pralinka.pralinka Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:07 "Lider LPR twierdzi, że prezydent premier i najbogatszy Polak chcieli sprzedać Rosjanom zarówno PKN Orlen jak i Rafinerię Gdańską z Naftoportem. Zdaniem Romana Giertycha Kulczyk legitymował się wobec Rosjan pełnomocnictwem prezydenta. Roman Giertych powiedział, że wystąpił do szefa ABW o zdjęcie klauzuli tajności z dotyczących pełnomocnitwa dokumentów." Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:12 Obstawiam, że po tym "występie" Giertycha nasili się w mediach krytyka i nagonka na instytucję komisji śledczej, nawet wiem kto ją rozpocznie... Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:22 Chcę i chyba nie tylko ja zobaczyć świadectwo poczytalności Boskiego Romka. A tak naprawdę najchętniej zażądałabym badania psychiatrycznego oraz iq nie świadectwa szkolnego/ wykształcony nie znaczy inteligentny/ przynajmniej od kandydatów na prezydenta , a najlepiej od wszystkich kandydatów na posła i senatora też . Możnaby obok lusracji , ale będzie zabawnie . Testy na inteligencję nie oszukują ,a ilość punktów to ilość punktów. Ciekawe ile mają nietórzy "uczeni w piśmie " szczególnie na prawicy podobno są genialni! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:38 pralinka.pralinka napisała: > "Lider LPR twierdzi, że prezydent premier i najbogatszy Polak chcieli sprzedać > Rosjanom zarówno PKN Orlen jak i Rafinerię Gdańską z Naftoportem. Zdaniem Roman > a Giertycha Kulczyk legitymował się wobec Rosjan pełnomocnictwem prezydenta. Ro > man Giertych powiedział, że wystąpił do szefa ABW o zdjęcie klauzuli tajności z > dotyczących pełnomocnitwa dokumentów." > Przecież gdyby je miał ,to by je pokazał nie pytając nikogo o zgodę . Już raz tak konisja zrobiła i nikt jej nie ukarał , bo ona jedyna słuszna jest ponad prawem . Skoro tylko obiecuje ,że pokaże , tzn nic nie ma ,ale chce dymu narobić . Za parę tygodni nikt nie będzie pamiętał, że to nieprawda ,tylko,że komisja tak stwierdziła. To znany chwyt socjotechniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:14 I dla b. kierownika zakładu też. A WC czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:16 ayran napisał: > I dla b. kierownika zakładu też. A WC czysty. Czysty jak trzylatek w piaskownicy po ulewnym deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:15 Przecież Prezio to Miller. Prezio sam tak mówił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:16 Niech tworzy dalej alternatywną rzeczywistość. Może w końcu spodoba mu się na tyle że w niej zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:23 rpq napisał: > Niech tworzy dalej alternatywną rzeczywistość. Może w końcu spodoba mu się na > tyle że w niej zostanie :) Kto jest podmiotem powyższego zdania? Bo są aż trzy możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:38 Tak? ja jakoś nie widzę tylu mozliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:39 rpq napisał: > Tak? ja jakoś nie widzę tylu mozliwości. Giertych, prezio i Trybunał Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:42 Wybieram bramkę nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
pusty.smiech Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:24 rpq napisał: Może w końcu spodoba mu się na > tyle że w niej zostanie :) ...co daj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Ponostradamusuję 05.08.05, 15:32 Teraz będzie popłoch w Agencji Barcikowskiego i Wspólników, aby wykazać, że dokumenty, które posiada komisja, to jakieś podróbki i podpuchy w związku z czym nie ma czego odtajniać! Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Ponostradamusuję 05.08.05, 15:35 Swoją drogą paskudny ten Romuś - nie da się nawywczasować preziowi. A on przecie zasłużył sobie na odpoczynek po całym roku nieróbstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Ponostradamusuję 05.08.05, 15:50 acha - no i psuje wizerunek Kulczykowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:35 To co mówi pan Giertych już dawno powinno go zakwalifikować do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:38 nitka34 napisała: > To co mówi pan Giertych już dawno powinno go zakwalifikować do leczenia. Myślisz, że spróbują zrobić wariata z Giertycha? Niby to jakiś ratunek byłby, ale nici (opss nomen omen) grube. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:43 Myślę że on sam robi z siebie wariata i to w sposób bardzo efektywny.Największy jego wróg by tak nie potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:29 iza.bella.iza napisała: > kochanie wiadomo kto czyta gazetę polską a kto plyboya osobiście wolę tych od playboya przynajmniej świętych pariotów nie udają a szowinizm jaki jest wszyscy wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:31 rozowykot napisała: > > > kochanie wiadomo kto czyta gazetę polską a kto plyboya osobiście wolę tyc > h od > playboya przynajmniej świętych pariotów nie udają a szowinizm jaki jest > wszyscy wiedzą > Playboya czytają szowinistyczne męskie świnie, które nadużywają słowa "kochanie":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:43 iza.bella.iza napisała: > rozowykot napisała: > > > > > kochanie wiadomo kto czyta gazetę polską a kto plyboya osobiście wo > lę tyc > > h od > > playboya przynajmniej świętych pariotów nie udają a szowinizm jaki jest > > wszyscy wiedzą > > > > Playboya czytają szowinistyczne męskie świnie, które nadużywają > słowa "kochanie":)))))) > > A JA MYŚLAŁAM ,ŻE PO URODZENIU DWOJGA DZIECI NIKT MNIE ZA FACETA UWAŻAĆ NIE BĘDZIE ALE CÓZ WIDOCZNIE MAM MĘSKĄ MENTALNOŚĆ A TO SIĘ MOJ MĄŻ ZDZIWI , ZAWSZE UWAŻAŁ ,ŻEM KOBIETA. WIDAĆ ŚLEPY I GŁUPI Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 20:15 No, coż - widocznie podświadomie jesteś facetem:))) Tak by chyba zawyrokował freudysta. Ferud też był "sz.m.ś", jak twierdza feministki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:59 nitka34 napisała: > To co mówi pan Giertych już dawno powinno go zakwalifikować do leczenia. Zdaje się, że nie ma lekarzy, ktrzy zajmowaliby się leczeniem tego, co ktoś mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
risza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 16:12 Ale są "tacy" co zajmują się tym co ktoś pisze. To już są dowody...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Masz rację, to co Giertych mówi jest nieuleczalne 05.08.05, 16:54 Ale, być może, owo giertycholenie nie jest tylko ot, takim sobie bezmyślnym wydawaniem dźwięków, lecz rezultatem jakichś procesów myślowych. A na to współcesna medycyna mogłaby mu pomóc, a przy okazji - przynieść ulgę środowisku naturalnemu, które on tym swoim bełkotem zanieczyszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka34 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 16:57 Rzecz wtym ,że on nie mówi ,tylko bredzi> Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Degeneraci... 05.08.05, 16:42 Wiecie co? jeśli to jest prawda, to okazuje się że postkomuniści są jeszcze bardziej zdegenerowani niż myślałem. Bo jak nazwać uzależnienie i wepchnięcie ojczyzny w łapy wieloletniego "okupanta", od którego niedawno się uwolniliśmy, a to wszystko za trochę śmierdzącej kasy... ohydne sku..sy.ństwo - nie ma innego określenia... Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Degeneraci... 05.08.05, 17:03 Pycholog ocenił by twoją osobowość jako wycofaną i oceniającą. Wyluzuj skarbie bo Ci żyła strzeli i czterdziechy nie dotrwasz. Bussines is bussines. Sprzedaż to sprzedaż. Nie ważne komu. Ważne za ile. Acha spróbuj potraktować mój post jako troskę, a nie atak personalny, którym nie jest. Wiesz borawar, słońce, dziewczyny i muzyka. one love brada. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: Degeneraci... 05.08.05, 20:26 rpq napisał: > Pycholog ocenił by twoją osobowość jako wycofaną i oceniającą. Wyluzuj skarbie > bo Ci żyła strzeli i czterdziechy nie dotrwasz. Bussines is bussines. Sprzedaż > to sprzedaż. Nie ważne komu. Ważne za ile. > Acha spróbuj potraktować mój post jako troskę, a nie atak personalny, którym > nie jest. Wiesz borawar, słońce, dziewczyny i muzyka. one love brada. Nie wyluzuję, bo nigdy w życiu nie zrozumiem jak dla paru złotych można sprzedać własną ojczyznę, co, dziwi cię to? niedzisiejszy jestem? bussines jest bussines? no właśnie, dzięki takim kanaliom mamy "piękną polską rzeczywistość"....... Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Chodzi ci o fabrykę ciężarówek MAN pod Krakowem? 05.08.05, 17:04 Czy o co konkretnie? O jakieś inne niemieckie inwestycje? Czy o rosyjskie? Które konkretnie? A może uważasz, że nasz eksport do Rosji jest za duży? Jesli tak - to rozwiń te myśl, geniuszu ekonomii, bo z ogólnie dostępnych statystyk wynika raczej, że na tym kierunku mamy duży deficyt. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Degeneraci... 05.08.05, 17:08 > Wiecie co? jeśli to jest prawda, to okazuje się że postkomuniści są jeszcze > bardziej zdegenerowani niż myślałem. A w Klewkach wylądowali Talibowie. I jeśli to prawda, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 17:29 Ciekawostka naukowa. Przewodniczącym komisji do spraw PZU jest prawnik pos. Dobrosz - członek LPR Wiceprzewodniczącym Komisji do spraw Orlenu jest prawnik pos. Giertych - szef LPR. Obaj prawnicy, obaj z LPR a różnica taka, jak między Rollce-Roycem a rolmopsem Odpowiedz Link Zgłoś
risza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:14 Smerfie, myślę, że mleka nie pijesz ,ale jesteś wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emari Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 19:13 Myślę, że Giertych ma sporo racji w tym co mówi. Nie wierze jednak w jego dobre intencje, a raczej w ich czystość. Robi to wyłącznie "wyborczo". Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 20:17 emari napisała: > Myślę, że Giertych ma sporo racji w tym co mówi. > Nie wierze jednak w jego dobre intencje, a raczej w ich czystość. Robi to > wyłącznie "wyborczo". Powiadają, że "dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane", więc może chęci niedobre doprowadzą do zbawczych celów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
helge3 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 20:27 tak czy inaczej prezia powinno sie b, dokladnie sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 21:39 a może tak zaczniemy od komisarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Nie da się ukryć, że wnioski z ... 06.08.05, 01:42 ..działalności trzech dotychczasowych komisji specjalnych są oczywiste. Pierwszy w państwie, "pomazaniec" jak powiedziała kiedyś jego małżonka, w każdym z trzech przypadków odgrywał ciekawą dla opinii publicznej rolę. W aferze Rywina nie zawiadomił prokuratury, w aferze Orlenu brał czynny udział w tajnych obradach ( najczęściej w nocy ), w prywatyzacji PZU wspierał poczynania banku kolesiów. Mimo, że do obowiązków głowy państwa nie należy zajmowanie się sprawami ekonomicznymi, to on się nimi zajmował ( prawdopodobnie w interesie swoim i towarzyszy ). Trybunał Stanu to właściwe miejsce. Do tej pory właściwie nie działał. Odpowiedzialność przed "Bogiem i Historię" to za mało. Zwłaszcza dla agnostyka Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś