Dodaj do ulubionych

Uzdrowić polską szkołę

13.06.05, 15:21
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050613&id=po26.txt
-pierwsze co trzeba po wyborach zrobić to przeprowadzić dekomunizację
środowisk akademickich i nauczycielskich.. nie mozemy pozwolic sobie by nasza
młodziez była wychowywana w duchu antyrodzinnym antypolskim i
antychrześcijańśkim!
Obserwuj wątek
    • grom3 Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:41
      Oszolom pomazyc dobra rzecz nic nie kosztuje u nas w Kanadzie system katolicki
      szwankuje dosc duzo pedalow i lisbijek w nim.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:46
        ale my do tego nie dopuścimy...my wiemy już jak przeciwdziałać inwigilacji
        środowisk katolickich przez masońsko gejowskie grupy dywersyjne
      • felinecaline Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:46
        Jaka "Wasza - Twoja mlodziesz" Oszolku? Przeciez nawet jednego - jedyniutkiego
        dzieciecia jeszcze nie wyprodukowales (zalkadajac, ze nie wystepuje u ciebie
        azoospermia.Najpiers wplodz, wychowaj do wieku szkolnego a potem medytuj o
        odpowiedniej szkole. I przypadkiem nie posylaj tego produktu do tej samej ktora
        Ty ukonczyles - jestes najlepszym przykladem, ze to bardzo zla szkola.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:47
          ja kończyłem szkoły państwowe świeckie jakby co..
          • felinecaline Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:50
            Ja nie neguje, ze bywaja zle szkoly panstwowe, swieckie jakby co.
            • grom3 Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:55
              Oszolomku nawet nie bedziesz wiedzial kiedy szkoly przejda w tz dobre inaczej
              kochajace rece.Jak nie jestes pedal to nie dostaniesz awansu,ja za swoim
              awansem czekalem od pazdziernika.Dosc duzo firm opanowanych jest przez pedalow
              i lisbijki,przyjmuja tylko swoich nawet w szkolach katolickich.Widocznie maja
              protekcje ksiedza pedala i zakonnicy lisbijki.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 15:58
                zrobimy czystkę w kadrach i na miejsce zdeprawowanych urzędników mianujemy
                ludzi prawych i uczciwych którzy nie bedą eksperymentować na młodych ludziach
                • grom3 Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 16:01
                  A co zrobisz z pedalami ksiezmi i siostrami zakonnymi lisbijkami oni sa czescia
                  tego koscielnego systemu do gazu ich czy na szafot.
                  • oborovy Re: Uzdrowic´ polska˛ szko?e˛ 13.06.05, 16:11
                    Tak zrobil Fidel i Che na Kubie zaraz po Rewolucji ... goraco tam musialo byc!
                    • grom3 Re: Uzdrowic´ polska˛ szko?e˛ 13.06.05, 16:15
                      Tam zawsze jest goraco jajecznice mozesz usmazyc na asfalcie,chociaz teraz mam
                      u siebie upaly w Toronto 40 stopni pot leje sie po plecach w srode ma sie
                      troche oziebic do 25 stopni.Goraco jest tez u Oblatow dzisiaj naradzaja sie jak
                      upie..c polonie Kanadyjska.
                      • dupekzoledny Re: Uzdrowic´ polska˛ szko?e˛ 13.06.05, 16:34
                        trza przwrócić zdrowe zasady-ziemia jest płaska,giordano na stos.
                        hajlgiertyś memndoweszkopolski bandyto.
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 16:33
                    jeśli tacy są tzn że są to masońscy agenci..już napisałem że z agenturą
                    będziemy walczyc
                    • grom3 Re: Uzdrowić polską szkołę 13.06.05, 18:04
                      Oszolom widze ze wali tobie gdy chodzi o agentow masonskich bys musial
                      wypie..c caly Polski Episkopat i conajmniej polowe kleru i zakonnic.Jedyny
                      ktorego slucham ba nawet lubie jest jego Eminencja Frankowski z Sandomierza wie
                      ten Wielki Biskup co mowi,za bardzo jego nie lubi jego Swietojebliwosc GLEMP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka