Gość: j. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 13:04 www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,wisla-podmywa-most-polnocny,270570.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomo Re: Most Pólnocny-problem IP: *.merinet.pl 31.08.11, 19:51 No, dla Bielan to akurat jest dobra wiadomość. Egoistycznie powiem, że idealną sytuacją byłoby gdyby tego mostu z jakichś przyczyn w ogóle nie udało się oddać do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Bielan Re: Most Pólnocny-problem IP: *.aster.pl 31.08.11, 20:44 Tomo, 100% racji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanian Re: Most Pólnocny-problem IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 22:44 a jak się zawali to powołają sobie komisje śledczą bu ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Most Pólnocny-problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.11, 10:28 Nie dziwię się, że Bielany stworzyły swoje forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Most Pólnocny-problem IP: *.merinet.pl 01.09.11, 22:03 Nie wiem czemu ma służyć ta uwaga? Przecież oczywistym jest, że sytuacja Bielan (w szczególności), ale i Żoliborza pogorszy się zdecydowanie po otwarciu Mostu Północnego. Dlaczego mam być hipokrytą i opowiadać poprawne politycznie bzdety jeżeli uważam (i nie ja jeden), że otwarcie tego mostu i (przepraszam za to określenie) wydymanie Bielan jest w obecnej sytuacji katastrofą dla tej dzielnicy? Gdy rozpoczynano budowę opowiadano jak to będzie cudownie, jak z mostu będzie prowadziła trasa S7 i Trasa Mostu Północnego, a nie poszerzono nawet kilkusetmetrowego odcinka Kasprowicza! W chwili obecnej cały ruch zostanie wprowadzony w Sokratesa i Kasprowicza przy Wolumenie. Uważasz, że powinienem się z tego cieszyć i to popierać??? Jestem zarówno Żoliborzaninem (tu się urodziłem, wychowalem, mam tu nadal mieszkanie i meldunek) jak i Bielańczykiem (tu mieszkam i tu płacę podatki). I zarówno jako Żoliborzanin jak i Bielańczyk uważam, że Most Północny w obecnej postaci nie powinien zostać oddany do użytku. Bo jest jedną wielką ściemą i zarżnięciem kolejnej dzielnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Most Pólnocny-problem IP: *.home.aster.pl 02.09.11, 07:28 ja już się martwię jak po dziecko do szkoły na Kasprowicza dojadę od strony Marymonckiej po południu :-/ i rano w sumie też....to będzie masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Most Pólnocny-problem IP: *.com 02.09.11, 14:01 Widzę, że nie jestem odosobniony z opiniami. Ten most to zagłada także dla Żoliborza. Nie potrzeba nam napływu z Tarchomina, niech jeżdżą Jagiellońską. Pozostaje nam modlić się, aby doszło do jakiejś katastrofy budowlanej, aby ten most się zawalił i nigdy nie został oddany do użytku. Naprawdę, nie ma żadnych korzyści z tego, że Tarchomin zaleje lewobrzeżną północną Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Bielan Re: Most Pólnocny-problem IP: *.aster.pl 02.09.11, 21:45 Dzięki Tomo za ten post. Może więcej ludzi zacznie zauważać zbliżający się problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek i rozwiązanie problemu.. 01.09.11, 07:30 Gdy PiS wygra wybory to na pewno nie powstanie już żaden most :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronaty Re: Most Pólnocny-problem IP: *.centertel.pl 03.09.11, 16:38 z tym mostem to same problemy, "fachowcy" --------------- Forum Warszawy | Wiadomości Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś