yossarian18 11.07.05, 20:25 A przemalowana Unia Wolności tylko 2%. Buahahaha. Nie udała się sztuczka ze zmianą nazwy, p. Frasyniuk! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abba15 Re: CBOS: PiS przed PO 11.07.05, 20:30 yossarian18 napisał: > A przemalowana Unia Wolności tylko 2%. Buahahaha. Nie udała się sztuczka ze > zmianą nazwy, p. Frasyniuk! PiS - owi rośnie w sondażach, a czerwonych i różowych szlak trafia i tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Tragedia - socjaliści góra... 12.07.05, 11:07 Jest coraz gorzej - jedyna partia z czołówki, która jest jakąś tam nadzieją dla Polski, czyli PO - traci, a przynajmniej nie zyskuje. Za to zyskują socjaliści - PiS, Samoobrona i SLD. To prawdziwa tragedia dla Polski. PiS u władzy oznaczać będzie jeszcze większą zapaść Polski, niż za rządów SLD. Czekają nas cztery cięzkie lata... Może PO nie powinno tworzyć koalicji z PiS, raczej pasowałaby koalicja Samoobrona-PiS...? A może Samoobrona-PiS-SLD? Pasowaliby... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 11.07.05, 20:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 [...] 11.07.05, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmm18 Re: CBOS: PiS przed PO 11.07.05, 20:39 > A przemalowana Unia Wolności tylko 2%. Buahahaha. Nie udała się sztuczka ze > zmianą nazwy, p. Frasyniuk! I co Ciebie tak cieszy? Że ktoś ma słaby wynik, tak? A nie cieszy Cię wynik PiSu i PO? To trochę typowo polczakowe: głosujemy nie dlatego, że kogoś lubimy, tylko komuś na złość. Zastanowiłeś się, co nas czeka pod rządami Popisu? Nie? To się zastanów. Dla mnie, gdyby Demokraci dostali się do parlamentu, najlepszą koalicją byłaby PO-PD-SDPL. Ale będą nas zarzynać Kaczory, że jeszcze zakwiczysz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: CBOS: PiS przed PO 11.07.05, 20:45 Cieszy mnie, że żałosny pomysł Frasyniuka, że się zmieni nazwę i będzie udawało nową jakość okazał się klapą. Zastanowiłem się co nas czeka pod rządami POPiSu-drugi AWS-UW, czyli wielkie gó... Odpowiedz Link Zgłoś
tadluzny Kurcze blade! 11.07.05, 22:24 A moja PD tylko 2%! Jesli tak bedzie do wyborow to bede musial swoj bezcenny glos przerzucic na PO. Reszta to badziewo. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 11.07.05, 22:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Kurcze blade! 11.07.05, 22:58 tadluzny napisał: > A moja PD tylko 2%! Jesli tak bedzie do wyborow to bede musial swoj bezcenny > glos przerzucic na PO. Reszta to badziewo. Reszta może być badziewo tylko żydziewo według was jest cacy tacy wy łajdacy? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: CBOS: PiS przed PO 11.07.05, 20:43 yossarian18 napisał: > A przemalowana Unia Wolności tylko 2%. Buahahaha. Nie udała się sztuczka ze > zmianą nazwy, p. Frasyniuk! Ale udala sie sztuczka z rozwaleniem LPR-u, hue! hue! Panie yossarian18. ( Przy okazji pyytanie z czystej ciekawosci - liczba 18 przy nicku znaczy ze tyle bylo juz zarejestrowanych yossarianow, czy z innej przyczyczyny ?) Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: CBOS: PiS przed PO 11.07.05, 20:47 Spokojnie. LPR ma zawsze lepszy wynik w wyborach niż w sondażach. Liczba 18 nic nie znaczy, sam yossarian był już zarejestrowany, więc trzeba było coś dodać-zresztą już na to odpowiadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: CBOS: PiS przed PO 11.07.05, 20:58 yossarian18 napisał: > Spokojnie. Czyżby? wiadomosci.onet.pl/1128598,11,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Chcesz wyzysku prawników ? - Głosuj na PIS ! 12.07.05, 21:00 Już teraz niewiele możesz załatwić, jak nie opłacisz prawnika. Po zwycięstwie PiSu ucisk prawniczy jeszcze wzrośnie, a sprawiedliwości jak nie ma, tak i po zwycięstwie PiSu nie będzie. - - - Chcesz prawdziwych zmian - nie głosuj na gwiazdy mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: yossi, nie wierz sondazom! :)))) 11.07.05, 20:55 Nie bardzo wierzę, ale PD mnie śmieszy;) O! Założyłeś bloga-będzie co poczytać:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: yossi, nie wierz sondazom! :)))) 11.07.05, 21:01 Wynikami PD martwią sie tylko stetryczałe dziadki i zindoktrynowani, 20-letni ćwiercinteligenci z Młodego Centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: yossi, nie wierz sondazom! :)))) 11.07.05, 21:23 z sondażami LPRu to już jest śmieszne. Ostatnio w woj. lubelskim niby wg sondaży mieli poparcie 8%, podczas gdy w wyborach europejskich dostali 25%. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Re: yossi, nie wierz sondazom! :)))) 11.07.05, 21:36 To tylko takie "wahania sondażowe", których profesjonalne sondownie uniknąć nie mogą :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś