Dodaj do ulubionych

Lewica to hołota

26.07.05, 20:15
test:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26965956&a=26966602
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz I wzajemnie nasz prawicowy kolego :-)))))))))) 26.07.05, 20:17
      To jest ten test ?

P.S. Hołota niestety istnieje i na lewicy i na prawicy.To stan umysłu
      niezależny od politycznych podziałów.:-)))))))))))))))))
      • kropekuk "Prawicowiec" co POLSKIE CARGILLE wspiera? 26.07.05, 20:21
        Ty mnie mysza nie rozsmieszaj, bo mam zajady... Ty mysza lepiej powiedz, czemu
        u was lewactwo od teologii wyzwolenia za Torysow sie podaje:)))))))))))))))
        • malaszaramysz Re: "Prawicowiec" co POLSKIE CARGILLE wspiera? 26.07.05, 20:23
          Pojęcia nie mam :-)) Ciągle tu piszę,że nasza prawica kochana to sami
          socjaliści:-)) Ja za lewaczkę robię.
          A co z tym "polskim" Cargillem? Taka fabryka parę kilometrów od mojego domu
          stoi ale polska to ona nie jest.
          • kropekuk Korecta: Scargill - dalem sie zasugerowac bledowi 26.07.05, 20:30
            w ktoryms watku (sam nie pamietam, gowniarz bylem). To byl taki
            skur...zwiazkowy, jak ci dziiaj w Warszawie. Tez z kopalni.
            • malaszaramysz Re: Korecta: Scargill - dalem sie zasugerowac ble 26.07.05, 20:31
              A myślałam,że komuś odbiło i Cargilla chce nacjonalizować. W tym kraju całkiem
              możliwe :-))))))))))))
            • jak_nie_jak_tak To ciekawy blad jak na obywatela UK:))) 26.07.05, 20:40
              Bo o tym gosciu i historii gorniczych strajkow w UK do tej pory mozna duzo
              czytac w brytyjskiej prasie. To swoista klasyka. Takze mysle, ze lepiej bedzie
              jak zatrzymasz sie na opowiesciach o mglach.
          • kropekuk PS: I kawalek na temat: 26.07.05, 20:32
            The Miners' Strike, 1984-85
            In 1984, under the leadership of Arthur Scargill, the NUM went on strike,
            partly in response to forced layoffs by the UK government-controlled National
            Coal Board, and partly in an attempt to damage British Prime Minister Margaret
            Thatcher politically. The strike lasted a full year, during which there were
            violent clashes between police and miners, before workers were forced back to
            work without a deal and was an era-defining moment in British politics. The
            British coal-mining industry was one of the worst to suffer under Margaret
            Thatchers rule and never recovered.
            • jak_nie_jak_tak Re: PS: I kawalek na temat: z wyszukiwarki 26.07.05, 20:50
              oczywiscie. Jak cala wiedza o UK:))
    • nabukko maaxsiu, tyle ci razy powtarzałem .......... 26.07.05, 20:18
      żebyś nie smmrodził na forum. Chcesz zobaczyć hołotę to idź na spotkanie
      weszpolaków i ONR. A teraz spać, i rączki na kołderkę.
      • venus99 Re: maaxsiu, tyle ci razy powtarzałem .......... 26.07.05, 20:27
        wszawipolacy i nazisci z ONR to hołota polityczna ale mamy przeciez jeszcze
        naszych związkowców górniczych,biednych rolników i wiele innych grup.
    • dr.krisk Porazajaca glebia rozumowania..... 26.07.05, 20:19
      Dlugo ci zajelo sformulowanie takiej opinii? Musiales/musialas potem zapewnie
      dlugo wypoczywac z mokrym recznikiem na czole...
    • mmkkll Re: Lewica to hołota 26.07.05, 20:24
      Testuj. Jestem za tym, by nie kasować. Ale jakiś komentarz też by się przydał. I
      uzasadnienie(to się da dobrze uzasadnić, ale nie będę tego robił, bo sam tego
      nie powiedziałem).
    • kropekuk Zawsze to twierdzilem FANIE POLSKICH SCARGILLOW 26.07.05, 20:29

• pan.nikt Może i lewica to hołota, ale 26.07.05, 20:39
      Ty Maxxxxxxxiiiiiuuuu stary cenzorze z Mysiej milcz.
      Na reklamowanym przez ciebie forum konserwatystów TĘPISZ WSZELKĄ DYSKUSJĘ.
      JESTEŚ GORSZY JAK STARY UB-EK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka