marcus_crassus 17.06.05, 07:05 Sebastian Florek powinien zostac buddysta :)Do mistrzostwa opanowal sztuke "jak odseparowac sie od swiata i przejawac najmniejsza aktywnosc":) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolgabriel Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 07:07 przesiedział 4 lata za pensję na którą ja muszę pracować a była ona większa niż moje życiowe dochody za to płacona naszymi pieniędzmi.Poseł który nic nie robi...społeczeństwo,które wybiera ,,nikogo".Czy tu może być dobrze???? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_zuzia Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 08:31 Florek nic nie robił. SLD działało źle. Czyli jeśli Florek nic nie robił dla SLD, to w sumie dobrze lub nawet bardzo dobrze. Ale głosował jak całe SLD. To źle, lub bardzo źle. Wielki brat zadecydował: niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
pisarz_sofronov Moze Stan Tyminski przygarnie nijakiego Florka 17.06.05, 14:16 Na szczescie to juz koniec jego kariery politycznej - mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Moze Stan Tyminski przygarnie nijakiego Flork 19.06.05, 12:43 U Tymińskiego ma o tyle szanse, że ten kompletnie nie wie, co przez ostatnie 10 lat tym kraju się działo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_m_pl Florek .. ?? Who the F.. Is Florek ?? 17.06.05, 12:44 Mnie to sie normalnie, sory nie - ale Florek to normalnie z Burkiem kojarzy .. Odpowiedz Link Zgłoś
teapot [...] 17.06.05, 07:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_cause teraz się oburzacie, a kto go wybrał? 17.06.05, 08:05 Teraz święte oburzenie, że pan poseł 4 lata przesiedział na sutym wikcie podatników, a kto go wybierał? Wy przecież! Ciekawe, czy ktokolwiek z głosujących na Florka przyzna się teraz do tego Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 Re: teraz się oburzacie, a kto go wybrał? 17.06.05, 09:59 the_cause napisał: > Teraz święte oburzenie, że pan poseł 4 lata przesiedział na sutym wikcie > podatników, a kto go wybierał? Wy przecież! Ciekawe, czy ktokolwiek z > głosujących na Florka przyzna się teraz do tego Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: teraz się oburzacie, a kto go wybrał? 19.06.05, 09:59 HAHAHAHAHA!!! Posłowie wybierają się sami! Jak by były jednomandatówki to Florek by wygrał w cuglach - bo miał promocje w Bigbraderze :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Z Samoobroną startuje Brodka... 17.06.05, 08:18 To fakt.Przynajmniej umie śpiewać i ma coś do pokazania (w przeciwieństwie do Florka -on pokazać tylko goła tłustą dupę). Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Naprawdę!? 19.06.05, 21:14 Umie śpiewać? Przecież kobita fałszuje jak z nut! Odpowiedz Link Zgłoś
winetou74 WYBORY POWINNY BYĆ JAWNE, IMIENNE! 17.06.05, 08:23 A PO ZAKOŃCZONEJ KADAENCJI CI CO GŁOSOWALI NA TAKIEGO KRETYNA (CZYLI DWA RAZY WIĘKSI KRETYNI) POWINNI DOSTAĆ RACHUNEK ZA TAKIEGO DARMOZJADA ZA JEGO DIETY POSELSKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sucmar jakby tobie przyszedł rachunek za twojego wybrańca 19.06.05, 19:51 który tak naprawdę ROBIŁ, ale na niekorzyść Polski,to taki Florek to piwo po obiedzie!Nie bronię go, ale wydaje mi się, że nie dopuścili do koryta nowicjusza bez korzeni zbrodniczej partii! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Tak Florek, trzeba sie bedzie wziac do pracy.. 17.06.05, 08:23 Coraz mlodszych mamy tych emerytow w 3 RP (o ile ze zlodzieje uchwala sobie emeryture..). Odpowiedz Link Zgłoś
elefantino1 Tragedia! Pójdzie do pracy. O Boże, co to będzie? 17.06.05, 10:33 głód i nędza! Odpowiedz Link Zgłoś
sucmar nie martw się ,on sobie poradzi,nie jest biedny! 19.06.05, 19:54 gorzej z tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Florek,wal do Frasyniuka,tam eszystkich biorą 17.06.05, 10:40 Florka wezma do Frasyniuka jak wyrobi sobie prawo jazdy na ciezarowki Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Florek,wal do Frasyniuka,tam eszystkich biorą 18.06.05, 19:02 No tak, Frasyniuk na pewno go przyjmie, ale co florkowi to da? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Może kaczki go przygarną? 17.06.05, 08:27 Specjalista od Wielkiego Brata bardzo im się przyda:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Pasożyt 17.06.05, 08:27 - Nie mam panu nic do powiedzenia - powiedział mi Sebastian Florek, którego chciałem spytać o jego plany. ************************************** Znaczy, że jedynym planem Florka jest się załapać na tzw. krzywy ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Pasożyt 17.06.05, 08:39 Tak sobie sld budowala popularnosc . Florek tez szybko sie nauczyl o mozliwosciach dostepu do koryta . Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Pasożyt 17.06.05, 08:53 Przynajmniej jeden z SLD ktory mówi prawdę: nic nie robiłem, kase brałem i nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pasożyt 17.06.05, 09:35 wicurpix napisał: > Przynajmniej jeden z SLD ktory mówi prawdę: nic nie robiłem, kase brałem i nie > mam nic do powiedzenia. ************************************ Przy czym nie jest to wyłącznie specjalność SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
babalu83 Re: Pasożyt 17.06.05, 18:09 > - Nie mam panu nic do powiedzenia - powiedział mi Sebastian Florek, którego > chciałem spytać o jego plany. Jakby odpowiedział "Spieprzaj dziadu!" to może Kaczory by go przygarnęły... Odpowiedz Link Zgłoś
generalf wielka szkoda 17.06.05, 18:22 może gdyby w sejmie siedziało z trzystu takich florków i paru myślących to nie byłoby takiego syfu? Płacić takiemu od dzieła (pięć zyla od głosowania, tylko jak nie pomyli przycisków), dorzucić do tego bony do baru mlecznego i darmowe bilety PKP (wyłącznie na trasie miejsce zamieszkania-sejm). Panie Florek, pan to wcale nie myśli... żebrasz pan o akces do Samogwałtu, a niedługo będzie potrzebny nowy prezio! Poseł Florek jest własnością narodu i nie może jak pierwszy lepszy uchylać się od odpowiedzialności za losy kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: ale pismaki mialy co o Florku pisac...... 17.06.05, 08:37 Pamietam taka sensacje dnia podana przez Polsat: "wprawdzie okazalo sie, ze posel Sebastian Florek nie spowodowal wypadku, ale juz przez sama swoja obecnosc w poblizu miejscu zdarzenia mogl byc znalezc sie na policyjnej liscie potencjalnych sprawcow" ........:) Bardzo lubie takie teksty. Wynotowalem ich juz dosyc sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
tatamisi Re: ale pismaki mialy co o Florku pisac...... 17.06.05, 12:01 > Bardzo lubie takie teksty. Wynotowalem > ich juz dosyc sporo. To ja poproszę o więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
politol Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 08:46 Ten pajac za robotę się może wreszcie weźmie bo wozić dupę za społeczne pieniądze to każdy potrafi. chłystek Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Sprzedajna szmata ten florek pomidorek 17.06.05, 08:47 podobnie jak cała jaego obecna kompania Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 08:52 Proponuje zatrudnic kolesia w kolejnej edycji Big Brothera albo od razu w radzie nadzorczej TVN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 09:01 Spiesz sie Florek moze funkcja ochroniarza w skansenie sld jest jeszcze do obsadzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 09:03 Najsmieszniejsze sa te cale egzaminy w samejoborze. Ciekawe, kto je zda? Pewnie lepiszcze, jesli wczesniej bedzie znalo odpowiedzi. Z drugiej strony, jesli pytania ukladac bedzie ku..kowa, to zdadza wszyscy, bo wtedy na kazde pytanie wystarczy odpowiadac 'owies'. Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 09:35 ?Kaczory nas zadziobia? Palami ochrzcza nas Weszpolacy? Zadusza nas z Platformy Glony ? Nigdy! Mamy Leppera,Wodza Samoobrony!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 10:05 Przecież spady z SLD idą do PD-ecji, a nie SO. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25314907 Odpowiedz Link Zgłoś
dolby2 No Florek, wracaj na budowę. Byłeś gwiazdą... 17.06.05, 10:39 jesteś rozgwiazdą. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrstefanson Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 11:13 czy to nie gulczas powiedzial ,on mi zawsze smierdzial,i poco ktos taki nam w parlamencie .jednego oszoloma mniej moze sie cos poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
turecki4 A Samoobrona to znowu pracusie 17.06.05, 11:28 geniusze i stróże prawa. Przyganiał kocioł... lepiej by się wzięli za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Ale co sie naużywał, lasek naobracał, to jego 19.06.05, 08:00 zazdrościcie mu co? Faktycznie głąb ostatni, nierób, zero intelektualne ale miał farta. Troche mi go nawet żal- bo to nie tylko jego wina że teraz musi spaść z tak wysoka na dupe, to także wina nas wszystkich. Najpierw wybieramy osła na króla, a następnie chcemy robić z niego salami.I gdzież tu wina osiołka ? ja jej nie znajduję ( biedny Florek nie znał tej wersji przysłowia- łaska tłumu na pstrym koniu jedzie-) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Florka nie chce ani SLD, ani Samoobrona 17.06.05, 12:04 Po karierze tego człowieka widać jakim dnem jest demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Egzaminy w Samoobronie 17.06.05, 13:01 Egzaminy w Samoobronie buhahahahahahahaha Z czego? 1. Fałszowanie podpisów na listach wyborczych - prof. beger 2. blokowanie dróg publicznych - prof. łyżwiński 3. Schemat i praktyka niespłacania kredytów prof.prof.łyżwińscy 4. Ogólne teoria korzystania z solarium - wiecie kto.... Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Koryto-najpiekniejszy zapach na swiecie... 17.06.05, 15:54 Tak.Ten ci,specjalnej troski,wpadl w oko kazdemu Polakowi.Obnazyl do golej skory syndrom koryta.I jego zniewalajacy zapach,zapach szmalu,ukladow,nicnierobienia,prasy,konferencji prasowych dla debilow,ukladow,ukladzikow.Nawet sprawnemu inaczej sie toto spodobalo.Nawet do samej brony by toto poszlo,aby przy korycie.No ciekaw jestem,gdzie sie zahaczysz,bo pracy po tobie,zalosny przedstawicielu wielkiego nic,nie mozna sie spodziewac.Dupku z Olsztyna-zaloz firme Big Brother and Holding Company i produkuj sie na imieninach u nowobogackich.Na chleb zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Florek zrobil swoje. Florek moze odejść. 17.06.05, 16:05 Może Frasyniuk go przygarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Takich "Florkow" mamy w sejmie pewnie 300.. 17.06.05, 16:10 Nieroby, maszynki do glosowania. Sam z przyjemnoscia powciskalbym ten guzik glosujacy za 11.000 zl/mies. a cala kase z dietek przeznaczylbym na walke z "Florkami". Nie chce chlopa dobijac, ale jego nazwisko chyba na stale wpisze sie w mediach jako okreslenie posla dietetycznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Marszałek Nałęcz chce Florka! 17.06.05, 18:19 I to bardzo! Nawet zaproponował mu wspólny przemarsz podczas ostatniej "Parady". I że po "paradzie" pokaże mu swoją laskę. Niestety Florek odrzucił tą wspaniałą propozycję. Teraz pozostaje Florkowi już tylko Unia Lewicy... Odpowiedz Link Zgłoś