Dodaj do ulubionych

Plat. Obywatelska a liberalizm

14.07.05, 13:55
Stefan Niesiołowski z ramienia tej partii startuje w wyborach do senatu.
Niesiołowski z liberalizmem ma tyle wspólnego co Urban z katolicyzmem,
chociaż Urban zoatał ochrzczony w kos. katolickim
Obserwuj wątek
    • kawonar1 Wolę taki liberalizm PO... 14.07.05, 13:59
      ...niż "apartyjność" Cimoszki, uczciwość SLD i wrażliwość społeczną posła Pęczaka.
    • dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Plat. Obywatelska a liberalizm 14.07.05, 14:00
      waldek58 napisał:

> Stefan Niesiołowski z ramienia tej partii startuje w wyborach do senatu.
      > Niesiołowski z liberalizmem ma tyle wspólnego co Urban z katolicyzmem,
      > chociaż Urban zoatał ochrzczony w kos. katolickim

jeszcze mam przed oczyma obraz jak tusk w czasie jednej z kampanii wyborczych
      jako szef kongresu liberalni- demokratycznego chodził po sklepie
      spożywczym obiecując 3 mln nowych miejsc pracy
    • t-800 Re: Plat. Obywatelska a liberalizm 14.07.05, 14:03
      A miał startować z PD.
    • jethrox Platforma Oportunistyczna a liberalizm ? 14.07.05, 14:03
      • kawonar1 Pełna Odpowiedzialność a liberalizm 14.07.05, 14:05
        • jethrox Pełno Odpadów (z innych partii) a liberalizm ? 14.07.05, 14:19
          • m.rycho Re: Pełno Odpadów (z innych partii) a liberalizm 14.07.05, 15:17
            Gdy zacząłem słuchać tego co ma do powiedzenia Niesiołowski,a nie tego co o nim
            mówią nabrałem do niego sympatii i uważam że jest to jeden z mądrzejszych
            polityków w Polsce.
            • jethrox Platforma Odrzutowa (z innych partii) a liberalizm 14.07.05, 16:35
            • pandada Re: Pełno Odpadów (z innych partii) a liberalizm 14.07.05, 16:42
              Niesiołowski nawet z Leszkiem Millerem potrafił się kolegować. Jak mówił: "Łódź zbliża". Jednych Łódź, innych "Barka", a niektórych Platforma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka