Dodaj do ulubionych

Kim jest "douglasmclloyd"?

IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 15:50
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2514726&a=2530026
Nie jest to dla nikogo zadna tajemnica na tym forum grasuje BURAK o
pseldonimie "douglasmclyd" (czy tam jak sie on wabi) wywodzacy sie z
tzw. "polonii mojzeszowej"...
Obserwuj wątek
    • Gość: OzRM Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.vic.bigpond.net.au 24.07.02, 16:26
      Gość portalu: Moskal napisał(a):

> <a
      href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2514726&a=
      >
      2530026"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=25
      > 14726&a=2530026</a>
      > Nie jest to dla nikogo zadna tajemnica na tym forum grasuje BURAK o
      > pseldonimie "douglasmclyd" (czy tam jak sie on wabi) wywodzacy sie z
      > tzw. "polonii mojzeszowej"...
    • Gość: nik Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.216-194-2-195.nyc.ny.metconnect.net 24.07.02, 19:54
      Wg mnie jest stara hiena forumowa (zapewne proxy.aol.com, bellsouth.net,
      rogers.com), która zalogowała sie, żeby ukryć swoje prawdziwe oblicze. Nie
      udało sie to i daglas zaczął bluzgać.Prawdziwa natura hieny zawsze wyjdzie na
      jaw, długo sie maskować nie jest w stanie..
      • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 20:09
        Gość portalu: nik napisał(a):

> Wg mnie jest stara hiena forumowa (zapewne proxy.aol.com, bellsouth.net,
        > rogers.com), która zalogowała sie, żeby ukryć swoje prawdziwe oblicze. Nie
        > udało sie to i daglas zaczął bluzgać.Prawdziwa natura hieny zawsze wyjdzie na
        > jaw, długo sie maskować nie jest w stanie..

Tropienie ci nie wychodzi. Totalna klapa. Lepszy jestes przy widlach i gnoju.
        Rob to co umiesz najlepiej.
        • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:16
          douglasmclloyd napisał:

> Gość portalu: nik napisał(a):
          >
          > > Wg mnie jest stara hiena forumowa (zapewne proxy.aol.com, bellsouth.net,
          > > rogers.com), która zalogowała sie, żeby ukryć swoje prawdziwe oblicze. Nie
          > > udało sie to i daglas zaczął bluzgać.Prawdziwa natura hieny zawsze wyjdzie
          > > na jaw, długo sie maskować nie jest w stanie..
          >
          > Tropienie ci nie wychodzi. Jestes glupim polaczkiem! Po palestynczykach zaczniemy was tez
          bombardowac w odwet z Jedwabne i Kielce! Totalna klapa, goje glupie!. Lepszy jestes przy widlach i
          gnoju - to zajecie dla polaczkow. A my, Narod Wybrany was znow zniewolimy!

> Rob to co umiesz najlepiej.
    • Gość: PER Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.chello.pl 24.07.02, 20:14
      Douglas, nie znam Cie, ale juz Cie lubie. Skoro zaskarbiles sobie niechec co
      niektorych wsiorasow spod znaku buraka, kosy, widly, sierpa i slomy, to nie
      moge nie byc po Twojej stronie.
      • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 20:25
        Gość portalu: PER napisał(a):

> Douglas, nie znam Cie, ale juz Cie lubie. Skoro zaskarbiles sobie niechec co
        > niektorych wsiorasow spod znaku buraka, kosy, widly, sierpa i slomy, to nie
        > moge nie byc po Twojej stronie.

Witam w klubie.
        • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:18
          douglasmclloyd napisał:

> Gość portalu: PER napisał(a):
          > > Douglas, nie znam Cie, ale juz Cie lubie. Skoro zaskarbiles sobie niechec co
          > > niektorych wsiorasow spod znaku buraka, kosy, widly, sierpa i slomy, to nie
          > > moge nie byc po Twojej stronie.
          >
          > Witam w klubie Narodu Wybranego!
      • Gość: nik Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.216-194-2-195.nyc.ny.metconnect.net 24.07.02, 21:35

> Douglas, nie znam Cie, ale juz Cie lubie.

Nie dziwie sie. Podobne przyciąga podobne.
        Z forum Sport to ja znam wybryki ...chello.pl.
        • Gość: PER Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:14
          jezeli sugerujesz, ze spotkales mnie na forum sport, to moge Cie tylko
          wyprowadzic z bledu. istnieje calkiem spore prawdopodobienstwo, ze nie jestem
          jedynym uzytkownikiem chello w tym kraju. pozdrawiam
          • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 22:17

> jezeli sugerujesz, ze spotkales mnie na forum sport, to moge Cie tylko
            > wyprowadzic z bledu. istnieje calkiem spore prawdopodobienstwo, ze nie jestem
            > jedynym uzytkownikiem chello w tym kraju. pozdrawiam

Za to ja cie znam dobrze z kraju kolego.
            • jaceq Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 22:29
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Za to ja cie znam dobrze z kraju kolego.

A z jakiej strony; dobrej - czy złej?

A może jak niejaki leutnant Dub znał swoich podwładnych?
              • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 22:31
                jaceq napisał:

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                >
                > > Za to ja cie znam dobrze z kraju kolego.
                >
                > A z jakiej strony; dobrej - czy złej?
                >
                > A może jak niejaki leutnant Dub znał swoich podwładnych?

Scielam sie z nim kilka razy to i znam.
            • Gość: PER Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:59
              Aniu, z tego co pamietam, mielismy juz ze soba nie dyskutowac.
              Skoro jednak odzywasz sie, skorzystam z okazji i...
              Czytam rozne Twoje posty i nie moge wyjsc ze zdumienia. Nie wiem ile masz lat,
              ale z pewnoscia ani zbyt madra, ani zbyt inteligentna osoba nie jestes. Sporo w
              Tobie paranoi, roznego rodzaju podejrzen, tendencji do poddawania sie spiskowym
              teoriom dziejow. Ostatnio probowalas mnie rozszyfrowac, identyfikujac z jakims
              delikwentem wypowiadajacym sie o homoseksualizmie. Powiedzialas cos w rodzaju:
              mnie tak latwo nie da sie oszukac.
              Dla Ciebie prawda zawsze jest pokretna, fakty dajace sie manipulowac, proste
              deklaracje zbyt malo wiarygodne.
              Twoja dosc prymitywna forma tlumaczenia i rozgrzeszania antysemityzmu, ktora
              zwykle konczy sie roznego rodzaju epitetami pod adresem Twoich adwersarzy, jest
              bardzo charakterystyczna dla osob zasciankowych, prowincjonalnych, malo
              elastycznych, posiadajacych podsteplowany czaszki strop.
              Z pewnoscia bedziesz miala ochote nawiazac do naszych poprzednich kontaktow i
              zwiazanych z nimi okolicznosci, ale musze Cie zmartwic: ja juz wszystko
              wytlumaczylem, a Ty, nie musisz mnie uswiadamiac, z pewnoscia NIC z tego nie
              zrozumialas.
              Nie wzbudzasz we mnie ani odrobiny szacunku, choc z pewnoscia z tego powodu nie
              ubolewasz. Nie w tym rzecz. Chcialbym przekonac Cie niniejszym do bezcelowosci
              wysylania postow zainspirowanych moimi wypowiedziami. Jak widzisz, z pewnoscia
              nigdy sie nie dogadamy, nigdy nie znajdziemy wspolnej plaszczyzny porozumienia.
              Twoj sposob dyskutowania mnie rozsmiesza, ale poniewaz takich ludzi jak Ty
              spotkalem w zyciu mnostwo, jestem troche, wymienianiem z Toba uprzejmosci,
              zmeczony.
              Mimo wszystko Pozdrawiam Cie cieplo. Zycze lagodnosci i spokoju, i jakiegos
              innego ulzenia Twoim frustracjom, anizeli zabawne polemiki z ludzmi na forum.
              Zegnam
              • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 23:07

> Aniu, z tego co pamietam, mielismy juz ze soba nie dyskutowac.
                > Skoro jednak odzywasz sie, skorzystam z okazji i...
                > Czytam rozne Twoje posty i nie moge wyjsc ze zdumienia. Nie wiem ile masz
                lat,
                > ale z pewnoscia ani zbyt madra, ani zbyt inteligentna osoba nie jestes. Sporo
                w
                >
                > Tobie paranoi, roznego rodzaju podejrzen, tendencji do poddawania sie
                spiskowym
                >
                > teoriom dziejow. Ostatnio probowalas mnie rozszyfrowac, identyfikujac z
                jakims
                > delikwentem wypowiadajacym sie o homoseksualizmie. Powiedzialas cos w
                rodzaju:
                > mnie tak latwo nie da sie oszukac.
                > Dla Ciebie prawda zawsze jest pokretna, fakty dajace sie manipulowac, proste
                > deklaracje zbyt malo wiarygodne.
                > Twoja dosc prymitywna forma tlumaczenia i rozgrzeszania antysemityzmu, ktora
                > zwykle konczy sie roznego rodzaju epitetami pod adresem Twoich adwersarzy,
                jest
                >
                > bardzo charakterystyczna dla osob zasciankowych, prowincjonalnych, malo
                > elastycznych, posiadajacych podsteplowany czaszki strop.
                > Z pewnoscia bedziesz miala ochote nawiazac do naszych poprzednich kontaktow i
                > zwiazanych z nimi okolicznosci, ale musze Cie zmartwic: ja juz wszystko
                > wytlumaczylem, a Ty, nie musisz mnie uswiadamiac, z pewnoscia NIC z tego nie
                > zrozumialas.
                > Nie wzbudzasz we mnie ani odrobiny szacunku, choc z pewnoscia z tego powodu
                nie
                >
                > ubolewasz. Nie w tym rzecz. Chcialbym przekonac Cie niniejszym do
                bezcelowosci
                > wysylania postow zainspirowanych moimi wypowiedziami. Jak widzisz, z
                pewnoscia
                > nigdy sie nie dogadamy, nigdy nie znajdziemy wspolnej plaszczyzny
                porozumienia.
                >
                > Twoj sposob dyskutowania mnie rozsmiesza, ale poniewaz takich ludzi jak Ty
                > spotkalem w zyciu mnostwo, jestem troche, wymienianiem z Toba uprzejmosci,
                > zmeczony.
                > Mimo wszystko Pozdrawiam Cie cieplo. Zycze lagodnosci i spokoju, i jakiegos
                > innego ulzenia Twoim frustracjom, anizeli zabawne polemiki z ludzmi na forum.
                > Zegnam

BNo wiesz ,jezeli twierdzisz,ze ja jestem sfrusyrowana ,to co powiedziec o
                tobie?W twoich postach,ktore mialam okazje czytac byl taki ladunek
                nienawisci,ze swiadczyc to moze jedynie o schizofrenii .
                Ja tez zegnam
            • Gość: Tomasz Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:01

> Za to ja cie znam dobrze z kraju kolego.

Ty stara kurwo - PERA też zaliczyłaś? Zechciał cie, zasromany sromie?
              Strasznie ci śmierdzi z pizdy.
              • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 23:19
                Gość portalu: Tomasz napisał(a):

>
                > > Za to ja cie znam dobrze z kraju kolego.
                >
                > Ty stara kurwo - PERA też zaliczyłaś? Zechciał cie, zasromany sromie?
                > Strasznie ci śmierdzi z pizdy.

Jeszcze jeden szmaciarz sie trafil.
                • Gość: PER Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.chello.pl 24.07.02, 23:31
                  Oczywiscie od takich wypowiedzi odcinam sie zdecydowanie.

Poza tym... Hm. Uwazam, ze troche jednak przesadzilem. Nie powinienem byl Cie,
                  Aniu, wyzywac od prostakow, niezaleznie od roznicy w pogladach. Masz prawo do
                  wlasnego zdania, masz prawo po swojemu je argumentowac. Nie znam Cie, nie wiem
                  w gruncie rzeczy jakim jestes czlowiekiem, nie mialem zatem prawa uzywac wobec
                  Ciebie tych wszystkich obrazliwych okreslen. Co prawda Ty pierwsza mi
                  ublizalas, ale wynikalo to z tego, ze czulas sie dotknieta moimi, w Twoim
                  rozumieniu, antypolskimi postami.
                  W zwiazku z tym, ze zaluje swoich wczesniejszych slow (brzmi to rzeczywiscie
                  jak wyznanie schizofrenika, hehe) chcialbym Cie przeprosic.
                  Mozemy sie nie zgadzac w pogladach, nie zmienia to jednak faktu, ze pewnych
                  granic przekracza nie wolno. Ja je przekroczylem w stosunku do Ciebie i za to
                  jeszcze raz bardzo
                  PRZEPRASZAM
                  • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 23:34

> Oczywiscie od takich wypowiedzi odcinam sie zdecydowanie.
                    >
                    > Poza tym... Hm. Uwazam, ze troche jednak przesadzilem. Nie powinienem byl
                    Cie,
                    > Aniu, wyzywac od prostakow, niezaleznie od roznicy w pogladach. Masz prawo do
                    > wlasnego zdania, masz prawo po swojemu je argumentowac. Nie znam Cie, nie
                    wiem
                    > w gruncie rzeczy jakim jestes czlowiekiem, nie mialem zatem prawa uzywac
                    wobec
                    > Ciebie tych wszystkich obrazliwych okreslen. Co prawda Ty pierwsza mi
                    > ublizalas, ale wynikalo to z tego, ze czulas sie dotknieta moimi, w Twoim
                    > rozumieniu, antypolskimi postami.
                    > W zwiazku z tym, ze zaluje swoich wczesniejszych slow (brzmi to rzeczywiscie
                    > jak wyznanie schizofrenika, hehe) chcialbym Cie przeprosic.
                    > Mozemy sie nie zgadzac w pogladach, nie zmienia to jednak faktu, ze pewnych
                    > granic przekracza nie wolno. Ja je przekroczylem w stosunku do Ciebie i za to
                    > jeszcze raz bardzo
                    > PRZEPRASZAM

Przyjete cofam schizofrenika.
      • Gość: Tomasz Moskal - zakała kału IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 22:56
        Przychylam się do wypowiedzi. Chyba nie ma większego komplementu niż obelga ze
        strony tego imbecyla Moskala. Im bardziej Moskal jest nam nieprzychylny to tym
        lepiej dla nas.
        • douglasmclloyd Re: Moskal - zakała kału 24.07.02, 23:12
          Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> Przychylam się do wypowiedzi. Chyba nie ma większego komplementu niż obelga
          ze
          > strony tego imbecyla Moskala. Im bardziej Moskal jest nam nieprzychylny to
          tym
          > lepiej dla nas.

Najlepiej wiedza o tym Zydzi. Gdy na jakims froncie im sie nie wiedzie,
          podpuszczaja Moskala i od razu wszystko toczy sie po ich mysli. Chyba zagram w
          totka.
          • douglasmacloyd Re: Moskal - zakała kału 25.07.02, 08:20
            douglasmclloyd napisał:

> Gość portalu: Tomasz napisał(a):
            >
            > > Przychylam się do wypowiedzi. Chyba nie ma większego komplementu niż obelga
            > ze strony tego imbecyla Moskala. Im bardziej Moskal jest nam nieprzychylny to
            > tym lepiej dla nas, Narodu Wybranego!
            >
            > Najlepiej wiedza o tym my, Zydzi. Gdy na jakims froncie im sie nie wiedzie,
            > podpuszczaja Moskala i od razu wszystko toczy sie po naszej mysli. Chyba zagram w
            > totka.
    • jaceq Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 20:32
      I się nie dowiedziałem.
    • Gość: polishAM Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 22:31
      Douglas to Slawomir Mac, pisze artykuly dla Wprost.
      • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 22:32
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Douglas to Slawomir Mac, pisze artykuly dla Wprost.

Skad wiesz Poliszek?
        • jaceq Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 22:39

> Skad wiesz Poliszek?

Chyba stąd, skąd wie wszystko. Przecież już Nostradamus o tym pisał.
          • Gość: polishAM Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 22:49
            Prawde mowiac bylem prawdziwie zaszokowany Twoim niedoinformowaniem Jacek.
            Powinienes byl wiedziec, ze Talmud byl pisany przed i po smierci Chrystusa.
            Najstarsze czesci pisano w jezyku Aramaic.
            • Gość: Jaceq Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.szeptel.net.pl 24.07.02, 23:38

> Prawde mowiac bylem prawdziwie zaszokowany Twoim niedoinformowaniem Jacek.
              > Powinienes byl wiedziec, ze Talmud byl pisany przed i po smierci Chrystusa.

Powinienem? A to czemu? W szkole tego nie uczyli z pewnością. Na egzaminach nie wymagali.
              Też uważam, że człek powinien wiedzieć takie różne rzeczy, ale daruj, ale Tobie w tej materii nie ufam.
              Może się zresztą mylę.

> Najstarsze czesci pisano w jezyku Aramaic.

Nie ma takiego języka. Jest za to aramejski. A raczej był.

Sprawdziłem w pomiędzyczasie na onecie:

"Talmud (z hebrajskiego talmud - "nauka", "studium", od lamad - "uczyć"), najważniejsze obok Miszny
              dzieło literatury rabinicznej. Spisany w językach aramejskim i hebrajskim, z fragmentami greckimi
              i łacińskimi, stanowi jej dopełnienie i rozwinięcie, a zarazem komentarz do niej.

Talmud powstał w wyniku pracy amoraitów - uczonych-rabinów zgłębiających Torę w obu jej
              postaciach i kontynuujących dokonania tanaitów. Ich następcami byli z kolei saworaici, których
              zasługą była ostateczna redakcja tekstu, oraz gaonowie, kierujący od VI w. żydowskimi uczelniami
              babilońskimi, gdzie studiowano Talmud.

Opracowany zgodnie z porządkiem Miszny, Talmud przytacza w całości poszczególne jej traktaty
              opatrując je tzw. Gemarą, czyli dodatkiem, w którym zamieszczono różne misznaickie orzeczenia
              i nowe przepisy. Gemara istnieje w dwóch odmianach: jerozolimskiej i babilońskiej, w związku z
              czym
              są też dwie redakcje Talmudu: Talmud Jerozolimski (Talmud Jeruszalmi, zwany też Talmudem
              Palestyńskim albo Talmud Ziemi Izraela) z końca IV w. i Talmud Babiloński (Talmud Bawli) z V w.,
              zamknięty ostatecznie w VIII w.

W dochowanej do dziś postaci Talmud Jerozolimski komentuje (czasami po wielekroć) 39, a Talmud
              Babiloński 37 spośród 63 traktatów Miszny. Talmud Babiloński, znacznie obszerniejszy od Talmudu
              Jerozolimskiego, obejmujący ponadto tzw. małe rozprawy spoza Miszny, został uznany za
              normatywny dla całego judaizmu.

Talmud w obu redakcjach, nie stroniąc od hagady (legendy, przypowieści, alegorie itp.), zawiera
              przede wszystkim halachę, tzn. ustalenia doktrynalno-prawne dotyczące niemal wszystkich dziedzin
              życia religijnego i świeckiego. Najstarszy kompletny rękopis Talmud Jerozolimskiego pochodzi z 289
              (Biblioteka Uniwersytecka w Lejdzie), a Talmudu Babilońskiego z 1343 (Biblioteka Miejska
              w Monachium)."

Też nie napisali kiedy napisany. Nie przepisany.
      • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 22:50

Pudlo. Wole Polityke.
        • Gość: polishAM Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 22:56
          Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wprost.
          • Gość: Ania Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.upc.chello.be 24.07.02, 22:57

> Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wprost.

No to lece czytac Wprost.
            • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 23:06

> Gość portalu: polishAM napisał(a):
              >
              > > Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wprost.

> No to lece czytac Wprost.

Proponuje Polityke.
              • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:24
                douglasmclloyd napisał:

>
                > > Gość portalu: polishAM napisał(a):
                > > > Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wprost.
                >
                > > No to lece czytac Wprost.
                >
                > Proponuje popierac polityke Izraela!.
          • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 23:04

Jesli ci ulzy to niech bedzie. Moge byc nawet samym Krolem ale watpie czy na
            jakiekolwiek forum zaglada ktos z Warszawki. O uprawianiu przeze mnie
            pisarskiej, czy dziennikarskiej profesji nie ma mowy. Czy tego nie widac?
            • Gość: polishAM Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? IP: *.nas31.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 24.07.02, 23:17
              W zasadzie zaluje, ze wyskoczylem z tym. Wole zeby kazdy byl tu incognito.
              Jakis czas temu Kaganowi odwalono bardzo nieprzyjemny incydent.
              • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 24.07.02, 23:21

> W zasadzie zaluje, ze wyskoczylem z tym. Wole zeby kazdy byl tu incognito.
                > Jakis czas temu Kaganowi odwalono bardzo nieprzyjemny incydent.

Moglbys troszke poelaborowac? Jak mozna odwolac incydent i to na dodatek
                nieprzyjemny?
              • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:29

> W zasadzie zaluje, ze wyskoczylem z tym. Wole zeby kazdy byl tu incognito.
                > Jakis czas temu Kaganowi odwalono bardzo nieprzyjemny incydent.
                Kto to jest ten "Kagan"? Z jakiego Kaganatu? Krymskiego moze?
                Czy on moze mieszka w podjerozolimskim kibucu im. Ofiar Pogromu w Jedwabnem?
            • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:27
              douglasmclloyd napisał:

>
              > Jesli ci ulzy to niech bedzie. Moge byc nawet samym Krolem Zydowskim,
              > ale watpie czy na jakiekolwiek forum zaglada ktos z Tel Avivi. O uprawianiu przeze mnie
              > pisarskiej, czy dziennikarskiej profesji nie ma mowy. To marny geszeft.
              > Czy tego nie widac?
          • douglasmclloyd Zapomnialem dodac. 24.07.02, 23:16

Niektorzy z oszolomow twierdza, ze pracuje w konsulacie. To tak na dodatek,
            zebys nie mogl spac.
            • Gość: Jaceq Re: Zapomnialem dodac. IP: *.szeptel.net.pl 24.07.02, 23:41
              douglasmclloyd napisał:

>

Ciekawe, ciekawe. Douglas, nie jesteś przypadkiem samym Balcerowiczem?

A może P-Ham to Moskal we własnej osobie?
              • douglasmclloyd Re: Zapomnialem dodac. 24.07.02, 23:44
                Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> douglasmclloyd napisał:
                >
                > >
                > > > Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wpros
                > t.
                >
                > Ciekawe, ciekawe. Douglas, nie jesteś przypadkiem samym Balcerowiczem?

> A może P-Ham to Moskal we własnej osobie?

Moskal j. polskiego nie opanowal.
              • Gość: wikul Re: Zapomnialem dodac. IP: *.acn.waw.pl 25.07.02, 02:14
                Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> douglasmclloyd napisał:
                >
                > >
                > > > Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wpros
                > t.
                >
                > Ciekawe, ciekawe. Douglas, nie jesteś przypadkiem samym Balcerowiczem?
                >
                > A może P-Ham to Moskal we własnej osobie?

Moskal to przecież Kagan ! Nie zorientowaliście się ?
                • douglasmacloyd Re: Zapomnialem dodac. 25.07.02, 08:32
                  Gość portalu: wikul napisał(a):

> Gość portalu: Jaceq napisał(a):
                  >
                  > > douglasmclloyd napisał:
                  > >
                  > > > Gość portalu: polishAM napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Moze wolisz Polityke, ale jestes Slawomirem Macem i piszesz dla Wprost.
                  > >
                  > > Ciekawe, ciekawe. Douglas, nie jesteś przypadkiem samym Balcerowiczem?
                  > >
                  > > A może P-Ham to Moskal we własnej osobie?
                  >
                  > Moskal to przecież Kagan ! Nie zorientowaliście się ?
                  Znow sie pytam? W jakim interesie jest ten Kagan?
                  Bankowym czy ubezpieczeniowym?
            • douglasmacloyd Re: Zapomnialem dodac. 25.07.02, 08:31
              douglasmclloyd napisał:

>
              >
              > Niektorzy z oszolomow twierdza, ze pracuje w konsulacie RP w Tel Aviv. To tak na dodatek,
              > zebys nie mogl spac.
        • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:23
          douglasmclloyd napisał:

> Pudlo. Wole polityke Izraela niz polski!.
    • douglasmacloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 08:13

> <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2514726&a=
      > 2530026"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=25
      > 14726&a=2530026</a>
      Nieprawda! Jestem Polakiem z Polski pochodzenia polskiego, religii polskiej i na codzien mieszkam w
      Polsce oraz mowie, cztam i pisze po polsku! A za mna stoja: Bog, Honor i Ojczyzna!
      • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 25.07.02, 16:12
        douglasmacloyd napisał(a):

> Gość portalu: Moskal napisał(a):
        >
        > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
        >
        f=28&w=2514726&a="target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html
        > ?f=28&w=2514726&a=</a>
        > > 2530026"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f
        > =28&w=25
        > > 14726&a=2530026</a>
        > > Nie jest to dla nikogo zadna tajemnica na tym forum grasuje BURAK o
        > > pseldonimie "douglasmclyd" (czy tam jak sie on wabi) wywodzacy sie z
        > > tzw. "polonii mojzeszowej"...
        > Nieprawda! Jestem Polakiem z Polski pochodzenia polskiego, religii polskiej
        i
        > na codzien mieszkam w
        > Polsce oraz mowie, cztam i pisze po polsku! A za mna stoja: Bog, Honor i
        Ojczy
        > zna!

Kagan nawolywalem, zebys sie leczyl ale widze, ze jest za pozno.
    • aniol_stroz_kagana --------Jak to kim?? 25.07.02, 20:18

Fajnym i inteligentnym gościem!!
      Na moim ekranie jego nick wyświetla się na zielono.

W przeciwieństwie do "- douglasmacloyda", czyli kagana.
      Prawdziwego!
      Z Australii!!
    • krakers111 Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 26.07.02, 04:49
      Nie jest to dla nikogo zadna tajemnica na tym forum grasuje BURAK o
      pseldonimie "douglasmclyd" (czy tam jak sie on wabi) wywodzacy sie z
      tzw. "polonii mojzeszowej"...
      Odczep sie od douglasa, bo to moje alter ego!
      • douglasmclloyd Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 26.07.02, 04:53
        krakers111 napisał(a):

> Gość portalu: Moskal napisał(a):
        > Odczep sie od douglasa, bo to moje alter ego!

Nie przypominam sobie zebym mial brata.
    • drkrisk Re: Kim jest 'douglasmclloyd'? 26.07.02, 06:18

Mojzeszowej, czy nie, alez niego taki Szkot jak ze mnie Cesarz Chinski!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka