wojtek2784 Re: sondaż: Tusk kontra Kaczyński 09.08.05, 21:49 Ciekawe czy wyślą harcowników jeszcze raz na Białoruś ? Radek Sikorski powinien zostać marszałkiem polowym , a bezrobotnych wcielić do armii / 3 miliony luda z poboru / i hajda na Soplicę. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Tusk pierwszy i bardzo dobrze! 09.08.05, 22:00 Naprawdę trudno mu cokolwiek zarzucić.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Do uu1 09.08.05, 22:25 Kiedyś n atym forum królował niejaki Kagan z Australi, maiał podobny mentorsko brzmiący ton wypowiedzi, wyglądających z wierzchu jak towar dobrej jakości, ale pod papierkiem nie było nic, pustka, albo jątrzenie i poniżanie innych. Masz w sobie cos z tamtego dętego bufony, który uważał sie za wyrocznię narodu. Też krytykujesz wszystko i wszystkich delikatnie poszturchując tych z odmiennym zdaniem. Pewna cecha wydaje się być wspólna dla Ciebie i Twojego kandydata na prezydenta, otóż chodzi o zarozumialstwo i arogancję w stosunku do innych. Życzą Tuskowi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: do kiks11 10.08.05, 00:37 Martwi mnie, że tak to oceniasz. Zwróć jednak uwagę, że jedynie walczę o prawo do popierania swojego kandydata i zachowanie elementarnych form grzeczności w dyskusji. Wskaż proszę, gdzie te zasady przekroczyłem. Też > krytykujesz wszystko i wszystkich delikatnie poszturchując tych z odmiennym > zdaniem. Sam stwierdzasz, że delikatnie. PS. Będę pracował nad sobą. Usilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: do kuu1 10.08.05, 07:29 "A co do notowań. Prędzej D. Tuskowi spadną krótkie majteczki w których chodzi od lat." "Przecież on w życiu jedynie przecinki postawił w "swojej" książce. I to nie tam, gdzie być powinny." "A w czym oszukał opinię publiczną i c o t o j e s t opinia publiczna?" "Opinia publiczna nie istnieje, tak jak nie istnieje sprawiedliwość społeczna. To są pojęcia używane aby robić ludziom wodę z mózgu. Przemyśl to, w wolnej od pisania tych prześlicznych postów, chwili." "Nie mogę sobie wyobrazić większego pajaca niż D. Tusk." itd. kulturalnie, mentorsko i góry. Wy od Tuska macie śmiesznego chłopczyka za kandydata ja to wiem i ja to wam mówię. Zapominasz, że demokracja to nie prawo wiekszości do stanowienia praw wobec mniejszości, a właśnie uszanowanie praw mniejszości. Daj nam Tuskowym ludziom szansę na odrobinę szczęścia, że mądry i uczciwy człowiek będzie przeydentem, daj tę szansę chociaż w czasie kampanii wyborczej. pozdr. przepraszam za zbyt ostry mój post, rano wszystko wgląda troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaru2 Sondaże to duże uproszczenie 09.08.05, 23:33 Najlepiej od razu skreslić resztę kandydatów, jeszcze przed wyborami. Panowie, Redaktorzy - trochę szacunku dla wyborców bo te sondaże fałszuja prawdziwy obraz preferencji wyborczych Polaków. Kto pójdzie zagłosować na któregoś z kandydatów na prezydenta jeśli wg sondażu dany kandydat ma poparcie w granicach błędu statystycznego? Powinno zakazać się publikowania sondaży z rozpoczęciem kampanii prezydenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Nie wykluczalbym jeszcze Leppera z gry 10.08.05, 17:08 Ma elektorat duzo bardziej zdysciplinowany i oddany niz pozostalych kandydatow. Odpowiedz Link Zgłoś