Dodaj do ulubionych

Pytam raz kolejny !!!

05.09.06, 17:40
Niech mi ktoś z kaczystów wytłumaczy dlaczego "zaginęła w niejasnych okolicznościach" teczka prezydenta? Bo mnie wychodzi, że albo
bezpieka była genialna i przewidziała kim Lech Kaczyński zostanie, albo chroniła swoich!
Ja się skłaniam ku tej drugiej opcji. To by tłumaczyło i SO w koalicji i Maciarewicza w rządzie. I niekompetencję Fotygi. A i ataki na Kuronia, Herberta byłyby uzasadnione. Zawsze kiedyś będzie można powiedzieć a pamiętacie ..?
Obserwuj wątek
    • mak67 Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:44
      Gdyby lewactwo miało jakiegokolwiek haka teczkowego na Kaczyńskich to już by
      dawno go użyła. A pierwszy byłby TW Bolek.
      • kozaki_wiesi Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:45
        I dlatego teczka musiała zaginąć aby haków nie było?
        • mak67 Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:48
          I kto ją ukradł? Pewnie Michnik bo miał dostęp do archiwów. Gdyby teczka
          zawierała jakieś kompromitujące dokumenty to zabrali by ją ludzie z SB. Prawica
          miała dostęp do teczek znacnie później
          • mmikki Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:50
            UBek, który sobie tę teczke schował, ma zapewnione złote zycie w 4 RP, jest
            nietykalny i rozpieszczany, i Dorn przypilnuje, by włos mu i jego bliskim z
            głowy nie spadł

taka teczka to lepsza niz wygrana kumulacji w totka
          • jola_iza Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:52
            mak67 napisał:

> I kto ją ukradł? Pewnie Michnik bo miał dostęp do archiwów. Gdyby teczka
            > zawierała jakieś kompromitujące dokumenty to zabrali by ją ludzie z SB. Prawica
            >
            > miała dostęp do teczek znacnie później
            Czyżbyś sam sobie odpowiedział? A może w SB siedzieli geniusze? Gdyby lewica ukradła kaczor nie byłby prezydentem!!
          • antykagan Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:57
            mak67 napisał:

> I kto ją ukradł? Pewnie Michnik bo miał dostęp do archiwów. Gdyby teczka
            > zawierała jakieś kompromitujące dokumenty to zabrali by ją ludzie z SB.
            Prawica
            >
            > miała dostęp do teczek znacnie później

Ty żałosny pisdaku. Dla głupka powinno być jasne, że coś z tymi teczkami jest
            nie tak. Jak oświadczył samo dobro, wszystkie są prawdziwe, tylko jego
            sfałszowana. I starsznie cieniutka, oj, cieniutka jak na czołowego
            opozycjonistę. Zaznaczył, że "zawiera oczywiście tylko część jego działalności
            opozycyjnej". Ciekawe dlaczego "tylko część" i ciekawe dlaczego miesiącami jej
            nie ujawniał?
      • mmikki Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:46
        teczka kaczora "jest na działe" u jakiegoś ważnego ubeka, który dzieki temu
        wiem, że jak długo ta teczka nie ujrzy światła dziennego, tak długo on, jego
        dzieci i wnuki będa miały złote życie w 4RP
      • jola_iza Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 17:47
        A co z teczką ?? Od haków to jest PiS i okolice, reszta na moje oko nigdy nie używała !
      • alistair-p Re: Pytam raz kolejny !!! 05.09.06, 19:27
        mak67 napisał:

> Gdyby lewactwo miało jakiegokolwiek haka teczkowego na Kaczyńskich to już by
        > dawno go użyła. A pierwszy byłby TW Bolek.
        A wiesz ty chociaz co to jest lewactwo?
    • michal00 "Teczka" prezydenta nie zaginela 05.09.06, 17:59
      Jest tylko niekompletna.
    • jola_iza Re: No co kaczyści ?? !!! 05.09.06, 19:14
      Nie dostanę odpowiedzi; co zniknęło i czyja to sprawka ?
      • nielubiegazety2 Co zniknęło z teczki Tuska i czyja to sprawka? 05.09.06, 19:20

• jola_iza Re: Nie wiem 05.09.06, 19:22
          a na temat mógłbyś ??? Tusk póki co nie jest prezydentem !
          • nielubiegazety2 Ja też nie wiem. Masz jeszcze jakieś problemy? 05.09.06, 19:23

• kozaki_wiesi Re: Ja też nie wiem. Masz jeszcze jakieś problem 05.09.06, 19:30
              Przecież to jasne - Tusk był TW. Brak informacji na ten temat w jego teczce
              jest dowodem winy Tuska bowiem jasne jest, że materiały zostały zniszczone.
            • pies_na_czarnych Re: Ja też nie wiem. Masz jeszcze jakieś problem 05.09.06, 19:30
              W tamtych czasach teczuszki w momencie smierci obywatela wazyly wiecej niz on
              sam. Tak mowiono w kregach dobrze poinformowanych.
              Dziwne, ze dzisiaj niektorzy maja tylko czesc inni jakies cztery arkusze format
              A4. :o)))
              Gdzie to sie wszystko zapodzialo? Gdyby ta pseudohistoryczna IPN naprawde byla
              w posiadaniu wszystkich dokumentow to gdzie oni by to skladowali?
              Duzo tego musi sie walac po prywatnych piwnicach, strychach i oczywiscie
              altankach.
              :o)
              • nielubiegazety2 Gdzie to się zapodziało? Biedactwo nie wie gdzie 05.09.06, 19:53
                SB paliło akta, czy nie wie, że w ogóle paliło?
                • pies_na_czarnych Re: Gdzie to się zapodziało? Biedactwo nie wie gd 05.09.06, 19:55
                  nielubiegazety2 napisał:

> SB paliło akta, czy nie wie, że w ogóle paliło?
                  >

Na zyczenie klientow to robili, czy tak w czynie spolecznym?
                  :o)
                  Jarek do dzisiaj nie jest pewien, czy jego zyczenie zostalo spelnione:o)
                  • nielubiegazety2 A to już się spytaj Mazowieckiego i Kuczyńskiego 05.09.06, 19:57

• jola_iza Re: Mam, pan prezydent nie wie co mówi? 05.09.06, 19:33
              Jak mówi, że coś zniknęło w niejasnych okolicznościach ?
        • alistair-p Re: Co zniknęło z teczki Tuska i czyja to sprawka 05.09.06, 19:29
          nielubiegazety2 napisał:

>***************************
          Lojalki Kaczorów,oczywiście te prawdziwe.(jakie pytanie taka odpowiedż)
        • alistair-p Kto ma klucz do szafy Lesiaka? 05.09.06, 19:31
          Ciekawe że ta sprawa ucichła jakoś tak dziwnie.Pewnie coś z teczek dwugłowej
          kaczki tam jest.
          • pies_na_czarnych Dajmy glos zaineresowanemu. Przypomnienie! 05.09.06, 19:46
            Dajmy glos zaineresowanemu:
            www.youtube.com/watch?v=2blZahx2oC8
          • nielubiegazety2 Może niedługo się dowiesz nie tylko, kto miał 05.09.06, 20:00
            klucze ale i w czyjej szafie siedział Lesiak ze swoją szfą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka