pójda na kampanie wyborcza ??? Odpowiedz Link Zgłoś