waldek58 14.07.05, 13:55 Stefan Niesiołowski z ramienia tej partii startuje w wyborach do senatu. Niesiołowski z liberalizmem ma tyle wspólnego co Urban z katolicyzmem, chociaż Urban zoatał ochrzczony w kos. katolickim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawonar1 Wolę taki liberalizm PO... 14.07.05, 13:59 ...niż "apartyjność" Cimoszki, uczciwość SLD i wrażliwość społeczną posła Pęczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Plat. Obywatelska a liberalizm 14.07.05, 14:00 waldek58 napisał: > Stefan Niesiołowski z ramienia tej partii startuje w wyborach do senatu. > Niesiołowski z liberalizmem ma tyle wspólnego co Urban z katolicyzmem, > chociaż Urban zoatał ochrzczony w kos. katolickim jeszcze mam przed oczyma obraz jak tusk w czasie jednej z kampanii wyborczych jako szef kongresu liberalni- demokratycznego chodził po sklepie spożywczym obiecując 3 mln nowych miejsc pracy Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Pełno Odpadów (z innych partii) a liberalizm 14.07.05, 15:17 Gdy zacząłem słuchać tego co ma do powiedzenia Niesiołowski,a nie tego co o nim mówią nabrałem do niego sympatii i uważam że jest to jeden z mądrzejszych polityków w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Pełno Odpadów (z innych partii) a liberalizm 14.07.05, 16:42 Niesiołowski nawet z Leszkiem Millerem potrafił się kolegować. Jak mówił: "Łódź zbliża". Jednych Łódź, innych "Barka", a niektórych Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś