Dodaj do ulubionych

Polskę trzeba "zLepperować"

24.07.05, 14:31
Nawet niezłe hasło - widać, że pracuje dla niego sztab fachowców.
Obserwuj wątek
    • 77qwerty Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:37
      swieta racja
      polske trzeba zlepperowac !!!!!!!!!!!!
      • parambol a trubadurzy 24.07.05, 15:19
        najpierw byli zespołem do d..y, a teraz włażą do d..y.
        • parambol a... 24.07.05, 15:26
          czy ktoś pomyślał, ile lat trzeba będzie Polskę reperować, jak się ją wcześniej
          zlepperuje?
          • mietekm45 POLSKA JEST ZAKWAŚNIONA I ZJOLCZONA !!!!!!!!!!!!!! 24.07.05, 18:43
            obecna Polska jest pełna
            kwasów i belek ...
            • doktorhabilitowany.1 Re: KACZKA JEST ZAKWAŚNIONA I ZJOLCZONA !!!!!!!!! 24.07.05, 19:43
              Obecna kaczka jest pelna kwasow i belek i jeszcze MaCiarki, zupelnie tak ja ty;)
        • lukasito trubadurzy - dzieci Kakofoniksa 24.07.05, 16:17
          Melodia wiejskich potancowek. A potem sztachety w dlon i bijatyka z szsiednia
          wsia. Tak hartowala sie stal!

Znamy sie tylko z wiezienia
          lecz zawsze wspieramy sie troche
          Daj nam w lape to Ci zaspiewamy
          I Odwalimy najgorsza wioche

Andrzej zawsze wygladal jakby mial zespol...

P.S. Ciekawe czy z Krawczykiem?
          • t-800 Re: trubadurzy - dzieci Kakofoniksa 24.07.05, 16:45
            Trubadurzy... Co prawda nie lubię i nigdy nie lubiłem tego zespołu, ale ma on
            jakąś markę i to wstyd, żeby zadawał się z jakimiś lepperami. Żenada...
        • jola_dywity POLSKA UFA SAMOOBRONIE I JEJ POTRZEBUJE 24.07.05, 19:59
          Czas oszukiwania ,grabienia i bezkarności mija,mija też czas w którym ludzie bie
          śmieli zaprotestować,wieksza świadomość wyborców zepchnie rządzących uzurpatorów
          ekonomicznych jedynie jakbny słusznej drogi ,do roli skrzeczących mumi
          bezprzykładnego okresu 16 lat eksterminacji ekonowicznej milionów Polsków.Polska
          ufa Samoobronie I Samoobrona tego zaufania nie zawiedzie.I zewalizuje swój
          program wyborczy.
          • concrete Re: POLSKA UFA SAMOOBRONIE I JEJ POTRZEBUJE 24.07.05, 21:30
            Korzystam z dyskusji o nowej kompromitacji Samoobrony, zeby Pani odpowiedziec
            na post z przedwczoraj. Na wczorajszym forum rowniez to zamiescilem, ale jakos
            Pani nie odpowiada...

jola_dywity napisała:

> Podczas wypowiedzi innych adwersarzy.To już wiemy!Pytanie z cyklu jak w
            > psełdopreambule listu ,kto za kim stoi,to nie moja specjalność. A raczei
            mniej> roztropnych uczestników forum.

Ciekawe, ale to wlasnie w postach jola-dywity zwrocilo to moja uwage. Skleroza
            w tym wieku? I co to jest 'raczei'?

Pana dossier też mi tu trąci Tuwimowską> twórczością z cyklu
            Samochwała,dziekuję że oszczędził Pan opis swoich
            > atenatów.

Dziecko! Natychmiast do szkoly podstawowej powtarzac 1 klase!
            'Samochwala' to wierzszyk Brzechwy (Jana).

+ pisze sie: 'oszczedzil opisu'
            + co to jest 'atenatów'? Czyzby chodzilo o 'antenatów'?

>Jest zatem szanowny Pan opoką Mensy jak mogę skonstatować i
            > zwolennikiem geniokracji,jeden wszak aspekt budzi mą ostrożność i
            podejrzliwość

Dzieki za wysoka, jakze niezasluzona, opinie o mojej inteligencji, to musi byc
            pomylka!

> ? Czy to takie same granty jak u Balcerowicza?

Pewnie nie takie same. On jest Profesorem i swiatowej klasy ekspertem, gdzie mi
            tam do Niego.

> Zanalizował pan już wrogów w postaci mojej osoby i doktora
            Nie pisalem, ze jestescie moimi wrogami, lecz spekulowalem, kto Wam sie jawi
            jako wrog:) Poza tym stwierdzic musze, ze doktor.1, chyba reprezentuje wyzszy
            poziom niz Pani. On rozumie terminologie, ktorej uzywa i ta, ktorej uzywaja
            jego korespondenci:)

>i zmysłem vel porucznik Borewicz z przebiciem na nowszą wersję Rutkowski,
            zmysłem dedukcji doszedł pan do daleko idących wniosków,rodem z Lema.

Lema bardzo cenie, a Cieslak i Rutkowski, to raczej Pani specjalnosc, z uwagi
            na Wasze wspolne przekonania polityczne. Zwlaszcza ten ostatni musi byc Pani
            bliski ideowo, bo reprezentowal Pani opcje w Parlamencie:)
            + co to jest zmysl 'vel porucznik...', czyzby chodzilo o 'a la porucznik...'??

>Ocenowość oraz przypięta ni przypioł ni przyłatał atrofia to przykład
            niekompetencji.
            Moze Pani zajrzec do slownika i sprawdzic slowo 'atrofia', moze sie Pani
            przydac w opisie poszukiwan wlasnego mozgu:)

>Analiza plus ,powtarzanie truizmów to rzeczywista infantylność intelektualna.

Staralem sie dostosowac do Pani poziomu, lecz widze, ze i tak moj tekst byl
            zbyt trudny:)

>Konstatując.Polemika powinna coś wnosić, nie zawierać tekst.

Ciekawe. Polemika bez tekstu... i moze takze bez tresci? Pachnie mi tu
            dyskursem uprawianym w Samoobronie:)

>Źle rokuje to środkom ,wydatkowanym z naszego szczupłego budżetu.

Faktycznie, jak wszyscy naukowcy zaczna pisac teksty i wykonywac analizy za
            srodki budzetowe to bedzie horror. Powinni brac przyklad z Samoobrony, brac
            srodki i nic nie robic. Co Freud by na to powiedzial?

Zenada Pani Jolu. Forma i moc Pania opuscila i zrownala Pani tym listem do
            poziomu wywodow Pani wodza A.L. Bardzo mi go Pani przypomina: potok elokwencji,
            bez sladu erudycji! Pozdrawiam goraco tym razem.
          • lukasito POLSKA: UFO POTRZEBUJE SAMOOBRONY 24.07.05, 21:36
            jola_dywity napisała:

> Czas oszukiwania ,grabienia i bezkarności mija,
            Lepper zamierza zglosic sie dobrowolnie do wiezienia

>I zewalizuje swój program wyborczy.
            Jak tylko UFO opusci Tora Obore!

a co to znaczy zewalizuje???
      • obserwator999 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 19:06
        77qwerty napisał:

> swieta racja
        > polske trzeba zlepperowac !!!!!!!!!!!!
        co ty piszesz za bzdury Polskę należy ODLEPEROWAĆ,faszysta ,zafastynowany
        Gebelsem,traktujący naród jak głupi motłoch którym wódz niby mulak leperek ma
        kierować WON do więzienia kryminalisto z wyrokiem.
    • t-800 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:39
      Zlepperować? Czyli co, blokada na każdej drodze i zawartość wagonów na torach?
      • 77qwerty Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:40
        > Zlepperować? Czyli co, blokada na każdej drodze i zawartość wagonów na torach?
        nie to
        ale Balcerowicz musi odejść!!!!!!!!!
        • kralik1 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:53
          77qwerty napisał:

> > Zlepperować? Czyli co, blokada na każdej drodze i zawartość wagonów na to
          > rach?
          > nie to
          > ale Balcerowicz musi odejść!!!!!!!!!

Dlaczego???
          Wytlumacz mi to, bo nie rozumie ludzi pierdzacych w kolko ta sama
          gadke "Balcerowicz musi odejsc!!!!!"
          Prawda jest taka ze gdyby nie Balcerowicz i jago polityka, wpiepszal bys teraz
          kamienie a nie siedzial przed komputeram i pisal pierdoly:)
          • lukasito Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 15:19
            I wszyscy beda miec leprosis - trąd! Zalepperowani na cacy.

Slowniczek:
            leper (ang.) - tredowaty
          • patman Tym sierotom PRL-u nie przegadasz 24.07.05, 15:52
            Według nich Balcerek zniszczył świetnie działającą gospodarkę, tylko te ofiary losu nie chcą pamiętać że cała ta gospodarka była jak ten papier, za którym stały wówczas dłuuuuuuugie kolejki - DO DUPY.
            Teraz liczą, że Lepper to odkręci. Niestety, kretynizm idzie w parze z nieudacznictwem i wybieranych, i wyborców.
            • lukasito Re: Tym sierotom PRL-u nie przegadasz 24.07.05, 16:35
              patman napisał:

> Teraz liczą, że Lepper to odkręci. Niestety, kretynizm idzie w parze z
              > nieudacznictwem i wybieranych, i wyborców.
              A jeszcze Ci wredni liberalowie wmuszaja im doplaty pod podstepnym warunkiem,
              ze cos trzeba za nie robic! Co za tupet!
          • doktor.1 KRALIK1 !!! - Balcerowicz musi odejść cz.1 24.07.05, 17:11
            Kralik1 !
            Piszesz, cyt. "Prawda jest taka ze gdyby nie Balcerowicz i jago polityka,
            wpiepszal bys teraz kamienie a nie siedzial przed komputeram i pisal pierdoly".

Twierdzę natomiast, że to ty piszesz "pierdoły", bo chyba byle co "wpieprzasz"
            i to "byle co" wyłączyło ci mózg z pełnienia podstawowych funkcji.
            Doprawdy nie sposób jest zrozumieć, jak tu na forum ludzie gloryfikują postaci,
            które "dokopały" Polsce, a nie pozostawiają "suchej nitki" na autentycznie
            zasłużonych dla Polski, - wylewając na nich kubeł pomyj.
            Kiedy przeczytałeś książkę, którą napisali ludzie mający wiedzę na przedmiotowy
            temat ? Nawet nie chce ci się zapoznać z tymi materiałami, ale garniesz się
            do pisania, oj garniesz ! Najpierw się edukuj, bo stan twojej wiedzy jeszcze
            nie pozwala zabierać głosu.
            Nie wiem, ile masz lat i jakie jest twoje doświadczenie życiowe, ale nie sądzę,
            byś należał do grona ludzi, którzy bezpośrednio na własnej skórze
            doświadczyli "terapii wstrząsowej" L. Balcerowicza.

Poniżej w trzech częściach masz opis "wyczynów"
            swojego idola L. Balcerowicza i sp-ki.

• lukasito Re: KRALIK1 !!! - Balcerowicz musi odejść cz.1 24.07.05, 22:59
              Przepraszam, ze sie wpieprzam Panie Doktorze (obiecalem sobie tego nie robic),
              ale czy bylby Pan tak mily by w skrotowej formie przedstawic paru tych
              autentycznie zasluzonych i ich zaslugi? Jestem ciekaw Panskiego pkt. widzenia.
              • doktor.1 DO LUKASITO ! 25.07.05, 00:33
                Nie będę tu przepisywał książek.
                Poniżej z mojej książki był post w 3 częściach o L. Balcerowiczu
                jako tym szczególnie niezasłużonym dla Polaków, ale Admin wyciął.
                Pozostał tylko [...].
                O tych autentycznie zasłużonych dla Polski i świata
                proponuję przeczytać w książce pt. "Co Polska dała światu",
                autorstwa historyka prof. dr hab. Jerzego Roberta Nowaka,
                wydanej przez Wydawnictwo MaRoN.
                Książkę można zamówić telefonicznie i otrzymać za zaliczeniem pocztowym.
                Podaję tel. komórkowy wydawnictwa : 608-854-215. Pod tym tel. można zamówić
                także wiele innych, równie ciekawych książek. Szczególnie polecam "Czarny
                leksykon".
                Mój punkt widzenia jest zbieżny z punktem widzenia prof. Nowaka.
                Zatem polecam tę książkę i życzę miłej lektury.
                • bdx65 Prof. Nowak i radio toruńsko-katolickie 25.07.05, 09:31

> Mój punkt widzenia jest zbieżny z punktem widzenia prof. Nowaka.
                  > Zatem polecam tę książkę i życzę miłej lektury.

Nie dam się nabrać na pracę wielkiego historyka, bo to jest demagogia, dobrze
                  się sprzedająca wśród słuchaczy radia toruńsko-katolickiego
          • doktor.1 [...] 24.07.05, 17:22
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • doktorhabilitowany.1 Boze! dr.1 ale ty nudzisz 24.07.05, 17:48
              Parodiowanie Ciebie przestalo byc smieszne strasznie dawno, praktycznie od
              poczatku parodiowania. Ty po prostu nudzisz! Zabijasz nuda swoje ofiary. Przeca
              nikt nie ma czasu czytac tych wypocin kopiowanych z gotowcow, czesto nie na
              temat.
              Napisz czasem cos oryginalnego nudziarzu, blysnij humorem, pokaz ludzkie
              oblicze. I przestan w kolka tluc te same dyrdymaly. A jak uzywasz cudzych
              artykulul z Naszgo Dziennika(itp) to przynajmniej napisz od kogo zrzynasz.
              Adios!
      • malaszaramysz Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 24.07.05, 14:43
        W zielonej książeczce ( jak u Kadafiego) będzie nakaz blokowania każdego
        chodnika.Nikt nie ma prawa poruszać się po Leppszej RP :-))))))))))))
        • t-800 Re: Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 24.07.05, 15:08
          I w Sejmie każdy z własnym nagłośnieniem.
          • ppppp7 Re: Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 25.07.05, 00:44
            I z workiem owsa (na wszelki wypadek)
        • lukasito Re: Nie doceniasz Przewodniczącęgo SO 24.07.05, 16:38
          On nawet pokaze jak sie rzadzi partia z wiezienia!
          Bedzie blokowal spacerniak!
    • witek7205 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:39
      "Kiedy lider Samoobrony wysiadł z samochodu, te rzuciły mu się na szyję.
      Przewodniczący wziął najmniejsze dziecko na ręce i wszedł do sali na spotkanie."

Takie aranżowane zagrania to były modne za czasów Breżniewa.
      Widać rządy leppera będą podobne.
      • malaszaramysz Wujaszek Stalin???? 24.07.05, 14:41
        To już było i mam nadzieję,że nie wróci więcej :-)))))))))
        • lukasito Wujaszek Stalin? Da! Eta diadia Andriusza! 24.07.05, 17:08
          Wujaszku Andrieju!
          Wez nas i prowadz do swietlistego celu! Mam juz Twoj, o Wodzu, portret, ktory
          wywiesze, obok brony, jak Partia dojdzie do wladzy. Nie pozwol nam splacac
          kredytow, ktore sa oprocentowane! Innych tez nie! Nie pozwol nikomu zmuszac nas
          do czytania i rozumienia tego co podpisujemy! Ratuj nas przed konkurencja!
          Zagwarantuj nam centralna regulacje cen! Daj nam torby, z ktorymi bedziemy
          mogli pojsc! A my obiecujemy, ze bedziemy placic skladki i haracze, zebys nam,
          o Medrcze i Ojcze, nie umarl z glodu i zmartwienia, bo wiemy ile Cie kosztuje
          walka o nasza wpolna, niepewna przyszlosc, zeby taka pozostala. Kochamy Cie
          Panie Andrzeju! Sto lat, sto lat...
      • grail Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:42
        > "Kiedy lider Samoobrony wysiadł z samochodu, te rzuciły mu się na szyję.
        > Przewodniczący wziął najmniejsze dziecko na ręce i wszedł do sali na spotkanie..

zły dotyk boli całe zycie!!
    • rk111 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:41
      Leper to oszołom i kłamca.
      • lolek1313 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:48

polityka.onet.pl/galeria.asp?PGNUM=2&M=RA
      • antyterrorysta Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 14:55
        Siła partii populistycznych i radykalnych tkwi w zdyscyplinowanym elektoracie.
        Jeżeli przecinicy Samoobrony masowo zagłosują w jesiennych wyborach
        parlamentarnych na formacje odrzucające alians z A.Lepperem to jest szansa na
        jego zmarginalizowanie. Niestety w większości wyborów jakie odbyły się w III RP
        frekwencja pozostawia jednak dużo do życzenia.
        Pozdrawiam.
    • andrzy Che pper ! Przecież to "kretyn" - doslownie 24.07.05, 14:59
      Stare lata początków socjalizmu i najlepszych lat faszyzmu - Che Ppper w akcji.
      Zamiast słuchać tego gbura - pjkm.pl
    • fra77 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 15:03
      ze co? ze Polske trzeba "ztredowacic", ja dziekuje.

to moze jeszcze maly dowcip,

Pani w szkole pyta sie: Jasiu co robia twoi rodzice?
      na to Jasiu ze spuszczona glowa odpowiada ze Ojciec jest meska prostytutka i
      daje dupy w parku za winiaka.
      zszokowane dzieci pytaja sie jasia na przerwie: Jasiu czy Ty zglupiales jak
      mogles sie przyznac do czegos takiego?
      Na to Jasiu a co miale sie przyznac ze matka jest poslanka samoobrony.

Kiedys Moskwa spiewlala piosenke "za jaka cene bedziecie k..wami?" to apropos
      trupadurow i innych takich

• lolek1313 Re: Polskę trzeba "zLepperować", a potem... 24.07.05, 15:06
        ... się ją zeP(i)Suje;-)))))))))))
    • fra77 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 15:06
      z ang. leper to tredowaty:)))
      przeciez to nie moze byc przypadek:)

• poki442003 brawo Trubadurzy! 24.07.05, 15:25
      gdyby mi andriu zapłacił też bym napisał dla niego taką piosenkę, przecież i tak nie ma najmnijkeszych szans na zwycięstwo
    • ghj1 Raczej zdelepperować 24.07.05, 15:35
      12-15% poparcia dla samoobrony świadczy o tym, ile ciemnoty jeszcze w naszym
      kraju.
    • tishbite Taka Polska - jacy ludzie... nia rzadzacy 24.07.05, 15:36
      Lepper, Giertych i "narodowcy" operuja haslami ktore szybko i latwo wpadaja w
      ucho - no bo TAK - jestesmy wyjatkowym narodem, no tak, jestesmy "przedmurzem",
      no bo tylko Polska, dla Polski, z Polska i inne ...slowa, slowa, slowa...
      zreszta "bez reszty i pokrycia".

PO i troche PiS nie szafuja az tak wielkimi slowami, ale tez "oni juz byli i
      nic nie zrobili", zostawili po AWS wiele nierozwiazanych problemów i wrecz
      stworzyli jeszcze kilka nowych.

SLD i "lewica" dzis rzadi... i wszystko jasne...

Wlasciwie to brakuje jakiego stronnictwa, partii, opozycji - you name it -
      ktora potraktowalaby Polske, Polaków i wladze powaznie... bez ogladanie sie na
      pulls, wykresy popularnosci, wlasne ambicje, chore pomysly... brakuje kogos,
      kto zechce budowac od podstaw lecz takze bedzie mial olbrzymie horyznonty
      myslowe i wizje panstwa dostatku, bogatego, wolnego, demokratycznego... kogos,
      kto ma "piekne slowa" nie na uzytek "wyborów i tlumów" - lecz po to aby jak
      dorby polski gospodarz - wzbogacic i rozwinac Kraj i otoczyc go przyjaciólmi -
      lub przynajmniej zapobiec wrogim stosunkom...

Czy ktos taki jest? NIE... i znowu cyrk zaczyna krecis sie od poczatku...
      • bac1 Re: Taka Polska - jacy ludzie... PiS nie szafuje? 24.07.05, 15:48
        Chyba się mylisz. Program PiS-u to czysty populizm.
        Oto wypowiedzi L. Kaczyńskiego:

"Aborcja - Uważam, że nie należy liberalizować obecnych przepisów.
        Kara śmierci - Trzeba wprowadzić możliwości orzekania kary śmierci w przypadku
        morderstw.
        Eutanazja - Zdecydowanie przeciw prawnemu dopuszczeniu eutanazji.
        Związki homoseksualne - Zdecydowanie przeciw małżeństwom homoseksualnym
        i adopcji przez te pary.
        Otwarcie archiwów Instytutu Pamięci Narodowej - Ujawnienie listy agentów PRL
        i teczek osób ubiegających się o funkcje publiczne.
        Podatki - Podatki powinny być dużo prostsze i niższe.
        Sejm i Senat - Jestem za zmniejszeniem liczby posłów do 360, a senatorów do 30.
        Finansowanie partii politycznych - Z budżetu państwa.
        Konstytucja - Potrzebna jest nowa konstytucja, która wzmacnia rolę prezydenta.
        Polityka wobec Stanów Zjednoczonych - Oparta na zasadzie, że USA są i będą
        naszym strategicznym sojusznikiem.
        Polityka wobec Unii Europejskiej - Trzeba prowadzić ofensywną i konsekwentną
        politykę wmyśl hasła "Silna Polska w silnej Europie".
        Polityka zagraniczna wobec Rosji - Określiłbym ją jako zdecydowaną
        i konsekwentnaą walkę o nasze interesy przy pomocy Unii Europejskiej.
        Partnerstwo.
        Administracja państwowa - Czeka nas likwidacja niektórych urzędów: PFRON,
        Agencji Nieruchomości Rolnych, szesnastu oddziałów Generalnej Dyrekcji Dróg
        Krajowych i Autostrad, Narodowego Funduszu Zdrowia."
        • doktor.1 BAC1 !!! - A który z tych punktów ci nie pasuje ?? 24.07.05, 17:34
          • bac1 Re: BAC1 !!! - A który z tych punktów b/o 25.07.05, 06:18
            Kara śmierci - Trzeba wprowadzić możliwości orzekania kary śmierci w przypadku
            morderstw.
            J. Kaczyński wypowiadał się przeciw karze śmierci po potępieniu jej przez
            papieża JPII; mówił wtedy, że jako katolik musi uznać papieskie stanowisko za
            wiążące, mimo opinii większości spoleczeństwa. Czy w nauce katolickiej coś się
            zmieniło po śmierci JPII?
            Tylko proszę mi nie pisać, że to mówił Jarosław, nie Lech!!!

Podatki - Podatki powinny być dużo prostsze i niższe.
            "Czysty" populizm - kto nie chciałby, aby podatki były niższe i prostsze? Ja
            nikogo takiego nie znam, podkreślam: NIKOGO!

Ponadto w swoim poście nie pisałam o tym, czy mnie coś pasuje, czy mi nie
            pasuje. Pisałam o populizmie. Pozdrawiam.
            • ppppp7 Re: BAC1 !!! - A który z tych punktów b/o 25.07.05, 10:57
              Wymieniłeś kilkanaście wypowiedzi Kaczyńskiego jako przykładów jego populizmu.
              Dwa mieszczą się w definicji populizmu (z trudem, ale jedank). A co z
              pozostałymi wypowiedziami?
              • znudzony.nihilista Re: Do ppppp7 - A który z tych punktów b/o b/o 25.07.05, 11:43
                bac1 ma sygnaturkę takiej treści:

„Non cogitant, ergo non sunt”
                G.Ch. Lichtenberg

Pasuje do ciebie, jak ulał;-)))))))))))))))))
      • x-y-z Re: Taka Polska - jacy ludzie... nia rzadzacy 24.07.05, 17:03
        Poczytaj/cie sobie stare wywiady z Lepperem .....zobaczcie jak klaunowali
        prowadzący .....zobaczcie co miał do powiedzenia Lepper, jakie widział
        zagrożenia, które się z resztą potwierdziły.... jakie sposoby rozwiązania
        trudnych sytuacji
    • vox999 [...] 24.07.05, 16:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lukasito Polskę trzeba "zdeLepperować" 24.07.05, 16:32
        vox999 napisał:

> Lepper - spieLdallaj!!!
        > ;)

W podskokach!!!
    • gregsmile01 wyrzuciłem swoje CDki z piosenkami Trubadurów 24.07.05, 16:15
      Polskę trzeba 'odLepperować' !!!!
      • lukasito Re: wyrzuciłem swoje CDki z piosenkami Trubadurów 24.07.05, 16:28
        gregsmile01 napisał:

> Polskę trzeba 'odLepperować' !!!!
        I odPRLowac oraz odLPRowac!!!

A swoja droga to podziwiam, nawet jesli to Twoje hobby, ze tak
        dlugo 'Trubadorow' trzymales:) Oni sie nadawali do powolnego, a czasem
        szybkiego, wykanczania tesciowej.
    • lukasito Nowe cepy samej brony 24.07.05, 16:25
      Łyżwiński wręczył też przewodniczącemu cep, by ten "trzasnął się nim w łeb".
      Te słowa przyjęto gromkimi brawami.
      "Cep symbolizuje naszą potęgę umysłową" dodał Łyżwiński. Jego przemówienie co
      chwila było przerywane oklaskami i głośnym skandowaniem.
      • marekmarek44 Re: Nowe cepy samej brony 24.07.05, 16:55
        Zbyt szybko nastąpiło niesprawiedliwe rozwarstwienie majątkowe. Zjednej strony
        namnożyło się milionerów,z drugiej cała masa biedoty i dziadostwa. Na takiej
        glebie muszą wyrastać różnej maści populiści,demagodzy i oszołomy za którymi
        pójdą tysiące,a może i miliony zdesperowanych ,złych bo głodnych ludzi.
    • kato28 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 18:40
      Coś potwornego!
    • obserwator999 Re: Polskę trzeba "odLepperować"mulat won!!!!!!!!! 24.07.05, 19:01
      Mulacie zakało Polski,faszysto zafascynowany Gebelsem,Won do więzienia tam
      twoje miejsce.
    • bdx65 Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 20:41

Po zLepperowaniu otwarta droga w Polsce do zŁukaszenkowania.
      • sawa.com Re: Polskę trzeba "zLepperować" 24.07.05, 22:02
        Okropne!

Nigdy więcej nie będę słuchać Trubadurów.

Won z mej pamięci!

Ten duce, gdyby został prezydentem, gotowy Polskę oddać w lenno na placu
        Czerwonym.
        A wyjeżdżać za granicę będzie można tylko do Grodna (Białoruś).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka