Dodaj do ulubionych

Belka do dzieciaków

25.07.05, 00:25
Pan premier poucza dzieci o tym kiedy wolno kłamać i dlaczego nie wartto
czytać niektórych gazet:

www.radiozet.pl/archiwum/Wiadomoci/dzwieki3/Belka%20i%20Patryk.mp3
Obserwuj wątek
    • dr.kidler Czy mowil tez o "blagu" kataryna.kataryna? 25.07.05, 00:28
      kataryna.kataryna napisała:

> Pan premier poucza dzieci o tym kiedy wolno kłamać i dlaczego nie wartto
      > czytać niektórych gazet:
    • omamiony.wiedzmin Re: Belki nie widzisz we własnym oku....... 25.07.05, 00:39
      gdybyż obłuda mogła się unosić Kasieńko w 3 sekundy dotarłabyś do Saturna np.:)
      dała byś spokój bo Drogi Mlecznej nie starczy ......
      cóz to za Kataryniarz Cię tak nakręca ?
      Ferdek Kiepski ???
    • iza.bella.iza Belka lepszy od Drozdy:) 25.07.05, 00:45
      No, to się fani Belki na Ciebie zezłościli:))) Dobry ten kawałek - lepszy od
      skeczu z teczką:))))))
      • dr.kidler Re: Belka lepszy od Drozdy:) 25.07.05, 01:13
        iza.bella.iza napisała:

> No, to się fani Belki na Ciebie zezłościli:))) Dobry ten kawałek - lepszy od
        > skeczu z teczką:))))))

Sugerujesz ze kataryna.kataryna po to manipuluje i oszukuje zeby fani Belki sie
        na nia zloscili??!!
        Jezeli tak, to powiem szczerze ze ona idzie na latwizne.
        Gdyby naprawde "czula", to poszlaby na mecz pilki noznej i dopingowala dryzyne
        przeciwna, niz reszta osob w sektorze.

• iza.bella.iza [...] 25.07.05, 01:17
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • dr.kidler [...] 25.07.05, 01:20
            • iza.bella.iza [...] 25.07.05, 01:28
              • dr.kidler [...] 25.07.05, 01:30
    • omamiony.wiedzmin [...] 25.07.05, 01:38
      • dr.kidler [...] 25.07.05, 01:50
    • gargamel.z.rm a kto tu namawia do glosowania na Kaczora ? 25.07.05, 01:48
      • iza.bella.iza Nie wiem, na pewno nie ja. 25.07.05, 01:51
        I choćbyś całą noc przeszukiwał moje wpisy nie znajdziesz ani jednego, który by
        potwierdzał twój wymysł

Żegnam.
        • gargamel.z.rm wybralas w koncu tow. Giertycha ? 25.07.05, 01:53
    • dr.kidler [...] 25.07.05, 02:01
    • gargamel.z.rm nie zapomnij o zaletach tow. Giertycha ! 25.07.05, 02:03
    • buraque [...] 25.07.05, 08:03
      • basia.basia Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 10:31
        buraque napisał:

> którym można i należy kłamać
        • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 10:33
          od razu solą, owszem jest to irytujące, ale bez przesady
        • kataryna.kataryna Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 10:39
          Czy to moja wina, że Belka jest taki śmieszny? Przecież ja tego w ogóle nie
          skomentowałam, mają biedaki pretensje, że to znalazłam.
          • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 10:43

> Czy to moja wina, że Belka jest taki śmieszny? Przecież ja tego w ogóle nie
            > skomentowałam, mają biedaki pretensje, że to znalazłam.

Haha no teraz ty mnie rozśmieszasz, każdgo polityka mozna posadzić o
            podobnie "śmieszne" rzeczy ty jednak zawsze wynajdziesz coś zabawnego na Belkę
            albo Cimoszewicza nigdy natomiast na twoich ulubieńców, choćby Kaczyńskiego.

Biedak mają pretensje że mienisz sie być obiektywną
            • kataryna.kataryna Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 12:02
              buraque napisał:

> kataryna.kataryna napisała:
              >
              > > Czy to moja wina, że Belka jest taki śmieszny? Przecież ja tego w ogóle n
              > ie
              > > skomentowałam, mają biedaki pretensje, że to znalazłam.
              >
              > Haha no teraz ty mnie rozśmieszasz, każdgo polityka mozna posadzić o
              > podobnie "śmieszne" rzeczy ty jednak zawsze wynajdziesz coś zabawnego na
              Belkę
              > albo Cimoszewicza nigdy natomiast na twoich ulubieńców.

Szukaniem haków na moich ulubieńców niech się zajmie sztab internetowych
              wolontariuszy Cimoszewicza.

> Biedak mają pretensje że mienisz sie być obiektywną

A gdzie to wyczytałeś? Bo ja nigdzie się za obiektywną nie podaję i nigdy się
              taką nie uważałam.
              • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 12:44

> Bo ja nigdzie się za obiektywną nie podaję i nigdy się
                > taką nie uważałam.

przepraszam, myślałem, że niektórzy tutaj trzymają jakiekolwiek standardy,
                byłem w błędzie :)
                • kataryna.kataryna Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 12:47
                  buraque napisał:

>
                  > > Bo ja nigdzie się za obiektywną nie podaję i nigdy się
                  > > taką nie uważałam.
                  >
                  > przepraszam, myślałem, że niektórzy tutaj trzymają jakiekolwiek standardy,
                  > byłem w błędzie :)

I uważanie się za obiektywnego jest takim właśnie standardem?
                  • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 12:49

> I uważanie się za obiektywnego jest takim właśnie standardem?

takim standardem jest przynajmniej próba bycia obiektywnym
                    • kataryna.kataryna Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 12:52
                      buraque napisał:

>
                      > > I uważanie się za obiektywnego jest takim właśnie standardem?
                      >
                      > takim standardem jest przynajmniej próba bycia obiektywnym

Rozumiem, że sam takie standardy trzymasz :)
                      • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 12:58

> Rozumiem, że sam takie standardy trzymasz :)

staram sie, choc to trudne jesli chce się być szczerym, tobie dla odmiany
                        przydałoby sie napisac jakąs facecje na temat Kaczora czy ja wiem? Tak dla
                        odmiany przynajmniej...
                        • polonus9 Kaska ma obiecany stolek w Kaczym Min.Propagandy. 25.07.05, 13:02
                        • iza.bella.iza Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 13:03
                          buraque napisał:

>
                          > > Rozumiem, że sam takie standardy trzymasz :)
                          >
                          > staram sie, choc to trudne jesli chce się być szczerym, tobie dla odmiany
                          > przydałoby sie napisac jakąs facecje na temat Kaczora czy ja wiem? Tak dla
                          > odmiany przynajmniej...

A tobie przydałoby się, żebyś nie pouczał innych co mają robić. Poszlifuj
                          osobiste talenta literackie i sam napisz tekst za jakim tęskinisz i przestać
                          błagać, żeby inni pisali pod twoje dyktando.

• polonus9 "literaci" na usugach rezimu to moralne gnidy 25.07.05, 13:09
                          • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 13:27
                            iza.bella.iza napisała:

> A tobie przydałoby się, żebyś nie pouczał innych co mają robić. Poszlifuj
                            > osobiste talenta literackie i sam napisz tekst za jakim tęskinisz i przestać
                            > błagać, żeby inni pisali pod twoje dyktando.

czyzbys mnie pouczała? ;)

• iza.bella.iza Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 14:05
                              buraque napisał:

> iza.bella.iza napisała:
                              >
                              > > A tobie przydałoby się, żebyś nie pouczał innych co mają robić. Poszlifuj
                              >
                              > > osobiste talenta literackie i sam napisz tekst za jakim tęskinisz i przes
                              > tać
                              > > błagać, żeby inni pisali pod twoje dyktando.
                              >
                              > czyzbys mnie pouczała? ;)

Ja ci tylko mówię, że na siebie masz większy wpływ niż na kogokolwiek innego.
                              • buraque Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 14:08
                                iza.bella.iza napisała:

> Ja ci tylko mówię, że na siebie masz większy wpływ niż na kogokolwiek innego.

dzięki za informację, nie miałem o tym pojęcia
                                • iza.bella.iza Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 14:37
                                  buraque napisał:

> iza.bella.iza napisała:
                                  >
                                  > > Ja ci tylko mówię, że na siebie masz większy wpływ niż na kogokolwiek inn
                                  > ego.
                                  >
                                  > dzięki za informację, nie miałem o tym pojęcia

To się dało zauważyć:)))
                        • bush_w_wodzie Re: Kataryna solą w oku belkolubnym:) 25.07.05, 13:15
                          buraque napisał:

>
                          > > Rozumiem, że sam takie standardy trzymasz :)
                          >
                          > staram sie, choc to trudne jesli chce się być szczerym, tobie dla odmiany
                          > przydałoby sie napisac jakąs facecje na temat Kaczora czy ja wiem?
                          > Tak dla odmiany przynajmniej...

dosyc zalosne sa drodzy buracy wasze pretensje do kataryny o braki obiektwizmu.

wszyscy wiemy ze macie jej za zle glownie to ze jest przekonujaca ze argumentuje
                          z mordercza precyzyja i ze ma znakomite wyczucie do intryg i oszustw
                          postkomuszego bractwa

poza tym uswiadomcie sobie wreszcie ze w debacie politycznej nie chodzi o
                          `obiektywizm' rozumiany jako brak zaangazowania po ktorejs ze stron (nie mozna
                          np byc obiektywnym w kwestii aborcji) tylko o rzetelnosc i jakosc argumentacji
                          ... a w tej akurat domenie kataryna dystansuje was o lata swietlne...

na marginesie - nietrudno zauwazyc na przykladzie tego forum ze zwolennicy
                          prawicy sa o wiele lepsi intelektualnie od klubu zwolennikow buraczkow - o czym
                          z radoscia zawiadamiam :))))
                          • buraque Każdy busz i już 25.07.05, 13:26
                            bush_w_wodzie napisał:

> dosyc zalosne sa drodzy buracy wasze pretensje do kataryny o braki
                            obiektwizmu.

ja już przyznałem się do błędu mylnie sądziłem że kataryna ma ambicje bycia
                            obiektywną, nawet przeprosiłem, ale zacietrzewiony pan busz chyba nie doczytał

> wszyscy wiemy ze macie jej za zle glownie to ze jest przekonujaca ze
                            argumentuj
                            > e
                            > z mordercza precyzyja i ze ma znakomite wyczucie do intryg i oszustw
                            > postkomuszego bractwa

oj buszu buszu to samo co wyżej: poczytaj sobie, postkomusze buractwo radzi
                            żebyś wytężył wzrok

>
                            > poza tym uswiadomcie sobie wreszcie ze w debacie politycznej nie chodzi o
                            > `obiektywizm' rozumiany jako brak zaangazowania po ktorejs ze stron (nie mozna
                            > np byc obiektywnym w kwestii aborcji) tylko o rzetelnosc i jakosc argumentacji
                            > ... a w tej akurat domenie kataryna dystansuje was o lata swietlne...

ciekawe na jakiej podstawie tak szisz, czyzbyś miał jakąś uniwersalną miarkę
                            jakości wypiowiedzi? jesli tak to gratuluję...

> na marginesie - nietrudno zauwazyc na przykladzie tego forum ze zwolennicy
                            > prawicy sa o wiele lepsi intelektualnie od klubu zwolennikow buraczkow - o
                            czym z radoscia zawiadamiam :))))

hehe no tym to mnie nie zdziwiłeś, każdy dudek chwali swój czubek, w tym
                            przypadku: KAZDY BUSZ WIE ŻE JEST LEPSZY I JUŻ
                            • bush_w_wodzie Re: Każdy busz i już 25.07.05, 13:38
                              buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                              >
                              > > dosyc zalosne sa drodzy buracy wasze pretensje do kataryny o braki
                              > obiektwizmu.
                              >
                              > ja już przyznałem się do błędu mylnie sądziłem że kataryna ma ambicje bycia
                              > obiektywną, nawet przeprosiłem, ale zacietrzewiony pan busz chyba nie doczytał
                              >

cos takiego czytalem uznalem za przejaw hipokryzji albo braku zrozumienia istoty
                              debaty politycznej.

>
                              > > wszyscy wiemy ze macie jej za zle glownie to ze jest przekonujaca ze
                              > argumentuj
                              > > e
                              > > z mordercza precyzyja i ze ma znakomite wyczucie do intryg i oszustw
                              > > postkomuszego bractwa
                              >
                              > oj buszu buszu to samo co wyżej: poczytaj sobie, postkomusze buractwo radzi
                              > żebyś wytężył wzrok

zaliczyles sie do poskomuszego bractwa? bo o tobie (buraqu) kataryna nie pisala

> >
                              > > poza tym uswiadomcie sobie wreszcie ze w debacie politycznej nie chodzi o
                              > > `obiektywizm' rozumiany jako brak zaangazowania po ktorejs ze stron (nie
                              > mozna
                              > > np byc obiektywnym w kwestii aborcji) tylko o rzetelnosc i jakosc argumen
                              > tacji
                              > > ... a w tej akurat domenie kataryna dystansuje was o lata swietlne...
                              >
                              > ciekawe na jakiej podstawie tak szisz, czyzbyś miał jakąś uniwersalną miarkę
                              > jakości wypiowiedzi? jesli tak to gratuluję...

uniwersalna to moze nie... ale powiedzmy ze mam pewien trening w ocenie jakosci
                              cudzych wypowiedzi. no ale ja tez nie jestem teraz obiektywny wiec sprawdz
                              sobie ranking poczytnosci blogow...

>
                              > > na marginesie - nietrudno zauwazyc na przykladzie tego forum ze zwolennic
                              > y
                              > > prawicy sa o wiele lepsi intelektualnie od klubu zwolennikow buraczkow -
                              > o
                              > czym z radoscia zawiadamiam :))))
                              >

> hehe no tym to mnie nie zdziwiłeś, każdy dudek chwali swój czubek, w tym
                              > przypadku: KAZDY BUSZ WIE ŻE JEST LEPSZY I JUŻ

nie. to akurat byla obiektywna opinia.
                              • buraque Re: Każdy busz i już 25.07.05, 13:47
                                bush_w_wodzie napisał:

> cos takiego czytalem uznalem za przejaw hipokryzji>

no widzisz, tym razem kula w płot

> zaliczyles sie do poskomuszego bractwa? bo o tobie (buraqu) kataryna nie
                                pisala>

kataryna może nie, ale myslałem że ty tak więc zaliczyłem się niejako
                                automatycznie, pomyłka :)

> uniwersalna to moze nie... ale powiedzmy ze mam pewien trening w ocenie
                                jakosci
                                > cudzych wypowiedzi. no ale ja tez nie jestem teraz obiektywny wiec sprawdz
                                > sobie ranking poczytnosci blogow...

ranking poczytności blogów nie jest w mojej opinii miarodajną wytyczną jakości
                                wypowiedzi blogera, zwłaszcza jesli operator blogów intensywnie promuje w/w

tu tez kulka w płot
                                • bush_w_wodzie Re: Każdy busz i już 25.07.05, 13:53
                                  buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                                  >
                                  >
                                  > > cos takiego czytalem uznalem za przejaw hipokryzji>
                                  >
                                  > no widzisz, tym razem kula w płot
                                  >

po tej czesci zdania ktora byles laskawy przytoczyc bylo slowko `lub'...

> > zaliczyles sie do poskomuszego bractwa? bo o tobie (buraqu) kataryna nie
                                  > pisala>
                                  >
                                  > kataryna może nie, ale myslałem że ty tak więc zaliczyłem się niejako
                                  > automatycznie, pomyłka :)
                                  >

pisalem o przyczynach atakow na kataryne wiecnie mam pojecia skad u ciebie takie
                                  skojarzenia

>
                                  > > uniwersalna to moze nie... ale powiedzmy ze mam pewien trening w ocenie
                                  > jakosci
                                  > > cudzych wypowiedzi. no ale ja tez nie jestem teraz obiektywny wiec spraw
                                  > dz
                                  > > sobie ranking poczytnosci blogow...
                                  >
                                  > ranking poczytności blogów nie jest w mojej opinii miarodajną wytyczną jakości
                                  > wypowiedzi blogera, zwłaszcza jesli operator blogów intensywnie promuje w/w
                                  >
                                  > tu tez kulka w płot

kataryna weszla do pierwszej piatki blogow bez zadnej pomocy operatora. malo
                                  tego - sam operator jest przedmiotem jej ostrej krytyki. kataryna doczekala sie
                                  wzmianek i cytatow w rmf newsweeku gw itp. jestes lepszy?

nie? to moze sprobuj jej dorownac zamiast kwestionowac fakty... obiektywne :)))

• buraque Re: Każdy busz i już 25.07.05, 14:03
                                    bush_w_wodzie napisał:

kataryna doczekala sie
                                    > wzmianek i cytatow w rmf newsweeku gw itp.

To akurat żadne osiągnięcie, zdziwiłbys się jak czesto dziennikarze
                                    szukają "natchnienia" w sieci a zwłaszcza na tym forum, które choć na pierwszy
                                    rzut oka wygląda na ściek to jest jednak opiniotwórcze, poźniej mówią i
                                    piszą "internauci twierdzą" albo w "blogu takim i takim to i to". Lenistwo
                                    żurnalistów jest coraz większe.

jestes lepszy?

nie, ale dlaczego miałbym być? ja nie biorę udziału w żadnej konkurencji

> nie? to moze sprobuj jej dorownac

ale po co? nie zalezy mi na tym
                                    • bush_w_wodzie Re: Każdy busz i już 25.07.05, 14:10
                                      buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                                      >
                                      > kataryna doczekala sie
                                      > > wzmianek i cytatow w rmf newsweeku gw itp.
                                      >
                                      > To akurat żadne osiągnięcie, zdziwiłbys się jak czesto dziennikarze
                                      > szukają "natchnienia" w sieci a zwłaszcza na tym forum, które choć na pierwszy
                                      > rzut oka wygląda na ściek to jest jednak opiniotwórcze, poźniej mówią i
                                      > piszą "internauci twierdzą" albo w "blogu takim i takim to i to". Lenistwo
                                      > żurnalistów jest coraz większe.

jesli to `zadne osiagniecie' to na pewno jestes w stanie sie takim pochwalic?
                                      a moze dr.kidler? gargamel.rm?

>
                                      > jestes lepszy?
                                      >
                                      > nie, ale dlaczego miałbym być? ja nie biorę udziału w żadnej konkurencji
                                      >

o ile pamietam kilka postow wyzej zakwestionowales moje twierdzeie mowiace ze
                                      kataryna pisze znaczne lepiej od swoich oponentow i krytykow. a tu sie okazuje
                                      ze ty moze nie jestes lepszy ale tak w ogole to sie wcale nie scigasz... troche
                                      smieszne nie?

> > nie? to moze sprobuj jej dorownac
                                      >
                                      > ale po co? nie zalezy mi na tym

good for you :))))
                                      • buraque Re: Każdy busz i już 25.07.05, 14:17
                                        bush_w_wodzie napisał:

> o ile pamietam kilka postow wyzej zakwestionowales moje twierdzeie mowiace ze
                                        > kataryna pisze znaczne lepiej od swoich oponentow i krytykow. a tu sie okazuje
                                        > ze ty moze nie jestes lepszy ale tak w ogole to sie wcale nie scigasz...
                                        troche
                                        > smieszne nie?

kataryna pisze według ciebie lepiej od innych bo zgodnie z twoim profilem
                                        politycznym, dam głowę, że jeśli reprezentowałaby w swoim blogu stronę Cimoszki
                                        to nie doceniłbys jej artyzmu, więc nie wciskaj mi ciemnoty

• bush_w_wodzie Re: Każdy busz i już 25.07.05, 14:28
                                          buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                                          >
                                          >
                                          > > o ile pamietam kilka postow wyzej zakwestionowales moje twierdzeie mowiac
                                          > e ze
                                          > > kataryna pisze znaczne lepiej od swoich oponentow i krytykow. a tu sie ok
                                          > azuje
                                          > > ze ty moze nie jestes lepszy ale tak w ogole to sie wcale nie scigasz...
                                          > troche
                                          > > smieszne nie?
                                          >
                                          > kataryna pisze według ciebie lepiej od innych bo zgodnie z twoim profilem
                                          > politycznym,

przytoczylem konkretne fakty swiadczace o tym ze kataryna pisze lepiej od
                                          innych. chyba nie kwestionujesz tego ze ma swietny warsztat i duza sile przekazu?

> dam głowę, że jeśli reprezentowałaby w swoim blogu stronę Cimoszki
                                          > to nie doceniłbys jej artyzmu, więc nie wciskaj mi ciemnoty

moze zamiast dyskutowac na sucho przytoczysz jakis przyklad pelnego artyzmu
                                          blogu jakiegos zwolennika cimoszki? jakos nie moge sobie wyobrazic kataryny w
                                          tej roli :)))

• buraque Re: Każdy busz i już 25.07.05, 14:57
                                            bush_w_wodzie napisał:

zamiast dyskutowac na sucho przytoczysz jakis przyklad pelnego artyzmu
                                            > blogu jakiegos zwolennika cimoszki? jakos nie moge sobie wyobrazic kataryny w
                                            > tej roli :)))

zwolennicy Cimosza wolą mrozic szmpana zamiast daremnie obrzydzać Włodka
                                            ludziom w blogach
                                            • bush_w_wodzie Re: Każdy busz i już 25.07.05, 15:19
                                              buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                                              >
                                              > zamiast dyskutowac na sucho przytoczysz jakis przyklad pelnego artyzmu
                                              > > blogu jakiegos zwolennika cimoszki? jakos nie moge sobie wyobrazic katary
                                              > ny w
                                              > > tej roli :)))

>
                                              > zwolennicy Cimosza wolą mrozic szmpana zamiast daremnie obrzydzać Włodka
                                              > ludziom w blogach
                                              >

malo mnie obchodza mroczne motywy dziwnego postepowania zwolennikow cimosza z
                                              szampanem - faktem jest jednak to ze kataryna pisze od o dwie klasy lepiej
                                              zwolennikowo wolodii
                      • polonus9 stronniczosc= interesownosc=zdrada narodowa 25.07.05, 12:59
                        Przysznajesz sie do ohydnych motywow twojej akcji propagandowej na FK.
                        • bush_w_wodzie smieszny jestes 25.07.05, 13:21
                          stronniczosc to zarzut ktory mozna wysuwac wobec ludziom ktorzy z jakichs
                          powodow sa zobowiazani do bezstronnosci: sedziom urzednikom nauczycielom

posiadanie okreslonych pogladow politycznych i rzetelne argumentowanie na ich
                          rzecz jest normalnym zachowaniem przyzwoitego i swiadomego czlowieka
                          • polonus9 jakiez to "poglady" maja obroncy Kaczyzmu 25.07.05, 13:31
                            Wymiencie jakie zalety ma to co proponuje ten potencjalny dyktator i on sam ?
                            • bush_w_wodzie Re: jakiez to "poglady" maja obroncy Kaczyzmu 25.07.05, 13:47
                              zawarles w tych dwu linijkach tak duza dawke nierzetelnosci ze nie mozesz liczyc
                              na odpowiedz ode mnie. jesli chcesz poznac moja opinie o kaczynskim to musisz
                              zapytac o to normalnie
      • t-800 Re: kataryna jednym z łobuzów 25.07.05, 12:19
        Kataryna to najbardziej rozpoznawalna, samodzielnie (bez żadnych sztucznych
        akcji) wykreowana marka w portalu Gazeta.pl. To taka portalowa coca-cola.

Przepraszam Katarynę za takie chwilowe uprzedmiotowienie. ;-)
        • e.spioch Re: kataryna jednym z łobuzów 25.07.05, 12:20
          Chyba polo cokta?
        • buraque Re: kataryna jednym z łobuzów 25.07.05, 12:37
          raczej zbyszko cola
          • bush_w_wodzie koniec bajki 25.07.05, 13:31
            mysle ze po licznych agresywnych atakach i drobnych zlosliwostkach wobec
            kataryny wszelkie pogloski o rzekomym obiektywizmie (i trosce o obiektywizm
            wpowiedzi na forum kraj) buraczanego bractwa mozna uznac za zdementowane

mozemy juz chyba wrocic do tematu: czy program szkolnych zajec z etyki powinien
            zostac wzbogacony o lekcje klamstwa? czy przy opracowywaniu tych nowych lekcji
            men powinien zamowic konsultacje u belki kwasniewskiego i rywina?
            • buraque Re: koniec bajki 25.07.05, 13:34
              bush_w_wodzie napisał:

> mozemy juz chyba wrocic do tematu: czy program szkolnych zajec z etyki
              powinien
              > zostac wzbogacony o lekcje klamstwa?

oczywiście że nie powinien, ale młode pokolenie powinno wiedzieć jak rozpoznac
              łobuza i nic nie wnoszacego awanturnika i jak sobie z nim radzić
              • bush_w_wodzie Re: koniec bajki 25.07.05, 13:44
                buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                >
                > > mozemy juz chyba wrocic do tematu: czy program szkolnych zajec z etyki
                > powinien
                > > zostac wzbogacony o lekcje klamstwa?
                >

> oczywiście że nie powinien, ale młode pokolenie powinno wiedzieć jak rozpoznac
                > łobuza i nic nie wnoszacego awanturnika i jak sobie z nim radzic

zeby tylko mlode pokolenie nie zapomnialo ze niektore metody pana premiera moga
                zawiesc jesli akurat nic nie wnoszacy awanturnik jest sedzia prokuratorem lub
                innym przedstawicielem panstwa a mlode pokolenie akurat zeznaje pod przysiega
                • buraque Re: koniec bajki 25.07.05, 13:49
                  bush_w_wodzie napisał:

> zeby tylko mlode pokolenie nie zapomnialo ze niektore metody pana premiera
                  moga
                  > zawiesc jesli akurat nic nie wnoszacy awanturnik jest sedzia prokuratorem lub
                  > innym przedstawicielem panstwa a mlode pokolenie akurat zeznaje pod przysiega

to właśnie powinno byc zadaniem nauczycieli i wychowawców, nauczyć szacunku do
                  państwa i prawa a jednocześnie uczulić młodziez na postawy skrajne, kuriozalne
                  i szkodliwe
                  • bush_w_wodzie Re: koniec bajki 25.07.05, 13:56
                    a mnie sie zdawalo ze pogadanka byla troche o czym innym a pan belka akurat
                    szacunkiem dla prawa i prawdomownosci sie nie popisal
                    • buraque Re: koniec bajki 25.07.05, 14:04
                      bush_w_wodzie napisał:

> a mnie sie zdawalo ze pogadanka byla troche o czym innym a pan belka akurat
                      > szacunkiem dla prawa i prawdomownosci sie nie popisal

ja odczytałem to w ten sposób, że łobuzów (ultrasów i oszołomów) trzeba tępić
                      kazdą dostępna metodą
                      • bush_w_wodzie Re: koniec bajki 25.07.05, 14:14
                        buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                        >
                        > > a mnie sie zdawalo ze pogadanka byla troche o czym innym a pan belka akur
                        > at
                        > > szacunkiem dla prawa i prawdomownosci sie nie popisal
                        >

> ja odczytałem to w ten sposób, że łobuzów (ultrasów i oszołomów) trzeba tępić
                        > kazdą dostępna metodą

ooo!!!

nigdy bym nie podejrzewal profesora belki o taki ekstremizm radykalizm i
                        oszolomskie zapedy :)))))

no i niech ktos dzieciom koniecznie wytlumaczy ze poswiadczenie nieprawdy w
                        zeznaniach pod przysiega nie jest najlepszym spoosbem tepienia oszolomow
                        • buraque Re: koniec bajki 25.07.05, 14:19
                          bush_w_wodzie napisał:

> no i niech ktos dzieciom koniecznie wytlumaczy ze poswiadczenie nieprawdy w
                          > zeznaniach pod przysiega nie jest najlepszym spoosbem tepienia oszolomow

tylko według kogo Belka poświadczył nieprawdę? chcesz się bić na ekspertyzy
                          prawne? daruj sobie...
                          • bush_w_wodzie Re: koniec bajki 25.07.05, 14:30
                            buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                            >
                            > > no i niech ktos dzieciom koniecznie wytlumaczy ze poswiadczenie nieprawdy
                            > w
                            > > zeznaniach pod przysiega nie jest najlepszym spoosbem tepienia oszolomow
                            >
                            > tylko według kogo Belka poświadczył nieprawdę?

a wedlug kogo nie poswiadczyl?

> chcesz się bić na ekspertyzy prawne? daruj sobie...

po co sie `mam bic' skoro zajma sie tym prokurator i adwokat?
                            • buraque Re: koniec bajki 25.07.05, 16:56
                              bush_w_wodzie napisał:

> po co sie `mam bic' skoro zajma sie tym prokurator i adwokat?

kto się i czy się zajmie to zobaczymy, na razie w tej kwestii byłbym bardziej
                              powściagliwy na twoim miejscu
    • buraque Doktorze nie zapominaj o buszu 25.07.05, 13:32
      dr.kidler napisał:

> Widze basa.basaia ze jestes u kataryna.kataryna takim sweeper'em.
      > iza.bella.iza ( ta wulgarna ) jest od mokrej roboty, a t-800 naganiaczem.

któwy to jest jej akolitą-mędrkiem :)
      • bush_w_wodzie Re: Doktorze nie zapominaj o buszu 25.07.05, 14:03
        widze buraqu ze nie mozesz mi darowac oceny mozliwosci intelektualnych
        zwolennikow lewicy. no ale sam przeciez domagales sie obiektywizmu
        • buraque Re: Doktorze nie zapominaj o buszu 25.07.05, 14:08
          bush_w_wodzie napisał:

> widze buraqu ze nie mozesz mi darowac oceny mozliwosci intelektualnych
          > zwolennikow lewicy.

oj buszu buszu czy na tym forum obowiazuje dogmat twojej nieomylności?

• bush_w_wodzie Re: Doktorze nie zapominaj o buszu 25.07.05, 14:20
            buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
            >
            > > widze buraqu ze nie mozesz mi darowac oceny mozliwosci intelektualnych
            > > zwolennikow lewicy.
            >
            > oj buszu buszu czy na tym forum obowiazuje dogmat twojej nieomylności?
            >

nie. skad ten pomysl?

• buraque Re: Doktorze nie zapominaj o buszu 25.07.05, 14:55
              bush_w_wodzie napisał:

> nie. skad ten pomysl?

stąd że twoją tezę o wyższości kataryny nad komuszymi uczestnikami tego forum
              wziąles za pewnik

o wyższości świąt Bożego Narodzenia ;)
              • bush_w_wodzie krucho z logika 25.07.05, 15:13
                buraque napisał:

> bush_w_wodzie napisał:
                >
                > > nie. skad ten pomysl?
                >
                > stąd że twoją tezę o wyższości kataryny nad komuszymi uczestnikami tego forum
                > wziąles za pewnik
                >

1. jesli cos pisze to sie z tm na ogol zgadzam. a ty?
                2. z tego ze ja cos biore za pewnik nie wynika ze to na fk obowiazuje dogmat o
                mojej nieomylnosci
                3. nie uznalem za pewnik ze k.k pisze znakomicie a za tym argumentowalem... a ze
                sprawa jest oczywista to inna sprawa :))))

• wartburg4 sposób na łobuzów 25.07.05, 13:33

> Pan premier poucza dzieci o tym kiedy wolno kłamać i dlaczego nie wartto
      > czytać niektórych gazet:
      >
      >
      > www.radiozet.pl/archiwum/Wiadomoci/dzwieki3/Belka%20i%20Patryk.mp3

Ciekawa dychotomia światopoglądowa premiera Belki. I to jeszcze w formie rad
      życiowych dla przedszkolaków. Ten, kto ma nam coś do zarzucenia, jest łobuzem.
      A łobuzów można okłamywać. Nawet należy, bo to łobuzy przecież.

To nawet coś w rodzaju dobrego uczynku, czasem takiemu łobuzowi jednemu, jak
      się trafi, nakłamać...
    • ksiundz Brak słów na określnie tego kogoś ? coś ? czegoś ? 25.07.05, 14:18
      • wartburg4 Re: Brak słów na określnie tego kogoś ? coś ? cze 25.07.05, 14:56
        W tym rzecz, że słów premierowi nie brakuje, a strategia ma wypróbowaną. Takie
        podwórkowe kung fu. Najpierw zmylić, napluć, okłamać, a potem od łobuzów
        nawyzywać, którzy tylko na kłamstwa zasługują. Prawda i tak się przecież nie
        liczy, bo w przekonaniu kogoś takiego jak Belka, prawda może być tylko oznaką
        słabości.
        • gargamel.z.rm wierzysz w dzeiwice wielokrotnego uzytku z AWS ? 25.07.05, 15:23
          Może się również okazać, że anegdotyczna odpowiedź na pytanie "kiedy będzie
          lepiej?" - "Lepiej to już było" stanie się wielce aktualna. Ku przestrodze
          polecamy przyjrzenie się pomysłom kandydata koalicji PO-PiS na przyszłego
          premiera Jana Marii Rokity, który tak często zmieniał barwy partyjne, że przy
          okazji kolejnej zmiany, zgubił swoje imię i teraz jest tylko zwykłym Janem
          Rokitą. Otóż po jego nieskutecznym zawołaniu "Nicea albo śmierć",obecnie ukuł
          on nowe hasło swych przyszłych rządów - "podatek liniowy albo śmierć".
          Dla tych, którzy cieszą się z dojścia Platformy do władzy i zapowiedzianej
          obniżki podatków, mamy smutną wiadomość. Jak zwykle w takich wypadkach bywa,
          kiedy liberałowie mówią o obniżce podatków, to mają na myśli ich podniesienie
          dla ogółu, czyli najmniej i średnio zarabiających. Liberałowie martwią się
          bowiem losem tylko najbogatszej, kilkuprocentowej kasty najbogatszych i tylko
          dla nich, wprowadzenie liniowego podatku, przyniesie olbrzymie korzyści. Dla
          pozostałych podatek liniowy oznacza, że będą płacić go więcej.

Tych, którzy stracą na realizacji rokitowego podatku liniowego, według różnych
          szacunków, będzie około 10 milionów. Zyskają nieliczni. Dla 10 milionów, którzy
          na wprowadzeniu liniowego stracą, doradca Rokity ma "pomoc społeczną". Jeśli
          ktoś po liberałach spodziewał się czegoś innego, powinien już dziś, bambusowym
          kijem wybić sobie to z głowy. Doradca Rokity boleje bowiem nad tym, że
          bezrobotni po zasiłek "podjeżdżają mercedesem". Jak wiadomo mercedesy i w ogóle
          samochody, zarezerwowane są wyłącznie dla Rokitów, Tusków i tym podobnych
          Pęczaków. Biedni powinni chodzić na piechotę. O tym wszystkim w artykule "Życia
          Warszawy", pod tytułem "Podatkowa rewolucja PO" poniżej.

Tak przy okazji, aż 95 procent podatników, to ci którzy płacą podatki według
          pierwszej, najniższej stawki podatkowej. Dla nich liniowy Rokity oznaczać
          będzie, że do interesu dopłacą. Najwyższą stawkę podatkową płaci w Polsce około
          250 tysięcy podatników. Dla tych zawołanie Rokity "liniowy albo śmierć", to
          dobra wiadomość. Jeśli głosząc swoje skrajnie liberalne poglądy Platforma
          rzeczywiście dojdzie do władzy, a Rokita do stołka premiera, to po wyborach,
          będzie on mógł w sposób w pełni uzasadniony za maksymę swoich przyszłych rządów
          przyjąć kolejne hasło - "śmierć frajerom".

• bush_w_wodzie dzie-wu-ce chyba? 25.07.05, 15:34
            najwieksza ilosc regeneracji maja chyba jednak dzie-wu-ce z pzpr

juz sie pogubilem w rachunkach

> samochody, zarezerwowane są wyłącznie dla Rokitów, Tusków i tym podobnych
            > Pęczaków.

o ile pamietam to peczak nie byl w po tylko w sld

razem z markiem belka (jakies niewielkie kwoty za doradztwo dla abn amro)
            z k janikiem (z uposazenia posla nie da sie wyzyc)
            z czarzastym nikolskim i spolka (haslo: 17,5 miliona)

pod patronatem kwasniewskich (nieruchomosci wilanowskie akcje polisy itp)

itp
            a tak w ogole to faktycznie - tylko prezydent kaczynski moze powstrzymac po prze
            wprowadzeniem linowca :)))
    • iza.bella.iza Do admina 25.07.05, 16:46
      Pytam retorycznie, bo przecież admin nie obowiązku odpowiadać.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26876944&a=26909387
    • buraque HEJŻE CO SIĘ STAŁO Z TYM WĄTKIEM!?? 25.07.05, 16:58
      o co tu chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka