quercus1 06.08.05, 15:04 Skoro akcje Orlenu pan Cimoszewicz kupowal dla corki mieszkajacej w USA, to moze warto sprawdzic, czy corka zaplacila podatek w USA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicurpix Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 15:10 Dlaczego GW zaprzestala pokazywac aktualne zdjęcia pana marszałka? Juz nie wygląda tak świeżo i wypoczęcie? Czyżbym ostatnio w TV widział oczy podkrażonew jak u Pandy? Czyzby pana marszałka coś gryzło? Może to sumienie nie daje mu spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 15:44 Ha ha ha... Trudy kampanii wyborczej daja sie we znaki... Jestem ciekaw co to za ekspertyzy beda. Moze jakas mowke grzmotnie: "Wysoki sadzie nie ujawnilem, no bo to corka byla, krew z krwi i kosc z kosci, bylem jej to winien. Przeciez ja jej w ogole nie widywalem, caly wolny czas spedzalem na polowaniach. Sad wie czlowieka ciagnie zeby postrzelac troche... Wysoki sadzie ja do jej osiemnastych urodzin to w ogole nie wiedzialem ze mam corke. A tu nagle przychodzi przedstawia sie i prosi zebym cos tam przelal w te czy wewte... Niech wysoki sad postawi sie w mojej sytuacji. Kazdy by przelal. A ze nie zglosilem? A po co tam takie rodzinne sprawy upubliczniac. Kazdy dla dziecka zrobi wszystko. Sad nie? No widzi sad. Mowi sad ze korzysci jakies byly? 250 tys zlotych? I ze prezesa mieli odwolywac? Ojojoj... to ja nie wiedzialem. Ja tam nie jestem zaangazowany w zadne uklady i ukladziki, ja sie polityka brzydze... Ja bezpartyjny jestem i nigdy nie nalezalem do zadnej partii, no moze cos tam sie podpisywalo na jakichs druczkach ale kto by to czytal..." Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 17:33 > Jestem ciekaw co to za ekspertyzy beda. A ja jestem ciekaw kto za nie zapłaci??? Znowu kancelaria sejmu (czyli podatnicy)??? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi33 Kim jest ten pan z chytrymi oczkami??? 07.08.05, 03:43 Jak to sie dzieje ze ten pan ma tak duze poparcie? Co on takiego zrobil? Moze mi to umknelo? Zlikwidowal bezrobocie? Ozywil gospodarke? Wprowadzil Polske do UE, NATO? Wydaje mie sie ze jedyna zaleta to to, ze niby bezpartyjny- ladnie nazwany ponadpartyjnym.... Sorry, no i przjaciel panstwa K. A ... pamietam go po powodzi, gdy ludziom, ktorzy stracili dorobek zycia powiedzial ze trzeba sie bylo ubezpieczyc. Nie oddam glosu na tego pana.... Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 21:52 Te wszystkie machlojki Przyszlego Prezydenta sa na miejscu. Pochwalam To. Bo Prezydent musi miec Duzo Prywatnych Klopotow. A jak da sobie rade znimi , to znaczy <ZE nadaje sie Do Sprawowania Tak Waznej funkcji jak: "Prezydent" Tylko obawiam ze Cimoszewicz ma zbyt malo machlojek , i to jest jego minus.... Osobiscie preferuje Andrzja L.na prezia. Jest mlodszy ,bardziej stanowczy i moze wiecej wypic>> a to rodacy Bardzo Cenia,. Wie o tym Zb. RELIGA najpopulasniejszy nasz rodak Obecnie... Moje typy prezydenckie 1.Lepper 2.Cimoszko 3.Kalinowski 4.kaczynski Lech 5.Religa Zb. 5.Borowski 6.Gertych M 7.tusk ps. Sa jeszcze sanse dla Kwasniewskiego na 3 kadencje..... Lukaszenko moze mu pomuc w tym >>>>>>>>>> Lukaszenko W TV oswiadcza: ze chce polaczenia sie Bialorusi z POLSKA A tymczasowym (2 letniej Kadencji) proponuje Prezydenta Kwasniewskiego>>> A efekt tego jest: Ze popularnosc Kwacha w polsce siega 80 procent.. a faworyt kwacha>> Cimoszewicz wygrywa w 1 Turze majac 55 procent poparcia. W polityce wszystko jest mozliwe> nawet to ze polska bedzie 58 Stanem USA. Odpowiedz Link Zgłoś
stmartin WyborcoCzy znów dasz się wydymać czerwonej szjace? 06.08.05, 15:12 Czy znów dasz się wydymać czerwonej szjace? Wybory już wkrótce, "niezleżny" kandydat i złodzieje z SLD czekają na kolejnych frajerów... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 nie nie dam sie 06.08.05, 17:46 ale powiedz mi moj drogi na kogo ma oddac glos prawicowy wolnorynkowiec czy na pis - z antykomuszym zacieciem i lewym programem gospodarczym czy na po - bez zaciecia ale z wolnym rynkiem lpr i inne kpnbis mnie nie podnieca a korwin , no coz idea nie ginie, ogien nieco gasnie Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: nie nie dam sie 06.08.05, 17:53 o90 napisał: > ale powiedz mi moj drogi na kogo ma oddac glos prawicowy wolnorynkowiec > czy na pis - z antykomuszym zacieciem i lewym programem gospodarczym No programu pis- jeszcze nie znamy ale wobec katastrofy spolecznej- nedzy nie da sie uniknac zaangazowania rzadu w projekty socjalne. Nadzieja sa fundusze z EU . Jesli uda sie je wykorzystac z rozsadkiem , nie zostana zmarnowane to moze uda sie pomoc ofiara transformacji. > czy na po - bez zaciecia ale z wolnym rynkiem Mysle ze nie nalezy traktowac problemu ze zaangazowanie panstwa w problemy socjalne mialaby wykluczyc liberalizacje rynku . Mysle ze wazna jest rownowaga. > > lpr i inne kpnbis mnie nie podnieca > a korwin , no coz idea nie ginie, ogien nieco gasnie. No trzeba jeszce poczekac troszke na program . Ja sadze szczerze mowic ze koalicja tych partii moze byc nie glupia -pis-i po. Trzeba jeszcze poczekac na konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: nie nie dam sie 06.08.05, 17:53 Ja będę głosował na PO w wyborach parlamentarnych, dlatego, że ponad krzyk i ściganie czerwonych (chociaż uważam, że wielu się to należy) wolę jednak reformę gospodarczą i wolny rynek. Samo ograniczenie obciążeń pracy powinno przynieść jakąś poprawę na rynku pracy - patrz krzywa Philipsa wsparta oczekiwaniami. Co do prezydenta... wybór jest trudny, ale albo Tusk albo mmo całej niechęci Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Wybor jest prosty dla prawicowego wolnorynkowca 06.08.05, 18:31 o90 napisał: " ale powiedz mi moj drogi na kogo ma oddac glos prawicowy wolnorynkowiec..." Wybor jest jasny, jesli chcesz mieszkac w kraju, gdzie zasady wolnego rynku beda obowiazywac wszystkich obywateli. Cimoszewicz z jego najnowszym skandalem machinacji gieldowo-podatkowych utwierdzil wszystkich, ze za jego prezydentury wolny rynek bedzie oznaczal to samo, co za Kwasniewskiego - "wolny" dla krypto- mafijno-komunistycznej elity. Kazdy- byle nie czerwony,nawet jesli sie zaklina, ze do nich nie nalezal duchem. Madrosc prawicy- to madrosc w osiagnieciu kompromisu PRZED wyborami parlamentarnymi i prezydenckimi, azeby wlasnie takim jak ty - jeszcze niezdecydowanym- ulatwic wybor i uchronic kraj przed kontynuacja zgnilizny pod rzadami krypto-mafijno-komunistycznej zarazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: WyborcoCzy znów dasz się wydymać czerwonej sz 06.08.05, 19:05 stmartin napisał: > Czy znów dasz się wydymać czerwonej szjace? Wybory już wkrótce, "niezleżny" > kandydat i złodzieje z SLD czekają na kolejnych frajerów... Z całą pewnością gdyby to dotyczyło jakiegoś tam Kaczora, Tuska, Giertecha czy innych to wszystko bez sprawdzania byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Córka jego Natalia Natasza nie dostała sie w Polsc 06.08.05, 15:12 e na studia, wiec ojciec wyslal ja z bogatej Polski do imperialistycznego Panstwa. Tam corka cale swoje zycie myslala co zrobic z ciezko zarobionymi pieniedzmi. W drodze losowania padlo na Orlen, ktore zakupil jej tatus minister. Na akcjach zarobila 150tys. Nie ma to jak szczesliwa Polska rodzina z blogoslawienstwem bozym Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 15:13 "Chciałbym po raz ostatni na ten temat się wypowiedzieć i nie pozwolić moim konkurentom politycznym narzucić mi tego stylu, tego rodzaju kampanii wyborczej, że ja będę wypowiadał się na ten temat nieustannie" Trzeba było nie kręcić to konkurencja nie miałaby radochy. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 On już przegrał te wybory. 06.08.05, 15:19 Mit czystych rąk padł. Część elektoratu, która uwierzyła w "uczciwość" cimoszewicza oleje go. A głosami tylko osiedli milicyjno elwupowskimi nie wygra wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: On już przegrał te wybory. 06.08.05, 22:56 smok5 napisał: > Mit czystych rąk padł. Część elektoratu, która uwierzyła w "uczciwość" > cimoszewicza oleje go. A głosami tylko osiedli milicyjno elwupowskimi nie > wygra wyborów. Cimoszek wygra w pierwszej Turze... bedzie mial 55 procent, ale ja sie z tego nie Ciesze ... Moj faworyt lepper dostal taka wiadomosc od Komisji wyborczej..... A Wyniki cimoszewicz sa juz teraz w usa i w Moskwie Konsultowane..... Gdyby Takie wyniki sie potwierdzily... To wybory w polsce sa Zbyteczne... bo my glosujemy , a wynik juz jest dawno USTALONY.... Zastanawiajace nieprawdaz???? Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 17:11 kataryna.kataryna napisała: > "Chciałbym po raz ostatni na ten temat się wypowiedzieć i nie pozwolić moim > konkurentom politycznym narzucić mi tego stylu, tego rodzaju kampanii > wyborczej, że ja będę wypowiadał się na ten temat nieustannie" > > Trzeba było nie kręcić to konkurencja nie miałaby radochy. Ale możemy też na inne tematy , tatko w NKWD bardzo wdzięczny temat , możne zrozumieć że komuchy wybierają przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
cu2004 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 21:51 jesteś w będzie tata Cimoszki był wysokim ofiverem Informacji Wojskowej. Było to połączenie metod: SS, Gestapo i NKWD, tam wydusili z człowieka wszystko co chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 23:32 cu2004 napisał: > jesteś w będzie tata Cimoszki był wysokim ofiverem Informacji Wojskowej. Było > to połączenie metod: SS, Gestapo i NKWD, tam wydusili z człowieka wszystko co > chcieli. I dlatego popieram Cimoszke i Leppera, aby niepokornych i knabrnych podgrzewaczy posadzic tam ,gdzie jest ich miejsce.Widocznie marza, o Nkwd. Szkoda ze nie ma tej instytucji....Prawica ja, odrodzi ja jej wierze... jestem optymista, Macierewicz ,gertych<<maja zaciecie chlopaki<< pasuja na komendantow a przynajmniej na rzecznikow NKWD... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 01:19 Współpraca AK z NKWD zapobiegła triumfowi Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 01:27 pandada napisał: > Współpraca AK z NKWD zapobiegła triumfowi Hitlera. To bardzo ciekawe bekniecie, opowiedz cos jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 22:32 Współpraca akowskiega szpiega z enkawudowskim zapobiegła zamachowi na Roosvelta i wycofaniu się USA z Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Zlapali niedzwiedzia z lapa w sloju 06.08.05, 17:59 kataryna.kataryna napisała: ..."Trzeba było nie kręcić to konkurencja nie miałaby radochy." ...z ciasteczkami a on udaje, ze nie ma sloika a tym bardziej ciasteczek. Ot, taki czerwony bialowieski niedzwiadek-klamczuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Zlapali niedzwiedzia z lapa w sloju 06.08.05, 18:04 fromwindsor napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > ..."Trzeba było nie kręcić to konkurencja nie miałaby radochy." > > ...z ciasteczkami a on udaje, ze nie ma sloika a tym bardziej ciasteczek. > > Ot, taki czerwony bialowieski niedzwiadek-klamczuszek. Zaraz zostaniemy prawdopodobnie "zlikwidowani" :-) Wykosi nasza pogawedke GW spod artykulu :-) Cos malo cimoszewicza sie nam lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Zlapali niedzwiedzia z lapa w sloju 06.08.05, 18:20 alfredkujot napisał: " Zaraz zostaniemy prawdopodobnie "zlikwidowani" :-) Wykosi nasza pogawedke GW spod artykulu :-)Cos malo cimoszewicza sie nam lubi :-) " Nie ma snajpera55, u2 i paru innych zaczadzialych - pewnie na naradzie instruktazowej "woluntariuszy " na temat " jak zwalczac zajadla kontrrewolucje i wrogow IIIRP na stronach internetowych". Rrrobie cccoo mmmoge, ale "close the door, they're coming thru the window, close the window, they're coming thru the door...." Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: Zlapali niedzwiedzia z lapa w sloju 06.08.05, 18:29 Spokojnie dyskusja jest jeszcze za mała. W wybrorczej urywają się telefony, co ta chołota wypisuje na forum... Gdzie są nasi ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 01:17 Masz radochę? Ja wcale nie mam radichy z tego, że Kaczyński jest przestępcom i jeszcze ma sprawy w sądzie. Nie cieszy mnie, że taki karzeł (nie tyle wzrost, co prawość, intelekt, dalekowzroczność) ma w tym narodzie kilka milionów zwolenników. W tym was - betonowych agitatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 01:35 pandada napisał: > Masz radochę? > Ja wcale nie mam radichy z tego, że Kaczyński jest przestępcom i jeszcze ma spr > awy w sądzie. No bo rzeczywiscie popelnil przestepstwo. Mianowicie nazwal Wachowskiego przestepca a sad uznal ze nikt nie jest przestepca jesli sad tego nie uzna. A tu jest problemik -Wachowski tak narkotykami podobno lubil pohandlowac i Amerykanie sa nim zainteresowani - staszny burdel jest zrobiony. To pewnie propaganda . Nie cieszy mnie, że taki karzeł (nie tyle wzrost, co prawość, int > elekt, dalekowzroczność) ma w tym narodzie kilka milionów zwolenników. Jeden jest karlem ze wzgledu na wzrost a inny karlem z innego powodu. Ja do niskich wzrostem nic raczej nie mam. > > W tym was - betonowych agitatorów. No ten beton, beton to jest beton. Jak sie nazywasz ? Nie musisz odpowiadac popatrz w lustro Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Czerwony krętacz. 06.08.05, 15:13 W ostatniej Polityce jest artykuł o wspaniałej rodzinie i samym włodku.prl. Wymienili wszystkich babcie, wujków, nawet świnki z Kalinówki. Zapomnieli o jednej osobie - tatusiu cimoszenki. Kto mi powie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Polityka pismo agentow. Patrz Paradowska 06.08.05, 17:15 Też się zastanawiam kiedy TW J.Paradowską pogonią z radia TOK FM , TVN-u no i Polityka choć czerwona też chyba na agentach podpierać się nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Ja tam lubie ja w TOK FM... 06.08.05, 17:26 Wiadomo jak to jest rano w poniedzialki... troche humoru potrzebne jak woda... Ostatnio pekalem ze smiechu jak po jej przegladzie prasy puscili reklame o "zapartej Janinie i Zapartym Jasiu"... to bylo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Ja tam lubie ja w TOK FM... 06.08.05, 17:35 mr_perfekt napisał: > Wiadomo jak to jest rano w poniedzialki... troche humoru potrzebne jak woda... > Ostatnio pekalem ze smiechu jak po jej przegladzie prasy puscili reklame > o "zapartej Janinie i Zapartym Jasiu"... to bylo dobre. Ja też się lubię pośmiać z tych " naukowych analiz" ale w PONIEDZIAŁEK o świcie!!! radiostacja też musi trochę dbać o swoją wiarygodność a jaką wiarygodność ma były ? TW. Odpowiedz Link Zgłoś
althamer Re: Czerwony krętacz. 06.08.05, 15:47 Nie wiem jak można czytać "Politykę" Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Czerwony krętacz. 06.08.05, 17:59 Jasne. Lepiej czytać "Wprost" towarzysza Króla, byłego sekretarza KC. Tam nie popierają Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Czerwony krętacz. 06.08.05, 23:44 smok5 napisał: > W ostatniej Polityce jest artykuł o wspaniałej rodzinie i samym włodku.prl. > Wymienili wszystkich babcie, wujków, nawet świnki z Kalinówki. Zapomnieli o > jednej osobie - tatusiu cimoszenki. Kto mi powie dlaczego? Pajacu !!!!! jak bys wiedzial ze o niezyjacym czlowieku nie mowi sie zle. to jest zasada. restektowana WSZEDZIE nawet w polsce. Tylko nie U Ciebie w malej glowce... Gratuluje i czekam na nastepne Twoje odkrywcze REWELACJE....... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Czerwony krętacz. 06.08.05, 23:49 golota20 napisał: > smok5 napisał: > > > W ostatniej Polityce jest artykuł o wspaniałej rodzinie i samym włodku.pr > l. > > Wymienili wszystkich babcie, wujków, nawet świnki z Kalinówki. Zapomnieli > o > > jednej osobie - tatusiu cimoszenki. Kto mi powie dlaczego? > > Pajacu !!!!! jak bys wiedzial ze o niezyjacym czlowieku nie mowi sie zle. t > o > jest zasada. restektowana WSZEDZIE nawet w polsce. Tylko nie U Ciebie w malej > glowce... > Gratuluje i czekam na nastepne Twoje odkrywcze REWELACJE....... O cholera bonow -tonow nas ucza komuchi W morde a ja to czasami o hitlerze a to o stalinie to tak brzydko potrafie a to bidaki juz nie zywe.... Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Czerwony krętacz. 07.08.05, 00:03 alfredkujot napisał: > golota20 napisał: > > > smok5 napisał: > > > > > W ostatniej Polityce jest artykuł o wspaniałej rodzinie i samym wło > dku.pr > > l. > > > Wymienili wszystkich babcie, wujków, nawet świnki z Kalinówki. Zapo > mnieli > > o > > > jednej osobie - tatusiu cimoszenki. Kto mi powie dlaczego? > > > > Pajacu !!!!! jak bys wiedzial ze o niezyjacym czlowieku nie mowi sie > zle. > t > > o > > jest zasada. restektowana WSZEDZIE nawet w polsce. Tylko nie U Ciebie w > > malej > > glowce... > > Gratuluje i czekam na nastepne Twoje odkrywcze REWELACJE....... > > O cholera bonow -tonow nas ucza komuchi > W morde a ja to czasami o hitlerze a to o stalinie to tak brzydko > potrafie a to bidaki juz nie zywe.... Stalin Hitler to Sa tuzy. NIE musza miec Reklamy....Od ich epoki minelo 50 i kilka lat...Ale sa tak slynni Ze niektorzy tesknia do nich. Przewaznie polska Prawica.Dziwie sie bardzo>>>Dlaczego???????? ps. pewno z zazdroeci. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Czerwony krętacz. 07.08.05, 00:25 > . Zapo > > mnieli > > > o > > > > jednej osobie - tatusiu cimoszenki. Kto mi powie dlaczego? > > > > > > Pajacu !!!!! jak bys wiedzial ze o niezyjacym czlowieku nie mow > i sie > > zle. > > t > > > o > > > jest zasada. restektowana WSZEDZIE nawet w polsce. Tylko nie U Ci > ebie w > > > > malej > > > glowce... > > > Gratuluje i czekam na nastepne Twoje odkrywcze REWELACJE....... > > > > O cholera bonow -tonow nas ucza komuchi > > W morde a ja to czasami o hitlerze a to o stalinie to tak brzydko > > potrafie a to bidaki juz nie zywe.... > > Stalin Hitler to Sa tuzy. NIE musza miec Reklamy....Od ich epoki minelo 50 i > kilka lat...Ale sa tak slynni Ze niektorzy tesknia do nich. Przewaznie polska > Prawica.Dziwie sie bardzo>>>Dlaczego???????? No aile lat minelo od dzialalnosci tateczka Cimoszewicza ? > ps. > pewno z zazdroeci. A ja mysle ze to lewa lewizna albo komuchy inaczej pzpr-sld maja problemy. Dawniej to by chlopakow w autokar sie wsadzilo z palami pojechaliby gdzie trzeba i z holota porzadek zrobili. A teraz wprawdzie korzysta sie komuchom - "elita" z "demokracji" kasiorke da sie grabic . Narod biedny nieoswiecony -oplacalo sie holote odciac od zrodel informacji -oglupic-"uswiadamiac socjalistycznie" A teraz jest klopot z lumpami . Jakies pytania zadaja , maja czelnosc. Oropnosc. Ja ciebie rozumiem - zamykalo sie holote kiedys a teraz tylko klopoty. ja rozumiem takze twoje obawy. Ja gdybym byl bandziorem tez nie spalbym spokojnie. Bo nie wiadomo co to tej holocie moze przyjsc do glowy jeszcze? Juz sie tak dopytuja , wypytuja , zastanawiaja ....nie dobrze. No ja rozumiem ze moga komuchy sie obawiac ze dostana z powrotem to czym "poczestowali"...nauczyli . "Nauka" moze nie poszla w las ? Ja rozumiem komuchow ze boja sie ze zostana potraktowani tak jak innych traktowali.Osobiscie nie sadze ze bedziecie palami waleni, mordowani. Ale do pierdla za przekrety to pewnie bedzie trzeba isc .... Choc sadze ze "dwor" raczej da noge za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Czerwony krętacz. 07.08.05, 06:38 To już o Hitlerze też tylko dobrze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Czerwony krętacz. 07.08.05, 01:25 smok5 napisał: > W ostatniej Polityce jest artykuł o wspaniałej rodzinie i samym włodku.prl. > Wymienili wszystkich babcie, wujków, nawet świnki z Kalinówki. Zapomnieli o > jednej osobie - tatusiu cimoszenki. Kto mi powie dlaczego? Nie, nie zapomnieli. O ojcu Cimoszewicza też wspominano. S. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Czerwony krętacz. 07.08.05, 01:28 snajper55 napisał: > smok5 napisał: > > > W ostatniej Polityce jest artykuł o wspaniałej rodzinie i samym włodku.pr > > Nie, nie zapomnieli. O ojcu Cimoszewicza też wspominano. Z sentymentem wspominano - jak to fajnie bylo > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 15:28 Doktor prawa, który nie potrafi(?) wypełnić formularza. Ha, ha, ha, ha! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 01:34 A co to ma za związek? Czy doktorat z prawa oznacza, że nie popełnia się błędów? Zapewniam, że i profesorowie się przejęzyczają, zapominają kupić krem do golenia, robią błędy interpunkcyjne, mylą Pepsi z Coca-colą. Mam gdzieś formularze kandydatów, ich żony, dzieci, kochanki, motorowery, koty, kominy. Nie obchodzą mnie (w kontekście wyborczym) ich hobby i tego typu pierdoły. Po prostu Cimoszewicz jest najlepszym z nich politykiem, który przez lata piastował stanowiska państwowe, a nie szukał spisków czy zakładał kolejne partyjki. Szyszkowska jest mi najbliższa światopoglądowo. i tyle. Co was tak formularze interesują? Chcecie pokazać, żę C. jest niewiele lepszy od K.? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 07.08.05, 01:48 pandada napisał: > A co to ma za związek? Czy doktorat z prawa oznacza, że nie popełnia się błędów > ? Zapewniam, że i profesorowie się przejęzyczają, zapominają kupić krem do gole > nia, robią błędy interpunkcyjne, mylą Pepsi z Coca-colą. Ja tez tak mam ,pomyle sie i przypadkowo kupuje akcje. > > Mam gdzieś formularze kandydatów, ich żony, dzieci, kochanki, motorowery, koty, > kominy. Ja tez mam w nosie kasa, kasa , kasa .... Nie obchodzą mnie (w kontekście wyborczym) ich hobby i tego typu pierd > oły. Mnie tez nie. > > Po prostu Cimoszewicz jest najlepszym z nich politykiem, który przez lata piast > ował stanowiska państwowe, a nie szukał spisków czy zakładał kolejne partyjki. Jest najlepszy ....niewatpliwie - tak mowia ci z sld jeszcze sie mu do dupy nikt nie dobral.No moze sie Miller zdenerwuje jak mu sie znudzi za kozla ofiarnego robic ... > Szyszkowska jest mi najbliższa światopoglądowo. No , ale co ma szyszkowska sierotka i dosc egzotyczna roslinka w polskich warunkach z cimoszym wspolnego ? > > i tyle. > Co was tak formularze interesują? Chcecie pokazać, żę C. jest niewiele lepszy o > d K.? A moze juz starczy tych manekinkow , cyrkowcow ? Moze od czasu do czasu trzeba robic cos innego niz tani teatrzyk dla gawiedzi ? Cos z sensem ? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Ta komisja powinna wyłącznie ściągać podatki 06.08.05, 15:31 Maciarewicz, Wassermann, oszołom Giertych powinni przerzucić się na ściąganie podatków, skoro uparcie chcą coś robić a do niczego innego się nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
althamer Re: Ta komisja powinna wyłącznie ściągać podatki 06.08.05, 15:49 chris, to już jest koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Ta komisja powinna wyłącznie ściągać podatki 06.08.05, 19:37 Wracaj na szkolenia za cienki jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Kandydat zwykłych ludzi...taki jak TY 06.08.05, 15:51 ...Właśnie takiego Prezydenta potrzebujemy: odważnego, wykształconego, bezkompromisowego, bez zaplecza w formie „kolesiów" ...Tygodnik prawicowych oszołomów - Gazeta Polska postanowiła poznać poglądy WC. Oczywiście, Cimoszewicz nie przedstawia swojego programu i nie wdaje się w dyskusje z przeciwnikami [tak trzymaj Włodek!], GP sprawdziła więc jak głosował Marszałek w ciągu ostatnich la październik 2001 - WC głosował za złagodzeniem ustawy lustracyjnej styczeń 2002 - przeciwko odwołaniu ministra skarbu Wiesława Kaczmarka lato/jesień 2002 - przeciwko odwołaniu ministra zdrowia Mariusza Łapińskiego [...] dwukrotnie 2002 i 2003 - przeciwko odwołaniu ministra infrastruktury Marka Pola luty 2002 - przeciwko referendum w sprawie wejścia polski do Unii [jednak się odbyło] wrzesień 2002 - za uchwaleniem abolicji podatkowej [kto ujawnił ukrywany dochód ten miał nie płacić zaległego podatku - w zamian jedynie 12% kary - odrzucona przez Trybunał Konstytucyjny] marzec 2003 - przeciwko podaniu się do dymisji premiera Leszka Millera marzec 2003 - pomimo ustaleń komisji ds. afery Rywina głosował za nie wycofywaniem nowelizacji ustawy o radiofonii i telewizji kwiecień 2004 - przeciw powołaniu tzw. komisji Orlenowskiej Wyniki są naszym zdaniem jednoznaczne - Włodzimierz Cimoszewicz to światły mąż stanu, który wie czego potrzeba Polsce i Polakom: - końca wojny teczkami i kaczmarkowego służenia interesom rosjan - utrzymania obecnego stanu służby zdrowia i tempa budowy autostrad - decydowania za nas o wstąpieniu do UE - możliwości ukrywania nielegalnego dochodu [sam by przy okazji skorzystał] - premiera Millera i projektów ustaw autorstwa Danki Waniek i Oli Jakubowskiej - braku komisji śledczych [o, tak!] -------------------------------------------------------------------------------- ...My - Młodzież Socjalistyczna - nie będziemy ustawać w budowaniu poparcia jedynemu niezależnemu, ponad-partyjnemu kandydatowi. Nie zważając na trudności zamierzamy krzewić ducha jedynej słusznej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Czy jeszcze ktos ma watpiwosci ocharkterze WC? 06.08.05, 16:03 Po tak jasno wylozonych FAKTACH z przeszlosci parlamentarnej posla Cimoszewicza nie ma zadnych watpliwosci co do jego charakteru. Jedynie Jaskiernia glosowal bardziej "klarownie", szczegolnie w kwestiach "jednorekich bandytow". Kto jeszcze, oprocz zlodziei i mafioso, no i SLD (ale to jest to samo)chce Cimoszewicza prezydentem Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi77 Re: Czy jeszcze ktos ma watpiwosci ocharkterze WC 06.08.05, 17:50 hehehe, wymieklem, kiedy przeczytalem komentarz o tych "jednorekich bandytach":D Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Czy jeszcze ktos ma watpiwosci ocharkterze WC 06.08.05, 18:08 fromwindsor napisał: > Po tak jasno wylozonych FAKTACH z przeszlosci parlamentarnej posla Cimoszewicza > > nie ma zadnych watpliwosci co do jego charakteru. > Jedynie Jaskiernia glosowal bardziej "klarownie", szczegolnie w > kwestiach "jednorekich bandytow". > Kto jeszcze, oprocz zlodziei i mafioso, no i SLD (ale to jest to samo)chce > Cimoszewicza prezydentem Polski? JA!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Czy jeszcze ktos ma watpiwosci ocharkterze WC 06.08.05, 18:10 michr napisał: > fromwindsor napisał: > > > Po tak jasno wylozonych FAKTACH z przeszlosci parlamentarnej posla > Cimoszewicza > > > > nie ma zadnych watpliwosci co do jego charakteru. > > Jedynie Jaskiernia glosowal bardziej "klarownie", szczegolnie w > > kwestiach "jednorekich bandytow". > > Kto jeszcze, oprocz zlodziei i mafioso, no i SLD (ale to jest to samo)chc > e > > Cimoszewicza prezydentem Polski? > JA!! Oj to dobrze bo przykro byloby chlopinie gdyby tak nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Czy jeszcze ktos ma watpiwosci ocharkterze WC 06.08.05, 18:38 alfredkujot napisał: ..." Oj to dobrze bo przykro byloby chlopinie gdyby tak nikt..." To pierwszy, ktory "wyrwal" sie z nasiadowki "woluntariuszy" Cimoszewicza i z pelnia energii wlazi na barykady...komuna albo...no wlasnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Czy jeszcze ktos ma watpiwosci ocharkterze WC 06.08.05, 18:46 fromwindsor napisał: > alfredkujot napisał: > > ..." Oj to dobrze bo przykro byloby chlopinie gdyby tak nikt..." > > To pierwszy, ktory "wyrwal" sie z nasiadowki "woluntariuszy" Cimoszewicza i z > pelnia energii wlazi na barykady...komuna albo...no wlasnie, co? No i nastepni juz sa ,sa chlopaki zaraz podniesie poziom gawedki. Cyt: "Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuarami..", cos o gietrychu i szambie tez. Juz sie zaczynaja sierotki uwijac. Pszczoleczki nasze zlociutkie , a raczej czerwoniutkie. A moze to pluskiewki ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Zapomniałeś jeszcze o polityce zagranicznej 07.08.05, 08:07 Właśnie dzięki niemu, nasi dzielni chłopcy giną w Iraku w imię kłamstwa. Co do żołnierzy to pretensji mieć nie można - jest rozkaz jadą (bzdurą jest, że chłopcy zgłaszają się sami). Odpowiedzialnym za to jest głównie kwartet: 1. Kwaśniewski - wyraził zgodę, dupoliz USA, po zakończonej kadencji pewnie się tam przeprowadzi. 2. Miller - były premier, list 8, obecnie w USA. 3. Szmajdziński - jako minister obrony narodowej, forsował wyjazd naszych do Iraku. Co to ma wspólnego z obroną narodową? Ciepła posadka w USA prawdopodobnie już czeka. 4. Cimoszewicz - były minister spraw zagranicznych. Ułożył córeczkę w USA. Może nie musiała sobie odciskać. Za to nasi chłopcy odciskają sobie stopy na pustyni w iraku, w bezsensownej misji. Jeśli nie zostanie prezydentem pojedzie do rodziny do USA A nie ma chyba nic mniej racjonalnego, niż "bezsensowna misja". PS Czy to nie dziwne, że osoby, u szczytu władzy, tak jawnie współpracują z USA?Całkiem jak Ibn Ladenowie. Jak im się tak USA podobają to co tu jeszcze robią w samolot i papa. Zdrajcy. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 16:06 quercus1 napisał: > Skoro akcje Orlenu pan Cimoszewicz kupowal dla corki mieszkajacej w USA, to > moze warto sprawdzic, czy corka zaplacila podatek w USA. No bez przesady, to nie jest juz do konca polski interes i nie lezy w polskich kompetencjach. Dla wyjasnienia sprawy wazny jest dokument o potwierdzeniu przelewu z USA. -pieniedzy od corki i w druga strone -przelewu z Polski do USA. Troche problemow moze byc gdy Cimoszewicz mialby w walizce kase wozic. Pozostanie sprawa wykorzystywania wiadomosci wewnetrznych tzw "inseiderow" i jak to sie ma do polskiego prawa. Sprawa ustawy antykorupcyjnej tzn zglaszania obrotow wiekszymi sumami za posrednictwem banku. Czy od sumy przekazanej na konto przez corke nie pobierany sa podatki ? itp. Ja nie musze poslugiwac sie zargonem prawniczym. Nie musze wiedziec kiedy i jak zostala wprowadzane przepisy takie albo siakie. Ja nie musze byc prawnikiem i miec ekspertyzy. Chce prostych odpowiedzi na proste pytania. Jeszce raz dowod na to ze piniadze przyszly z US np. Bo jesli ja wieksza sume dostalbym z zagranicy to musialbym sie chyba komus wytlumaczyc ? Zaplacic podatek od darowizny ? W kazdym razie urzedy raczej takiej "gratki" by nie przepuscily. Akceptacja takiego postepowania wlasciwie jest zaproszeniem do prania pieniedzy . Kazdy moze powiedziec ze przelew powazniejszej sumy pochodzi od rodziny z zagranicy, matki, brata , corki a pieniadze przeznaczone sa na zakup akcji. Dziwne to wszystko jest i wymaga wyjasnien .Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dodam jeszcze... 06.08.05, 16:17 ...ze stanow mozna wywozic bez zgloszenia celnego sume do $10 tys...wystarczy wiec potwierdzic ta informacje u sluzb celnych usa...w zwasku z wywozka- przesylka $100 tys z terytorium us... Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Rzeczywiscie bardzo sluszna obserwacja... 06.08.05, 16:23 ...najbardziej prymitywna kombinacja, ktora trzeba sprawdzic: 1. Cimoszko operowal w Polsce pieniedzmi corki i oddal jej wszystko - lacznie z tym co na tych akcja zarobila. Moze troche Cimoszko robil za maklera, ale poniewaz nie mial na tym dochodu, to szkodliwosc zadna. No problem. 2. Coreczka Cimoszki natomiast dala tacie pieniadze, potem jej tata dal pieniadze. Ten dochod to prezent od ojca - w koncu kazdy mam prawodostac cos od rodzica. I tym sposobem - w potwornie prostacki sposob - podatek od i w Polsce i w USA obejdziony. Ciezko mi uwiezyc, ze Cimoszko i jego rodzina sa prymitywni do takich prostckich ruchow. Ale na wszelki wypadek trzeba sprawdzic z Inland Revenue Service w Stanach. Ale pamietajcie: powyzej to tylko podejrzenie, a nie pewnik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e dodam jeszcze... 06.08.05, 16:29 ...z polski mozna wysylac -przewozic bez zgloszenia celnego sume bodajze 2-3 tys euro...wystarczy wiec sprawdzic te $100 tys plus zysk ...jak mianowicie wrocily spowrotem do us...i czy wogole wrocily...znajac cimoszenke z prwdomownosci...tyle pytan zadnej opowiedzi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Re: dodam jeszcze wiecej... 06.08.05, 17:06 Jezeli ta ciekawa hipoteza zostanie potwierdzona, to prawdopodobne jest, ze latorosl Cimoszki nie jeden raz taki numer robila pomiedzy Polska a USA. Jezeli to jest prawda to bedzie miala w Stanach przesrane - a tatus bedzie dumny jak wkopal wlasna corke za cene swojej kariery. Ale dosc tych dywagacji - kto to sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: dodam jeszcze wiecej... 06.08.05, 17:15 qfc napisał: > Jezeli ta ciekawa hipoteza zostanie potwierdzona, to prawdopodobne jest, ze > latorosl Cimoszki nie jeden raz taki numer robila pomiedzy Polska a USA. > > Jezeli to jest prawda to bedzie miala w Stanach przesrane - a tatus bedzie > dumny jak wkopal wlasna corke za cene swojej kariery. > > Ale dosc tych dywagacji - kto to sprawdzi? Jest jeszcze jeden aspekt tej sprawy . Powod dla ktorego musimy domagac sie wyjasnien. Podobny nieco do tego zwiazanego z teczkami. Chodzi o to ze osoba publiczna taka jaka jest polityk kandydat na prezydenta musi byc czysta tzn nie obciazaona sprwakami niezbyt jasnymi, sprawdzona nie wkrecona w zadne kombinacje, albo zaslaniajca sie ochrona danych np - inaczej moze byc obiektem szantazu. Co to znaczy nie trzeba tlumaczyc mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc POPIERAM, TA SPRAWA MUSI BYC WYJASNIONA 06.08.05, 17:18 BO JEZELI CIMOSZKO ZOSTANIE PREZYDENTEM, TO NIE MOZE BYC SZANTAZOWANY ANI NA SWOIM PUNKCIE, ANI NA TYM, ZE UMOCZYL LATOROSL (CHYBA JESZCZE GORZEJ). NAROD NIECH WYBIERA KOGO CHCE - ALE TO OSOBA MUSI BYC ZLUSTROWANA - I TU NIEKONIECZNIE CHODZI O DARDZIEJ ODLEGLA PRZESZLOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: dodam jeszcze wiecej... 06.08.05, 17:30 qfc napisał: > Jezeli ta ciekawa hipoteza zostanie potwierdzona, to prawdopodobne jest, ze > latorosl Cimoszki nie jeden raz taki numer robila pomiedzy Polska a USA. > > Jezeli to jest prawda to bedzie miala w Stanach przesrane - a tatus bedzie > dumny jak wkopal wlasna corke za cene swojej kariery. > A mnie się cały czas wydaje że córka nic z tym wspólnego nie ma to tatko ją wkopał. W Polsce jak to w Polsce wszystko rozejdzie się po kościach ( no chyba ze straszliwe kaczory itd) natomiast w USA za cholerę nie mają szacunku dla głośnych nazwisk i napewno sprawdzą te machinacje , może GW która musi znać chyba większośc adwokatow w Stanach rozpocznie śledztwo , abo tylko nie ten od Rywina - czekamy. > Ale dosc tych dywagacji - kto to sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Cimoszewicz ? Nawet jego dzieci stronia od niego 06.08.05, 17:43 dor3 napisała: ...."- a tatus bedzie dumny jak wkopal wlasna corke za cene swojej kariery." Nie pierwszy to komunista, ktory dla utrzymania sie przy zlobie gotow byl sprzedac nawet swoja rodzine. Taki Beria np. wydal wlasna zone. Nic dziwnego, ze dzieci Cimoszewicza wyjechaly z Polski - chca byc jak najdalej od "taty". Rodacy natomiast nie maja takiego wyboru , poza jednym - NIE GLOSOWAC NA CIMOSZEWICZA i jasna przyszlosc pewna. Bez jakiegokolwiek odcienia czerwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Cimoszewicz ? Nawet jego dzieci stronia od ni 06.08.05, 21:51 Oj belkocik dzieciakow,dlaczego Kaczynski nic nie mowi jego ludzie rzadza izba skarbowa w Warszawie ,gdyby cos bylo nieprawidlowo Kaczynski wylby juz od trzech lat.dajcie sobie spokuj*nie robcie z siebie Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Re: Cimoszewicz ? Nawet jego dzieci stronia od ni 07.08.05, 00:37 ale sie znasz na administracji. Urzedem i Izba Skarbowa to rzadza nie ludzie Prezydenta Warszawy, tylko Ministra Finansow. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Nie zmienaj tematu 07.08.05, 10:19 Oczywiscie Kaczor tez jest tematem do badania. W koncu jest politykiem. Tylko nie mieszaj, bo w tych sprawach Kaczor nie ma nic wspolnego i po prostu brzmisz jak debil. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak Niech przedstawi dokumenty w internecie - ma 06.08.05, 16:31 przeciez swoja strone. Niech zamiesci tam: PIT-y, dokumenty przelewow, kredytu bankowego, zlecenia zakupu i sprzedazy. No i przy okazji teczke z IPN-u. W koncu kandydat na Prezytednta RP to nie osoba prywatna i jego powinna obowiazywac PELNA transparentnosc. A jak nie chce - to droga wolna. Moze sie wycofac. A ekspertyzy prawne to se moze powiesic tam tez. Tylko, ze na zamowienie prawnicy napisza KAZDA opinie. Jaq bym wolal, zeby opinie w tej sprawie wydala administracja panstwowa - urzedy skarbowe i komisja papierow wartosciowych. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Niech przedstawi dokumenty w internecie - ma 06.08.05, 16:54 klkak napisał: > przeciez swoja strone. Niech zamiesci tam: PIT-y, dokumenty przelewow, kredytu > bankowego, zlecenia zakupu i sprzedazy. No i przy okazji teczke z IPN-u. > W koncu kandydat na Prezytednta RP to nie osoba prywatna i jego powinna > obowiazywac PELNA transparentnosc. A jak nie chce - to droga wolna. Moze sie > wycofac. > > A ekspertyzy prawne to se moze powiesic tam tez. Tylko, ze na zamowienie > prawnicy napisza KAZDA opinie. Jaq bym wolal, zeby opinie w tej sprawie wydala > administracja panstwowa - urzedy skarbowe i komisja papierow wartosciowych. Ty masz racje , ale proste rozwiazania - odpowiedzi na proste pytania z reguly nie udzielaja "fachowcy" z sld. Ja zawsze mialam "radosc" wysluchujac takiego np Oleksego . No to byl wyjatkowy maciciel . Mozna przpuszczac ze on nigdy nie rozumial tego o to o co byl pytany.Lal badziewie i kradl czas- takze. Oslaniaja sie przepisami prawnymi , potrafia skomplikowac wszystko zaslaniajc sie w sposb specyficzny przepisami prawnymi sprowadzajac prawo i ducha prawa do absurdu. W koncu robia taki zamet ze przecietny umeczony codzienna egzystencja czlowiek nie rozumie nic, i pewnie o to chodzi. Cimoszewicz podczas przesluchania przed komisja tak podkreslal swoja fachowosc i znajomosc przepisow, prawa....tylko komisja to nie sklada sie z sedziow a jest to gremium ktore ma nieco inne kompetencje niz sad. Cimoszewicz sie nieco pomylilo - czas i miejsce. Zreszta zachowywal sie tak samo jak Kwasniewska ktora zaslaniala sie np.ustawa o ochronie danych osobowych- ktora to ustawa zostala wykorzystana przez nie zgodnie z duchem prawnym dla ktorego zostala stworzona-powstala. Domaganie sie w tej sytuacji przestrzegania prawa przez Kwasniewska czy Cimoszewicza staje sie groteskowe.No zobaczymy co Cimoszewicz jeszce nawywija. Bo ten numer z "coreczka" na forum ktora agitowala na rzecz tatusia byl bardzo niesmaczny, to byl prawdopodobnie pomysl wolontariszy - bardzo glupi zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprezydent Re: Niech przedstawi dokumenty w internecie - ma 06.08.05, 17:12 Kilka lat temu SLD-owcy chcieli umożliwić zalegalizowanie majątków pochodzących z przestępstwa poprzez zapłacenie kilkuprocentowego podatku. Wcześniej też już umożliwiali legalizację tych majątków poprzez napisanie oświadczenia, że pieniądze dostawali od wujka z Ameryki, który mógł nawet od dawna być na tamtym świecie. Niestety pieniądze przestały się mieścić do przysłowiowej skarpety. Teraz okazało się, że do prania brudnych pieniędzy z powodzeniem można posłużyć się nie tylko wujkiem ale także córką lub synem. Poza tym przypomnę, że jeśli majątki i biznesy są duże, to wszelkie oświadczenia majątkowe i zeznania podatkowe piszą księgowi /u niektórych z tytułem wyższym niż magister/ a właściciele tylko je podpisują. Wyobrażacie sobie jak by się takie kręcenie skonczyło dla zwykłego człowieka. Myślę, że kolejnego /po tych wekslowych/ kandydata na prezydenta mamy już "z głowy". Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Cimoszewicz zatrudnia papugi z tytulami 06.08.05, 17:51 klkak napisał: ...."A ekspertyzy prawne to se moze powiesic tam tez. Tylko, ze na zamowienie > prawnicy napisza KAZDA opinie. ..." Oczywiscie, ze prawnicze papugi z tytulami profesorskimi nadanymi z rekomendacji KC PZPR napisza Cimoszewiczowi takie uzasadnienie i za marne pare szekli, ze OJ Simpson poczuje sie ograbiony za koszt swojego uniewinnienia. Cimoszenko to taki SLD-owski polityczny "Kursk"- mial byc niezauwazalny co do swej pozycji i niezatapialny a idzie na dno przy kazdym oddechu Wlodzia. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Niech przedstawi dokumenty w internecie - ma 07.08.05, 01:47 A dlaczego ma zamieszczać PIT, teczkę z IPN itd.? Niech to zrobi banalny Tusk. I nie jeden PIT, ale za ostatnie 20 lat. No i badania krwi, przebyte choroby, wykupione recepty, indeks, dyktanda... Niech Kaczory zamieszczą dokumentację Telegrafu i Fundacji Prasowej "Solidarność". Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Niech przedstawi dokumenty w internecie - ma 07.08.05, 02:05 pandada napisał: > A dlaczego ma zamieszczać PIT, teczkę z IPN itd.? > > Niech to zrobi banalny Tusk. > I nie jeden PIT, ale za ostatnie 20 lat. A co 20 lat temu to byly pit-y ? > No i badania krwi, przebyte choroby, wykupione recepty, indeks, dyktanda... No ...nie ma to jak ... > > Niech Kaczory zamieszczą dokumentację Telegrafu i Fundacji Prasowej "Solidarnoś > ć". Nie martw sie , komusze beda chcialy wszystko przeciagnac przez gowno. Mieli okazje zeby sobie na tym spoleczenstwie poeksperymentowac swoje "umiejetnosci" Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Niech przedstawi dokumenty w internecie - ma 07.08.05, 22:45 Nie było PIT-ów??? Marna wymówka... Od kandydatów na prezydenta wymagamy więcej niż od zwykłych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
klkak "Lapaj zlodzieja?" A czy Tuskowi cos wynalezli? 07.08.05, 03:08 Jezeli tak bylo, to sie podziel z nami ta wiedza. Czy byl kandydatem na agenta? Czy mial tatusia - funkcjonariusza stalinowskiej bezpieki? Czy robil podejrzane interesiki na akcjach prywatyzowanych spolek, bedac jednoczesnie czlonkiem rzadu, ktory sprawowal kontrole nad tymi spolkami? Jezeli Cimoszewicz nie ma nic do ukrycia to niech zamiesci dokumenty. Wtedy wszyscy zobacza, ze jego oponenci nie maja racji. Ale on sie nie odwazy... A PIT-y sa w uzyciu mniej niz 15 lat kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 CIMOSZENKO kpi sobie z Polaków w żywe oczy 06.08.05, 16:41 Pisze, że nie mozna zataic czegoś, co podaje sie do publicznej wiadomości... Rozumiem, że jak dzis coś zataję, a jutro sie ktoś do tego dokopie i wtedy się przyznam (bo nie mam wyjścia) to nie jest to zatajanie... Brawo! Bezczelność godna Kwaśniewskiego. Koledzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: CIMOSZENKO kpi sobie z Polaków w żywe oczy 07.08.05, 01:50 W nicku przyznajesz się do niedorozwoju, więc nie będę cię oskarżał o celowe kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 17:06 Nie trzeba sprawdzać tow. Cimuszko już to wyjaśnił , dzieci mieły konto w tym samym banku ale nie chciały czemuś, otworzyć konta maklerskiego ( 60 złotych rocznie)to chyba była jakaś przyczyna, chyba że dzieci zostały zamieszane specjalnie bo to kiepsko wygląda jak minister spraw zagranicznych , który jak pić dać posiada insides informacje zarabia na spekulacjach 250 000zł a poddani 1300zł miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Kazdy moze zarabiac na gieldzie ale ... 06.08.05, 18:14 dor3 napisała: ..." (Cimoszewicz) zarabia na spekulacjach 250 000zł a poddani 1300zł miesięcznie" Nie mam nic naprzeciw robieniu pieniedzy na gieldzie, wiekszosc pracujacych ludzi na zachodzie ma w ten sposob ulokowane swoje pieniadze na przyszle emerytury ale za oszustwo podatkowe idzie sie w Stanach, czy innych praworzadnych miana krajach do pierdla. A w takiej III Rzeczpospolitej, pretendujacej do roli wiodacej demokracji Europy Centralnej taki numer z falszowaniem zeznan majatkowych jeszcze umacnia pozycje kandydata na prezydenta - on przeciez "czaszkuje" - swoj chlop, nawet do czerwonych sie nie przyznaje. Polski bantustan i kolejny kacyk chce byc prezydentem. Wybiora go? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Kazdy moze zarabiac na gieldzie ale ... 06.08.05, 21:37 fromwindsor napisał: > dor3 napisała: > > ..." (Cimoszewicz) zarabia na spekulacjach 250 000zł a poddani 1300zł > miesięcznie" > > Nie mam nic naprzeciw robieniu pieniedzy na gieldzie, wiekszosc pracujacych > ludzi na zachodzie ma w ten sposob ulokowane swoje pieniadze na przyszle > emerytury ale za oszustwo podatkowe idzie sie w Stanach, czy innych > praworzadnych miana krajach do pierdla. No ale my nie mamy tak jak na zachodzie i wiekszosc Polakow nie ma pojecia "czym to sie je" lokaty akcje itp. O posiadaniu akcji przez wiekszosc nie moze byc mowy. > A w takiej III Rzeczpospolitej, pretendujacej do roli wiodacej demokracji > Europy Centralnej taki numer z falszowaniem zeznan majatkowych jeszcze umacnia > > pozycje kandydata na prezydenta - on przeciez "czaszkuje" - swoj chlop, nawet > do czerwonych sie nie przyznaje. > Polski bantustan i kolejny kacyk chce byc prezydentem. > Wybiora go? Nie wiem . Z tym bantustanem to nie przesadzasz oni tzn-sld-owcy zachowuja sie jak afrykanskie skorumpowane kacyki. To z demokracja przestalo miec cokolwiek wspolnego. Ja zastanawiam sie jeszcze nad innym apektem tej historii. Podczas gdy rzesze -setki tysiace Polakow wyjezdza z kraju w celach zarobkowych by do kraju przywiezc w zebach troche euro, funtow dolarow kandydat na prezydenta Polakow transferuje dewizy w przeciwna strone. tzn z Polski.No niby taki dobry ojciec - mamy wierzyc ze to milosc ojca do zamoznej corki - jak sugeruje byla motywem transakcji. Probuje sie nam wmawiac ze to wlasciwie taki kapitalizm jest. No ja sie dziwie tym wszystkim ludziom ktorzy wyjezdzja z Polski dlaczego sobie nie kupuja akcji ? Po co pracuja gdzies w GB, BRD, USA ? Przeciez wystarczy wziac pozyczke z banku troche od rodziny kupic akcje i w kilka miesiecy miec zupelnie spory zysk. Spodziewam sie po historycznej juz radzie Cimoszewicza do ofiar powodzi nastepnej rady dla ofiar transormacji - "przeciez moga spekulowac na gieldzie" Odpowiedz Link Zgłoś
enricobeneti przez granice? $100000tys =malej paczce po butach 06.08.05, 17:16 Samo to ze pan komuch przewiuzl tyle pieniedzy przez granice i nie zadeklarowal tej sumy celnikom jest juz przestempstwem. Najwiecej mozna przewiec bez deklaracji $10,000. Napewno uzyl znowu paszportu dyplomatycznego zeby cos zamataczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodos1 Re: przez granice? $100000tys =malej paczce po bu 06.08.05, 17:46 Gadamy tu i gadamy... Lewizna i Cimoszenko wiecie jak na takie gadanie patrzy... Jej to nie rusza mówiąc bardzo oględnie. Proponuję, żeby swoje rozczarowanie co do osoby "tego faceta" jak nazwał go Miodowicz wyrazić podczas wyborów prezydenckich i po prostu na niego nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: przez granice? $100000tys =malej paczce po bu 06.08.05, 17:51 fakt-po prostu nie głosować i tyle.a kasa przyszła legalnie na konto-w.g oświadczenia kandydata włodka Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Cimoszewicz -do puszczy , sld -do lamusa , sdpl -. 06.08.05, 17:49 ..do Nałęcz-owa , Janik -do Janikowa, Miller -do więzienia , Piekarska -do fryzjera , Kwasniewski -do oenzetu, , Dyduch - na prezydenta , Jola - dO przedszkola , Rakowski -do Moskwy, Oleksy - na "ajenta", Belka -na strop, Lepper -do brony, Szmajdzinski -do Iraku , Waniek - do fitnes club, Banachowa - do odchudzolpga ,Tyminski -na tymianek , .... c.d.n Odpowiedz Link Zgłoś
legrange szemrane towarzystwo napadło na Cimoszkę 06.08.05, 18:29 Prawdziwi złodzieje najgłośniej wołają "łapać złodzieja". Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor To juz mamy drugiego "woluntariusza" 06.08.05, 18:42 legrange napisał: > Prawdziwi złodzieje najgłośniej wołają "łapać złodzieja". Widac, ze narada w sztabie Cimoszewicza zakonczona i chlopcy zaczynaja wychodzic na barykady. Do boju z "zajadlym ciemnogrodem" lewico Cimoszenkowa Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: To juz mamy drugiego "woluntariusza" 07.08.05, 02:02 Ciemnogrodzianie... chcielibyście riposty (sado-maso to jest to). Ale mi na to ujadające bez ładu i składu zakłamane towarzystwo, którym TKM odebrał rozum, brak pomysłu. Logiki nie uznajecie, "wiedzę" z palca ssiecie, błędów nie korygujecie, nie wytężacie przeglądarek ani szarych komórek, kłamiecie bez żadnego zażenowania... Nie ma z wami dyskusji. Są tylko bluzgi i stałe formułki. Nie potraficie wyjść poza drapieżną i prostą walkę żulersko-polityczną. Jak wam dobrze w tych plwocinach, to pławcie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: To juz mamy drugiego "woluntariusza" 07.08.05, 02:21 pandada napisał: > Ciemnogrodzianie... Tak to prawda , lata wpajania pzpr-owskiej sld-owskiej propagandy nie poszlo na marne. chcielibyście riposty (sado-maso to jest to) No masz racje . Agresywna propaganda pzpr-sld ...wybor sld byl sado-massochizmem. . Ale mi na to > ujadające bez ładu i składu zakłamane towarzystwo, którym TKM odebrał rozum, br > ak pomysłu. > Logiki nie uznajecie, "wiedzę" z palca ssiecie, błędów nie korygujecie, nie wyt > ężacie przeglądarek ani szarych komórek, kłamiecie bez żadnego zażenowania... Mowisz o "dworze" krakowskim przedmiesciu i ordynackiej. > Nie ma z wami dyskusji. No faktycznie chlopaki deprecjonuja co sie da .. Są tylko bluzgi i stałe formułki. Nie potraficie wyjść > poza drapieżną i prostą walkę żulersko-polityczną. Bingo - trafny opis sld > > Jak wam dobrze w tych plwocinach, to pławcie się sami. No chyba juz mamy dosc kolesiostwa z sld -faktycznie plwociny- albo trzesawisko Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor General Patton o Cimoszewiczu (w domysle) 06.08.05, 18:55 jozef6 napisał: ..." Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuarami?" Jozef66, proponuje ci cytat z wypowiedzi generala Georga Pattona "(Cimoszewicz) to sku..syn - ale swoj" To powinno byc nowe haslo wyborcze "zjednoczonej lewicy" w najblizszych wyborach prezydenckich Chociaz prawde powiedziawszy, to Cimoszewicz sie nie przyznaje do asocjacji z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuar 06.08.05, 21:53 Re: Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuar Z pozycji takiej jak twoja, czyli czerwonego szambonurka, możesz wąchać smród z dupy Kaczyńskiego, Dorna bądź Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuar 07.08.05, 02:05 Odezwał się Prawy i Sprawiedliwy. Dlaczego żule lubią PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuar 07.08.05, 02:09 pandada napisał: > Odezwał się Prawy i Sprawiedliwy. Dlaczego żule lubią PiS? No rzeczywiscie dziwna sprawa. Dlaczego sld reaguje tak alergicznie na pojecie -prawo- a -sprawiedliwosc- nie daj Boze. Kaczynscy to jak woda swiecona na przyslowiowego diabla - dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Dlaczego na wszystkich forach śmierdzi PiSuar 07.08.05, 08:39 pandada napisał: > Odezwał się Prawy i Sprawiedliwy. Dlaczego żule lubią PiS? Jeśli żule lubią PiS to by znaczyło, że są porządnymi ludźmi. Natomiast bolszewickie świnie mają czerwone złodziejskie ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef6 [...] 07.08.05, 07:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 07.08.05, 08:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Komisja powinna wystapic do I.R.S (USA) czy byl 06.08.05, 18:36 zaplacony podatek przez corke po sprzedazy akcji i czy pieniadze wyslane przez corke byly PRZED OPODATKOWANIEM , CZY PO OPODATKOWANIU. To jest bardzo wazne w jakiej formie zostaly przekazane pieniadze na kupno akcji. Moze sie okazac ze to nastepna machlojka prominentow . Jezeli bedzie cos nie tak , to coreczka przez najblizsze 15 lat bedzie dokladnie sprawdzana Cala sprawa bardzo smierdzi i Cimoszewicz o tym wie , dlatego chce uciac wszystko. Z I.R.S. nie ma zartow , tam nie ma kolesiow , ktorzy wszystko wygladza . Capone nie zostal skazany za morderstwa , tylko za podatki Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Komisja powinna wystapic do I.R.S (USA) cz 07.08.05, 00:30 TA KOMISJA MA ZA NASZE PIENIĄDZE BADAĆ SPRAWĘ ORLENU A NIE PODATKI CÓRKI KANDYDATA NA PREZYDENTA PRZECIEŻ TA KOMISJA PRZEŻERA NASZE PIENIĄDZE A TO CO PISZE MIKEJAR PACHNIE SABATEM CZAROWNIC . ALBO SPRAWDZAMY PODATKI WSZYSTKICH DZIECI KANDYDATÓW NA PREZYDENTA /A WIĘC POSŁA GIERTYCHA TEŻ/ ALBO NIKOGO. NA RAZIE OBSERWUJĘ TĘ DYSKUSJĘ I ZAUWAŻAM 3 ZJAWISKA: MENTALNOŚĆ KALEGO , AGRESJĘ JEDNOKIERUNKOWĄ WOBEC CIMOSZEWICZA A LICZNI KANDYDACI MAJĄ SPORO GRZECHÓW NP PIJAŃSTWO, ORTOGRAFIĘ U MŁODYCH POLSKICH PATRIOTÓW NA POZIOMIE KAMIENIA ŁUPANEGO.TAK MYŚLĘ, ŻE KAŻDY ,KTO MA POWYŻEJ 40 LAT JEST ZNIENAWIDZONY BO KOMUCH. PAMIĘTAJCIE DRODZY PAŃSTWO ,ŻE DO PARTII NALEŻAŁ SPORY ODSETEK SPOŁECZEŃSTWA. PROPONUJE WSZYSTKICH NA BIAŁE NIEDŹWIEDZIE RÓWNIEŻ TYCH ,CO PROFESORSKIE TYTUŁY Z RĄK TAMTEJ WŁADZY PRZYJĘLI NP RELIGĘ MUSIAŁ MIEĆ UKŁADY SKORO PROFESOREM ZOSTAŁ..........LUDZIE SKOŃCZMY Z PARANOJĄ,NIECH ŻYJE DYSTANS I SPOKÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 dodałbym - niecz żyje partia , pokój i socjalyzm.. 07.08.05, 09:31 niech się święci 22 lipca und wielikaja oktjabrskaja riewalucja i pabieda !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Komisja powinna wystapic do I.R.S (USA) cz 07.08.05, 00:30 TA KOMISJA MA ZA NASZE PIENIĄDZE BADAĆ SPRAWĘ ORLENU A NIE PODATKI CÓRKI KANDYDATA NA PREZYDENTA PRZECIEŻ TA KOMISJA PRZEŻERA NASZE PIENIĄDZE A TO CO PISZE MIKEJAR PACHNIE SABATEM CZAROWNIC . ALBO SPRAWDZAMY PODATKI WSZYSTKICH DZIECI KANDYDATÓW NA PREZYDENTA /A WIĘC POSŁA GIERTYCHA TEŻ/ ALBO NIKOGO. NA RAZIE OBSERWUJĘ TĘ DYSKUSJĘ I ZAUWAŻAM 3 ZJAWISKA: MENTALNOŚĆ KALEGO , AGRESJĘ JEDNOKIERUNKOWĄ WOBEC CIMOSZEWICZA A LICZNI KANDYDACI MAJĄ SPORO GRZECHÓW NP PIJAŃSTWO, ORTOGRAFIĘ U MŁODYCH POLSKICH PATRIOTÓW NA POZIOMIE KAMIENIA ŁUPANEGO.TAK MYŚLĘ, ŻE KAŻDY ,KTO MA POWYŻEJ 40 LAT JEST ZNIENAWIDZONY BO KOMUCH. PAMIĘTAJCIE DRODZY PAŃSTWO ,ŻE DO PARTII NALEŻAŁ SPORY ODSETEK SPOŁECZEŃSTWA. PROPONUJE WSZYSTKICH NA BIAŁE NIEDŹWIEDZIE RÓWNIEŻ TYCH ,CO PROFESORSKIE TYTUŁY Z RĄK TAMTEJ WŁADZY PRZYJĘLI NP RELIGĘ MUSIAŁ MIEĆ UKŁADY SKORO PROFESOREM ZOSTAŁ..........LUDZIE SKOŃCZMY Z PARANOJĄ,NIECH ŻYJE DYSTANS I SPOKÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Komisja powinna wystapic do I.R.S (USA) cz 07.08.05, 00:55 rozowykot napisała: > TA KOMISJA MA ZA NASZE PIENIĄDZE BADAĆ SPRAWĘ ORLENU A NIE PODATKI CÓRKI > KANDYDATA NA PREZYDENTA PRZECIEŻ TA KOMISJA PRZEŻERA NASZE PIENIĄDZE A TO CO > PISZE MIKEJAR PACHNIE SABATEM CZAROWNIC . No ja rozumiem twoj problem -jakby tu zbadac niczego nie badajac? Odpowiedz Link Zgłoś
maska40 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 18:56 Nie ma żadnych wątpliwości, że Giertych i Co nie poszukują prawdy. Dziwię xię naiwności rodaków, popierających te totalnie skompromitowane polityczne szuje, które ich samych utopią przy pierwszej okazji, a krytykuja, delikatnie mówiąc, człowieka, który jako jeden z bardzo niewielu ma odwagę powiedzić szujom, że są szujami, gnoijom, że gnojami, itd. Wygląda na to, że tracimy instynkt samozachowawczy i władzę chcemy oddać nie tym, którzy umieją coś tworzyć, budować, a tym, którzy dobrze znaaja się tylko na "rozpireduchach i burzeniu", jak kaczory i giertychi. Zresztą te kadry same są jakże często na bakier z prawdą materialną. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Albin Siwak reinkarnated 06.08.05, 19:06 maska40 napisała: > Nie ma żadnych wątpliwości, że Giertych i Co nie poszukują prawdy. Dziwię xię > naiwności rodaków, popierających te totalnie skompromitowane polityczne szuje, > które ich samych utopią przy pierwszej okazji, a krytykuja, delikatnie mówiąc, > człowieka, który jako jeden z bardzo niewielu ma odwagę powiedzić szujom, że są > > szujami, gnoijom, że gnojami, itd. > Wygląda na to, że tracimy instynkt samozachowawczy i władzę chcemy oddać nie > tym, którzy umieją coś tworzyć, budować, a tym, którzy dobrze znaaja się tylko > na "rozpireduchach i burzeniu", jak kaczory i giertychi. Zresztą te kadry same > są jakże często na bakier z prawdą materialną." No to juz jestesmy pewni, Albin Siwak nauczyl sie pisac i uzywac komputera. Ale czemu zmienil ksywe? Nie zapomnial jednak frazesow z posiedzenia KC PZPR " tracimy instynkt samozachowawczy, " wladze chcemy oddac nie tym, ktorzy tworza ( w domysle to tylko potrafia komunisci)", itd, bla, bla, bla - czerwonojezyczny belkot. Mowia, ze przyzwyczajenie to druga natura. I twardy masz leb chlopie - prawdziwie betonowy i ...czerwony LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Albin Siwak reinkarnated 07.08.05, 02:15 Albin Siwak jest blisko endeków i innych nacjonalistów. Może stąd jego bełkot robotnicz-antysemicki. Coś z Rydzyka i Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 19:13 maska40 napisała: > Nie ma żadnych wątpliwości, że Giertych i Co nie poszukują prawdy. No cos tam pytaja sa jakies odpowiedzi albo odpowiedzi brak . Dziwię xię > naiwności rodaków, popierających te totalnie skompromitowane polityczne szuje, Wcale nie tacy naiwni- jedne szuje skompromitowane politycznie kompromituja inne szuje a narod patrzy i slucha. > które ich samych utopią przy pierwszej okazji, a krytykuja, delikatnie mówiąc, > człowieka, który jako jeden z bardzo niewielu ma odwagę powiedzić szujom, że są > > szujami, gnoijom, że gnojami, itd. Jakby on powiedzial z taka odwaga swoim towarzyszom no to moze.... porzadki nalezy robic od siebie -wlasnego ugrupowania- sadze. A tak to wychodzi "uczyl marcin marcina a sam swinia". > Wygląda na to, że tracimy instynkt samozachowawczy i władzę chcemy oddać nie > tym, którzy umieją coś tworzyć, budować, a tym, którzy dobrze znaaja się tylko No a moze odzyskujemy instynkt samozachowawczy? Stracilismy instynkt wybierajac "fachowcow" z sld bylego pzpr. To tak jakby przestepca ktorzy dewasowali nasz dom zniszczyli rodzine powierzyc majtek i nieletnia corke. No i mamy to co mamy. > na "rozpireduchach i burzeniu", jak kaczory i giertychi. Zresztą te kadry same > są jakże często na bakier z prawdą materialną. No ja nie wrzucalbym do tej samej szufladki gitrycha i Kaczynskiego. Ja nadziwic sie nie moge jak ci z sld oddaleni sa od rzeczywistosci. Zyja w wykreowanym przez siebie jakims wirtualnym swiecie bardzo oddalonym od polskich realiow. "Ksiezniczka " nam zupelnie odleciala , odwala jej jak nic. Odnosze wrazenie ze oni sami nie wiedza juz co i po co robia. Obsuwa im sie grunt po dupskami i machaja lapami i nogami bez ladu i skladu.Hurra propagande chlopaki z sld sieja jak to nam sie powodzi, jacy postepowi juz jestesmy, jaki rozwoj ma miejsce. Chyba bezrobocia rozwoj. Prawda jest taka ze z Polski wycofuja sie inwestorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dor3 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 19:53 maska40 napisała: > Nie ma żadnych wątpliwości, że Giertych i Co nie poszukują prawdy. Dziwię xię > naiwności rodaków, popierających te totalnie skompromitowane polityczne szuje, > które ich samych utopią przy pierwszej okazji, a krytykuja, delikatnie mówiąc, > człowieka, który jako jeden z bardzo niewielu ma odwagę powiedzić szujom, że są > > szujami, gnoijom, że gnojami, itd. > Wygląda na to, że tracimy instynkt samozachowawczy i władzę chcemy oddać nie > tym, którzy umieją coś tworzyć, budować, a tym, którzy dobrze znaaja się tylko > na "rozpireduchach i burzeniu", jak kaczory i giertychi. Zresztą te kadry same > są jakże często na bakier z prawdą materialną. To polactwo już Ziemkiewicz przewidział, nawet darmo podał hasło dla komitetu WC : dziadek w NKWD , ojciec w PZPR ,dzieci w Ameryce - głosuj na zaradnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Czy ktos wie co z LWEM RYWINEM ? 06.08.05, 19:25 Czy on jeszcze w domu , czy tez wrocil do celi, a moze wyjechal To nastepny ciekawy temat , chociaz troche zapomniany Moze warto to przypomniec przed WYBORAMI , aby ludzie wiedzieli na kogo glosowac . Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Czy ktos wie co z LWEM RYWINEM ? 06.08.05, 19:28 mikejar napisał: > Czy on jeszcze w domu , czy tez wrocil do celi, a moze wyjechal > To nastepny ciekawy temat , chociaz troche zapomniany Moze warto to > przypomniec przed WYBORAMI , aby ludzie wiedzieli na kogo glosowac . Dziennikarze przyłapali go jak śmigał motorówką na Mazurach. Taki chory biedaczek. Rywin już do więzienia nie wróci - za dużo wie. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor A moze Cimoszewicz cos doda na temat Rywina? 06.08.05, 19:51 Jak Rywin taki zdrowy, to aby patrzec jak doszlusuje do "woluntariuszy" albo "komitetu" Cimoszewicza. A moze juz tam dziala jako doradca ds. "lobbyingu"? Kampania kosztuje a na pozyczki ze wschodu nie ma co liczyc - na razie. Chyba, ze Cimoszewicz "odetnie sie" od niego przy okazji zapowiedzianego wystapienia na temat oswiadczen majatkowych. Odetnie sie, czy nie? Eeee Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Czy ktos wie co z LWEM RYWINEM ? 06.08.05, 22:10 On tam siedział dla picu, żeby publika była usatysfakcjonowana. A że długo nie posiedzi, było oczywiste (w dniu, w którym Rywin stawił się w więzieniu, pisałem na forum, że nie posiedzi dłużej niż 2 miesiące). Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Czy ktos wie co z LWEM RYWINEM ? 07.08.05, 02:19 Dziwne spiski twotrzycie. Skazuja go dla satysfakcji publiki (chyba prawicowej) , a potem wypuszczają dla publiki (chyba lewicowej) i dla Lwa samego. Odpowiedz Link Zgłoś
www97 CYTAT Z LISTY MACIEREWICZA 06.08.05, 19:53 CIMOSZEWICZ Imię ojca: Marian, ur. 50-09-13 Warszawa, WŁODZIMIERZ poseł, klub: SLD kategoria 1. KO/DI kryptonim: Carex, figuruje w: - archiwum Zarządu Wywiadu, nr rej. data rej. organ rejestrujący 1. 13613 80-09-25 Wydz. II DEP.I Warszawa nr archiwalny data archiwizacji nr mikrofilmu 1. J-8938 84-08-24 1. AZW UOP Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: CYTAT Z LISTY MACIEREWICZA 06.08.05, 21:06 www97 napisała: > CIMOSZEWICZ Imię ojca: Marian, ur. 50-09-13 Warszawa, > WŁODZIMIERZ poseł, klub: SLD > kategoria 1. KO/DI kryptonim: Carex, > figuruje w: - archiwum Zarządu Wywiadu, nr > rej. data rej. organ rejestrujący > 1. 13613 80-09-25 Wydz. II DEP.I Warszawa > nr archiwalny data archiwizacji nr > mikrofilmu > 1. J-8938 84-08-24 > 1. AZW UOP > Nie moge znalezc linku dotyczacego teczki Cimoszewicza. Pamietam ze byla notatka oficera ze sie Cimoszewicz bardzo zdenerwowac mial ze od niego jednego z aktywnych i godnych zaufania wymaga sie podpisu. Tlumaczyl ze oni tzn PZPR-owcy musza miec do siebie zaufanie bez podpisywania..... No i ja go rozumiem....albo jest sie swoj albo(i tu pozwole sobie zacytowac "klasyka"ktory uwiecznil to co mysli na temat nieswoich wysylajc historycznego sms-a) "ch...j". Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 21:39 quercus1 napisał: > Skoro akcje Orlenu pan Cimoszewicz kupowal dla corki mieszkajacej w USA, to > moze warto sprawdzic, czy corka zaplacila podatek w USA. Do więzienia dziada i skończyć z tą szopką przedwyborczą, bo miejsce złodzieja i oszusta jest za kratkami w praworządnym państwie (w przeciwnym razie musi to być państwo leworządne). Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 21:46 abba15 napisał: > Do więzienia dziada i skończyć z tą szopką przedwyborczą,bo miejsce złodzieja > i oszusta jest za kratkami w praworządnym państwie (w przeciwnym razie musi > to być państwo leworządne). Zgadza się, do więzienia Kaczyńskiego. Niech to będzie w końcu państwo prawa. S. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 21:56 snajper55 napisał: > abba15 napisał: > > > Do więzienia dziada i skończyć z tą szopką przedwyborczą,bo miejsce złodz > ieja > > i oszusta jest za kratkami w praworządnym państwie (w przeciwnym razie mu > si > > to być państwo leworządne). > > Zgadza się, do więzienia Kaczyńskiego. Niech to będzie w końcu państwo prawa. > > S. Bo to Kaczynski przyszedl do Rywina ? Odpowiedzialny jest za aferke w Starachowicach ? To on pewnie uprzedzal gangsterow? To on a nie numan i spolka zmontowali numer ze sprzetem szpitalnym? I to Kaczynski kombinowal z "czasopismami " itd i itp Panstwo prawa powiadasz.... Ja mysle ze Kaczynski powoli powinien sie postarac o chrone. Zboje z sld sa do wszystkiego zdolne. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 22:00 snajper55 napisał: > Zgadza się, do więzienia Kaczyńskiego. Niech to będzie w końcu państwo prawa. Jako prezydent Lech Kaczyński odwiedzi niejedno więzienie i niejedno też wybuduje na te czerwone bolszewickie szuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Jak ci placa u2 za dyzur w klubie woluntariuszy 06.08.05, 22:41 to pisz ale z sensem, bo Wlodek nie bedzie wyrzucal na darmo ciezko zarobionych pieniedzy...na akcjach Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 22:19 abba15 napisał: > Jako prezydent Lech Kaczyński odwiedzi niejedno więzienie > i niejedno też wybuduje na te czerwone bolszewickie szuje. Wystarczy jak odwiedzi jedno. Byle w nim już został. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Czyzbys sie przechrzcil U2? 06.08.05, 22:38 ale styl cie zdradza - te same czerwone glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: A co z klonem? 07.08.05, 02:22 Lech odsiaduje za obu. Jak w latach 80. już było. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: A co z klonem? 07.08.05, 02:31 pandada napisał: > Lech odsiaduje za obu. Jak w latach 80. już było. No tacy jak ty pewnie dobrze wiedza kto siedzial ? Pewnie z pierwszej reki ... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 [...] 07.08.05, 09:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Hej, snajper55, a juz myslalem, ze zmadrzales 06.08.05, 22:34 A to tylko byles na dalszym praniu mozgu w komitecie "woluntariuszy" Cimoszewicza. A teraz na "dyzurze", czy tak z serca odwalasz robote szturmu na barykady tych zajadlych antykomunistow? Wal nadal , ostro i bez sensu- to cie dowartosciowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hej, snajper55, a juz myslalem, ze zmadrzales 06.08.05, 22:58 fromwindsor napisał: > A to tylko byles na dalszym praniu mozgu w komitecie "woluntariuszy" > Cimoszewicza. > A teraz na "dyzurze", czy tak z serca odwalasz robote szturmu na barykady tych > zajadlych antykomunistow? > Wal nadal , ostro i bez sensu- to cie dowartosciowuje. Znów sądzisz innych po sobie, biedaku. :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Hej, snajper55, a juz myslalem, ze zmadrzales 06.08.05, 23:05 snajper55 napisał: > fromwindsor napisał: > > > A to tylko byles na dalszym praniu mozgu w komitecie "woluntariuszy" > > Cimoszewicza. > > A teraz na "dyzurze", czy tak z serca odwalasz robote szturmu na barykady > tych > > zajadlych antykomunistow? > > Wal nadal , ostro i bez sensu- to cie dowartosciowuje. > > Znów sądzisz innych po sobie, biedaku. :( > A ty po kim sadzisz biedaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
heniu87 Re: Cimoszewicz o swoim oświadczeniu majątkowym 06.08.05, 21:50 "ale powiedz mi moj drogi na kogo ma oddac glos prawicowy wolnorynkowiec czy na pis - z antykomuszym zacieciem i lewym programem gospodarczym czy na po - bez zaciecia ale z wolnym rynkiem" LOL Jak PO jest liberalne to ja jestem hipopotam. Skoro to tacy liberalisci to gdzie oni k.... byli jak rządzili. wymien mi ktos JEDNĄ Odpowiedz Link Zgłoś