galba 24.07.05, 14:31 Nawet niezłe hasło - widać, że pracuje dla niego sztab fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
77qwerty Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:37 swieta racja polske trzeba zlepperowac !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parambol a trubadurzy 24.07.05, 15:19 najpierw byli zespołem do d..y, a teraz włażą do d..y. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol a... 24.07.05, 15:26 czy ktoś pomyślał, ile lat trzeba będzie Polskę reperować, jak się ją wcześniej zlepperuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mietekm45 POLSKA JEST ZAKWAŚNIONA I ZJOLCZONA !!!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 18:43 obecna Polska jest pełna kwasów i belek ... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Re: KACZKA JEST ZAKWAŚNIONA I ZJOLCZONA !!!!!!!!! 24.07.05, 19:43 Obecna kaczka jest pelna kwasow i belek i jeszcze MaCiarki, zupelnie tak ja ty;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito trubadurzy - dzieci Kakofoniksa 24.07.05, 16:17 Melodia wiejskich potancowek. A potem sztachety w dlon i bijatyka z szsiednia wsia. Tak hartowala sie stal! Znamy sie tylko z wiezienia lecz zawsze wspieramy sie troche Daj nam w lape to Ci zaspiewamy I Odwalimy najgorsza wioche Andrzej zawsze wygladal jakby mial zespol... P.S. Ciekawe czy z Krawczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: trubadurzy - dzieci Kakofoniksa 24.07.05, 16:45 Trubadurzy... Co prawda nie lubię i nigdy nie lubiłem tego zespołu, ale ma on jakąś markę i to wstyd, żeby zadawał się z jakimiś lepperami. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity POLSKA UFA SAMOOBRONIE I JEJ POTRZEBUJE 24.07.05, 19:59 Czas oszukiwania ,grabienia i bezkarności mija,mija też czas w którym ludzie bie śmieli zaprotestować,wieksza świadomość wyborców zepchnie rządzących uzurpatorów ekonomicznych jedynie jakbny słusznej drogi ,do roli skrzeczących mumi bezprzykładnego okresu 16 lat eksterminacji ekonowicznej milionów Polsków.Polska ufa Samoobronie I Samoobrona tego zaufania nie zawiedzie.I zewalizuje swój program wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
concrete Re: POLSKA UFA SAMOOBRONIE I JEJ POTRZEBUJE 24.07.05, 21:30 Korzystam z dyskusji o nowej kompromitacji Samoobrony, zeby Pani odpowiedziec na post z przedwczoraj. Na wczorajszym forum rowniez to zamiescilem, ale jakos Pani nie odpowiada... jola_dywity napisała: > Podczas wypowiedzi innych adwersarzy.To już wiemy!Pytanie z cyklu jak w > psełdopreambule listu ,kto za kim stoi,to nie moja specjalność. A raczei mniej> roztropnych uczestników forum. Ciekawe, ale to wlasnie w postach jola-dywity zwrocilo to moja uwage. Skleroza w tym wieku? I co to jest 'raczei'? Pana dossier też mi tu trąci Tuwimowską> twórczością z cyklu Samochwała,dziekuję że oszczędził Pan opis swoich > atenatów. Dziecko! Natychmiast do szkoly podstawowej powtarzac 1 klase! 'Samochwala' to wierzszyk Brzechwy (Jana). + pisze sie: 'oszczedzil opisu' + co to jest 'atenatów'? Czyzby chodzilo o 'antenatów'? >Jest zatem szanowny Pan opoką Mensy jak mogę skonstatować i > zwolennikiem geniokracji,jeden wszak aspekt budzi mą ostrożność i podejrzliwość Dzieki za wysoka, jakze niezasluzona, opinie o mojej inteligencji, to musi byc pomylka! > ? Czy to takie same granty jak u Balcerowicza? Pewnie nie takie same. On jest Profesorem i swiatowej klasy ekspertem, gdzie mi tam do Niego. > Zanalizował pan już wrogów w postaci mojej osoby i doktora Nie pisalem, ze jestescie moimi wrogami, lecz spekulowalem, kto Wam sie jawi jako wrog:) Poza tym stwierdzic musze, ze doktor.1, chyba reprezentuje wyzszy poziom niz Pani. On rozumie terminologie, ktorej uzywa i ta, ktorej uzywaja jego korespondenci:) >i zmysłem vel porucznik Borewicz z przebiciem na nowszą wersję Rutkowski, zmysłem dedukcji doszedł pan do daleko idących wniosków,rodem z Lema. Lema bardzo cenie, a Cieslak i Rutkowski, to raczej Pani specjalnosc, z uwagi na Wasze wspolne przekonania polityczne. Zwlaszcza ten ostatni musi byc Pani bliski ideowo, bo reprezentowal Pani opcje w Parlamencie:) + co to jest zmysl 'vel porucznik...', czyzby chodzilo o 'a la porucznik...'?? >Ocenowość oraz przypięta ni przypioł ni przyłatał atrofia to przykład niekompetencji. Moze Pani zajrzec do slownika i sprawdzic slowo 'atrofia', moze sie Pani przydac w opisie poszukiwan wlasnego mozgu:) >Analiza plus ,powtarzanie truizmów to rzeczywista infantylność intelektualna. Staralem sie dostosowac do Pani poziomu, lecz widze, ze i tak moj tekst byl zbyt trudny:) >Konstatując.Polemika powinna coś wnosić, nie zawierać tekst. Ciekawe. Polemika bez tekstu... i moze takze bez tresci? Pachnie mi tu dyskursem uprawianym w Samoobronie:) >Źle rokuje to środkom ,wydatkowanym z naszego szczupłego budżetu. Faktycznie, jak wszyscy naukowcy zaczna pisac teksty i wykonywac analizy za srodki budzetowe to bedzie horror. Powinni brac przyklad z Samoobrony, brac srodki i nic nie robic. Co Freud by na to powiedzial? Zenada Pani Jolu. Forma i moc Pania opuscila i zrownala Pani tym listem do poziomu wywodow Pani wodza A.L. Bardzo mi go Pani przypomina: potok elokwencji, bez sladu erudycji! Pozdrawiam goraco tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito POLSKA: UFO POTRZEBUJE SAMOOBRONY 24.07.05, 21:36 jola_dywity napisała: > Czas oszukiwania ,grabienia i bezkarności mija, Lepper zamierza zglosic sie dobrowolnie do wiezienia >I zewalizuje swój program wyborczy. Jak tylko UFO opusci Tora Obore! a co to znaczy zewalizuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 19:06 77qwerty napisał: > swieta racja > polske trzeba zlepperowac !!!!!!!!!!!! co ty piszesz za bzdury Polskę należy ODLEPEROWAĆ,faszysta ,zafastynowany Gebelsem,traktujący naród jak głupi motłoch którym wódz niby mulak leperek ma kierować WON do więzienia kryminalisto z wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:39 Zlepperować? Czyli co, blokada na każdej drodze i zawartość wagonów na torach? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:40 > Zlepperować? Czyli co, blokada na każdej drodze i zawartość wagonów na torach? nie to ale Balcerowicz musi odejść!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:53 77qwerty napisał: > > Zlepperować? Czyli co, blokada na każdej drodze i zawartość wagonów na to > rach? > nie to > ale Balcerowicz musi odejść!!!!!!!!! Dlaczego??? Wytlumacz mi to, bo nie rozumie ludzi pierdzacych w kolko ta sama gadke "Balcerowicz musi odejsc!!!!!" Prawda jest taka ze gdyby nie Balcerowicz i jago polityka, wpiepszal bys teraz kamienie a nie siedzial przed komputeram i pisal pierdoly:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 15:19 I wszyscy beda miec leprosis - trąd! Zalepperowani na cacy. Slowniczek: leper (ang.) - tredowaty Odpowiedz Link Zgłoś
patman Tym sierotom PRL-u nie przegadasz 24.07.05, 15:52 Według nich Balcerek zniszczył świetnie działającą gospodarkę, tylko te ofiary losu nie chcą pamiętać że cała ta gospodarka była jak ten papier, za którym stały wówczas dłuuuuuuugie kolejki - DO DUPY. Teraz liczą, że Lepper to odkręci. Niestety, kretynizm idzie w parze z nieudacznictwem i wybieranych, i wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Tym sierotom PRL-u nie przegadasz 24.07.05, 16:35 patman napisał: > Teraz liczą, że Lepper to odkręci. Niestety, kretynizm idzie w parze z > nieudacznictwem i wybieranych, i wyborców. A jeszcze Ci wredni liberalowie wmuszaja im doplaty pod podstepnym warunkiem, ze cos trzeba za nie robic! Co za tupet! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 KRALIK1 !!! - Balcerowicz musi odejść cz.1 24.07.05, 17:11 Kralik1 ! Piszesz, cyt. "Prawda jest taka ze gdyby nie Balcerowicz i jago polityka, wpiepszal bys teraz kamienie a nie siedzial przed komputeram i pisal pierdoly". Twierdzę natomiast, że to ty piszesz "pierdoły", bo chyba byle co "wpieprzasz" i to "byle co" wyłączyło ci mózg z pełnienia podstawowych funkcji. Doprawdy nie sposób jest zrozumieć, jak tu na forum ludzie gloryfikują postaci, które "dokopały" Polsce, a nie pozostawiają "suchej nitki" na autentycznie zasłużonych dla Polski, - wylewając na nich kubeł pomyj. Kiedy przeczytałeś książkę, którą napisali ludzie mający wiedzę na przedmiotowy temat ? Nawet nie chce ci się zapoznać z tymi materiałami, ale garniesz się do pisania, oj garniesz ! Najpierw się edukuj, bo stan twojej wiedzy jeszcze nie pozwala zabierać głosu. Nie wiem, ile masz lat i jakie jest twoje doświadczenie życiowe, ale nie sądzę, byś należał do grona ludzi, którzy bezpośrednio na własnej skórze doświadczyli "terapii wstrząsowej" L. Balcerowicza. Poniżej w trzech częściach masz opis "wyczynów" swojego idola L. Balcerowicza i sp-ki. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: KRALIK1 !!! - Balcerowicz musi odejść cz.1 24.07.05, 22:59 Przepraszam, ze sie wpieprzam Panie Doktorze (obiecalem sobie tego nie robic), ale czy bylby Pan tak mily by w skrotowej formie przedstawic paru tych autentycznie zasluzonych i ich zaslugi? Jestem ciekaw Panskiego pkt. widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 DO LUKASITO ! 25.07.05, 00:33 Nie będę tu przepisywał książek. Poniżej z mojej książki był post w 3 częściach o L. Balcerowiczu jako tym szczególnie niezasłużonym dla Polaków, ale Admin wyciął. Pozostał tylko [...]. O tych autentycznie zasłużonych dla Polski i świata proponuję przeczytać w książce pt. "Co Polska dała światu", autorstwa historyka prof. dr hab. Jerzego Roberta Nowaka, wydanej przez Wydawnictwo MaRoN. Książkę można zamówić telefonicznie i otrzymać za zaliczeniem pocztowym. Podaję tel. komórkowy wydawnictwa : 608-854-215. Pod tym tel. można zamówić także wiele innych, równie ciekawych książek. Szczególnie polecam "Czarny leksykon". Mój punkt widzenia jest zbieżny z punktem widzenia prof. Nowaka. Zatem polecam tę książkę i życzę miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Prof. Nowak i radio toruńsko-katolickie 25.07.05, 09:31 > Mój punkt widzenia jest zbieżny z punktem widzenia prof. Nowaka. > Zatem polecam tę książkę i życzę miłej lektury. Nie dam się nabrać na pracę wielkiego historyka, bo to jest demagogia, dobrze się sprzedająca wśród słuchaczy radia toruńsko-katolickiego Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.1 [...] 24.07.05, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Boze! dr.1 ale ty nudzisz 24.07.05, 17:48 Parodiowanie Ciebie przestalo byc smieszne strasznie dawno, praktycznie od poczatku parodiowania. Ty po prostu nudzisz! Zabijasz nuda swoje ofiary. Przeca nikt nie ma czasu czytac tych wypocin kopiowanych z gotowcow, czesto nie na temat. Napisz czasem cos oryginalnego nudziarzu, blysnij humorem, pokaz ludzkie oblicze. I przestan w kolka tluc te same dyrdymaly. A jak uzywasz cudzych artykulul z Naszgo Dziennika(itp) to przynajmniej napisz od kogo zrzynasz. Adios! Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 24.07.05, 14:43 W zielonej książeczce ( jak u Kadafiego) będzie nakaz blokowania każdego chodnika.Nikt nie ma prawa poruszać się po Leppszej RP :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 24.07.05, 15:08 I w Sejmie każdy z własnym nagłośnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 25.07.05, 00:44 I z workiem owsa (na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 24.07.05, 16:38 On nawet pokaze jak sie rzadzi partia z wiezienia! Bedzie blokowal spacerniak! Odpowiedz Link Zgłoś
witek7205 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:39 "Kiedy lider Samoobrony wysiadł z samochodu, te rzuciły mu się na szyję. Przewodniczący wziął najmniejsze dziecko na ręce i wszedł do sali na spotkanie." Takie aranżowane zagrania to były modne za czasów Breżniewa. Widać rządy leppera będą podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Wujaszek Stalin???? 24.07.05, 14:41 To już było i mam nadzieję,że nie wróci więcej :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Wujaszek Stalin? Da! Eta diadia Andriusza! 24.07.05, 17:08 Wujaszku Andrieju! Wez nas i prowadz do swietlistego celu! Mam juz Twoj, o Wodzu, portret, ktory wywiesze, obok brony, jak Partia dojdzie do wladzy. Nie pozwol nam splacac kredytow, ktore sa oprocentowane! Innych tez nie! Nie pozwol nikomu zmuszac nas do czytania i rozumienia tego co podpisujemy! Ratuj nas przed konkurencja! Zagwarantuj nam centralna regulacje cen! Daj nam torby, z ktorymi bedziemy mogli pojsc! A my obiecujemy, ze bedziemy placic skladki i haracze, zebys nam, o Medrcze i Ojcze, nie umarl z glodu i zmartwienia, bo wiemy ile Cie kosztuje walka o nasza wpolna, niepewna przyszlosc, zeby taka pozostala. Kochamy Cie Panie Andrzeju! Sto lat, sto lat... Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:42 > "Kiedy lider Samoobrony wysiadł z samochodu, te rzuciły mu się na szyję. > Przewodniczący wziął najmniejsze dziecko na ręce i wszedł do sali na spotkanie.. zły dotyk boli całe zycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:41 Leper to oszołom i kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:48 polityka.onet.pl/galeria.asp?PGNUM=2&M=RA Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:55 Siła partii populistycznych i radykalnych tkwi w zdyscyplinowanym elektoracie. Jeżeli przecinicy Samoobrony masowo zagłosują w jesiennych wyborach parlamentarnych na formacje odrzucające alians z A.Lepperem to jest szansa na jego zmarginalizowanie. Niestety w większości wyborów jakie odbyły się w III RP frekwencja pozostawia jednak dużo do życzenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Che pper ! Przecież to "kretyn" - doslownie 24.07.05, 14:59 Stare lata początków socjalizmu i najlepszych lat faszyzmu - Che Ppper w akcji. Zamiast słuchać tego gbura - pjkm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fra77 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 15:03 ze co? ze Polske trzeba "ztredowacic", ja dziekuje. to moze jeszcze maly dowcip, Pani w szkole pyta sie: Jasiu co robia twoi rodzice? na to Jasiu ze spuszczona glowa odpowiada ze Ojciec jest meska prostytutka i daje dupy w parku za winiaka. zszokowane dzieci pytaja sie jasia na przerwie: Jasiu czy Ty zglupiales jak mogles sie przyznac do czegos takiego? Na to Jasiu a co miale sie przyznac ze matka jest poslanka samoobrony. Kiedys Moskwa spiewlala piosenke "za jaka cene bedziecie k..wami?" to apropos trupadurow i innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
lolek1313 Re: Polskę trzeba "zLepperować", a potem... 24.07.05, 15:06 ... się ją zeP(i)Suje;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fra77 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 15:06 z ang. leper to tredowaty:))) przeciez to nie moze byc przypadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 brawo Trubadurzy! 24.07.05, 15:25 gdyby mi andriu zapłacił też bym napisał dla niego taką piosenkę, przecież i tak nie ma najmnijkeszych szans na zwycięstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ghj1 Raczej zdelepperować 24.07.05, 15:35 12-15% poparcia dla samoobrony świadczy o tym, ile ciemnoty jeszcze w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite Taka Polska - jacy ludzie... nia rzadzacy 24.07.05, 15:36 Lepper, Giertych i "narodowcy" operuja haslami ktore szybko i latwo wpadaja w ucho - no bo TAK - jestesmy wyjatkowym narodem, no tak, jestesmy "przedmurzem", no bo tylko Polska, dla Polski, z Polska i inne ...slowa, slowa, slowa... zreszta "bez reszty i pokrycia". PO i troche PiS nie szafuja az tak wielkimi slowami, ale tez "oni juz byli i nic nie zrobili", zostawili po AWS wiele nierozwiazanych problemów i wrecz stworzyli jeszcze kilka nowych. SLD i "lewica" dzis rzadi... i wszystko jasne... Wlasciwie to brakuje jakiego stronnictwa, partii, opozycji - you name it - ktora potraktowalaby Polske, Polaków i wladze powaznie... bez ogladanie sie na pulls, wykresy popularnosci, wlasne ambicje, chore pomysly... brakuje kogos, kto zechce budowac od podstaw lecz takze bedzie mial olbrzymie horyznonty myslowe i wizje panstwa dostatku, bogatego, wolnego, demokratycznego... kogos, kto ma "piekne slowa" nie na uzytek "wyborów i tlumów" - lecz po to aby jak dorby polski gospodarz - wzbogacic i rozwinac Kraj i otoczyc go przyjaciólmi - lub przynajmniej zapobiec wrogim stosunkom... Czy ktos taki jest? NIE... i znowu cyrk zaczyna krecis sie od poczatku... Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: Taka Polska - jacy ludzie... PiS nie szafuje? 24.07.05, 15:48 Chyba się mylisz. Program PiS-u to czysty populizm. Oto wypowiedzi L. Kaczyńskiego: "Aborcja - Uważam, że nie należy liberalizować obecnych przepisów. Kara śmierci - Trzeba wprowadzić możliwości orzekania kary śmierci w przypadku morderstw. Eutanazja - Zdecydowanie przeciw prawnemu dopuszczeniu eutanazji. Związki homoseksualne - Zdecydowanie przeciw małżeństwom homoseksualnym i adopcji przez te pary. Otwarcie archiwów Instytutu Pamięci Narodowej - Ujawnienie listy agentów PRL i teczek osób ubiegających się o funkcje publiczne. Podatki - Podatki powinny być dużo prostsze i niższe. Sejm i Senat - Jestem za zmniejszeniem liczby posłów do 360, a senatorów do 30. Finansowanie partii politycznych - Z budżetu państwa. Konstytucja - Potrzebna jest nowa konstytucja, która wzmacnia rolę prezydenta. Polityka wobec Stanów Zjednoczonych - Oparta na zasadzie, że USA są i będą naszym strategicznym sojusznikiem. Polityka wobec Unii Europejskiej - Trzeba prowadzić ofensywną i konsekwentną politykę wmyśl hasła "Silna Polska w silnej Europie". Polityka zagraniczna wobec Rosji - Określiłbym ją jako zdecydowaną i konsekwentnaą walkę o nasze interesy przy pomocy Unii Europejskiej. Partnerstwo. Administracja państwowa - Czeka nas likwidacja niektórych urzędów: PFRON, Agencji Nieruchomości Rolnych, szesnastu oddziałów Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad, Narodowego Funduszu Zdrowia." Odpowiedz Link Zgłoś
bac1 Re: BAC1 !!! - A który z tych punktów b/o 25.07.05, 06:18 Kara śmierci - Trzeba wprowadzić możliwości orzekania kary śmierci w przypadku morderstw. J. Kaczyński wypowiadał się przeciw karze śmierci po potępieniu jej przez papieża JPII; mówił wtedy, że jako katolik musi uznać papieskie stanowisko za wiążące, mimo opinii większości spoleczeństwa. Czy w nauce katolickiej coś się zmieniło po śmierci JPII? Tylko proszę mi nie pisać, że to mówił Jarosław, nie Lech!!! Podatki - Podatki powinny być dużo prostsze i niższe. "Czysty" populizm - kto nie chciałby, aby podatki były niższe i prostsze? Ja nikogo takiego nie znam, podkreślam: NIKOGO! Ponadto w swoim poście nie pisałam o tym, czy mnie coś pasuje, czy mi nie pasuje. Pisałam o populizmie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: BAC1 !!! - A który z tych punktów b/o 25.07.05, 10:57 Wymieniłeś kilkanaście wypowiedzi Kaczyńskiego jako przykładów jego populizmu. Dwa mieszczą się w definicji populizmu (z trudem, ale jedank). A co z pozostałymi wypowiedziami? Odpowiedz Link Zgłoś
znudzony.nihilista Re: Do ppppp7 - A który z tych punktów b/o b/o 25.07.05, 11:43 bac1 ma sygnaturkę takiej treści: „Non cogitant, ergo non sunt” G.Ch. Lichtenberg Pasuje do ciebie, jak ulał;-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Taka Polska - jacy ludzie... nia rzadzacy 24.07.05, 17:03 Poczytaj/cie sobie stare wywiady z Lepperem .....zobaczcie jak klaunowali prowadzący .....zobaczcie co miał do powiedzenia Lepper, jakie widział zagrożenia, które się z resztą potwierdziły.... jakie sposoby rozwiązania trudnych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
vox999 [...] 24.07.05, 16:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Polskę trzeba "zdeLepperować" 24.07.05, 16:32 vox999 napisał: > Lepper - spieLdallaj!!! > ;) W podskokach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile01 wyrzuciłem swoje CDki z piosenkami Trubadurów 24.07.05, 16:15 Polskę trzeba 'odLepperować' !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: wyrzuciłem swoje CDki z piosenkami Trubadurów 24.07.05, 16:28 gregsmile01 napisał: > Polskę trzeba 'odLepperować' !!!! I odPRLowac oraz odLPRowac!!! A swoja droga to podziwiam, nawet jesli to Twoje hobby, ze tak dlugo 'Trubadorow' trzymales:) Oni sie nadawali do powolnego, a czasem szybkiego, wykanczania tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Nowe cepy samej brony 24.07.05, 16:25 Łyżwiński wręczył też przewodniczącemu cep, by ten "trzasnął się nim w łeb". Te słowa przyjęto gromkimi brawami. "Cep symbolizuje naszą potęgę umysłową" dodał Łyżwiński. Jego przemówienie co chwila było przerywane oklaskami i głośnym skandowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Nowe cepy samej brony 24.07.05, 16:55 Zbyt szybko nastąpiło niesprawiedliwe rozwarstwienie majątkowe. Zjednej strony namnożyło się milionerów,z drugiej cała masa biedoty i dziadostwa. Na takiej glebie muszą wyrastać różnej maści populiści,demagodzy i oszołomy za którymi pójdą tysiące,a może i miliony zdesperowanych ,złych bo głodnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: Polskę trzeba "odLepperować"mulat won!!!!!!!!! 24.07.05, 19:01 Mulacie zakało Polski,faszysto zafascynowany Gebelsem,Won do więzienia tam twoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 20:41 Po zLepperowaniu otwarta droga w Polsce do zŁukaszenkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 22:02 Okropne! Nigdy więcej nie będę słuchać Trubadurów. Won z mej pamięci! Ten duce, gdyby został prezydentem, gotowy Polskę oddać w lenno na placu Czerwonym. A wyjeżdżać za granicę będzie można tylko do Grodna (Białoruś). Odpowiedz Link Zgłoś