Dodaj do ulubionych

Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu

• jerzywal Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 09.07.05, 12:38
      WM powinna ruszyć na Białoruś i bronić naszej polonii. Zrobili by coś
      pożytecznego. Niestety tego nie zrobią bo Giertych ma w głowie tylko swój
      interes prywatny. Taka partia, szkodząca spoleczeństwu nie powinna wejść do
      sejmu.
      • sredni4 DO ZWOLENNIKÓW JUDEOPOLONI !!!! 09.07.05, 13:01

"...Jam jest Polska, Ojczyzna twoja, ziemia Ojców, z ktorej wzrosłeś.

Wszystko, czymś jest, po Bogu mnie zawdzięczasz.

1. Nie będziesz miał ukochania ziemskiego nade mnie.

2. Nie będziesz wzywał imienia Polski dla własnej chwały, kariery albo nagrody.

3. Pamiętaj, abyś Polsce oddał bez wahania majątek, szczęście osobiste i życie.

4. Czcij Polskę, Ojczyznę twoją, jak matkę rodzoną.

5. Z wrogami Polski walcz wytrwale do ostatniego tchu, do ostatniej kropli krwi
        w żyłach twoich.

6. Walcz z własnym wygodnictwem i tchórzostwem. Pamiętaj, że tchórz nie może
        być Polakiem.

7. Bądź bez litości dla zdrajców imienia polskiego.

8. Zawsze i wszędzie śmiało stwierdzaj, że jesteś Polakiem.

9. Nie dopuść, by wątpiono w Polskę.

10. Nie pozwól, by ubliżano Polsce, poniżając Jej wielkość i Jej zasługi, Jej
        dorobek i Majestat.

Będziesz miłował Polskę pierwszą po Bogu miłością.
        Bedziesz Ją miłował więcej niż siebie samego".

Zofia Kossak-Szczucka
    • oja83 ...a ja w stronę granicy 09.07.05, 13:16
      nie chę żyć w państwie faszystowskim
      • doktor.1 Re: oja83 !!! - Jeszcze tu jesteś? Szybciutko sp.. 09.07.05, 14:03
      • stanislaw_ziaja Re: ...a ja w stronę granicy 09.07.05, 23:22
        wolisz w komuchowskim
    • abs21 Sejm zamieni sie w oborę 09.07.05, 13:43
      A koński ryj Giertycha będzie wisieć na bilboardach podpisanych WASZ WÓDZ. Nie
      wiem jak trzeba być głupim żeby głosować na taką bandę bezmózgów. Jak poznam
      kogoś z elektoratu LPR to dam mu w ryj :D Wy też tak zróbcie.
      • doktor.1 Re: abs21 !!! - Najpierw się zabij własną pięścią 09.07.05, 14:04
        • lukasito Re: abs21 !!! - Najpierw się zabij własną pięścią 09.07.05, 17:01
          Doktorku1! Masz chyba zaburzenia maniakalno-depresyjne. Najpierw nudzisz swoimi
          elaboratami powolujac sie na wszystkie swietosci tego swiata, pouczasz,
          moralizujesz, testujesz innych uzytkownikow forum, a potem chamidlo z ciebie
          wychodzi. Zenada. Trzymaj sie jednej lini postepowania, bo sam sie pozbawiasz
          wiarygodnosci naczelnej tuby programowej LPR-u i dyskredytujesz sie jako Zbawca
          Polski. Ale wlasnie taka hipokryzja (zaraz mi pewnie polecisz zdefiniowac to
          slowo, pewnie aby samemu moc je zrozumiec)cechuje tobie podobnych. Wszedzie
          wokol widzisz lamiacych standardy i domagasz sie ich krwi, by potem beztrosko
          zrobic sobie z geby cholewke. Troche autorefleksji zycze. Acha, a gdziez to
          mozna podziwiac twoje wyklady nt. gospodarki itd.? Chetnie poslucham.
          Pozdrowienia.
          • doktor.1 Re: Do lukasito !!! 09.07.05, 17:59
            abs21 napisał :
            "A koński ryj Giertycha będzie wisieć na bilboardach podpisanych WASZ WÓDZ.
            Nie wiem jak trzeba być głupim żeby głosować na taką bandę bezmózgów.
            Jak poznam kogoś z elektoratu LPR to dam mu w ryj :D Wy też tak zróbcie".

lukasito !
            Jesteś chyba psychicznie chorym człowiekiem, skoro nie reagujesz na tekst
            abs21, w którym to :
            - LPR przyrównuje do bandy (gdzie dowody ?! ),
            - ludzi z LPR-u nazywa "półmózgami" ( nawet nie wie, ilu jest w tej partii
            ludzi, którzy są wykształceni, nie mają "zwichniętego kręgosłupa moralnego" ),
            - dopuszcza się stosowania groźby karalnej (da w ryj komuś z elektoratu LPR-u )
            i jeszcze nakłania do tego przestępstwa innych.
            - twarz R. Giertycha i człowieka z elektoratu LPR-u nazywa obraźliwie "ryjem".

Można nie darzyć sympatią ludzi z LPR-u i MW, ale nie oznacza to, że można
            łamać prawo i obrzucać stekiem obelg, grozić ! Forum to jest publiczne, tak
            więc uważasz, że pod przykrywką nicku można tak czynić, skoro nie piętnujesz
            tego wpisu, a tak przeszkadza ci mój ? Chyba z toba jest coś nie tak.

Na chamskie teksty reaguję językiem takim, jakim posługuje się tenże piszący,
            albowiem inny wcześniej przeze mnie stosowany nie dotarł do abs21. Jest za
            trudny jak na jego niedorozwiniętą korę mózgową.

Nie uważam się za "zbawcę Polski", ale nie pozwolę, by taki za przeproszeniem
            szczyl wprowadzał swoje bandyckie (nie)rządy z "dawaniem w ryj".
            Jeśli masz ochotę posłuchać wykładów ( w celu przyswojenia wiedzy, nie zaś
            podziwiania ), to zapraszam, - zgłoś się do najbliższej placówki Instytutu
            Edukacji Narodowej. Wykłady będą wznowione po wakacjach. Takich, co mówili
            identycznie jak ty, też mieliśmy. Gdy otwarły im się oczy, ocenili sami siebie
            i zastanawiali się, - jak długo mogli żyć w takiej niewiedzy.

Pozdrawiam.
            • lukasito Re: Do lukasito !!! 09.07.05, 18:32
              OK. Ale mozna sie starac nie schodzic ponizej pewnego poziomu. Ja sie staram,
              ale tez, przyznaje ze skrucha, nie zawsze mi wychodzi. Nie mniej, musze
              szczerze powidziec, mierzi mnie Twoj protekcjonalny ton i chec pouczania
              innych. Ciesze sie, ze na forum mozna poczytac opinie ludzi wyksztalconych i
              powymieniac poglady, lecz przeraza mnie agresja, ktora przenosi sie z zycia
              politycznego do naszych debat. Przeciez, chyba przyznasz, ze satyra jest
              lepsza nizli lopatologia, i ze otwartoscia i kultura osobista mozna wiecej
              osiagnac niz wrzaskiem. Co do inwektyw, to osobiscie nie bardzo sie przejmuje,
              gdy ktos proboje mnie obrazic, oczywiscie nie smieszy mnie, ani nie pochwalam
              lamania prawa poprzez rzucanie kalumnii na innych, nawet, gdy ich nie lubie.
              Doskonale rozumiem Twe przeslanki, i co musze wyznac ze skrucha, rowniez czasem
              zdarza mi sie pisac bardzo napastliwe i jednostronne komentarze. Nie potepiam
              Cie. Jednak, jesli Twoje poglady roznia sie od moich, polemizuj ze mna ale nie
              zwalczaj, chyba, ze politycznie;). Jestem otwarty na inne swiatopoglady i na
              walke, ale zawsze starajmy sie zachowac dystans i poczucie humoru.
              Mam nadzieje, ze to zalatwi sprawe miedzy nami. Ale sie rozpisalem...
              Pozdrawiam.
      • arri435 Re: Sejm zamieni sie w oborę 09.07.05, 15:26
        ja tam sobie reki nie ubrudze faszystkowskim ryjem giertycha i jemu podobnych oszolomow.

ale zgadzam sie z toba w jednym, tez nie wiem jak trzeba byc glupim zeby glosowac na bande
        bezmozgow jak lpr. i ciekaw jestem skad sie bierze ich elektorat. nie znam ANI jednej osoby ktora
        zamierzalaby na nich glosowac (i mam zreszta nadzieje nie poznac).
      • preczzcenzura to nie mozliwe on juz nia jest 10.07.05, 04:12
        teraz moze byc juz tylko lepiej ...
    • pi_ostrowski "DZIECI" GIERTYCHA 09.07.05, 16:27
      faszystów nam nie trzeba, banda jakiś przygłupów i pajacy myślących, że zmienią
      Polskę! bzdura! robią tylko mokrą robotę dla Giertycha i jego kolesi
    • drwal88 Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 09.07.05, 17:50
      na ogol nie pisze na tym forum, ale teraz we mnie sie wrecz zagotowalo, jaka to
      manipulacje nam serwuje GW... zeby nie powiedziec, ze wrecz klamie piszac o MW:

"Robią demonstracje, happeningi i wystawy (ostatnio wywiesili wstrząsające
      plakaty antyaborcyjne w Łodzi)."

wystawa przeciez zostala zorganizowana przez Stowarzyszenie KOLIBER

" Autorem kontrowersyjnej wystawy "Wybierz życie" jest wiceprezes warszawskiego
      oddziału Stowarzyszenia KoLiber Łukasz Wróbel. Wiadomo, że ekspozycja jest
      legalna, ponieważ zezwolenie na nią wydał miejski zarząd dróg. " (za stroną
      łódzkiego oddziału TVP)

Gazetko - klamiesz jak najeta, zaslepiona nienawiscia do Giertycha. Opanujcie
      sie boście ostatnimi czasy gorsi od niego!

• drwal88 kolejne manipulacje GW 09.07.05, 17:54
        artykul z teza i pod teze pisany, czy pan Wojciech Szacki nie powinien byc aby
        obiektywny?
        • davidmors Re: Czytaj Gazetę Wyborczą - będziesz głupszy !!! 10.07.05, 21:30
    • aabytakdalej Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 10.07.05, 00:08
      Chciałem pozdrowić wielbicieli Orwella. "Folwark Zwierzęcy" nadal aktualny.
    • panbuk1 Młodzież Wszychpolska rusza dłonmi w gaciach 10.07.05, 01:51
      Jestem dumny, że jestem katolikiem i że w Polsce.
      Duma moja wynika z tego, że hierarchowie Krk
      są wzorem moralności i czystości ducha.
      Szanują prawo w sposób wręcz wzorcowy.
      Opiekę roztaczają nad wszystkimi owieczkami i baranami, a szczególną troską otaczają jagnięta. Te bardzo wrażliwe istoty wymagają szczególnej opieki, nauki i ochrony, dlatego też, kapłani powinni z każdym z nich indywidualnie rozwiązywać tajemnice wiary. Kółka różańcowe wraz ze swymi duchowymi przywódcami powinny w tych trudnych chwilach wzmóc i przyspieszyć walenie, oczywiście różańca.
      Szatan się nie modli i dlatego ma dużo czasu na naukę i doskonalenie swoich metod zniewalania oranta. Podchodzi rozmodlonego pod postacią młodego chłopca lub ministranta oralnie, wtedy modlitwa jest niezrozumiała, często analnie wtedy modlitwa jest głośną z wykrzykiwaniem zachwytów. Nasz wzorzec moralny z Gdańska został przez takiego szatana opluty, a jego ohydna spuścizna, moralna oczywiście, nie będzie długo spływać po tym szlachetnym człowieku i jego orderach. Dostanie on za tę bohaterską walkę z szatanami zawieszony, oczywiście następny order. Daleko naszemu kochanemu prałatowi bursztynowemu (taki tytuł nadał mu ks. Leszek co to nie skończył jak prawdziwy mężczyzna) do ideału księdza, ale to tylko, dlatego że on ten ideał zdecydowanie wyprzedza, prawie dubluje.
      Ten brutalny i niczym nie usprawiedliwiony atak na nasz Kościół katolicki kochany, nie ostudzi naszej wiary i nie osłabi naszych uczuć miłości, jaką pałamy i zioniemy do bliźniego swego. Ksiądz Boguchwał kapłan naszego klatkowego kółka różańcowego, zarządził nową tradycję, okazywania miłości bliźniego, będzie całował chłopców w usta.
      Na głupie pytania dziewczynek odpowiedział, że to jest miłość do bliźniego a nie do bliźniej.
      I wysłał dziewczynki do domu po papierki tacowe.
      Ateistycznym, czyli brudnym i niemoralnym
      ludziom mówimy zdecydowane NIE!!!
      Różaniec mój jest już tak zużyty, że często się rozpada.
      Wynika to z ciągłych modlitw za zdrowie naszych kochanych
      ekscelencji i eminencji naszego kościoła katolickiego.
      Amen.
      Wszelkie prawa zastrzeżone.

• doktor.1 Re: Do panbuk1 !!! 10.07.05, 02:26
        Jaja to rób sobie ze swojej matki i ojca, jak ci na to palancie pozwolą !!!
        Czego ty się czepiasz ?!! Czego jątrzysz, szydzisz ??!!
        Chyba jeszcze nikt ci prostaczku nie nakopał do d ... y !!!
        Jak nie masz co robić z czasem, to weź się za naukę jęz. polskiego, bo z tym
        u ciebie nietęgo, ale garniesz się do pisania, - wtórny analfabeto. Zniżam się
        tekstem do twojego poziomu prostaczku i piszę twoim słownictwem, bo innego,
        do którym ja się na codzień posługuję, - nie zrozumiesz.
        czego się czepiasz ludzi K.k. ? Wyrządzili ci krzywdę ??? To podaj ich do sądu
        palancie !!!
        Bez pozdrowień.
      • davidmors Re: Sługa szatana rusza dłonmi w gaciach GW ! 10.07.05, 21:34
    • panbuk1 Młodzież Wszychpolska rusza do Sejmu!!!! 10.07.05, 02:38
      Krzyż narzędzie zbrodni, na pewno symbol smutku.
      Proszę niech mi ktoś wytłumaczy, jak to narzędzie zbrodni może nieść radość.
      Chyba tylko dla oprawcy pod imieniem Jahwe.
      Niech będzie pochylony.
      Amen
    • kozaczek3 Do doktora.1przytaczam wypowiedź doktora Krk 10.07.05, 03:05
      Kobieta powinna zasłaniać oblicze, bowiem nie zostało ono stworzone na obraz Boga.
      św. Ambroży (340-397)
      D Kościoła
      Amen.
      • adam_l27 Re: Do doktora.1przytaczam wypowiedź doktora Krk 10.07.05, 09:13
        No i czego to ma dowodzić Twoim zdaniem ??
        Wypowiedział to człowiek wyrosły w zupełnie innych czasach, w innej kulturze
        itp a Ty przytaczasz to jako dowód win Kościoła Katolickiego ? Po prostu
        stosunek do kobiet przez wieki był właśnie taki spójrz sobie na islam choćby...
        A przytaczanie jako najważniejszy argument w dyskusji na temat wpływu KK na
        życie kobiet, opinii człowieka żyjącego 1600 lat temu jest po prostu zabawne. To
        jest raczej skrajny antyklerykalizm już. Trochę więdzej rozsądku w poszukiwaniu
        argumentów życzę.

Poza tym Religia jest także trochę wtórna wobec kultury, wpływ jednej na drugą
        jest obustronny a poglądy ludzi to wypadkowa wielu rzeczy. Zresztą dla mnie
        oczywiste jest jedno: zawsze za każdą ideologią stoją ludzie którym ona
        odpowiada - to ich należy obarczać odpowiedzialnością a nie rozmaite instytucje.
        • davidmors Re: Pozdrawiam szlachetną Młodzież Wszechpolską ! 10.07.05, 21:17
    • kap0 Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 10.07.05, 06:13
      powiedz mi przyglupie kiedy prawdziwy Polak byl abresywny.Cos ci sie pomieszalo-
      odpowiedz dla jarheba
    • polonic Szacki manipuluje... 10.07.05, 09:22
      (ostatnio wywiesili wstrząsające plakaty antyaborcyjne w Łodzi).

Nie oni tylko Koliber smierdzący manipulatorze. Zresztą bardzo dobrze zzrobili.
      Wystawy trzeba było bronic przed cepami z mc.
      • hatteras Re: Szacki manipuluje... 10.07.05, 11:15
        stanowcze NIE! polskiemu debilizmowi
        • polonic Re: Szacki manipuluje... 10.07.05, 11:25
          Określ co dla ciebie jest debilizmem to może jakoś sie na ten wysoce
          inteligentny post ustosunkuję.
    • marco345 Szkoda mi ciebie 10.07.05, 10:38
      bo jesteś taki mały, a piszesz o tak ważnych sprawach. Idź lepiej posłuchac sobie techno i nie przegrzewaj sobie mózgu. Jedyne co mi przychodzi na myśl, gdy widzę twój post, to litość.
    • marco345 Poza tym cwaniak jesteś 10.07.05, 10:42
      bo komentować twojego MIERNEGO bloga mogą tylko współautorzy. Boimy się prawdy, co nie?
    • belial13 Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 10.07.05, 11:35
      No to na Łysą Górę!!!!!!!!!!!!
      • davidmors Re: Młodzież Wszechpolska przyszłością Polski ! 10.07.05, 21:28
        Razem młodzi przyjaciele!
    • turbogenerator Nie bedzie to moja krew w zadnym razie 10.07.05, 12:37
      Ja jestem konserwatywny, ale mam swój rozum, mój glos idzie do UPR.

www.upr.org.pl
    • konskipsiinteres Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 10.07.05, 12:41
      No pasaran!!!

Powstrzymamy marsz brunatnych koszul!!!
    • matti35 Re: Młodzież Wszechpolska rusza do Sejmu 10.07.05, 13:54
      chyba w tiurtiurlistanie.Tam sobie mogą stworzyć rząd husajnowski.Polacy już
      wiedzą co znaczy hitleryzm i stalinizm.Gdzie ten motłoch się pcha.
      • doktor.1 Re: Do matti35 !!! 10.07.05, 18:24
        1) Bajeczkę o tiurtiurlistanie możesz opowiadać w gronie swoich rówieśników
        i z takim samym zasobem wiedzy o Polsce, jak ty (szczylu).
        2) Nie masz pojęcia, jaka jest różnica między b. rządem husajnowskim,
        a tym który ma być w RP po odsunięciu od władzy tych, którzy doszczętnie
        zrujnowali moją Ojczyznę ( z całą pewnością nie twoją, inaczej byś takich
        bzdur nie pisał ! ).
        3) Ponieważ Polacy wiedzą, czym był hitleryzm i stalinizm, dlatego też głośno
        ustami patriotów mówią : "non possumus" !!! Mówią : "Dość okradania i
        oszukiwania społeczeństwa" !!!
        4) Motłochem są ci, którzy są zmanipulowani przez masowe środki ogłupiania
        społecznego i dalej dają przyzwolenie na dalszą grabież Polski ( do którego
        to motłochu i ty jak widzę się zaliczasz ).
        Nie pisz tu więcej, by nie dawać świadectwa światu, jaki z ciebie indolent
        i ..... antypolak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka