Dodaj do ulubionych

Owsiak i Rzepa chcą delegalizacji ND!!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:26
Młody człowiek został raniony nożem podczas organizowanego przez Jerzego
Owsiaka Przystanku Woodstock, a kilkunastu uczestników tej imprezy,
odbywającej się ponoć pod hasłem: "Stop przemocy, stop narkotykom",
zatrzymała policja pod zarzutem handlu bądź zażywania narkotyków. Sam Owsiak
z kolei oskarżył naszą redakcję i Radio Maryja o szerzenie nienawiści i
propagowanie faszyzmu. Zażądał zakazania działalności "Naszemu Dziennikowi".
Równie niepokojąca myśl znalazła się w sobotniej "Rzeczpospolitej", w której
Maciej Rybiński napisał: "(...) można by zmeliorować i odwodnić 'Nasz
Dziennik', bo już zanadto pluszcze". Czyżby to był przypadek, że obaj
niemalże w tym samym czasie formułują takie opinie o nas?
- Uważam, że zarówno Radio Maryja, jak i "Nasz Dziennik" propagują faszyzm.
Ich działalność powinna być zakazana, dlatego nie zezwalam na obecność ich
dziennikarzy na mojej imprezie - krzyczał w bardzo emocjonalnym wystąpieniu
podczas konferencji prasowej Jerzy Owsiak. Organizatora Przystanku Woodstock,
odbywającego się w Żarach już po raz ósmy, zbulwersowały bowiem publikacje na
łamach "Naszego Dziennika", w których informowaliśmy o powszechnej niemal
obecności na tej imprezie alkoholu i narkotyków. Pisaliśmy o przypadkach
wyłudzania pieniędzy, o sprzedaży alkoholu nieletnim i o marazmie
wyznaczonych przez organizatora służb porządkowych. A prawda - najwyraźniej
niewygodna dla Owsiaka, jak mówi stare przysłowie - w oczy kole.

-Zasada "zamknięcia ust" komuś, kto ujawnia niewygodną prawdę, jest
charakterystyczna dla dwóch światów: totalitarnego i kryminalnego. Co
wspólnego z nimi mają "Rzeczpospolita" i Owsiak, których przewodnim hasłem
jest tolerancja? A swoją drogą, wypowiedzi te najlepiej udowadniają, jak
rozumie się w tym przypadku tolerancję...
I jeszcze jedno, otóż w systemie demokratycznym obowiązuje wolność słowa. Nie
oznacza ona jednak swawoli wypowiedzi. W normalnym społeczeństwie nikt nie ma
prawa publicznie oskarżać kogoś o kłamstwo bez przedstawienia dowodów. I tego
Jerzy Owsiak oraz jemu podobni powinni się wreszcie nauczyć...
Obserwuj wątek
    • Gość: Oszołom z RM Opinie internautów z onetu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:35
      Myślę, że nikt komu bliskie jest poczucie kultury, nie wybiera się na takie
      zgromadzenia. W mediach i wypowiedziach różnych "znawców młodzieży" pochwala
      się to zbiorowisko (...), któremu się wydaje, że wiek i bezideowość dopuszcza
      robienie, co się chce.
      (~billooooo, 2002.08.03 13:48:55)

Trudno się dziwić takiemu zachowaniu, skoro większość ludzi jest albo pijana
      albo na haju!
      (~dajmoska, 2002.08.03 15:27:43)

Chyba nie jest to tak pokojowa impreza jak twierdzi pan Owsiak...
      (~Zocha, 2002.08.03 13:14:57)

Zwolennicy tolerancji noszą przy sobie noże, no bo jak im podskoczy jakiś
      nienawidzący fanatyk, to może nie przeżyć wymiany argumentów z wyznawcą
      tolerancji. Społeczeństwo musi oczywiście tolerować bandytów, którzy nożami i
      kijami bejsbolowymi wyrażają swoje przywiązanie do tolerancji i sprzeciw wobec
      nienawiści. O dekalogu zapomina się i trwa powrót do jaskini i na drzewa.
      (~konserwatysta, 2002.08.03 12:52:20)
      • Gość: Szymek Opinia internauty z onetu IP: 213.146.61.* 05.08.02, 09:28
        Ty faktycznie jestes oszołom. Mieszkam w Toruniu i wiem co to jest Radio
        Maryja. Czy O. Rydzyk wreszcie rozliczy sie z "zagubionych" 215 tys. marek
        [połowa lat 90-tych], czy ze świadectw udziałowych przysyłanych przez
        emerytów?, albo słynej sprawy prowadzenia po pijanemu do którego przyznał sie
        szybko... inny ksiądz z okolic RM? Najpierw zobnacz belke w swoim ou zanim
        zakrzyczysz kogoś za drzagę w oku jego.
        Co do Owsiaka - na Woodstock'u było 300 tysiecy ludzi! i TYLKO jeden wypadek
        ropzboju. Widziałeś co sie działo na katolickim festiwalu Song of Songs w
        Toruniu? PIJANI I NAĆPANI KOLESIE i ICH PANIENKI W TŁUMIE "chrześcijan"? A
        wiesz ilu uczestników tego świętego festiwalu pobili po mordzie bo poszli w
        złą, bo za ciemną uliczkę? A czy wiesz ilu jest rannych po jednym meczu
        piłkarskim gdzie na stadion przychodzi 30 razy mniej ludzi niż było w ŻaRACH?
        To nie wina Owsiaka, że miejscowi chuligani [sprawdź ustalenia żarskiej
        policji], po trzech bełtach dźgnęli "brudasa". tacy jak ty powoduja utrwalenie
        obrazu "brudasa" w kontekście ludzi z kręgów punkowych i anarchistycznych.
        Podejrzewam, że czyści i wystrzyżeni na krótko chłopcy z Młodziezy
        Wszechpolskiej są ci bliżsi. A moze sam jestes czysty rasowo i "włosowo".
        Zresztą tak wszysyc forumowicze [ja równiż], jesteś śmierdzącym tchórzem.
        Ukrywasz sie za nickiem i plujesz, plujesz, plujesz. Masz już chyba brodę od
        plucia zaślinioną. Zrób cos w 2 oprocentach takiego jak opluty Owsiak i jego
        wiara w młodych ludzi. Pomóż choćby dwóm dzieciom chorym i ratowanym przez
        WOŚP, a potem pluuuuj!
        I pamietaj o jednym - gdyby nie oszołom Owsiak, to księżule nie mieliby gdzie
        zrobić Przystanku Jezus i ewangelizowac, bo niestety - kościoł katolicki nie ma
        żadnej siły przebicia.
        Odczep sie od dobrego człowieka.
        Odczep się.
        • Gość: Oszołom z RM Re: Opinia internauty z onetu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 21:02
          Gość portalu: Szymek napisał(a):

> Ty faktycznie jestes oszołom. Mieszkam w Toruniu i wiem co to jest Radio
          > Maryja. Czy O. Rydzyk wreszcie rozliczy sie z "zagubionych" 215 tys. marek
          > [połowa lat 90-tych], czy ze świadectw udziałowych przysyłanych przez
          > emerytów?, albo słynej sprawy prowadzenia po pijanemu do którego przyznał sie
          > szybko... inny ksiądz z okolic RM? Najpierw zobnacz belke w swoim ou zanim
          > zakrzyczysz kogoś za drzagę w oku jego.
          - To wszystko co ty piszesz są to albo kłamstwa albo prowokacje antykatolickich
          i antypolskich środowisk...ta pani oszukałą ojca dyrektora no cóż bywają i tacy
          ludzie mimo podejrzliwosci ks Rydzyka jeszcze go wykiwała!
          > Co do Owsiaka - na Woodstock'u było 300 tysiecy ludzi! i TYLKO jeden wypadek
          > ropzboju.
          - Oficjalnie do tylko o tym jednym przypadku wiadomo a ile było ich naprawdę?
          tegop się nigdy nie dowiemy bo politycznie poprawne media robią co mogą by z
          tego rozpiździa zrobić super kulturalną imprezę..takie kity to możesz wciskiwać
          małolatom ale ni mi koleś!
          Widziałeś co sie działo na katolickim festiwalu Song of Songs w
          > Toruniu? PIJANI I NAĆPANI KOLESIE i ICH PANIENKI W TŁUMIE "chrześcijan"? A
          > wiesz ilu uczestników tego świętego festiwalu pobili po mordzie bo poszli w
          > złą, bo za ciemną uliczkę?
          - Bajek ci naopowiadała a ty ślepo wierzyszwe wszystko co ci postępowcy powiedzą
          A czy wiesz ilu jest rannych po jednym meczu
          > piłkarskim gdzie na stadion przychodzi 30 razy mniej ludzi niż było w ŻaRACH?
          > To nie wina Owsiaka, że miejscowi chuligani [sprawdź ustalenia żarskiej
          > policji], po trzech bełtach dźgnęli "brudasa". tacy jak ty powoduja
          utrwalenie
          > obrazu "brudasa" w kontekście ludzi z kręgów punkowych i anarchistycznych.
          - Ci sami "kulturalni" ludzie zdewastowali wszystkie pociągi którymi wracali do
          domów!
          > Podejrzewam, że czyści i wystrzyżeni na krótko chłopcy z Młodziezy
          > Wszechpolskiej są ci bliżsi. A moze sam jestes czysty rasowo i "włosowo".
          - Nie mam 2metrów wzrostu i mam raczej długie włosy (dłuższe od skinów a
          krótsze od hippisów w dodatku czarne i piwne skośne oczy...skinom mógłbym się
          niespodobać
          > Zresztą tak wszysyc forumowicze [ja równiż], jesteś śmierdzącym tchórzem.
          > Ukrywasz sie za nickiem i plujesz, plujesz, plujesz. Masz już chyba brodę od
          > plucia zaślinioną. Zrób cos w 2 oprocentach takiego jak opluty Owsiak i jego
          > wiara w młodych ludzi. Pomóż choćby dwóm dzieciom chorym i ratowanym przez
          > WOŚP, a potem pluuuuj!
          - I vice bversa! Zrób chociaż 2% tego co czyni Ojciec Rydzyk i RM dla milionów
          Polaków rozsianych po całym świecie
          > I pamietaj o jednym - gdyby nie oszołom Owsiak, to księżule nie mieliby gdzie
          > zrobić Przystanku Jezus i ewangelizowac, bo niestety - kościoł katolicki nie
          ma
          - i pamietaj gdyby nie księża już dawno mielibysmy w tym kraju wojne domową!
          Gdyby niemedia które liberałowie i socjalisci zawłąsczyli to nic byście ty i
          tobie podobni w tym kraju nieznaczyli!
          >

> Odczep sie od dobrego człowieka (Ojca Dyrektora).
          > Odczep się!!!!!!! Nie dorastasz mu do pięt gówniarzu!!!!!!
          • Gość: Elvis 2% ojca Dyrektora IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 21:16
            2% zrobić to np. napluć na ciebie. On codziennie opluwa setki osób na antenie,
            więc w porównaniu z moimi 2% to nic.
          • elojka Re: Opinia internauty z onetu 05.08.02, 22:57
            pokusiłam się i posłuchałam dzisiaj w ciągu dnia RM na walkmanie w pracy. to co
            usłyszałam było chyba samą esencją całego radia i ludzi z nim związanych. to co
            uprawiają osoby tam pracujący to czysta demagogia i publiczne media przy niej
            wysiadają (żeczywiści pod tym względem trudno wam do pięt dorosnąć). trafiłam
            akurat na jakieś aktualności czy coś takiego. najpierw była rozmowa z panią
            posłanką, która jest lekarką. wypowiadała się na temat zmian proponowanych
            przez ministra zdrowia. prowadzący przeinaczał to co ona mówiła i dodawał
            teksty w stylu "to pan minister nie tylko Konstytucji nie szanuje ale nawet
            jako lekarz nie szanuje pacjenta". a ta kobiete mówiła jednie, że jej zdaniem
            propozycja ministra jest nieco bardziej uciążliwa dla lekarzy i pacjentów.
            oraz, że Rzecznik Praw Obywatelskich zainteresował się tą sprawą i powiedział,
            że to nie zgodne z Konstytucją. z jej wypowiedzi wcale nie wynikało, że ma mega
            pretensje do ministra. to prowadzący próbował wykazać słuchającym (ludziom
            totalnie już ogłupionym), że minister ma ich w dupie.
            druga sprawa zatrząsła mną dużo mocniej. rozmowa z jakimś "redaktorem" (pewnie
            poziom ten sam co "dziennikarza" przeprowadzającego wywiad z księdzem z
            przystanku woodstock). tym razem to ten "redaktor" dawał popalić. "było tam
            bardzo dużo młodych ludzi z długimi włosami zwanych powszechnie
            satanistami", "atmosfera sprzyjająca szerzeniu alkoholizmu i
            narkotyków", "impreza odbywała się pod hasłem 'bez narkotyków, bez przemocy'. a
            jak wiadomo przemoc była - jedna osoba została okaleczona nożem"... oczywiście
            również o tym jak to Owsiak radia maryja nienawidzi. jak to, przecież on głosi
            tolerancję a tutaj taki nietolerancyjny?!?! wychodzi szydło z worka! a ten cały
            Owsiak to tylko taki miły jak ma wejscie w telewizorni bo poza tym to cham
            niemyty.
            później jeszcze wypowiedź jakiegoś profesorka z KUL na temat Szredera i tego,
            że poparł ew. ataku USA na Irak "widać jak głęboko siedzi w Niemcach ta
            nienawiść do Amerykanów"...

każdy kto chociaż trochę myśli powinien dojść do wniosku, że środowisko radia
            maryja to najbardziej demagogiczne środowisko. to banda kretynów!!!
            • Gość: Elvis Re: Opinia internauty z onetu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 23:02
              Bo jak długie włosy to satanista. Rydzyk był na woodstoku i wie. RM nie
              manipuluje tylko przekazuje informacje. Tyle, że wymyslone.
              • Gość: Oszołom z RM Re: Opinia internauty z onetu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 23:06
                To tak jak wymyśliliscie polskich oprawców w Jedwabnem
                • elojka Re: Opinia internauty z onetu 05.08.02, 23:09
                  Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> To tak jak wymyśliliscie polskich oprawców w Jedwabnem

cóż za konstruktywny komentarz. gratuluję!

a co do Jedwabnego - może warto uznać, że Polska to nie Chrystus narodów i że
                  Polacy też mogli zachowywać się jak szmaty??
                  • Gość: Elvis Re: Opinia internauty z onetu IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 23:13
                    No co ty? Polacy są czyści. Największy gnój jest dla rydzyka więcej warty niż
                    najlepszy nawet Żyd. Przecież do niego nawet nie dotarło jakiej Jezus był
                    narodowości.
                • jowit Re: Opinia internauty z onetu 05.08.02, 23:44

> To tak jak wymyśliliscie polskich oprawców w Jedwabnem

Jesteś ich nieodrodnym moralnym wnukiem
        • jowit Re: Opinia internauty z onetu 05.08.02, 23:41
          Gość portalu: Szymek napisał(a):

> Ty faktycznie jestes oszołom. Mieszkam w Toruniu i wiem co to jest Radio
          > Maryja. Czy O. Rydzyk wreszcie rozliczy sie z "zagubionych" 215 tys. marek
          > [połowa lat 90-tych], czy ze świadectw udziałowych przysyłanych przez
          > emerytów?, albo słynej sprawy prowadzenia po pijanemu do którego przyznał sie
          > szybko... inny ksiądz z okolic RM? Najpierw zobnacz belke w swoim ou zanim
          > zakrzyczysz kogoś za drzagę w oku jego.
          > Co do Owsiaka - na Woodstock'u było 300 tysiecy ludzi! i TYLKO jeden wypadek
          > ropzboju. Widziałeś co sie działo na katolickim festiwalu Song of Songs w
          > Toruniu? PIJANI I NAĆPANI KOLESIE i ICH PANIENKI W TŁUMIE "chrześcijan"? A
          > wiesz ilu uczestników tego świętego festiwalu pobili po mordzie bo poszli w
          > złą, bo za ciemną uliczkę? A czy wiesz ilu jest rannych po jednym meczu
          > piłkarskim gdzie na stadion przychodzi 30 razy mniej ludzi niż było w ŻaRACH?
          > To nie wina Owsiaka, że miejscowi chuligani [sprawdź ustalenia żarskiej
          > policji], po trzech bełtach dźgnęli "brudasa". tacy jak ty powoduja
          utrwalenie
          > obrazu "brudasa" w kontekście ludzi z kręgów punkowych i anarchistycznych.
          > Podejrzewam, że czyści i wystrzyżeni na krótko chłopcy z Młodziezy
          > Wszechpolskiej są ci bliżsi. A moze sam jestes czysty rasowo i "włosowo".
          > Zresztą tak wszysyc forumowicze [ja równiż], jesteś śmierdzącym tchórzem.
          > Ukrywasz sie za nickiem i plujesz, plujesz, plujesz. Masz już chyba brodę od
          > plucia zaślinioną. Zrób cos w 2 oprocentach takiego jak opluty Owsiak i jego
          > wiara w młodych ludzi. Pomóż choćby dwóm dzieciom chorym i ratowanym przez
          > WOŚP, a potem pluuuuj!
          > I pamietaj o jednym - gdyby nie oszołom Owsiak, to księżule nie mieliby gdzie
          > zrobić Przystanku Jezus i ewangelizowac, bo niestety - kościoł katolicki nie
          ma
          >
          > żadnej siły przebicia.
          > Odczep sie od dobrego człowieka.
          > Odczep się.

Podpisuję się pod listem całym sercem. Ale wydaje mi się Szymku, że do tych
          bezmózgich nie dociera nic. Rydzyka rozumiem, on robi kasę. Wie, że niedługo
          dostęp do koryta dka czarnych urwie się. Więc rwać trzeba już, teraz.
          Wyprodukował z kumplami fantomy; oszołomy, młodzieże wszy polskie. I na takich
          należy zwracać baczną uwagę. Hitler też zaczynał od małych piwiarni.
    • Gość: komodor Re: Owsiak i Rzepa chcą delegalizacji ND!!!! IP: 213.25.179.* 05.08.02, 09:41
      Bez przesady, gdyby ND nagle zamilkł to wiele osób odczuwałoby żal wielki.Nikt
      tak pięknie bredni nie wypisuje jak ty i twoi koledzy z tego szmatławca.
    • Gość: camel Re: Owsiak i Rzepa chcą delegalizacji ND!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.02, 12:15

> Młody człowiek został raniony nożem podczas organizowanego przez Jerzego
      > Owsiaka Przystanku Woodstock, a kilkunastu uczestników tej imprezy,
      > odbywającej się ponoć pod hasłem: "Stop przemocy, stop narkotykom",
      > zatrzymała policja pod zarzutem handlu bądź zażywania narkotyków.

tak, kilka lat temu moja kumpelka wrocila z pielgrzymki i mowila, ze
      takiego "bur..elu" dawno nie widziala. chodzilo jej nie o ogolne przeslanie
      pielgrzymki, tylko o ilosc ludzi, ktorzy poszli tam zeby zaimprezowac,
      narkotyki tez byly... roznie to bywa. jednajk oczywiscie nie da sie ukryc, ze
      przystanek woodstock to tez narkotyki i masa debili.

camel
      • Gość:   Pochodzenie wielbladow? IP: *.104.popsite.net 05.08.02, 16:34
        No wlasnie skod sie biora takie popapy na forum.

Czy ktos wczesniej widzial camela?

pszy szczekaja karawana jedzie dalej?
        A tu sie zgubil jeden obarczony ladunkiem przezuconym z mula.

moze zatankowac do pela?

• indris Z tą Rzepą, to łgarstwo. 05.08.02, 16:23
      Nie byłem w Żarach, więc nie wiem, co dokładnie powwiedział Owsiak nt. ND i
      RM. Ale komentarz Rybińskiego w Rzepie czytałem i zaręczam, że ŻADNEGO żądania
      DELEGALIZACJI "Naszego Dziennika" tam nie było. Była wyłącznie złośliwa ocena,
      co jest dobrym prawem każdego dziennikarza, a także i każdego obywatela.
      Sam "ND" z tego prawa bardzo obficie korzysta.
      • elojka Re: Z tą Rzepą, to łgarstwo. 05.08.02, 16:30
        indris napisał:

> Nie byłem w Żarach, więc nie wiem, co dokładnie powwiedział Owsiak nt. ND i
        > RM. Ale komentarz Rybińskiego w Rzepie czytałem i zaręczam, że ŻADNEGO
        żądania
        >
        > DELEGALIZACJI "Naszego Dziennika" tam nie było. Była wyłącznie złośliwa
        ocena,
        > co jest dobrym prawem każdego dziennikarza, a także i każdego obywatela.
        > Sam "ND" z tego prawa bardzo obficie korzysta.

nie przejmuj się, Radio MAryja zrobiło mu wode z mózgu. powoli zaczyna działać
        odruch Pawłowa (chyba tak to się nazywa) - jak słyszy albo widzi coś na temat
        RM albo ND to już czuje się krzywdzony...
    • Gość: Oszołom z RM Kłamstwa Owsiaka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 07:55
      tym, że podczas nocnego koncertu na odbywającym się w Żarach w Lubuskiem
      festiwalu Przystanek Woodstock, organizowanym przez Jerzego Owsiaka, doszło do
      bójki, a dwudziestoletni mężczyzna ugodzony nożem trafił do szpitala, mówiono w
      publicznych mediach dużo. Jednocześnie starano się wybielić organizatorów
      spotkania, mówiąc, że równie łatwo zostać napadniętym przed własnym domem. Sam
      Owsiak przekonywał, że to pojedynczy przypadek, który został rozdmuchany i
      wykorzystany przez przeciwników jego imprezy.
      Tymczasem, jak się dowiedzieliśmy, nie był to jedyny przypadek bójki z użyciem
      noża, do jakiego doszło w związku z organizowanym przez Owsiaka Przystankiem
      Woodstock. Już w przeddzień oficjalnego otwarcia imprezy nieomal doszło do
      tragedii na trasie z Warszawy do Żar w specjalnym "woodstockowym" pociągu
      wiozącym młodzież do Żar. W pobliżu Krotoszyna w tymże pociągu doszło do ostrej
      scysji słownej pomiędzy zwolennikami Owsiaka z różnych miast. Dysputa
      przerodziła się w bójkę. Jeden z młodych ludzi wyciągnął nóż i ugodził nim
      drugiego mężczyznę. W Krotoszynie pociąg został zatrzymany przez policję, która
      ujęła "nożownika". O tym przypadku jednak media milczą. Podobnie jak o tym, iż
      z tego samego specjalnego pociągu, tuż za Ostrowem Wielkopolskim, na skutek
      bójki z jednego z wagonów rozpędzonego pociągu wypadło dwóch nastolatków. Poza
      ogólnymi potłuczeniami nie doznali na szczęście poważniejszych obrażeń, jednak
      i w tym przypadku niezbędna była pomoc lekarska.
      • elojka Re: Kłamstwa Owsiaka 06.08.02, 13:51
        Go?? portalu: Oszołom z RM napisaý(a):

> tym, że podczas nocnego koncertu na odbywającym się w Żarach w Lubuskiem
        > festiwalu Przystanek Woodstock, organizowanym przez Jerzego Owsiaka, doszło
        do
        > bójki, a dwudziestoletni mężczyzna ugodzony nożem trafił do szpitala, mówiono
        w
        >
        > publicznych mediach dużo. Jednocześnie starano się wybielić organizatorów
        > spotkania, mówiąc, że równie łatwo zostać napadniętym przed własnym domem.
        Sam
        > Owsiak przekonywał, że to pojedynczy przypadek, który został rozdmuchany i
        > wykorzystany przez przeciwników jego imprezy.
        > Tymczasem, jak się dowiedzieliśmy, nie był to jedyny przypadek bójki z
        użyciem
        > noża, do jakiego doszło w związku z organizowanym przez Owsiaka Przystankiem
        > Woodstock. Już w przeddzień oficjalnego otwarcia imprezy nieomal doszło do
        > tragedii na trasie z Warszawy do Żar w specjalnym "woodstockowym" pociągu
        > wiozącym młodzież do Żar. W pobliżu Krotoszyna w tymże pociągu doszło do
        ostrej
        >
        > scysji słownej pomiędzy zwolennikami Owsiaka z różnych miast. Dysputa
        > przerodziła się w bójkę. Jeden z młodych ludzi wyciągnął nóż i ugodził nim
        > drugiego mężczyznę. W Krotoszynie pociąg został zatrzymany przez policję,
        która
        >
        > ujęła "nożownika". O tym przypadku jednak media milczą. Podobnie jak o tym,

> z tego samego specjalnego pociągu, tuż za Ostrowem Wielkopolskim, na skutek
        > bójki z jednego z wagonów rozpędzonego pociągu wypadło dwóch nastolatków.
        Poza
        > ogólnymi potłuczeniami nie doznali na szczęście poważniejszych obrażeń,
        jednak
        > i w tym przypadku niezbędna była pomoc lekarska.

czy będziesz to wstawiał w każdym temacie?! jedyne co potrafisz to wpisywanie
        albo kopiowanie z ND jakiś bzdur. nie jesteś przygotowany ano zdolny do
        merytorycznej dyskusji...
        • Gość: MMM Re: Kłamstwa Owsiaka IP: *.uznam.net.pl / 192.168.5.* 06.08.02, 14:38
          Ze zlem nie mozna dyskutowac. Bo za zlem stoi szatana a czlowiek nie ma sily by
          z nim wygrac. Szatanistow trzeba nawrocic.
          • elojka Re: Kłamstwa Owsiaka 06.08.02, 15:10
            Gość portalu: MMM napisał(a):

> Ze zlem nie mozna dyskutowac. Bo za zlem stoi szatana a czlowiek nie ma sily
            by
            >
            > z nim wygrac. Szatanistow trzeba nawrocic.

boshhhhhh... czy ja jestem złem??? oszołom wprawdzie już stwierdził, że zabiłam
            jakiegoś księdza ale póki prokuratura nie przedstawi mi żadnych zarzutów jestem
            niewinna a oszołoma wytropię i oskarżę o zniesławienie i rozpowszechnianie
            fałszywych informacji na mój temat. "nie mów fałszywego świadectwa przeciwko
            bliźniemu swemu"... i co teraz panowie, czy oryginalne 10 przykazań już nic dla
            was nie znaczy? staliście się wyznawcami radia maryja... "Nie będziesz miał
            bogów cudzych przede mną"... jesteście pełni nienawiści do drugiego człowieka,
            widzicie w nim zło... "Miłuj bliźniego swego jako siebie samego"...
    • Gość: Xionc Re: Owsiak i Rzepa chcą delegalizacji ND!!!! IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 06.08.02, 15:23
      Owsiak i Rydzyk to takie samo gówno tylko każde innego koloru. Jedno brunatne,
      a drugie różowe. Obaj są siebie warci, muszą jednak istnieć bo przyroda nie
      lubi pustki, a - jak słusznie zauważyła Paula Abdul w latach 80-tych :))) -
      opposites attract....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka