Dodaj do ulubionych

+ + + Wybory 2001 + + +

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 18:40
Nieuniknione się zbliża - 23 września - dzień prawdy!
Trzeba wybrać odpowiednią formację lecz niestety ogromna większość Polaków
głosuje praktycznie w ciemno! Dlatego chciałem Was - forumowiczów - zapytać:
na kogo głosujecie i dlaczego? i najważniejsze - czy znacie przynajmniej
program partii na które głosujecie?!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: voyka Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.chello.pl 13.09.01, 18:45
      Niestety większość Polaków wogóle nie zamierza głosować- to jest problem.
      Ludzie wogóle nie wierzą, że ich głos może się liczyć. Musi minąć sporo czasu
      zanim wykształci się u nas świadomość obywatelska.
      • Gość: Matt Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 18:48
        Elektorat SLD glosuje, natomiast swiadomosc zwolennikow innych frakcji
        pozostawia jeszcze wiele do zyczenia.
        • Gość: voyka Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.chello.pl 13.09.01, 18:55
          Zważ na to, że elektorat SLD AD 2001, to w dużym stopniu elektorat negatywny-
          głosujący nie tyle "za" tą formacją, ile "przeciw" AWS i szeroko pojętej
          prawicy.
    • Gość: ar Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.09.01, 19:50
      Szanowny agencie.
      Jeżeli chcesz się dowiedzieć o preferencjach polit. innych forumowiczów
      powinieneś najpierw zdradzić swoje i umotywować (czego oczekujesz od innych).
      • Gość: agent Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 20:42
        ok ok
        bede glosowac na kandydatow UPR z listy PO poniewaz:
        - jestem za kara smierci
        - przeciw wstapieniu Polski do UE
        - za integracja z NAFTA
        - za panstwem minimum tzn wierze ze ludzie nie potrzebuja "pomocy" panstwa a
        socjalizm to juz przezytek, takze w formie UE!
        - jestem tez za drastyczna obnizka podatkow a takze za calkowitym wycofaniem
        sie panstwa z gospodarki!

realizacje tych postulatow zapewnia mi program UPR i jej przedstawiciele mocno
        zwiazani z idealami konserwatywno-liberalnymi.

Pozdrawiam
        • Gość: nemo Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 21:34
          Wolę normalność , czyli SLD.
          • Gość: scypion Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.dyn.optonline.net 16.09.01, 06:48
            Jezeli homosowietikus to normalnosc dla wiekszosci w Polsce, to na pewno Ty
            Nemo i Twoja partia wygra wybory. Zmienisz zdanie jak przestaniesz pic bimber,
            lub pij choc z umiarem, bo inaczej calkiem Ci rozum wyschnie.
      • Gość: gomez Re: + + + Wybory 2001 + + + IP: *.solutions.net.pl 16.09.01, 07:48
        nie obiecuje sobie wiele po wyborach.nie zaleznie od tego kto wygra niewiele
        sie zmieni.mam natomiast nadzieje ze nie zobacze juz w TV przynajmniej czesci
        mord wypchanych sloganami .mordy owe powinny trafic na smietnik wraz z
        wartosciami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka