Dodaj do ulubionych

WC kwadrat

28.06.05, 19:27
Włodzimierz Czarzasty- ostatnia nadzieja dla Polski- oświadczyła, że
Włodzimierz "Cimoszewicz będzie bronił tych co na skutek
decyzji politycznych zostali odsunięci"... zmarginalizowani,
czy jakoś tak. Niech zgadnę o kogo chodzi:
o Włodzimierza Czarzastego?:-)

Głosujcie na WC- szefem kancelarii zostanie... WC i będziemy mieć rządy
... na potęgę :-P
Obserwuj wątek
    • kropekuk Czarzasty ci to powiedzial na ucho? No, no... 28.06.05, 20:54
      Tylko pogratulowac kontaktow ;)
      • strajker Re: Czarzasty ci to powiedzial na ucho? No, no... 28.06.05, 21:01
        do telewizji z tym poszedł fajfusku
        • lej_czerwonego Re: Czarzasty ci to powiedzial na ucho? No, no... 28.06.05, 23:26
          W radiowej Trojce Czarzasty tez dzisiaj mial 10 minutowy wystep.
          Ale kropek wie lepiej, wierzy w zmiany SYSTEMOWE za kadencji Cimoszki.

To najlepszy clown na tym forum.
          • kropekuk Idioto: NIE WIERZE ze Polakow stac na zmiany 28.06.05, 23:29
            SYSTEMOWE. I dlatego lepszy socjaldemokrata o dosc zachodnich programach od
            histerycznego faszysty!
            • lej_czerwonego Boze, jakim ty jestes przyglupem 28.06.05, 23:34
              Co to jest zachodni program?
              ROTFL :)))))))))))))))))
              • hrabia.m.c Re: Boze, jakim ty jestes przyglupem 28.06.05, 23:51
                lej_czerwonego napisał:

> Co to jest zachodni program?
                > ROTFL :)))))))))))))))))
                Dobrej rady psłuchaj:
                -odstaw to zsiarczone winko
                -idż do urologa
                może pomoze,nie będziesz lał na czerwono:))

większy problem masz !
                siarka mozg ci wyjalowila,a to nie odwracalne raczej jest!!
              • kropekuk Jestes strasznym przyglupem... 28.06.05, 23:52
                Np. podobny do programu labourzystow ;)
                • lej_czerwonego Raczysz zartowac 29.06.05, 00:02
                  Labourzysci sa naprawde prorynkowi a Cimoszko ze swita kochaja regulacje.
                  Pamietam rzady tego czlowieka i wiem co sie dzialo. Czas jego rzadow a
                  wczesniej Oleksego to wlasnie czas wykonczenia finansow publicznych, systemu
                  ubezpieczen spolecznych i sluzby zdrowia. Sorry, to nieudacznik.
                  • kropekuk Nie racze: prorynkowosc labour to min. KONCESJE 29.06.05, 00:04
                    Tyle na poczatek ;)
                    • lej_czerwonego Re: Nie racze: prorynkowosc labour to min. KONCES 29.06.05, 00:06
                      Gdybys ty wiedzial na ile rzeczy u nas potrzeba zezwolen i koncesji, to nie
                      porownywalbys UK z Polandem.
                  • lej_czerwonego Re: Raczysz zartowac 29.06.05, 00:07
                    Cimoszko zostawil w spadku Buzkowi 15 mld PLN dlugow w sluzbie zdrowia.
                    Nie zrobil nic, absolutnie nic choc walilo sie wtedy na potege.
    • szpikulec1 WC "Carex" 28.06.05, 23:08
      "Carex"

Według informacji z listy Macierewicza Cimoszewicz w 1980 roku pod
      pseudonimem "Carex" został współpracownikiem wywiadu. Ustosunkowując się do tej
      sprawy w swej biografii Czas odwetu, stwierdzał m.in.: (...) Z wypowiedzi
      Czesława Kiszczaka wiedziałem, że w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych istniały
      możliwości preparowania dokumentów, mających cechy autentyczności, dokumentów
      antydatowanych. Obawiałem się, że kierownictwo MSW może zdecydować się nawet na
      taką awanturę, jak fabrykowanie archiwaliów. Nie wykluczałem więc, że mogę
      znaleźć się na liście Macierewicza. Kiedy Olek Kwaśniewski przedstawił mi
      dokumenty z dużym zaskoczeniem zauważyłem, że byłem odnotowany w aktach
      polskiego wywiadu (...). Byłem zaskoczony, ponieważ okazało się, że kontakt,
      jaki w 1980 roku nawiązał ze mną przed wyjazdem na stypendium Fundacji
      Fullbrighta przedstawiciel Ministerstwa Spraw Zagranicznych, został w tych
      dokumentach przed stawiony jako kontakt z wywiadem (...) (op. cit., s. 25-26).

• hrabia.m.c Re: WC "Carex" 28.06.05, 23:20
        Według listy wałęsy,maciarewicz to uciekinier z Tworek>
      • witek.bis Re: WC "Carex" 28.06.05, 23:31
        szpikulec1 napisała:

> "Carex"
        >
        > Według informacji z listy Macierewicza Cimoszewicz w 1980 roku pod
        > pseudonimem "Carex" został współpracownikiem wywiadu. Ustosunkowując się do
        tej
        >
        > sprawy w swej biografii Czas odwetu, stwierdzał m.in.: (...) Z wypowiedzi
        > Czesława Kiszczaka wiedziałem, że w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych istniały
        > możliwości preparowania dokumentów, mających cechy autentyczności, dokumentów
        > antydatowanych. Obawiałem się, że kierownictwo MSW może zdecydować się nawet
        na
        >
        > taką awanturę, jak fabrykowanie archiwaliów. Nie wykluczałem więc, że mogę
        > znaleźć się na liście Macierewicza. Kiedy Olek Kwaśniewski przedstawił mi
        > dokumenty z dużym zaskoczeniem zauważyłem, że byłem odnotowany w aktach
        > polskiego wywiadu (...). Byłem zaskoczony, ponieważ okazało się, że kontakt,
        > jaki w 1980 roku nawiązał ze mną przed wyjazdem na stypendium Fundacji
        > Fullbrighta przedstawiciel Ministerstwa Spraw Zagranicznych, został w tych
        > dokumentach przed stawiony jako kontakt z wywiadem (...) (op. cit., s. 25-26).
        >

To bardzo interesujący tekścik. Ja tej książki nie czytałem, więc co najmniej
        dwie sprawy są dla mnie trochę niezrozumiałe. Po pierwsze – jakie to dokumenty
        Olek przedstawił Włodkowi? I po drugie – skąd u Włodka to bezgraniczne
        zaskoczenie, że jego kontakt z przedstawicielem MSZ został przedstawiony jako
        kontakt z wywiadem? Przecież parę dni temu chwalił się, że nie podpisał
        instrukcji wyjazdowej. Jeśli nie podpisał, bo nikt mu tego nie proponował, to
        jego heroizm musi się wydać jakby trochę mniejszy. A jeśli nie podpisał, mimo
        że mu to proponowano, to znaczy że z biegiem lat bardzo mu się poprawiła pamięć
        i w roku 2005 o wiele lepiej pamięta rok 1980, niż w roku 1992.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka