Dodaj do ulubionych

Najnowszy sondaż: Tusk pierwszy

• wojtek2784 Re: sondaż: Tusk kontra Kaczyński 09.08.05, 21:49
      Ciekawe czy wyślą harcowników jeszcze raz na Białoruś ? Radek Sikorski powinien
      zostać marszałkiem polowym , a bezrobotnych wcielić do armii
      / 3 miliony luda z poboru / i hajda na Soplicę.
    • friedmar Tusk pierwszy i bardzo dobrze! 09.08.05, 22:00
      Naprawdę trudno mu cokolwiek zarzucić....
    • kiks11 Do uu1 09.08.05, 22:25
      Kiedyś n atym forum królował niejaki Kagan z Australi, maiał podobny mentorsko
      brzmiący ton wypowiedzi, wyglądających z wierzchu jak towar dobrej jakości, ale
      pod papierkiem nie było nic, pustka, albo jątrzenie i poniżanie innych. Masz w
      sobie cos z tamtego dętego bufony, który uważał sie za wyrocznię narodu. Też
      krytykujesz wszystko i wszystkich delikatnie poszturchując tych z odmiennym
      zdaniem. Pewna cecha wydaje się być wspólna dla Ciebie i Twojego kandydata na
      prezydenta, otóż chodzi o zarozumialstwo i arogancję w stosunku do innych.
      Życzą Tuskowi dobrze.
      • uu1 Re: do kiks11 10.08.05, 00:37
        Martwi mnie, że tak to oceniasz. Zwróć jednak uwagę, że jedynie walczę o prawo
        do popierania swojego kandydata i zachowanie elementarnych form grzeczności w
        dyskusji. Wskaż proszę, gdzie te zasady przekroczyłem.
        Też
        > krytykujesz wszystko i wszystkich delikatnie poszturchując tych z odmiennym
        > zdaniem.
        Sam stwierdzasz, że delikatnie.
        PS. Będę pracował nad sobą. Usilnie.
        • kiks11 Re: do kuu1 10.08.05, 07:29
          "A co do notowań. Prędzej D. Tuskowi spadną krótkie majteczki w
          których chodzi od lat."
          "Przecież on w życiu jedynie przecinki postawił w "swojej" książce. I to nie
          tam, gdzie być powinny."
          "A w czym oszukał opinię publiczną i c o t o
          j e s t opinia publiczna?"
          "Opinia publiczna nie istnieje, tak jak nie istnieje sprawiedliwość społeczna.
          To są pojęcia używane aby robić ludziom wodę z mózgu. Przemyśl to, w wolnej od
          pisania tych prześlicznych postów, chwili."
          "Nie mogę sobie wyobrazić większego pajaca niż D. Tusk."
          itd.
          kulturalnie, mentorsko i góry. Wy od Tuska macie śmiesznego chłopczyka za
          kandydata ja to wiem i ja to wam mówię.
          Zapominasz, że demokracja to nie prawo wiekszości do stanowienia praw wobec
          mniejszości, a właśnie uszanowanie praw mniejszości. Daj nam Tuskowym ludziom
          szansę na odrobinę szczęścia, że mądry i uczciwy człowiek będzie przeydentem,
          daj tę szansę chociaż w czasie kampanii wyborczej.
          pozdr.
          przepraszam za zbyt ostry mój post, rano wszystko wgląda troche lepiej.
    • jaru2 Sondaże to duże uproszczenie 09.08.05, 23:33
      Najlepiej od razu skreslić resztę kandydatów, jeszcze przed wyborami. Panowie,
      Redaktorzy - trochę szacunku dla wyborców bo te sondaże fałszuja prawdziwy obraz
      preferencji wyborczych Polaków. Kto pójdzie zagłosować na któregoś z kandydatów
      na prezydenta jeśli wg sondażu dany kandydat ma poparcie w granicach błędu
      statystycznego?
      Powinno zakazać się publikowania sondaży z rozpoczęciem kampanii prezydenckiej.
    • 1maruti1 Nie wykluczalbym jeszcze Leppera z gry 10.08.05, 17:08
      Ma elektorat duzo bardziej zdysciplinowany i oddany niz pozostalych kandydatow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka