galba 27.07.05, 20:57 Kłamstwo pod przysięgą nie ma znamion przestępstwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judaszek777 o to do czego zdolni sa komunisci 27.07.05, 22:10 DO NEGACJI FAKTOW UTRWALONYCH PRZEZ KAMERY pytanie nie bylo o to czy wspolpracowal - co mozna roznie interpretowac od biedy ale o to czy cos podpisywal...... no coz GW i komunisci ramie w ramie Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prokuratura: Nie będzie śledztwa w sprawie Be 27.07.05, 22:13 galba napisał: > Kłamstwo pod przysięgą nie ma znamion przestępstwa... Kuriozum. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prokuratura: Nie będzie śledztwa w sprawie Be 27.07.05, 22:14 galba napisał: > Kłamstwo pod przysięgą nie ma znamion przestępstwa... Nie jestem fanem szeryfa Kaczyńskiego, ale właśnie kogoś takiego w takich sytuacjach brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak A jak ma byc? 27.07.05, 22:25 Jak prokuratura podlega pod Prokuratora Generalnego a on ma tez swojego zwierzchnika ktorym jest.. Premier RP w tym przypadku Belka. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: A jak ma byc? 28.07.05, 00:12 Tu nie chodzi tylko o Belkę. Skłamał na oczach wszystkich, którzy ogladali transmisję. Zlekceważenie tego kłamstwa pod przysięgą może mieć znaczenie dla wszelkich przyszłych przyszłych rpzesłuchań pod przysięgą, która jak się okazuje według prokuratury jest niewiele warta. I niech nie mydlą oczu współpracą - chodziło o to czy podpisał, a podpisał! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator999 Re: A jak ma byc? 28.07.05, 00:37 to jest ohydny jak mozna,nie dziwie sie dla komunistów prawda jest rozumiana w bardzo dziwny sposób człowiek prezydenta nic nowego nic dziwnego TOWARZYSZE Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Ja to wiem, i Ty to wiesz 28.07.05, 00:40 Oni niszcza od dlugiego czasu kulture prawna. Ale do wyborow nic sie tu nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
nowymail Nie takie sprawy są umarzane 28.07.05, 00:30 Prokuratura jest całkowicie dyspozycyjna. Chociażby sprawa Orlenu. Byle kapitan z ABWehry dzwoni i już prokurator robi co mu każą. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Nie takie sprawy są umarzane 28.07.05, 06:51 nowymail napisał: > Prokuratura jest całkowicie dyspozycyjna. Chociażby sprawa Orlenu. > Byle .kapitan z ABWehry dzwoni i już prokurator robi co mu każą. I tak być musi, bo inaczej, to premiera należałoby szukać poza granicami.:) Odpowiedz Link Zgłoś