Dodaj do ulubionych

Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!!

05.08.05, 15:05
Obserwuj wątek
    • pralinka.pralinka Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:07
      "Lider LPR twierdzi, że prezydent premier i najbogatszy Polak chcieli sprzedać Rosjanom zarówno PKN Orlen jak i Rafinerię Gdańską z Naftoportem. Zdaniem Romana Giertycha Kulczyk legitymował się wobec Rosjan pełnomocnictwem prezydenta. Roman Giertych powiedział, że wystąpił do szefa ABW o zdjęcie klauzuli tajności z dotyczących pełnomocnitwa dokumentów."

• normalny.normals Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:12
        Obstawiam, że po tym "występie" Giertycha nasili się w mediach krytyka i nagonka
        na instytucję komisji śledczej, nawet wiem kto ją rozpocznie...
      • rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:22
        Chcę i chyba nie tylko ja zobaczyć świadectwo poczytalności Boskiego Romka. A
        tak naprawdę najchętniej zażądałabym badania psychiatrycznego oraz iq nie
        świadectwa szkolnego/ wykształcony nie znaczy inteligentny/ przynajmniej od
        kandydatów na prezydenta , a najlepiej od wszystkich kandydatów na posła i
        senatora też . Możnaby obok lusracji , ale będzie zabawnie . Testy na
        inteligencję nie oszukują ,a ilość punktów to ilość punktów. Ciekawe ile mają
        nietórzy "uczeni w piśmie " szczególnie na prawicy podobno są genialni!
      • rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:38
        pralinka.pralinka napisała:

> "Lider LPR twierdzi, że prezydent premier i najbogatszy Polak chcieli
        sprzedać
        > Rosjanom zarówno PKN Orlen jak i Rafinerię Gdańską z Naftoportem. Zdaniem
        Roman
        > a Giertycha Kulczyk legitymował się wobec Rosjan pełnomocnictwem prezydenta.
        Ro
        > man Giertych powiedział, że wystąpił do szefa ABW o zdjęcie klauzuli tajności
        z
        > dotyczących pełnomocnitwa dokumentów."
        >
        Przecież gdyby je miał ,to by je pokazał nie pytając nikogo o zgodę . Już raz
        tak konisja zrobiła i nikt jej nie ukarał , bo ona jedyna słuszna jest ponad
        prawem . Skoro tylko obiecuje ,że pokaże , tzn nic nie ma ,ale chce dymu
        narobić . Za parę tygodni nikt nie będzie pamiętał, że to nieprawda ,tylko,że
        komisja tak stwierdziła. To znany chwyt socjotechniczny.
    • ayran Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:14
      I dla b. kierownika zakładu też. A WC czysty.
      • normalny.normals Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:16
        ayran napisał:

> I dla b. kierownika zakładu też. A WC czysty.

Czysty jak trzylatek w piaskownicy po ulewnym deszczu.
    • t-800 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:15
      Przecież Prezio to Miller. Prezio sam tak mówił. ;-)
    • rpq Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:16
      Niech tworzy dalej alternatywną rzeczywistość. Może w końcu spodoba mu się na
      tyle że w niej zostanie :)
      • ayran Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:23
        rpq napisał:

> Niech tworzy dalej alternatywną rzeczywistość. Może w końcu spodoba mu się na
        > tyle że w niej zostanie :)

Kto jest podmiotem powyższego zdania? Bo są aż trzy możliwości.
        • rpq Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:38
          Tak? ja jakoś nie widzę tylu mozliwości.
          • ayran Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:39
            rpq napisał:

> Tak? ja jakoś nie widzę tylu mozliwości.

Giertych, prezio i Trybunał Stanu.
            • rpq Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:42
              Wybieram bramkę nr 1.
      • pusty.smiech Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:24
        rpq napisał:

Może w końcu spodoba mu się na
        > tyle że w niej zostanie :)

...co daj Boże!
    • pralinka.pralinka Re: Ponostradamusuję 05.08.05, 15:32
      Teraz będzie popłoch w Agencji Barcikowskiego i Wspólników, aby wykazać, że dokumenty, które posiada komisja, to jakieś podróbki i podpuchy w związku z czym nie ma czego odtajniać!
      • pralinka.pralinka Re: Ponostradamusuję 05.08.05, 15:35
        Swoją drogą paskudny ten Romuś - nie da się nawywczasować preziowi. A on przecie zasłużył sobie na odpoczynek po całym roku nieróbstwa.
        • pralinka.pralinka Re: Ponostradamusuję 05.08.05, 15:50
          acha - no i psuje wizerunek Kulczykowi :)
    • nitka34 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:35
      To co mówi pan Giertych już dawno powinno go zakwalifikować do leczenia.
      • pralinka.pralinka Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:38
        nitka34 napisała:

> To co mówi pan Giertych już dawno powinno go zakwalifikować do leczenia.

Myślisz, że spróbują zrobić wariata z Giertycha? Niby to jakiś ratunek byłby, ale nici (opss nomen omen) grube.
        • nitka34 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:43
          Myślę że on sam robi z siebie wariata i to w sposób bardzo efektywny.Największy
          jego wróg by tak nie potrafił.
      • iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:43

• rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:29
          iza.bella.iza napisała:

> kochanie wiadomo kto czyta gazetę polską a kto plyboya osobiście wolę tych od
          playboya przynajmniej świętych pariotów nie udają a szowinizm jaki jest
          wszyscy wiedzą

• iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:31
            rozowykot napisała:
            >
            > > kochanie wiadomo kto czyta gazetę polską a kto plyboya osobiście wolę tyc
            > h od
            > playboya przynajmniej świętych pariotów nie udają a szowinizm jaki jest
            > wszyscy wiedzą
            >

Playboya czytają szowinistyczne męskie świnie, które nadużywają
            słowa "kochanie":))))))
            • rozowykot Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:43
              iza.bella.iza napisała:

> rozowykot napisała:
              > >
              > > > kochanie wiadomo kto czyta gazetę polską a kto plyboya osobiście wo
              > lę tyc
              > > h od
              > > playboya przynajmniej świętych pariotów nie udają a szowinizm jaki jest
              > > wszyscy wiedzą
              > >
              >
              > Playboya czytają szowinistyczne męskie świnie, które nadużywają
              > słowa "kochanie":))))))
              >
              > A JA MYŚLAŁAM ,ŻE PO URODZENIU DWOJGA DZIECI NIKT MNIE ZA FACETA UWAŻAĆ NIE
              BĘDZIE ALE CÓZ WIDOCZNIE MAM MĘSKĄ MENTALNOŚĆ A TO SIĘ MOJ MĄŻ ZDZIWI , ZAWSZE
              UWAŻAŁ ,ŻEM KOBIETA. WIDAĆ ŚLEPY I GŁUPI
              • iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 20:15
                No, coż - widocznie podświadomie jesteś facetem:))) Tak by chyba zawyrokował
                freudysta. Ferud też był "sz.m.ś", jak twierdza feministki:)))
      • iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 15:59
        nitka34 napisała:

> To co mówi pan Giertych już dawno powinno go zakwalifikować do leczenia.

Zdaje się, że nie ma lekarzy, ktrzy zajmowaliby się leczeniem tego, co ktoś
        mówi.
        • risza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 16:12
          Ale są "tacy" co zajmują się tym co ktoś pisze. To już są dowody...:)))
        • kum.z.antalowki Masz rację, to co Giertych mówi jest nieuleczalne 05.08.05, 16:54
          Ale, być może, owo giertycholenie nie jest tylko ot, takim sobie bezmyślnym
          wydawaniem dźwięków, lecz rezultatem jakichś procesów myślowych. A na to
          współcesna medycyna mogłaby mu pomóc, a przy okazji - przynieść ulgę środowisku
          naturalnemu, które on tym swoim bełkotem zanieczyszcza...
        • nitka34 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 16:57
          Rzecz wtym ,że on nie mówi ,tylko bredzi>
    • normalny.normals Re: Degeneraci... 05.08.05, 16:42
      Wiecie co? jeśli to jest prawda, to okazuje się że postkomuniści są jeszcze
      bardziej zdegenerowani niż myślałem. Bo jak nazwać uzależnienie i wepchnięcie
      ojczyzny w łapy wieloletniego "okupanta", od którego niedawno się uwolniliśmy, a
      to wszystko za trochę śmierdzącej kasy... ohydne sku..sy.ństwo - nie ma innego
      określenia...
      • rpq Re: Degeneraci... 05.08.05, 17:03
        Pycholog ocenił by twoją osobowość jako wycofaną i oceniającą. Wyluzuj skarbie
        bo Ci żyła strzeli i czterdziechy nie dotrwasz. Bussines is bussines. Sprzedaż
        to sprzedaż. Nie ważne komu. Ważne za ile.
        Acha spróbuj potraktować mój post jako troskę, a nie atak personalny, którym
        nie jest. Wiesz borawar, słońce, dziewczyny i muzyka. one love brada.
        • normalny.normals Re: Degeneraci... 05.08.05, 20:26
          rpq napisał:

> Pycholog ocenił by twoją osobowość jako wycofaną i oceniającą. Wyluzuj skarbie
          > bo Ci żyła strzeli i czterdziechy nie dotrwasz. Bussines is bussines. Sprzedaż
          > to sprzedaż. Nie ważne komu. Ważne za ile.
          > Acha spróbuj potraktować mój post jako troskę, a nie atak personalny, którym
          > nie jest. Wiesz borawar, słońce, dziewczyny i muzyka. one love brada.

Nie wyluzuję, bo nigdy w życiu nie zrozumiem jak dla paru złotych można sprzedać
          własną ojczyznę, co, dziwi cię to? niedzisiejszy jestem? bussines jest bussines?
          no właśnie, dzięki takim kanaliom mamy "piękną polską rzeczywistość".......
      • kum.z.antalowki Chodzi ci o fabrykę ciężarówek MAN pod Krakowem? 05.08.05, 17:04
        Czy o co konkretnie? O jakieś inne niemieckie inwestycje? Czy o rosyjskie?
        Które konkretnie? A może uważasz, że nasz eksport do Rosji jest za duży? Jesli
        tak - to rozwiń te myśl, geniuszu ekonomii, bo z ogólnie dostępnych statystyk
        wynika raczej, że na tym kierunku mamy duży deficyt.
      • p.smerf Re: Degeneraci... 05.08.05, 17:08
        > Wiecie co? jeśli to jest prawda, to okazuje się że postkomuniści są jeszcze
        > bardziej zdegenerowani niż myślałem.

A w Klewkach wylądowali Talibowie. I jeśli to prawda, to co?
    • p.smerf Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 17:29
      Ciekawostka naukowa.
      Przewodniczącym komisji do spraw PZU jest prawnik pos. Dobrosz - członek LPR
      Wiceprzewodniczącym Komisji do spraw Orlenu jest prawnik pos. Giertych - szef LPR.
      Obaj prawnicy, obaj z LPR a różnica taka, jak między Rollce-Roycem a rolmopsem
      • risza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 18:14
        Smerfie, myślę, że mleka nie pijesz ,ale jesteś wielki!!!
    • emari Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 19:13
      Myślę, że Giertych ma sporo racji w tym co mówi.
      Nie wierze jednak w jego dobre intencje, a raczej w ich czystość. Robi to
      wyłącznie "wyborczo".
      • iza.bella.iza Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 20:17
        emari napisała:

> Myślę, że Giertych ma sporo racji w tym co mówi.
        > Nie wierze jednak w jego dobre intencje, a raczej w ich czystość. Robi to
        > wyłącznie "wyborczo".

Powiadają, że "dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane", więc może chęci
        niedobre doprowadzą do zbawczych celów:))
        • helge3 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 20:27
          tak czy inaczej prezia powinno sie b, dokladnie sprawdzic
          • tomek6665 Re: Giertych: Trybunał Stanu dla prezia!!! 05.08.05, 21:39
            a może tak zaczniemy od komisarzy ?
    • adalberto3 Nie da się ukryć, że wnioski z ... 06.08.05, 01:42
      ..działalności trzech dotychczasowych komisji specjalnych są oczywiste.
      Pierwszy w państwie, "pomazaniec" jak powiedziała kiedyś jego małżonka, w
      każdym z trzech przypadków odgrywał ciekawą dla opinii publicznej rolę. W
      aferze Rywina nie zawiadomił prokuratury, w aferze Orlenu brał czynny udział w
      tajnych obradach ( najczęściej w nocy ), w prywatyzacji PZU wspierał poczynania
      banku kolesiów. Mimo, że do obowiązków głowy państwa nie należy zajmowanie się
      sprawami ekonomicznymi, to on się nimi zajmował ( prawdopodobnie w interesie
      swoim i towarzyszy ). Trybunał Stanu to właściwe miejsce. Do tej pory właściwie
      nie działał. Odpowiedzialność przed "Bogiem i Historię" to za mało. Zwłaszcza
      dla agnostyka Kwaśniewskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka