Dodaj do ulubionych

Kobiety kontra prezydentowa

29.06.05, 20:58
Nasze kochane samotne matki są typowo jak na naród polski zawistne i
zazdrosne>Pani Prezdentowa pomaga dzieciom a nie kobietom które zle trafiły
chłopa i mają po 7 dzieci,żebracy...../
Obserwuj wątek
    • niemiec.niemiec Kobiety a prawdomownosc prezydentowej 29.06.05, 21:01
      Tytul Wyborczej nijak ma sie do opisanej sprawy. Bardziej rozsadniej byloby
      napisac - "Kobiety a prawdomownosc prezydentowej".
      Tu nie chodzi o zadna kontre tylko o sprostowanie nieprawdy.
      • m635 Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 29.06.05, 21:08
        O święta naiwności!
        • kasia20055 Re: Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 29.06.05, 21:48
          Te 40 000 zawiedzionych kobiet zagłosuje na Cimoszewicza. Przecież to kandydat
          nie związany z żadną partią, apolityczny, nowy prezydent wszystkich polaków.
          • murasek Re: Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 30.06.05, 10:27
            Masz rację głupota ludzka nie zna granic hahaha a po Cimoszewiczu i jego
            kadencji znów zagłosują na Kwaśniewską bo im gruszki na wierzbie obieca :)
            • azael11 kłamstwo tu u nich chyba rodzinna tradycja 30.06.05, 10:59
              • elefantino1 Dobra i Ludzka Pani nie pomogła? Niemożliwe! 30.06.05, 11:02
                • kwasfun A MOŻE PREZIO MUSI PŁACIĆ ALIMENTY ??????????????? 01.07.05, 22:58
                  i jezeli tak
                  to jolka jest
                  bardzo dobrą preziową

wiec o co ta awantura ?

najlepiej powołać komisję
                  aby ustalić
                  czy prezio ma dziecko ze spiewaczką !
          • le_marcus76 Re: Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 30.06.05, 11:13
            Mam nadzieję, ze to była ironia...
          • wilczysko1 a ja Panią Jolę darzę szacunkiem i mam zaufanie 30.06.05, 12:00
            do Pierwszej Damy Najjaniejszej.Wstręt budzi we mnie hipokryzja posłanek PO co
            to uprawiają nepotyzm i ksenofobię - Zyta G. oraz alkoholizm i piracką jazdę na
            bani Iwona Ś.Razi mnie pobłażliwość szefą / płeć nie jestem w stanie określiś /
            Jasia Marysi Boruty, to jakiś nowy fan Parady ?
          • tomek6665 Re: Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 30.06.05, 15:57
            LUDZIE ZAGŁOSUJĄ PRZECIWKO KOŁTUNERII KACZORÓW TUSKÓW I INNYCH GERTYCHÓW
        • tomek6665 Re: Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 30.06.05, 16:14
          JA SIĘ NIE DZIWIĘ , BO NIE WIERZĘ W JEJ KŁAMSTWA
          • alfredkujot Re: Kogo jeszcze dziwią kłamstwa Kwaśniewskich? 30.06.05, 16:26
            tomek6665 napisał:

> JA SIĘ NIE DZIWIĘ , BO NIE WIERZĘ W JEJ KŁAMSTWA

No to o co ci chodzi ? Ja tez nie wierze w jej klamstwa.
            Dobra zadeklarowales ze nie wierzysz w jej klamstwa OK
      • tomek6665 Re: Kobiety a prawdomownosc prezydentowej 30.06.05, 15:55
        KILKA PAŃ UBRANO W KOBIETY PRZECIW
        NIEZŁE
        TAK WYGLĄDA MANIPULACJA
    • rob11111 Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:06
      apollo111 napisał:

> Nasze kochane samotne matki są typowo jak na naród polski zawistne i
      > zazdrosne>Pani Prezdentowa pomaga dzieciom a nie kobietom które zle trafiły
      >
      > chłopa i mają po 7 dzieci,żebracy...../

Nie "apollo111", to nie zawiść lecz chęć sprostowania nieprawdy. Rację
      ma "niemiec.niemiec". Wszak Panie napisały do Pani Prezydentowej i na spotkanie
      (zainteresowanie) się nie doczekały.
      • aglio Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:55
        Z calym szacunkiem dla matek, ale Kwasniewska nie ma obowiazku pomagac
        wszystkim. W sumie takie samo sprostowanie moznaby poslac do Jurka Owsiaka, tez
        im nie pomogl :)
        • niezapowiedziany Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:46
          oczywiscie, ze nie ma, ale niech nie mowi, ze to robi, gdy nie robi :). o to tu chodzi. to jest za trudne?
      • tomek6665 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:18
        znowu manipulacja
        nieładnie tak .
        JAKAŚ GRUPKA PAŃ TO NIE WSZYSTKIE KOBIETY
        Po co napisać LPR PRZECIW CZEMUŚ TAM , MOŻNA NAPISAĆ KOBIETY I MĘŻCZYŹNI
        PRZECIW
    • kataryna.kataryna Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:10
      Brawo te panie.
      • dr.kidler Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:30
        kataryna.kataryna napisała:

> Brawo te panie.

Nie jestes przypadkiem z kieleckiego? :-)
        • winka53 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 11:19
          <<<tez mi sie tak wydaje...hihi,ale wracajac do tematu-swieta naiwnosci,a kto
          powiedzial,ze trzeba pomagac...kazdy ma tak jka umie miec...ot,to wsio,
    • koneser10 apollo111 nałogowo czytuje 'Galę' 29.06.05, 21:13
      i stąd to wyobrazenie majestatu pierwszej damy. wystarczy, ze prezydentowa
      sfotografuje sie z sarenka i apollo111 jest szczesliwy, czuje sie lepszy....
      A samotne matki.... hm to takie niemedialne nie nadaje sie na material
      do 'Gali' 'Vivy'......taki apollo111 rozumie jedynie obrazki, koniecznie
      kolorowe.
      • marek_m_pl LUDDZIEE PRZEBUDŹCIE SIĘ, DO K .. WLK. !! 30.06.05, 11:54
        Her Madżesti FraU Jolka Salcia Kwach - jEst Cudowna, Piękna, ma piękne rączki i
        piękne włoski, i tak cudownie mówi ꣣ !! ii wielkie tłuste udziały w firemkach
        "skarbu państwa" po MꣿUu ma .. i UUna Panie, za cholere nie kuma, że jak ktoś
        wpłaca jej 1oo koła papieru, i może dalej prowadzić interesy w stylu Majkela
        Corleone .. To to nie ma żadnego związku !!
        qwa .. !!
        tak ..
        chciałbym być: Zawsze Niewinny i Prawdziwy:
        jak Bolek i Lolek, jak Dzieci Z Bulerbyn,
        jak Mag Gaywer i Pipi .. jeeeeeee_HHe He
    • utopiec [...] 29.06.05, 21:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • twprezydent Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:30
        utopiec napisał:

> daj sobie chłodną szmatę na łeb

No rzeczywiście ona jest dość chłodna. Podczas przesłuchania przed komisją była
        bardzo wyniosła i zimna. Ale czemu ją sobie brać na łeb???
        • polonus3 Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 23:03
          "twprezydent" Wspaniale, cudownie, strzal w 10-tke. BINGO!!!
        • jm19 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 08:24
          Gratuluję znakomitego skojarzenia i znakomitej puenty!!!
          "chłodna szmata" i "łeb" to znakomite skojarzenie!!!
        • marakuja1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:10
          wystarczy że przepytujący byli w "gorądzej wodzie kąpani"
          a prezydentowa pięknie się zachowała przed komisją
          GRATULACJE
          • svetomir Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:58
            "pięknie się zachowała", bo była profesjonalnie przygotowana przez konsultanta
            PR wynajętego za ciężkie pieniądze. W tej komisji wiekszość świadków sie
            tak "pięknie zachowuje" i niestety nie pomaga to w dotarciu do prawdy. Powinni
            ich pytać po amytalu lub pentotalu.
        • minia1000 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:01
          dobre :-) ubawiłam się.
    • jakarta Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:28
      Jasne wstrętne baby! Według was Kwaśniewska jest wszytkiemu winna. Jest
      oczywiste dla wszystkich (tylko nie dla was) dlaczego porzucili was mężowie.
      I zrobili słusznie!!!!
      • kropekuk Jest w tym sporo racji: chcesz swoja porzucic? 29.06.05, 21:32
        Nie. I ja takoz...;)
      • twprezydent Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:32
        jakarta napisał:

> Jasne wstrętne baby! Według was Kwaśniewska jest wszytkiemu winna. Jest
        > oczywiste dla wszystkich (tylko nie dla was) dlaczego porzucili was
        mężowie.
        >
        > I zrobili słusznie!!!!

To się nazywa lewicowa wrażliwość a'la SLD!
        Brawo!
        Taka jest właśnie Kwaśniewska, Cimoszewicz, Pęczak, Łapiński i reszta
        tej "lewicowej" formacji dbającej wyłącznie o własne ciemne interesiki.
        • alfredkujot Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 21:48
          twprezydent napisał:

> jakarta napisał:
          >
          > > Jasne wstrętne baby! Według was Kwaśniewska jest wszytkiemu winna. Jest
          > > oczywiste dla wszystkich (tylko nie dla was) dlaczego porzucili was
          > mężowie.
          > >
          > > I zrobili słusznie!!!!
          >
          > To się nazywa lewicowa wrażliwość a'la SLD!
          > Brawo!
          > Taka jest właśnie Kwaśniewska, Cimoszewicz, Pęczak, Łapiński i reszta
          > tej "lewicowej" formacji dbającej wyłącznie o własne ciemne interesiki.

Uwaga dziewczyny - kobiety panowie tez wytrzezwieli.
          W zrobilem ankietke
          Pytalem kolegow jaka czescia ciala kwasniewska chce firmowac kampanie
          cimoszewicza bo chce zyc w przewidywalnej Polsce ?

Kpin bylo sporo i wsrod odpowiedzi nie padlo slowo twarz.
          Kobiety ! My mezczyzni jestesmy bardziej solidarni w stosunku do was niz
          myslicie! Na nas ten "model " nie robi wrazenia.
          Trzymajcie sie !
        • marakuja1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:11
          a jaki ona ma obowiązek zbawiać świat? przecież polski nie uratuje, a baby
          mogły myśleć przed kim rozkładały nogi !!!
          • bac1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:16
            Zgadzam się z pierwszą częścią tej wypowiedzi. A tak w ogóle, to te kobiety
            powinny raczej udac się juz dawno temu do p. Jolanty Banach, wybitnej
            działaczki SLD/SdPl i jej "podziekować", bo to ona zlikwidowała ten Fundusz.
            • niezapowiedziany Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:49
              ale to nie chodzi o to, ze nie pomogla, ale o to, ze mowi, ze pomogla, gdy nie pomogla. Boze, czy to tak trudno zrozumiec z tej notatki????
              • bac1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:56
                niezapowiedziany napisał:

> ale to nie chodzi o to, ze nie pomogla, ale o to, ze mowi, ze pomogla, gdy
                nie
                > pomogla. Boze, czy to tak trudno zrozumiec z tej notatki????
                >

Rozumiem doskonale i wcale pani J.K. nie bronię!!! Ale sama byłam kiedyś w
                sytuacji, gdy ktoś napisał do mnie list, powołując się na organizację x.
                Odpisałam. Po jakimś czasie ktoś inny z tej organizacji zwrócił się do mnie w
                tej samej sprawie - byłam zdzwiona, bo przecież już raz ZAREAGOWAŁAM. W wypadku
                pani J.K. mogło być, oczywiście, inaczej, ale mogło być i tak.
          • quasimodos1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:55
            Wiesz co, z przeprowadzonych badań wynika, że spora część polskiej populacji
            nie rozumie co czyta i nie potrafi samodzielnie formułować wniosków. Jesteś
            doskonałym przykładem na ich potwierdzenie.
            • bac1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 11:02
              quasimodos1 napisał:

> Wiesz co, z przeprowadzonych badań wynika, że spora część polskiej populacji
              > nie rozumie co czyta i nie potrafi samodzielnie formułować wniosków. Jesteś
              > doskonałym przykładem na ich potwierdzenie.

I vice versa, Szanowny Panie.
      • jlidia1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:00
        To ja wyrzuciłam z mojego domu exa. On do dziś błaga o to aby mógł wrócić.
    • czerwony_zlodziej Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 23:27

Wyborcza bardzo szybko zdjęła ten wątek z głównej strony.
      Czyżby prawda o Joli była niewygodna? Ale wątek i cimoszku
      i jego "pięknej" rzeczniczce nadal jest utrzymywany wysoko!

• x2468 Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 23:36
        Pani prezydentowa atrakcyjnie wyglada na fotografi.Pod warunkiem ze jest
        fotografowana "miekkim" obiektywem i z wiekszej odleglosci.Czar jednak pryska
        kiedy otworzy usta.Wtedy wychodzi z niej prosta baba z magla.
    • t-800 Re: Kobiety kontra prezydentowa 29.06.05, 23:38
      Pani Jolanta kłamie zupełnie jak jej małżonek. :-/
    • jm19 "Prawdomówna jak zwykle" prezydentowa!!! 30.06.05, 08:16
      Nasza księżniczka-prezydentowa, poruszająca ślicznie (z właściwym sobie
      wdziękiem) rzęsami, niczym lalka Barbie, jak zwykle, po raz kolejny mija się z
      prawdą!!!
      • sneer_rg Re: "Prawdomówna jak zwykle" prezydentowa!!! 30.06.05, 08:31
        jm19 napisał:

> Nasza księżniczka-prezydentowa, poruszająca ślicznie (z właściwym sobie
        > wdziękiem) rzęsami, niczym lalka Barbie, jak zwykle, po raz kolejny mija się z
        > prawdą!!!
        Tak na marginesie Jolka jest zoną jaśnie panującego i nie przysługuje jej tytuł
        prezydenyowejpzdr sneer
        • svetomir Re: "Prawdomówna jak zwykle" prezydentowa!!! 30.06.05, 11:01
          skoro jej mąż jest prezydentem, to i ona jest prezydentową, tak jak żona
          doktora doktorową, a żona aptekarza aptekarzową.
    • dolby2 Sterowana hipokryzja... 30.06.05, 08:24
      To żadna nowość, że Jolka jest naprawdę jest inna niż ta, na jaką pozuje.
      • anka1 Re: Sterowana hipokryzja... 30.06.05, 08:34
        jestem samotna matka i jakos u siebie zawisci do p. Kwasniewskiej nie
        zauwazylam. po prostu nigdy jej nie wierzylam i nie wierze. cala ta jej
        dzialalnosc charytatywna to reklama jej, jej mezusia i dworu. i chcialabym
        zobaczyc czy rzeczywiscie komus pomogla czy to pic na wode.
        zebrakiem tez nie jestem. ciezko pracuje zeby utrzymac siebie i dziecko.a
        zlodzieje z rzadu i sejmu jeszcze mi te ciezko zarobione pieniadze kradna na
        zusy i inne g... a wyleczyc sie za to czy wyedukowac dziecka na pewno nie bede
        mogla.
        a dziecka nie chcialam usunac, wyrzucic na smietnik czy oddac do adopcji tylko
        urodzic i wychowac. mimo ze jego ojciec okazal sie nieodpowiedzialny. i tak
        jest w wiekszosci z samotymi matkami. jakie masz prawo do oceniania nas i
        obrazania panie Apollo ? to ja Cie tez ocenie : nie jestes lepszy niz cala ta
        obludna, wstretna banda zwana politykami.
        • marakuja1 Re: Sterowana hipokryzja... 30.06.05, 09:15
          cala ta jej
          > dzialalnosc charytatywna to reklama jej, jej mezusia i dworu. i chcialabym
          > zobaczyc czy rzeczywiscie komus pomogla czy to pic na wode.

chcesz wiedzieć co zrobiła fundacja? poszukaj w interneci !!!
          www.j.kwasniewska.aid.org.pl/prog_one_musza.htm
        • quasimodos1 Re: Sterowana hipokryzja... 30.06.05, 10:59
          Miło się czyta takie posty jak Twój, pozdrawiam serdecznie
    • sneer_rg Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 08:28
      Oto prawdziwa twarz lewicy,Kwaśniewska-ktoś powiedział nic tak nie wzbogaca jak
      dobrze założona fundacja.Apollo czytaj tekst uważnie bo nie rozumiesz co wnim
      się pisze,tam jest kawa na ławę że Kwaśniewska kłamie a niema nic o
      zawiści.Czytając tekst trzeba go rozumieć bo lewicowe spojrzenie na
      rzeczywistośc jest bardzo wypaczone.
      pzdr
      • witaschek wywiezc ja na gnoju, 30.06.05, 08:47
        jak Jagne z Chlopow. Polacy nie chca mitow o dobrym carze (Kwas) i jego zonie.
        Chcemy uczniwego panstwa, ktore daje ludziom zyc. Bez spaslakow pokrojy kwasa,
        oleksego i innych szmaciakow oeaz calej tej czerwono-burzuazyjnej kamaryli
        dworskiej. Samotne matki nie dajcie sie tym pijawkom w biaalych mundurkach.
    • wicurpix Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 08:41
      Pomaga dzieciom? Którym i w jaki sposób? Kiedyś wydała przyjecie na cześć Chrisa de Burgh'a w pałacu prezydenckim. Dochody zebrane od zaproszonych gości miały iść na cele charytatywne dla dzieci z sierocińców. Jak zostały potraktowane dzieci obecne na tym przyjeciu? Wycierały przedpokoje pałacowe poniewaz pierwsza dama umizgała sie do Chrisa chcąc pozowac na "Lady in Red". Nie widac było usmiechów na twarzach tych dzieci poniewaz zostały potraktowane zimno bez serca. Równiez wtedy gospodyni domu nie znalazla dla nich czasu. Szkoda, dzieci na pewno miałyby co opowiafdac. Jej pozerstwo jest znane nie tylko w Polsce ale i zagranica. "Szlachetna, madra i uczynna kobieta"
      • cheetah15 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 08:50
        Zaznaczam - nie jestem kobietą! I pani J.K. nie jest z mojej bajki. Ale kiedyś,
        zupełnie przypadkowo, byłem w oddziele dziecięcym w pewnym szpitalu, który
        przystąpił do akcji "Motylkowe Szpitale". W porównaniu z tym, jak wyglądał
        przed akcją - różnica - choćby ta wizualna - była kolosalna. A wpływ na poprawę
        samopoczucia, a przez to i psychikę chorych dzieci - nie do przecenienia. Ale
        szkoda słów - w Polsce, tej katolickiej (podobno) w większości, wszyscy są żli,
        oprócz nas samych. Pani J.K. nie jest świętą i na pewno niejedno ma na sumieniu
        (jak każdy z nas), ale nie można twierdzić, że jej Fundacja NIC nie zrobiła
        dobrego.
        • wicurpix Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:57
          Kiedy JP II wyrazil chęć zwiedzenia zakladu karnego w Strzelcach Opolskich wtedy budynek został odremontowany również do poziomu europejskiego i stal sie jednym z nowocześniejszych ośrodków tego typu w Polsce i Europie. Widac analogie?
          • cheetah15 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:58
            Niestety, żadnej analogii nie widać.
        • jlidia1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:16
          To nie chodzi o to czy zrobiła czy nie. Pewnie dużo zrobiła, ALE TU CHODZI O TO
          ŻE SKAŁAMAŁA W TAK DROBNEJ SPRAWIE - BO NIGDY NIE SPOTKALA SIE Z MATKAMI ZE
          STOWARZYSZENIA, CHOC ONE JĄ O TO PROSIŁY. Kiedy matki były w zeszłym roku
          podczas manifestacji w W-wie wywoływały ją, żeby wyszła i chociaż z nimi
          POROZMAWIAŁA, JAK MATKA Z MATKĄ to ona miała je w nosie. I to nawet nie
          chodzi, że miała to w nosie-bo to jej prywatna sprawa co ją interesuje a co
          nie. Tu chodzi o to że czegoś nie zrobiła - a mówi że zrobiła. mogła po prostu
          nie odpowiedzieć nic a nie kłamać. A matki w momencie kiedy ona skłamała NIE
          MIAŁY INNEGO WYJŚCIA MUSIAŁY TO SPROSTOWAĆ !!! Jeśli by tego nie uczyniły, to
          cała Polska oglądająca tamtn "spektakl" stwierdziłaby- fajna babka, pomaga
          wszystkim. A CO DO CIMOSZEWICZA - NIE MAM ZAMIARU NA NIEGO GLOSOWAĆ, CHOĆBY DLA
          TEGO, ŻE POPIERA GO KWAŚNIEWSKA I KWAŚNIEWSKI. BO TO WŁAŚNIE KWAŚNIEWSKIEMU
          MOJE DZIECI ZAWDZIĘCZAJĄ ŻE ZAMIAST ZAJĄĆ SIĘ ICH OJCEM I GO ŚCIGAĆ,
          ŚCIGAĆ......... TO ON POSZEDŁ PO NAJMNIEJSZEJ LINII OPORU I SKRZYWDZIŁ DZIECI.
          Do Cimoszewicza nie mam osobiście nic, ale nie mam jak odpłacić się pięknym za
          nadobne kwaśnieskiemu - więc trudno pocierpi Cimoszewicz. Kwaśnieski nie poparł
          nas samotnych matek - kiedy go o to prosilyśmy , WIĘC TERAZ JA NIE MAM ZAMIARU
          POPRZEĆ KANDYDATA kwaśnieskiego I jego małżonki. Mam nadzieję że zrobią tak
          wszystkie samotne matki
    • dudala76 Pamieta zaś,jak oblewała z mężem jego dyplom 30.06.05, 08:43
      Ciekawe czy ją też goleń swędział
    • temida3 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 08:51
      To są fakty, ja nie polemizuję z Twoją opinią, lecz jak nas uczy " madrość
      Polaków na pstrym koniu siedzi" ,tylko mniejszość zrozumie tak śmiałą krytykę.
      Pani " matka Jolanta od darów kulczykowych" została umocowana nie dla
      niesienia pomocy, bo tylko pomoc w ciszy i bez rozgłosu jest pomocą
      bezinteresowną! Ta zaś, którą z takim rozmachem uprawiała Pani Jolanta jeden
      miała cel-
      UTRZYMAĆ URZĄD PREZYDENTA W RODZINIE( także tej SLD-owskiej) ZA WSZELKA
      CENĘ. Im się marzyła reelekcja,ja nie mam żadnych złudzeń(SIC!)
    • jaro_ss Jolusia woli kasiastych 30.06.05, 08:55
      Nieważna skąd mają pieniążki, byleby mieli i należeli do pożal się
      Boże "socjetki".......

• baltazarus ZNOWU KTOŚ CHCE NAS OKRAŚĆ 30.06.05, 08:59
      Dlaczego mamy wszyscy płacić za cudze dzieci? Niech płacą ich ojcowie. Znowu
      grupa cwaniaków sięga do kieszeni obywateli.
      • quasimodos1 Re: ZNOWU KTOŚ CHCE NAS OKRAŚĆ 30.06.05, 11:03
        A nikt Cię nie uczył, że wszystkie dzieci są nasze?
    • grakra8 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:05
      CZego się czepiacie prezydentowej? ona by mogła cały dzień nic nie robić ,
      latać do fryzjera, masażystki itp. i nikt by się jej nie czepiał.Jednak pracuje
      i dużo dobrego zrobiła- a to już jest okazja żeby ją błotem ochlapać!i kto to
      robi! - ci, którzy w swoim życiu nie zrobili ani jednego dobrego uczynku.( ten
      kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem). Czy to Kwaśniewski jest
      ojcem tych wszystkich biednych dzieci?- Nie, więc po co ujadacie? Każde dziecko
      ma biologicznego ojca, trzeba skutecznie egzekwować obowiązek alimentacyjny od
      ojców i od ich krewnych.Nie wystarczy stwierdzć"ojciec mojego dziecka jest
      nieodpowiedzialny" - więc na utrzymanie dziecka musi dać Kwaśniewski.mysz
      • marakuja1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:19
        > Każde dziecko ma biologicznego ojca,

No i trafiłeś w sedno sprawy
        Zachodząc w ciąże i rodząc dziecko, trzeba zdawać sobie sprawę, że na to trzeba
        mieć jakiś dochód. Dziecko powietrzem sie nie wyżywi, trzeba je ubrać.
        Ale o tym większość panienek rozkładając nogi kompletnie nie myśli.
        • cheetah15 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:21
          Za to na pewno myślą o tym chłopaczki, przed którymi... itd.
        • jlidia1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:33
          Marakuja1: "rozkładałam nogi" WŁASNEMU POŚLUBIONEMU MĘŻOWI(ślub cywilny i
          kościelny)Wychodząc za mąż miałam wszystko a nawet więcej żeby móc zacząć nowe
          życie. Jako 20-latka miałam już i mieszkanie i samochód. Miałam też dobrze
          płatną pracę, mąż też. Urodziłam dwoje dzieciaków, byłam szczęśliwa dłuuuuugo,
          aż nastały lata 90-te. I przyszło bezrobocie, brak perspektyw i w rezultacie
          alkoholizm męża, który nie mógł sobie z tym wszystkim poradzić. Potem było
          coraz gorzej.......... a ja ze wszystkim zostałam sama. W pewnym momencie
          obydwoje byliśmy bezrobotni .... kłótnie o wszystko ..... Nawet bajka sie
          kiedyś może skończyć. Rozwód, zostałam z dziećmi sama i cóż musiałam dalej żyć.
          Znalazłam pracę i mam ją dzięki Bogu do dziś, ale każdego dnia boję się że w
          każdej chwili to może sie zmienić. Urodziłam dwójkę dzieci, były
          planowane ....ale nie wszystko w życiu da się przewidzieć. Wtedy myślałam że
          każdy człowiek, jeśli tylko będzie uczciwie pracował to będzie mógł żyć godnie
          (nie bogato-tylko godnie) ale już wiem, że tak nie jest. Fortuna kołem się
          toczy: miałam wspaniałego męża ....który teraz jest na dnie. Ja zdaję sobie
          sprawę że jak mam dzieci to muszę je i wyżywic i ubrać, ale sama nie dam rady -
          teraz nie dają rady nawet pełne rodziny a co może zrobic sama kobieta. Zanim
          coś napiszesz następnym razem pomyśl.
        • quasimodos1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 11:07
          Ty Marakuja chyba jesteś gejem. Oni mają takie faszystowskie podejście do
          dzieci. Generalizuję, rzecz jasna!
      • alfredkujot Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 12:09
        grakra8 napisała:

> CZego się czepiacie prezydentowej?
        ona by mogła cały dzień nic nie robić ,
        > latać do fryzjera, masażystki itp. i nikt by się jej nie czepiał.

Ty cos nie masz tego ? z oczami ? No przeciez to pudlo nic innego nie robi
        wizazystki, fryzjer, suknie balowe to sie i narobi a do tego z chlopakami
        obgadac trzeba gdzie to panstwo jeszcze zdrenowac. No od czasu do czasu trzeba
        zrobic jakies przedstawienie, pokazac sie z chorymi dziecmi ...

Jednak pracuje
        >
        > i dużo dobrego zrobiła- a to już jest okazja żeby ją błotem ochlapać!

Jak ? Bloto blotem ochlapac ?

i kto to
        > robi! - ci, którzy w swoim życiu nie zrobili ani jednego dobrego uczynku.

Uczynki dobre to oni robia sobie sami .kwasniewska cimoszewiczowi a potem
        cimoszewicz kwasniewskiej np . Uczynne ludzie. Sami swoji.

( ten
        > kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem).

W jaki sposob ? A co to ja przy zlobie jestem ? A co to ja drenuje ten kraj?
        Nie nie czuje sie winny

Czy to Kwaśniewski jest
        > ojcem tych wszystkich biednych dzieci?- Nie, więc po co ujadacie? Każde
        dziecko
        >
        > ma biologicznego ojca, trzeba skutecznie egzekwować obowiązek alimentacyjny
        od
        > ojców i od ich krewnych.Nie wystarczy stwierdzć"ojciec mojego dziecka jest
        > nieodpowiedzialny" - więc na utrzymanie dziecka musi dać Kwaśniewski.mysz

Kazde dziecko ma biologicznego ojca to prawda. Jesli dokonalas niewlasciwego
        wyboru mozesz miec klopoty. Ale poniewaz spoleczenstwo to system wzajemnych
        zaleznosci jesli nie wesprzesz dzis to jutro bedzie jeszcze wiecej klopotow.
        Z mezem trzeba sie czasami rozstac .
        Okazuje sie z z kwasniewskimi-kacykami juz nie da rady sie rozstac, tak ich
        przyssalo do
        bizntyjskiego trybu zycia na koszt biednych i glupich Polakow ze najwyrazniej
        maja problemy z opuszczeniem krakowskiego przedmiescia.
    • stachu34 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:13
      Kwaśniewska pomaga dzieciom.To jest fakt niezaprzeczalny.Zastanawiam się na
      jakie ma to znaczenie, czy pomoc płynie od mafii...Jeżeli za te piniążki
      wyleczoine zostanie choć jedno dziecko-to jest bez większego znaczenia.Więcej
      szkody w kraju narobiły bojówki Iwaniec.Pod ich presją powstał dług wartości 7
      miliardów.Należy się temu przyjrzeć...Może dociekliwi wywiadowcy-redaktorzy
      wyborczej zainteresują się tym.Warto...to jest znakomity materiał dziennikarski.
      • alfredkujot Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 11:52
        stachu34 napisał:

> Kwaśniewska pomaga dzieciom.To jest fakt niezaprzeczalny.Zastanawiam się na
        > jakie ma to znaczenie, czy pomoc płynie od mafii...

No pozastanawiaj sie jeszcze to moze wpadniesz ze istnieje cos takiego jak
        zwiazek przyczynowo skutkowy tam gdzie drenuje w sumie ubogie panstwo mafia
        taka jak sld tam jest nedza ....i chore dzieci.
        Wyobraz sobie ze moglabys dostawac zl 1000 wspomogi na dziecko i miec
        lekarza i szpital do dyspozycji, lekarstwa tez. Poniewaz przy zlobie mamy mafie
        to te pieniadze do ciebie nigdy nie dotra . Dostaniesz 100 zl a
        malzonki mafiozow w ramach przedstawienia dla ubogich podaruja ci od czasu do
        czasu 20 zl w blasku kamer .

Jeżeli za te piniążki
        > wyleczoine zostanie choć jedno dziecko-to jest bez większego znaczenia.Więcej
        > szkody w kraju narobiły bojówki Iwaniec.Pod ich presją powstał dług wartości
        7
        > miliardów.Należy się temu przyjrzeć...Może dociekliwi wywiadowcy-redaktorzy
        > wyborczej zainteresują się tym.Warto...to jest znakomity materiał
        dziennikarski

Znakomitym materialem dziennikarskim jest czerwona pajeczyna ktora zdusila ten
        kraj i z Polakow zrobila nedzarzy
        > .
        • stachu34 alfredkujot 30.06.05, 14:54
          "Więcej szkody w kraju narobiły bojówki Iwaniec.Pod ich presją powstał dług
          wartości 7 miliardów.Należy się temu przyjrzeć". Dla mnie to jest
          najważniejsze,bo to wieksze zło niż fundacja...To!!!!!!!!!jest mafia.
      • agni1 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 12:01
        Nie wiesz na jakiej zasadzie działają niektóre fundacje?
        Osoba pełniąca funkcje publiczne albo powiązana zakłada fundacje.
        Przedsiębiorca chce wyłudzić pieniądze z danego urzędu - umawia się ile
        wpłacić, wpłaca na fundacje, dostaje co chce z danego urzędu, po czym znika z
        pieniędzmi. Braki są pokrywane z budżetu - a w celu pokrycia deficytu
        budżetowego np. zamraża się wzrost emerytur.
        Oczywiście np. 0,1% fundacja może przeznaczyć na szczytny cel, żeby uzasadnić
        swoją działalność.
    • frank_drebin I to jest wlasnie prawdziwe oblicze Jolki. 30.06.05, 09:47
      Co czytelnicy tabloidow i ogladacze nadwornej telewizji Kwasniewskich TVN - lyso
      wam ? Do tego hmm delikatnie mowiac ze zrodel prasowych wynika tez ze zbyt duza
      lotnoscia to ona nie grzeszy. Jednak na tyle lotna, zeby zalozyc "pralnie" pod
      szyldem fundacja jednak byla.
      • sceptyk40 Re: I to jest wlasnie prawdziwe oblicze Jolki. 30.06.05, 12:17
        Gratuluję odwagi i mądrości, jeśli na podstawie źródeł prasowych oceniasz
        człowieka, kimkolwiek by on był i jeszcze tę ocenę rozpowszechniasz na forum.
        Tak trzymać a niedługo staniemy się się społeczeństwem bazarowych bab ( nie
        obrażając kobiet sprzedających na bazarach dziś), które wiedzą wszystko lepiej
        i na każdy temat Pozdrawiam .
        • alfredkujot Re: I to jest wlasnie prawdziwe oblicze Jolki. 30.06.05, 12:28
          sceptyk40 napisała:

> Gratuluję odwagi i mądrości, jeśli na podstawie źródeł prasowych oceniasz
          > człowieka, kimkolwiek by on był i jeszcze tę ocenę rozpowszechniasz na forum.

Po pierwsze kwasniewska jest osoba publiczna i o jako takia jest publicznie
          traktowana. Tzn o tym co i jak robi mowi sie . Czy tego chcesz czy nie.
          Nie jestem zobowiazana zeby mowic cos innego niz mysle. Tzn dobrze o
          kwasniewskiej o ktorej mysle zle.Nie oceniam jej na podstawie prasy
          bo pisalbym za prasa panteony, zch i och. Obserwuje od dawna klamstwa,
          wystapienia kwasniewskiej przed kamerami, wywiady.

> Tak trzymać a niedługo staniemy się się społeczeństwem bazarowych bab ( nie
          > obrażając kobiet sprzedających na bazarach dziś),

Bazar to jak wiesz takie miejsce gdzie sie tandete kupuje.
          Ja moge sobie tandete ogladac ale jej nie kupic. To co na bazarze proznosci
          "dama pierwsza" sprzedaje ja nie kupilem. Nie lubie kiczu i tandety.

które wiedzą wszystko lepiej
          > i na każdy temat Pozdrawiam .

No wlasnie , niektorym sie wydaje ze wszystko wiedza lepiej a jak jest z toba ?
    • majki Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:50
      Pani Iwaniec to przyszła PiS-uarówka, a Kwaśniewska własnie stanęła za
      Cimoszewiczem, "śmiertelnym" rywalem Kaczyńskiego.
      polityka.onet.pl/162,1212104,1,0,2487-2005-03,artykul.html
      • jestemzewsi Re: Kto to jest Iwaniec? 30.06.05, 09:52
        Możecie mnie oświecić?
    • arahat1 ONA broni meza i siebie!! akcja chartytatywna to 30.06.05, 09:52
      przykrywka azeby podbudowac image kwasniewskich jacy to oni cacy dla ciemnoty!!
    • fedain Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 09:52
      Gorzej. Według tych kobiet prezydentowa jest zła, bo pomaga dzieciom, ale nie
      ich własnym. To o wiele gorzej, niż gdyby nie pomagała nikomu. Problem polega na
      tym, że zbyt wielu ludzi w polsce uważa, że jakieś świadczenia po prostu im się
      należą. I nie zdają sobie sprawy, że podatnicy muszą im te świadczenia
      "zafundować". A socjalizm już się skończył.
      • andrea001 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 11:41
        Czytam te posty i widzę, że w tym kraju najlepiej nic nie robić i siedzieć
        cicho. Bo jak już komuś pomagasz to masz obowiązek pomagać wszystkim a jak nie
        to jesteś najgorszy pod słońcem. Gdybym miała chore dziecko to nie obchodziłoby
        mnie skąd pochodzą pieniądze na jego leczenie. Gdybym była samotna matką - to
        cóż dziecko ma też ojca i to do niego też należy obowiązek opieki nad
        dzieckiem. Wiem, że nie wszyscy mężczyźni chcą się z tego wywiązywać ale to nie
        wina państwa tylko wychowania tych facetów, którzy uważają,że kobiety same
        muszą utrzymywać dzieci. Część samotnych matek jest nimi na własne życzenie -
        sama znam kilka,które dla różnych korzyści rozwiodły się z mężami(np. bo
        państwo dawało pieniądze na każde dziecko) Polacy bardzo lubią zwalać
        odpowiedzialność na państwo nie widząc jednak,że nie jest to już państwo
        opiekuńcze. Teraz nie masz pieniędzy na leczenie- umierasz taką mamy
        rzeczywistość. Jedna fundacja nie może pomóc wszystkim a stowarzyszeń samotnych
        matek pewnie jest w Polsce od groma zaś samotnych nie zrzeszonych jeszcze
        więcej. Co do p. Kwaśniewskiej uważam,że źle zrobiła zakładając fundację - bo
        zawistny narodek i tak widzi tylko podłoże polityczne nie widząc korzyści dla
        dzieciaków (zapraszam do Gdańskiej Akademii Medycznej do nowo wybudowanego
        oddziału dziecięcego) A tak zaoszczędziła by sobie kobieta obrzucania błotem
        przez niezbyt kulturalnych internautów. A co wy zrobiliście kiedykolwiek -
        pewnie niektórzy z was to nawet na WOŚP nie dali bo ksiądz zakazał.
    • margerita75 Apollo111 - nie pisz głupot 30.06.05, 09:55
      Czasem wystarczy 1 albo 2 dzieci, z tym, który miał być na zawsze i jedyny,
      żeby pogrążyć się w biedzie. Ludzie zarabiają po 800,-zł i spróbuj przy takich
      zarobkach samotnie wychować choćby jedno dziecko. A małżeństwa, które miały być
      trwałe, też się rozstają i nie trzeba być do tego alkoholikami ani "żebrakami".
      Ale jak ktoś nie wie, co sie w tym kraju dzieje, to takie komunały pisze.
      • margerita75 marakuja1 - j.w. 30.06.05, 10:02
        "Panienki powinny wiedzieć, przed kim rozkładają nogi...". Czyli własnemu
        mężowi też zabronić? Bo znaczący procent samotnych matek to kobiety
        rozwiedzione, których mężowie - z różnych powodów - nie chcieli podjąć
        wspólnego trudu wychowywania dziecka. Czasami dlatego, że trafiła się młodsza
        i "fajniejsza" dupa.
        PS. Żeby nie było - nie jestem rozwiedziona, nie mam dziecka, nie jestem nawet
        mężatką. Po prostu widzę, co się dzieje w naszym społeczeństwie i nie lubię,
        jak ktoś pieprzy banały.
    • kkkaczory_biss_brothers Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:12
      Co tam samotne matki. GEYE to jest dopiero realny problem.
      • karol63 Re: Kobiety kontra prezydentowa 30.06.05, 10:22
        Słuchajcie mam takową wątpliwość p.prezydentowa powiedziała kiedyś że jej mąż
        jest pomazańcem Bożym.To w jakiej formie zwracać sie do niej?.Nadmieniam że
        jestem umiarkowanie religijny.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka