as98 28.06.05, 07:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t324911 Re: Wałęsa: Chyba nie wystartuję 28.06.05, 08:52 Walesa nie obrazaj Papieza . Zeszmaciles sie do reszty . Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Startuj Wałęsa ! Jeszcze trochę obelg w RM ! 28.06.05, 09:06 Prezydencka kampania wyborcza, to znakomita sposobność do opluwania Radia Maryja i O.dyrektora Tadeusza Rydzyka. Napliewat na wszystko co kochają Polacy! W tym jesteś najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Startuj Wałęsa ! Jeszcze trochę obelg w RM ! 28.06.05, 12:27 Bzdury!Polacy nie kochają ciemnoty i mnicha Rasputina. Odpowiedz Link Zgłoś
waszputinek BOLEK STARTUJ !!! RATUJ KOMUNĘ JAK DAWNIEJ !!!!! 28.06.05, 14:19 Bolek ty jestes ostatnia szansa dla poskomunistow ! Tyle razy ich wyciagałeś z błota ! Tyle razy przywracałes im wladzę spróbuj jeszcze raz !!! kwaśniak, jaruzel, kiszczak, urban i michnik nigdy ci tego nie zapomnną ! i odwdziecza sie na pewno ! Odpowiedz Link Zgłoś
waszputinek Re: BOLEK STARTUJ !!! RATUJ KOMUNĘ JAK DAWNIEJ 28.06.05, 14:21 Bolek ja wiem ty nie chcieć ale musieć musieć ratować postkomunę i sbctwo ! takie twoje zadanie i przeznaczenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap ratunek 28.06.05, 16:17 Do tej roli wyznaczono carexa wiec Walesa ma nie przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
thook Re: Wałęsa: Chyba nie wystartuję 28.06.05, 09:28 to ciekawe, że człowiek który wyciąga rękę do pojednania - pomimo wielkiej poprzednio niechęci - to szmata. a ja od tego czasu cenię sobie Lecha jak nigdy wcześniej. Dał mi nadzieję, że Polacy jednak potrafią się zjednoczyć, a nie tylko knuć w małych grupkach przeciwko sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Pwinien zalozyc stowarzyszenie okroglostolowych 28.06.05, 09:37 kumpli. Po imieninach bedzie mu latwiej. Moze nawet zrobi zbiorke na 20 milionow biednych ludzi w Polsce i to co dziesiate, niedojadajace w Polsce dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
ekopomoc CO TAM PĘCZAKI, RYWINY - OLEK DAJ PYSKA! 28.06.05, 09:47 JEŻELI NAWET 'LEGENDZIE SOLIDARNOŚCI' NIE PRZESZKADZA ZGNILIZNA APARATCZYKÓW, TO ZNACZY, ŻE MAMY TU ZWYCZAJNĄ 'SOLIDARNOŚĆ' NIEJASNYCH INTERESÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Do Wałęsy: Kończ Waść. Wstydu sobie oszczędź ! 28.06.05, 09:57 A nam oszczędź przykrego widoku na ekranach TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Mój osobisty post! 28.06.05, 12:25 Szanowny Panie Wałęsa-daj Pan sobie spokój z polityką.Wyszło tak jak wyszło ostatecznie masz Pan wykształcenie tylko zawodowe.Najlepiej napisz Pan ciekawą książkę o"Solidarności" ujmując i blski i cienie tego ruchu.Tak będzie najlepiej i dla Polski i dla Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Wałęsa: Chyba nie wystartuję 28.06.05, 16:30 No jak to? Ojczyzna wzywa! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edward_k Panie Wałęsa 28.06.05, 16:49 uważam, że nie powinien już Pan startować. Zrobił Pan dla Polski bardzo dużo dobrego, a poprzednie wybory chyba już wystarczą. Niech się Pan nie przejmuje obelgami. Znam wielu ludzi, którzy tak jak ja uważają, że jest Pan wielkim Polakiem i mamy dla Pana wielki szacunek. Proszę go ponownie nie rozmieniać w pyskówkach wyborczych. kłaniam się, Edward K Odpowiedz Link Zgłoś