Dodaj do ulubionych

Kaczyński opublikował swoją teczkę

04.07.05, 08:47
Hm, przewidzial ze mu sie to przyda w karierze
Obserwuj wątek
    • pcat [...] 04.07.05, 08:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • jestemzewsi Re: Powinno być w tytule 04.07.05, 09:37
        Lech Kaczyński, żeby czytelnik odrazu wiedział, o którego Kaczora chodzi.
        Szkoda mi GW.
        • mlodziez.wszechpolska Nie ma dokumentów, BO DONOSIŁ 04.07.05, 10:29
          "W teczce nie ma dokumentów z lat 70. i późniejszych 80"

Wszystko jasne - donosił. Był wtyczką SB, inwigulując inen odłamy komunistów - różowe hieny, trockistów, solidarność.
          • pantanal Donosil na Macieja Giertycha 04.07.05, 11:09
            wmawial bezpiece, ze ten szczery patriota jest jej wspolpracownikiem. Potem
            namowil prof. Macieja do wstapienia do rady konsultacyjnej przy Jaruzelskim
            • john_wayne [...] 04.07.05, 11:12
            • behemot68 Re: Donosil na Macieja Giertycha 04.07.05, 12:49
              Po co miał na gejtycha donosić? Przeciez on sam wszystko mówił Jaruzelowi...
              • preczzcenzura A. Michnik twierdzil ze to chluba wspolpracowac 04.07.05, 13:10
                z Jaruzelskim, bo tenze podobnie jak kiszczak to czlowiek honoru, wiec jesli
                wspolracowal to jest OK, no chyba ze nie wierzysz adasiowi i jego gazetce
                wybiorczej?
            • wredna_jedza Re: Donosil na Macieja Giertycha 04.07.05, 13:34
              Przecież jest od łuższego czasu powtarzane, że to "srodowiska kościelne"
              namówiły Giertycha na występy w Radzie Konsultacyjnej :)
              Więc coś tu sie nie zgadza <lol>
        • antykaczor Kaczyński jest gorszy od Giertycha! 04.07.05, 14:46
          To jeszcze wiekszy ksenofob i nacjonalista od pana "końska głowa" - mam
          nadzieję, że ludzie jednak się opamiętają i nie będą głosowac na "Polskę
          narodową" i "Polskę dla Polaków" i zagłosują przeciwko Kaczorowi...
    • kupsztajn [...] 04.07.05, 09:35
    • bope Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 10:10
      Kaczyński Lech uczciwy człowiek, tylko ma wielu wrogów, którzy nie chcą
      sprawiedliwego prawa, zależy im na pogmatwanych przepisach, nie wszyscy są
      Polakami.
      • jestemzewsi Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 18:34
        bope napisał:

> Kaczyński Lech uczciwy człowiek, tylko ma wielu wrogów, którzy nie chcą
        > sprawiedliwego prawa, zależy im na pogmatwanych przepisach, nie wszyscy są
        > Polakami.

Tak, tak, proszę się już nie denerwować, wszystko będzie dobrze.

L. Kaczyński powiedział, że:
        nie jest to jego "teczka", bo - jak dodał - ta "zniknęła" w niejasnych
        okolicznościach.

BAAArdzOOO ciEEEkAAAwEEE o jakichż to okolicznościach prawi pan L. Kaczyński
        i kiedy te "niejasne okoliczności" miały miejsce.
    • gigusiek Czy ta twarz cos mowi psychiatrom? 04.07.05, 10:25
      Chcę wiedzieć czy taki człowiek ,jak Pan L.Kczyński jest zdrowy na umysle.
      Wydaje mi się to watpliwe.Patrząc na wyraz twarzy pana L,Kaczyńskiego mam
      obawy .Ten usmiech jest chory.
      • pantanal Asolutnie nic! 04.07.05, 11:11
        Nie przepadam za bracmi Kaczynskimi, ale wmawianie im choroby umyslowej to
        dopiero paranoja!
      • tomek6665 Re: Czy ta twarz cos mowi psychiatrom? 04.07.05, 18:27
        fajny komentarz o KACZORACH dał URBAN-
        nieszczęścia chodzą parami
    • hernandez mamy w koncu prawdziwego BOHATERA!!Drugiego 04.07.05, 10:41
      kuklinskiego!!Tego nam bylo trzeba!Taki prawdziwy Konrad Wallenrod!

Zenujace... podobno walczyli o nasza wolnosc jak widac tez o SWOJE prywatne
      interesy
      • pantanal Re: mamy w koncu prawdziwego BOHATERA!!Drugiego 04.07.05, 11:13
        hernandez napisał:

> kuklinskiego!!Tego nam bylo trzeba!Taki prawdziwy Konrad Wallenrod!
        >
        > Zenujace... podobno walczyli o nasza wolnosc jak widac tez o SWOJE prywatne
        > interesy
        >
        A gdzie masz te prywatne interesy? Jeszcze raz powtarzam: za Kaczynskimi i
        PiS-em nie przepadam, ale nie widze potrzeby dorabiania im geby. Gombrowicz sie
        klania...
        • pe1 Re: mamy w koncu prawdziwego BOHATERA!!Drugiego 04.07.05, 11:16
          > A gdzie masz te prywatne interesy?

listę prywatnych interesów Kaczyńskiego możesz znaleźć w litanii, która jet 4
          posty powyżej
          • pantanal Re: mamy w koncu prawdziwego BOHATERA!!Drugiego 04.07.05, 11:19
            Dluga ta litania i bardzo subiektywna. Szkoda czasu na czytanie. Przypomina
            elaboraty doktora 1
            • pe1 Re: mamy w koncu prawdziwego BOHATERA!!Drugiego 04.07.05, 11:30
              Podczas gdy elaboraty doktora1 to lista opinii cytowanych za niewiadomymi
              źródłami (na dodatek - poprzeplatana epitetami, które bardzo utrudniają
              czytanie), przytoczona tu litania zarzutów wobec Kaczyńskiego to czyste fakty.

Te fakty są bardzo łatwo sprawdzalne - wystarczy obejrzeć stan inwestycji lub
              sprawdzić jak wyglądają plan komunikacyjny Warszawy oraz jakie są bilety.

Oczywiście, jak ktoś jest zaślepionym fanem PISu, to nie zobaczy cegły we
              własnym oku. Konstatacja, że (skądinąd słuszne) zarzuty o korupcję stawiane
              przez Kaczyńskiego poprzedniej ekipie z PO teraz wracają do ich autora. Orwell
              się kłania.
            • anvill Re: mamy w koncu prawdziwego BOHATERA!!Drugiego 04.07.05, 16:09
              No cóż to wszystko prawda ten człowiek zrobił coś strasznego z tego miasta. W
              ramach robienia aplikacji radcowskiej należy odbyć praktyke w jednostce
              samorządowej w Warszawie jak sie przekonałem żadna rada nie może podjąć takiej
              decyzji bez konsultacji z p. Kaczyńskim (a on obsadza swoimi ludzmi) ja
              wiedziałem że tak jest ale nie sadziałem że posuwa sie aż tak daleko bo w sumie
              miesięczna praktyka za friko radcy prawnego w urzedzie gminy to nie wcale
              wysoki stołek....
    • p.smerf Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 10:52
      Bazując na wygłoszonej przez pana Kaczyńskiego opinii, iż polkie służby
      współpacowały ściśle z rosyjskimi, można mieć pewność, że - czyja jak czyja -
      ale jego (tak znaczącego opozycjonisty) teczka na pewno znajuduje się w Moskwie.
      • pantanal Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 11:14
        Zupełnie prawdopodobne. I jesli tak jest, materialy tam zawarte na pewno ujmy mu
        nie przynosza.
      • kataryna.kataryna Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 11:14
        p.smerf napisał:

> Bazując na wygłoszonej przez pana Kaczyńskiego opinii, iż polkie służby
        > współpacowały ściśle z rosyjskimi, można mieć pewność, że - czyja jak czyja -
        > ale jego (tak znaczącego opozycjonisty) teczka na pewno znajuduje się w
        Moskwie
        > .

Na pewno. Tylko co z tego wynika? Teczka w Moskwie jest niebezpieczna tylko
        jeśli jest w niej coś czym można szantażować.
        • ksiundz O byś cudze dzeci uczył ! :))))) 04.07.05, 11:21
          >Teczka w Moskwie jest niebezpieczna tylko
          > jeśli jest w niej coś czym można szantażować.
          • ksiundz sorki za literówki ale złamawszy rękę prawą 04.07.05, 11:26
            próbuje pisać lewą - teraz rozumiem trudności czerwonej społeczności :)))
        • p.smerf Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 11:24
          A dlaczego uważasz, że w teczce Kaczyńskiego "nie ma nic" ale za to w teczce
          Kwaśniewskiego (o której mówił Kaczyński) jest takich materiałów pod dostatkiem?
          • sceptyk Wlasnie! 04.07.05, 11:32
            Dlaczego uwazasz, ze Kwasniewski ma cos w teczce, a Kaczynski nie. Przeciez
            obaj walczyli z komuna. Tyle, ze kazdy na swoj sposob. Kaczynski
            zakladal "Solidarnosc", a Kwasniewski "Ordynacką".
            • kataryna.kataryna Re: Wlasnie! 04.07.05, 11:46
              sceptyk napisała:

> Dlaczego uwazasz, ze Kwasniewski ma cos w teczce, a Kaczynski nie. Przeciez
              > obaj walczyli z komuna. Tyle, ze kazdy na swoj sposob. Kaczynski
              > zakladal "Solidarnosc", a Kwasniewski "Ordynacką".

:)))
          • kataryna.kataryna Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 11:36
            p.smerf napisał:

> A dlaczego uważasz, że w teczce Kaczyńskiego "nie ma nic" ale za to w teczce
            > Kwaśniewskiego (o której mówił Kaczyński) jest takich materiałów pod
            dostatkiem
            > ?

A dlaczego uważasz, że ja tak uważam?
    • poki442003 zniknęła w niejasnych okolicznościach... 04.07.05, 12:10
      dla nas niejasnych, Lechu napewno wie jak to się stało
    • thevorlon Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 12:14
      W teczce nic niema bo kaczkami nikt sie nie interesowal wtedy wiedzac ze i tak i
      nic nieznacza :> a tamtejsze sluzby niechcialy sie babrac z takimi nawiedzonymi LOL
      • blackout.9491 Gdzie jest jego teczka ?!!! Kaczor kręci !!! 04.07.05, 12:48
        Kandydat PiS na prezydenta Lech Kaczyński zaprezentował na konferencji prasowej
        materiały go dotyczące, znalezione przez IPN w siedmiu teczkach.
        Podkreślił, że nie jest to jego "teczka", bo - jak dodał - ta "zniknęła" w
        niejasnych okolicznościach.
        Akurat !!!!
    • behemot68 Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 12:48
      MOże po prostu nie był ważnym opozycjonistą? MOże po jak zabierał głos, to pytał czy można okno otworzyć? MOże po prostu jego działalność szczególnie przykra komunistom nie była?
      • kroczak Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 13:00

Jaki tam Kaczynski opozycjonista gdyby byl opozycjonista dzisiaj pracowal by
        lopata Takich jak kaczynski komuna lekcewazyla.SBEKI pokpiwali sobie z takich
        jak Kaczenski.
    • legrange Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 13:15
      Kaczory tak były prześladowane, że z tego wszystkiego pokończyły studia i
      dalsze nauki, na koszt roboli zresztą. Ps. A chodniki i trawniki w całej
      Warszawie jak były tak są nadal w psim i kaczym guanie.
    • wredna_jedza Teczkę? Czy fragmenty materiałów? 04.07.05, 13:33
      Skoro jego "teczka" zaginęła, to jak mógł ją opublikować? :)))))))))))))))
      Koles chyba jest lepszy od Tymińskiego, opublikował teczke, która zaginęła w
      niejasnych okolicznościach, hihihihihi
    • pikczu Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 13:40
      Jest takie określenie "erotoman gawędziarz". Najpierw podpieprzył lunę, później
      teczkę a teraz gawędzi. Wróć do Telegrafu.
    • diewpp Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 13:53
      Tak naprewde to mnie to obchodzi jak zeszłoroczna zima ale i tak ona była
      ważniejsza. No cóż Kaczyńskie to chyba ma puste kartki. No cóz człowiek który
      nic nie robi nawet teczki nie ma no coz taki los tylko sie tak zastanawiam czy
      polska moze rzadzic człowiek który nie ma nawet przeszłości
      • antybehemot Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 13:56
        Przeciez to nie teczka tylko stos paierów , a gdzie podziały sie wpisy z lat 70
        i 80 ??

--
        Wśród ludzi mniej rozgarniętych "bliźniactwo" wywołuje pewien stan niepokoju i
        podejrzeń (...).(JAROSŁAW KACZYŃSKI, lider PiS)
    • jestemzewsi Re: Albo rzeczywiście jestem idiotą, albo 04.07.05, 14:07
      ktos mnie ma za idiotę
    • kasia051 Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 14:38
      Wcale mnie to nie dziwi.Teczki zakładano autentycznym opozycjonistom, a nie tym
      których stac było co najwyzej na pokazanie się na mszy lub tez jako widz na
      czyjejś sprawie. No, co moze zapomnielismy.
      • pikczu Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 14:47
        Czy ty masz 12 lat? Gdzie ta teczka? Boże! Z kim ja muszę pracować, Kopytko!!!
      • adam.2x Po prostu swietny konspirator, jak wielu.... 04.07.05, 14:50
        ...obecnych bohaterow tamtych czasow. Tak dobrze sie zakonspirowal ze ani SB
        ani opozycja nie wiedzieli ze w czyms dzialal.
    • kozaczek3 Kaczyński pewny że jego teczka zniknęła!!! 04.07.05, 15:01
      A skąd pan Kaczyński wie, że jego teczka zginęła, może tylko się zawieruszyła.
      Pewnie widział jak znika kiedy walił zdrowaśki.
      Bolek przeglądał swoją, potem się okazało, że brakuje kartek.
      Amen.
    • camel_3d kaczucha klamczucha 04.07.05, 15:34
      pewnie sam najpier "stworzyl" te teczke. Penie si eniedlugo okaze, ze byl
      wiezniem w obozach koncentacyjnych..
    • neceser GIERTYCH opublikował swoją teczkę??? NIE!!! 04.07.05, 15:39
      roller napisał:

> Hm, przewidzial ze mu sie to przyda w karierze
    • pikczu Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 17:05
      Ten, jak wszystkie inne post, umrze śmiercią naturalną. Ostatnio dało się
      słyszeć, że opinie głoszone w internecie są specyficzne.Znakiem tego nie
      naturalne. To jakby kochać inaczej. Nie chcę być manipulowny przez dupka, który
      pokazuje, że jak się załatwił to potrafi spuścić wodę. Czyścioszek!!
    • tomek6665 Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 18:18
      ALE DLACZEGO FRAGMENTY?
      • malinka112 Re: Kaczyński opublikował swoją teczkę 04.07.05, 19:49
        Raptem siedmiu kablowało na nasze słonce Warszawy.Inni chyba z obrzydzenia sobie
        odpuscili. Podobno i jeszcze raz podobno dwa michały to dwaj rowerzyści. Małe
        to brzydkie i z charakterem, zniewalającym kazdego psychologa. Mój typ!. Jeden
        i drugi pojada do Hiszpanii i w koncu sie pobiora , bo tam prawo na to od dzis
        pozwala. A w tle jakas żona. Rozwod bez problema NON Kosumatum czy jakoś tak.
        kot będzie świadkiem jak mawiał stary Lech z Polanek
    • schutzengel1 Kaczyński robi sie na bohatera !!! 04.07.05, 19:53
      materiałów nie ma , bo nawet SB-ecja uważała go za jełopa
      • malinka112 Re: Kaczyński robi sie na bohatera !!! 04.07.05, 20:25
        Znam paru bohaterów co walczyli o wolnośc podcierajac sie konspiracyjnie,
        konspiracyjnym papierem toaletowym z wizerunkiem tego w ciemnych okularach Ja
        bezkrytycznie obieram ryby na gazetach z wizerunkiem np JP iles tam ale po
        medalal jeszcze nie wystepuje. Medal niezależnosci. I co z tymi flakami i gazeta
        robie? Wysyłam na miejskie wysypisko, za co mi jeszcze przychodzi płacic.Kiedyś
        lubiłem to z rybami na gazetach z Krzaklewskim, bo innych nie było. A teraz i on
        i gazety sa w tym samym miejscu. Na smietniku (gazety z nim).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka