pamin1 Najsmiesznie (dla sympatykow najsmutniejsze) jest 10.08.05, 13:32 to, ze jesli chodzi o mutantow z PZPR, mozna praktycznie od razu stwierdzic, ze towarzysz/towarzyszka kiedys przypomni sobie, ze zapomnial/la, zle wypelnil/la, chcial/la dobrze, tylko nie wyszlo, nie wiedzial/la, ze nie mozna krasc/brac w lape...itd. itd. Z tej strony niespodzianek nigdy nie bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wasyyl cimoszewicz nieuk 10.08.05, 13:32 cimoszewicz to koniunkturalna, bezideowa świnia zapatrzona tylko w swój interes. kto chce mieć prezia, który nie wie co podpisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 13:36 galba napisał: > Prawdę mówi! Kto by tam zwracał uwagę na marne 1/2 mln zł w tę czy tamtą > stronę? > On ma nas za idiotow ,pzpr-owcy kpia nam w oczy? Przeciez te "rewelacje" znamy . Na to oswiadczenie potrzebowal kilku dni ? Oszust , klamca , kombinator . Chyba powinnismy zasypac urzad skarbowy doniesieniem na kandydata na prezydenta,a takze doniesc do prokuratury . My obywatele tego bantustanu. Ktos zna linki do prokuratury i urzedu skarbowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt.maj Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 13:38 Nie widzę w tej sprawie żadnego związku z przedmiotem działania komisji do spraw ORLENU. Po prostu oszołomy z komisji znalazły pretekst żeby kogoś opluć. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Panie maj (pierwszy maj?) 10.08.05, 13:47 zygmunt.maj napisał: > Nie widzę w tej sprawie żadnego związku z przedmiotem działania komisji do > spraw ORLENU. Po prostu oszołomy z komisji znalazły pretekst żeby kogoś opluć. Towarzysza CW nie da sie opluc. Stoi on i swoja swietlana postacia daja przyklad (przyklad tego, jak robic ludzi w balona). Tw. CW bedzie niezlomnie stal na strazy kradzionego, a jak bedzie dobry, to sam sie nachapie. Dlatego zadne oszolomy z zadnych komisji nic tow. CW nie maga zrobic. Mozecie spac spokojnie Pierwszy Maju Zygmuncie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiphop Zygmuncie szanowny.... 10.08.05, 13:49 jeszcze ci chyba US dupy nie przetrzepał porządnie za dużo mniejsze pierdoły niż cimoszka przekręt Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ja tez nie widzę...ale taka bedzie IV RP.... 10.08.05, 14:01 zygmunt.maj napisał: > Nie widzę w tej sprawie żadnego związku z przedmiotem działania komisji do > spraw ORLENU. Po prostu oszołomy z komisji znalazły pretekst żeby kogoś opluć. Oni tez nie widzą, ale kogo to teraz obchodzi...spadło im w sondażach to jakoś sie jełopki musiały odkuć, prawda ?? Obawiam się, że Giertych nie wie nawet kto to jest Modrzejewski :-)) , bo i po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuchicago Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 14:05 Dla Zygmunt Maj-smieszny jestes nieboraku pozwol sobie zapomniec nieudokumentowanych przychodow i niech to urzad skarbowy wykryje dostaniesz podatek wyrownawczy 10cio krotny wartosci nabywczej tz okolo 7.500.000 miliona zlotych kary i wtedy nie masz szans na cokolwiek bo w jednym dniu robia cie dziadem a komisja miala te uprawnienia gdyz to sie tyczylo wlasnie Orlenu pajacu gdyz W.C wiedzial z ust dobrze poinformowanych ze nastapi aresztowanie Modrzejewskiego i akce beda spadac na leb na szyje i w ten sposob cwaniak,cham Cimoszewicz popelnil przestepstwo.Poczekaj jakie jeszcze wyjda machlojki tego ugrupowania przekretow to jest buleczka z maslem przyjdzie czas na chleb ze smalcem popijany kawa zbozowa wlasnie dla tych kundli a Cimoszewicz tymi byle jakimi wyjasnieniami ze jako premier nie wlaczal sie w prace swoich ministrow odnosnie rynku paliw najswietrzego ze wszystkich innych dzialu w kazdej gospodarce kazdego panstwa gdyz nie wlejesz paliwa wszystko ale to wszystko stoi matole.Popieraj uczciwego kandydata a nie klamczucha ktory na wyrazne polecenie Kwasniewskiego robi sobie jajca z sejmu taki kandydat powinien byc wykluczony z walki o fotel prezydencki przez samych wyborcow ponadto odpowiedz sobie dlaczego Kwasniewski nie stanal przed komisja sledcza,dlaczego pcha Cimoszewicza na fotel-odpowiedz gdyz po ukaraniu tych drani mogl ich wyratowac tz skorzystac z prawa laski a inni lacznie z Borowskim nie gwarantuja takiego posuniecia i stad ta nawalnica komuchow popierajaca Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 14:47 Po co piszesz tak nonsensownie. Czy obrót znaczną ilością akcji Orlenu nie ma związku z Orlenem. Myślisz, że afery robi się dla zabawy - oszuści kierują się tylko żądzą szmalu nawet "po trupach". Oszołomami są ci, którzy na czarne mówią białe. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 17:42 zygmunt.maj napisał: > Nie widzę w tej sprawie żadnego związku z przedmiotem działania komisji do > spraw ORLENU. Po prostu oszołomy z komisji znalazły pretekst żeby kogoś opluć. Wyjasnij mi prosze dlaczego: w komisji sa oszolomy? (Chetnie zostane oszolomem, zdaje sie to niezla partia.) Oraz dlaczego fotka tow. C. przy artykule jest taka nośna? Np. Lukaszenko nie mial takiej fotki. A jest , zdaje sie, prezydentem kraju, z ktorym, zdaje sie, ma dobre miec stosunki. Wystarczy troch popatrzec, aby zobaczyc, ze kon farbowany jest, a masc inna sie ujawnia. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg CZY CORECZKA WC ZAPLACILA W USA PODATEK 10.08.05, 13:48 dochodowy od zysku uzyskanego na transakcji z akcjami PKN ORLEN. Jak jej tatus powiedzial przed komisja,to ona otrzymala zysk z tej transakcji. Co prawda zyski z gieldy w 2002 roku byly zwolnione z podatkow,ale odnosi sie to tylko do osob mieszkajacych na stale w Polsce lub do rezydentow z zagranicy posiadajacyh rachunki w polskich biurach maklerskich,ktorzy pochodza z krajow gdzie zyski gieldowe byly rowniez nieopodatkowane. W USA natomiast rowniez w 2002 roku opodatkowaniu podlegaly zyski uzyskane zarowno na rodzimmych gieldach(n.p.NYSE,NASDAQ),jak i zyski uzyskane na gieldach zagranicznych. Jezeli wiec corka WC opodatkowala ten zysk to okay,jezeli nie to grozi jej nawet kara wiezienia. Byc moze tatus ja wiec niezle wkopal? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Do magnusga..... 10.08.05, 14:04 Jak tam te Twoje "lewe" faktury?? Fiskus je łyknął bez żadnych problemów...?? :-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg DLACZEGO WC NIE UDOWODNI TEGO CO MOWI? 10.08.05, 14:23 Nie mam lewych faktur.Marna proba odwrocenia uwagi od kewsti,ktorej Pan C.jak narazie nie udowodnil.Gdyby byl w stanie przedstawic potwierdzenie,ze corka zaplacila podatek,to byloby jasne,ze nie byla to pozyczka-wiec dlaczego tego nie robi?? Albo umowa z corka potwierdzajaca,ze on kupowal akcje na jej zlecenia labo takie zaswiadczeni9e z amerykanskiego US-to moze udowodnic jego tezy,a nie jego paplaie i cieplutkie zapewnienia.jako prawnik musi wiedziec,ze licza sie Fakty Dowody i Dokumenty-NIC WIECEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: DLACZEGO WC NIE UDOWODNI TEGO CO MOWI? 10.08.05, 14:25 magnusg napisał: > Nie mam lewych faktur.Marna proba odwrocenia uwagi od kewsti,ktorej Pan C.jak > narazie nie udowodnil. To był żart, sorry...ale czemu rozliczamy tylko kandydata na prezydenta ?? Znikająca parcela Giertycha Roman Giertych, wiceszef sejmowej Komisji Śledczej ds. Orlenu, zażarcie krytykuje Włodzimierza Cimoszewicza, sobotniego świadka, za fałszywe oświadczenia majątkowe. Tymczasem jego oświadczenia, po uważnym przejrzeniu, wydają się co najmniej podejrzane. Co roku różnią się zarówno kwotami, jak i wielkością posiadanych parceli. W oświadczeniu z 17 października 2001 r. Giertych pisze, że posiada połowę udziałów w 1000-metrowej działce budowlanej, której wartość wynosi 80 tys. W kwietniu 2002 r., gdy każdy parlamentarzysta przedstawia wartość majątku na koniec roku poprzedniego, działka zmniejszyła się o 88 m kw., ale dziwnie – w ciągu pół roku – jej wartość wzrosła do 171 tys. zł. Może uczciwiej prześledzić swoje, zanim zacznie się śledzić cudze www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=przeblyski Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg TO MA BYC ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIE???? 10.08.05, 14:37 Jak nie wiesz co napisac,to uciekasz w inny temat.Ustosunkuj sie do moich pytan. Jezeli Giertych tez zle wypelnil zeznanie majatkowe,to powinien sie tak samo rozliczyc z tego na podstawie dokumentow jak powinien to zrobic Cimoszewicz. I TYLKO NA PODSTAWIE NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold To chciałem usłyszeć ... :-)) 10.08.05, 14:38 magnusg napisał: > Jak nie wiesz co napisac,to uciekasz w inny temat.Ustosunkuj sie do moich pytan > . > Jezeli Giertych tez zle wypelnil zeznanie majatkowe,to powinien sie tak samo > rozliczyc z tego na podstawie dokumentow jak powinien to zrobic Cimoszewicz. > I TYLKO NA PODSTAWIE NICH. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedziec 10.08.05, 14:41 na moje pytania??Prosze bardzo. Bo to,ze kazdy polityk powinien sie potrafic rozliczyc ze swoich zachowan jest dla mnie oczywiste-dla ciebie,jesli chodzi o Cimoszewicza jak widac niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 14:45 magnusg napisał: > na moje pytania??Prosze bardzo. > Bo to,ze kazdy polityk powinien sie potrafic rozliczyc ze swoich zachowan jest > dla mnie oczywiste-dla ciebie,jesli chodzi o Cimoszewicza jak widac niestety > nie. Nie jest mi to obojetne, ale w tym wypadku obojetnie co powie to i tak go zakrzyczą.....nawet gdyby teraz przedstawił zaświadczenia notarialne z podpisem papieża jako świadka..hehe..taka jest własnie polska elyta polityczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 14:48 Ojej-zal mie sie go teraz zrobilo.Caly swiat przeciwko jednemu biednemu Wlodkowi. Jakby przedstawil dokumenty,to kazdy przeciwnik polityczny by sie odczepil.Ale on nie potrafi niestety nic udowodnic.I dlatego nie sa to ataki,tylko uzasadnione pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 14:55 magnusg napisał: .I dlatego nie sa to ataki,tylko > uzasadnione pytania. Słyszałem wiele takich "uzasadnionych" pytań w trakcie prac komisji d/s Orlenu..hehe..a potem jeszcze różne ( nie zawsze prawdziwe) przecieki szły w Polskę... "jakoby". "jaest możliwe, że..." i wszystko w tym stylu..żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 14:59 No i wlasnie tak samo malo merytoryucznie argumentuje Cimoszewicz. Swoja dorga bez komisji nigdy bysmy sie nie dowiedzieli o falszywym zeznaniu majatkowym czy zlamaniu ustawy korupcyjnej przez Cimoszewicza.No i nigdy bysmy nie wiedzieli,ze Pan C. jako Premier nie interesowal sie zaopatrzeniem kraju w rope i gaz,a to barzdo duzo mowi o jego wlasciwosciach na wysokich politycznych stanowiskach-niestety malo pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 15:04 magnusg napisał: > No i wlasnie tak samo malo merytoryucznie argumentuje Cimoszewicz. > Tak mało merytorycznie tłumaczył sie też Giertych ze spotkania na Jasnej Górze..kłamstwo za kłamstwem...chcesz o tym porozmawiać ?? Zwróc uwagę, że cała nasza klasa polityczna jest przezarta, sam juz nie wiem czym...i kopanie tylko jednej strony, bo tak wypada, jest wg. mnie mało zabawne...może razem napietnujmy także innych, co ?? LPR wzywa: Jedzcie tylko polskie ananasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 15:16 Roznica polega na ty,ze ja Giertycha nie bronie,a ty Cimoszewicza tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 15:22 magnusg napisał: > Roznica polega na ty,ze ja Giertycha nie bronie,a ty Cimoszewicza tak. Tak samo broniłbym każdego człowieka któremu robia qrestwo....no nie wiem qrcze czy Kaczorów ?/ :-)) ale może bym się przemógł ?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 16:32 Nie podniecajcie sie tak.. Moze ta niby znikajaca dzialka to INNA dzialka niz ta z pazdziernika... Wpisal to co mial, raz to, raz co innego. A podatek od sprzedazy pewnie zaplacil, bo to przez notariusza idzie. Przeglad-tygodnik bardzo chetnie odwrocilby uwage od C. kosztem G., ale sie nie da - zwyczajnie y. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 16:34 Ty chyba lubisz Giertycha, yaboolku, co ?? jednych kopać, a drugim odpuszczać ?/ Takiej chcesz tej IV RP ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 16:38 mangold napisał: > Ty chyba lubisz Giertycha, yaboolku, co ?? jednych kopać, a drugim odpuszczać ? > / > Takiej chcesz tej IV RP ?? :-)) A kto ci do cholery tak powiedzial??. Tylko nie kopcie zanim nie bedziecie pewni kogo kopiecie... towarzyszu! y. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 16:42 yabool napisał: > A kto ci do cholery tak powiedzial??. Tylko nie kopcie zanim nie bedziecie > pewni kogo kopiecie... towarzyszu! > Z ust mi to ( jeżeli mogę tak powiedzieć...heh..) wyjąłeś..... Słyszycie, piewcy narodowego socjalizmu w wykonaniu PiS, co powiedzial yabool ?? I nie chodzi mi już tylko o Cimoszewiczaale także o innych przez Was gnojonych.... Odpowiedz Link Zgłoś
preczzwc Re: Chciales uslyszec,ze nie potrafisz odpowiedzi 10.08.05, 19:09 mangold napisał: > Tak samo broniłbym każdego człowieka któremu robia qrestwo....no nie wiem qrcze > czy Kaczorów ?/ :-)) ale może bym się przemógł ?? hehe Nzatomiast Cimoszence to byś dał bez mydła. ================================================ Całe pedalstwo popiera WC Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex HEHE, propaganda kaczorlandziarzy jest groteskowa 10.08.05, 14:17 już się nie masz czego doczepić, co? więc teraz obrażasz rodzinę Cimoszewicza? i pilnujesz budżetu USA?:P hehehe... jesteście śmieszni z waszą czarną propagandą, sztabowcy skazanego wyrokiem karnym "fachowca" z Telegrafu! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: HEHE, propaganda kaczorlandziarzy jest grote 10.08.05, 14:26 Nie wiem,gdzie obrazilem rodzine WC-mozesz wskazac jakis obrazliwy zwrot w moim poscie?? WC moglby bardzo latwo udowodnic to co mowi-niech pokaze ,ze corka zaplacila podatek i wtenczas bedzie jasne,ze ona stala za transakcja-tylko o to chodzi.DLACZEGO TEGO NIE ROBI? Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: HEHE, propaganda kaczorlandziarzy jest grote 10.08.05, 16:41 magnusg napisał: > Nie wiem,gdzie obrazilem rodzine WC-mozesz wskazac jakis obrazliwy zwrot w moim > > poscie?? > WC moglby bardzo latwo udowodnic to co mowi-niech pokaze ,ze corka zaplacila > podatek i wtenczas bedzie jasne,ze ona stala za transakcja-tylko o to > chodzi.DLACZEGO TEGO NIE ROBI? Cholera, a domniemanie niewinnosci? Gdzie? Zresztą kogo jeszcze obchodzi co C. kupil, sprzedal lub zamienil? On juz przepadl i ta banda wazeliniarzy nie poradzi sobie z obrona przez atak... y. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: HEHE, propaganda kaczorlandziarzy jest grote 10.08.05, 16:59 Pewnie potrzebuje troche czasu na spreparowanie kwitów Odpowiedz Link Zgłoś
me-e POMROCZNOSC JASNA... 10.08.05, 13:49 ...WC to stary kacyk...dzisiaj wypadki wykryte innym mianem sie okresla...polski jezyk sie rozwija ))) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 13:49 galba napisał: > Prawdę mówi! Kto by tam zwracał uwagę na marne 1/2 mln zł w tę czy tamtą > stronę? To było marne 750.000,00 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 13:51 galba napisał: > Prawdę mówi! Kto by tam zwracał uwagę na marne 1/2 mln zł w tę czy tamtą > stronę? Bolszewickie świnie mają złodziejskie czerwone ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Znikająca parcela Giertycha.... 10.08.05, 13:51 Znikająca parcela Giertycha Roman Giertych, wiceszef sejmowej Komisji Śledczej ds. Orlenu, zażarcie krytykuje Włodzimierza Cimoszewicza, sobotniego świadka, za fałszywe oświadczenia majątkowe. Tymczasem jego oświadczenia, po uważnym przejrzeniu, wydają się co najmniej podejrzane. Co roku różnią się zarówno kwotami, jak i wielkością posiadanych parceli. W oświadczeniu z 17 października 2001 r. Giertych pisze, że posiada połowę udziałów w 1000-metrowej działce budowlanej, której wartość wynosi 80 tys. W kwietniu 2002 r., gdy każdy parlamentarzysta przedstawia wartość majątku na koniec roku poprzedniego, działka zmniejszyła się o 88 m kw., ale dziwnie – w ciągu pół roku – jej wartość wzrosła do 171 tys. zł. Może uczciwiej prześledzić swoje, zanim zacznie się śledzić cudze? żródło:www.przeglad-tygodnik.pl i to by było na tyle..pozdrawiam wszystkich oburzonych....cudze ganicie, swoich nie znacie buahahahahahaha !! Odpowiedz Link Zgłoś
jml13060 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 13:53 Polityk po takiej "pomyłce" winien być wyeliminowany z życia publicznego. Oglądałem w TV jego zeznania. Butny był, hardy i przemądrzały. Z wyborów prezydenckich w cywilizowanych demokracjach taki kandydat byłby wyeliminowany już przez komitet wyborczy własnej partii, zaraz po ujawnieniu innego obywatelstwa córki. Media wyrwałyby mu z trzewi informacje o tym, czy owa córka się zrzekła obywatelstwa, dlaczego, jakie inne obywatelstwa posiadają członkowie rodziny kandydata, jak kandydat ocenia konflikt interesów w przypadku wyboru, itd, itp ??? No ale masze media chyba śpią ...... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:05 jml13060 napisał: > Polityk po takiej "pomyłce" winien być wyeliminowany z życia publicznego. > Oglądałem w TV jego zeznania. Butny był, hardy i przemądrzały. > Z wyborów prezydenckich w cywilizowanych demokracjach taki kandydat byłby > wyeliminowany już przez komitet wyborczy własnej partii, zaraz po ujawnieniu innego obywatelstwa córki. Media wyrwałyby mu z trzewi informacje o tym, czy owa > córka się zrzekła obywatelstwa, dlaczego, jakie inne obywatelstwa posiadają członkowie rodziny kandydata, jak kandydat ocenia konflikt interesów w przypadku > wyboru, itd, itp ??? No ale masze media chyba śpią ...... Stwierdzenie "nasze media" to lekka przesada raczej olskojęzyczne media byłoby bardziej adekwatne. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 13:57 Sypie się misterny plan wprowadzenia swojego człowieka na salony pałacowe....jednak trzeba pakowac walizy Jola Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 14:00 Pomyłka ?! Buahahahahahahaha nawet jeśli uznamy to za pomyłkę, to Urząd Skarbowy już niekoniecznie... Mam teraz nadzieję, że naczelnik miejscowego US nie okaże się miękkim narządem robiony i potraktuje oszusta podatkowego odpowiednio, czyli w najlepszym razie układ z US, zwrot należnego podatku z odsetkami... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 ja też się "pomylę" i postwię krzyżyk gdzie 10.08.05, 14:01 indziej na wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nikt nie oczekuje twojego podpisu 10.08.05, 15:03 na papierze wyborczym. Ale nie zrozum mnie zle, cwicz dalej stawianie krzyzykow. Praktyka uczyni cie mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FORUM?< 10.08.05, 14:08 Nawet pod niusem, który potwierdza po raz kolejny, jakimi kłamliwymi oszołomami są wszyscy ci prawicowi wygoleni szczekacze, oddelegowani na forum, uprawiający czarną propagandę przeciw Cimoszewiczowi? Prawicowa aberracja! Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuchicago Re: >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FO 10.08.05, 14:18 m lex idz sie lajzo lecz gdyz prawda cie kole w oczy iz twoj protegowany olal uczciwosc kosztem glupich tlumaczen ponadto przeczytaj sobie opinnie Prof.Kika (jest z SLD)ktory wyraznie w programie TVN-24 odcial sie od takiej praktyki stosowanej przez Cimoszewicza oszolomie komunistyczny i zwrocil uwage ze jednak powinie zwrocic pieniadze urzedowi skarbowemu nazywajac te sytuacje conajmnie zenujaca palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FO 10.08.05, 14:24 zbychuchicago napisał: > m lex idz sie lajzo lecz gdyz prawda cie kole w oczy iz twoj protegowany... Protegowany ?? Cimoszewicz protegowanym m lexa ??Zbychu, to może Ty juz lepiej zrywaj azbest w tym swoim Chicago, a nie udzielaj sie na forum, co ?? Protegowany...hehe... protegowany-osoba korzystająca z czyjegoś poparcia, z czyjejś protekcji <od protegować> protekcja pomoc, poparcie udzielane komuś przez osobę wpływową <fr. protection, z łac. protectio osłona> Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex POZIOM POPISU 10.08.05, 14:27 dałes piękny, typowy POPIS lania pomyj, dostaniesz pochwałę na antenie radia POPISORYJA! a na przyszłość - wypróżniaj się nie na forum, ale w toalecie. i tyle do ciebie, wygolony ćwierćmózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
avin LEWICOWA POSTAWA KANDYDATA 10.08.05, 14:34 Tlumaczac sie WC oznajmia ze kupil akcje dzialajac na zlecenie corki. Czyniac to zrealizowal "perfekcyjna umowe"- sam tak nazwal ten proceder- oczywiscie umowa byla na gebe, by wrog klasowy nie skopiowal tego prawniczego cudu . Zyski odprowadzil za ocean w imie prolerariackiego internacjonalizmu i pomocy dla krajow zacofanych. Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Re: LEWICOWA POSTAWA KANDYDATA 10.08.05, 14:37 puknij sie w czolko, zanim zaczniesz wypisywac brednie w stylu posla Ziobry i jemu podobnych znawcow tematu Odpowiedz Link Zgłoś
hummell1 Re: LEWICOWA POSTAWA KANDYDATA 10.08.05, 14:48 Takie opinie potwierdzają niestety ile głupich ludzi w Polsce chodzi do wyborów. Pójdzie taki, zagłosuje na człowieka który zarobił na aferze Orlenu 250tys., oszukał urząd skarbowy, a później będzie narzekał, że "Rządzą sami złodzieje, polityka to g.". Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: LEWICOWA POSTAWA KANDYDATA 10.08.05, 14:57 W moim poscie przytoczylem fakty: dzialanie na zlecenie corki, perfekcyjna umowa , odprowadzenie zyskow... podane przez kandydata WC. Jesli nie koresponduja one z typowa lewicowa postewa to nie jest to moj problem lecz owego kandydata i jego lewicowych wyborcow, ktorym radze sie puknac w czolo. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg NIUS UDOWADNIA TYLKO LEWICOWE KRETACTWO 10.08.05, 14:45 -nic wiecej. Pan C.juz raz sie osmieszyl swoja znajomoscia prawa i swoimi "ekspertyzami". A dzisiaj zamiast przedstawic dokumnety potwierdzajace,ze corka stala za transakcja tylko cieple paplanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wyłącz caps locka..proszę 10.08.05, 14:49 magnusg napisał: > -nic wiecej. > Pan C.juz raz sie osmieszyl swoja znajomoscia prawa i swoimi "ekspertyzami". > A dzisiaj zamiast przedstawic dokumnety potwierdzajace,ze corka stala za > transakcja tylko cieple paplanie. Kwaśniewska swego czasdu przed komisja też pokazała parę dokumentów...chcieli więcej i więcej...do czzego to prowadzi ?? do rozmycia wątów i całkowitego ogłupienia niektórych w=yborców, którzy na sam widok nazwiska Giertych bedą myśleć : A to ten co tak docieka prawdy ...co w tym wypadku nie całkiem bedzie zgodne z rzeczywistością..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Wyłącz caps locka..proszę 10.08.05, 14:53 To jak chcesz cos udowodnic jak nie dokumentami?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Wyłącz caps locka..proszę 10.08.05, 14:56 magnusg napisał: > To jak chcesz cos udowodnic jak nie dokumentami?? Nie wiem co zrobi Cimoszewicz...może poczekaj pare dni to je przeczytasz...chyba że zaraz stwierdzisz, że nie dasz mu czasu na fałszerstwa ...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: Wyłącz caps locka..proszę 10.08.05, 15:11 Kiedy ja nie dzisiaj,na ekstra zwolanej konferencji mialby je przedstawic?? I zreszta nic o tym nie mowil,ze ma taki zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FO 10.08.05, 16:37 m_lex napisał: > Nawet pod niusem, który potwierdza po raz kolejny, jakimi kłamliwymi oszołomami > > są wszyscy ci prawicowi wygoleni szczekacze, oddelegowani na forum, uprawiający > > czarną propagandę przeciw Cimoszewiczowi? Prawicowa aberracja! Żałosne. Żałosne jest to, ze porzadni ludzie musza zajmowac sie odpowiadaniem na posty takich jak ty du..ów żołędnych. Gdyby nie ci wygoleni szczekacze (a ja jestem akurat hippis!), to forum byaby zalala fala waleliniarzy od Cimoszki, podobnych do Ciebie... y. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FO 10.08.05, 16:40 yabool napisał: > Gdyby nie ci wygoleni szczekacze (a ja jestem akurat hippis!), to forum byaby > zalala fala waleliniarzy od Cimoszki, podobnych do Ciebie... > Zauważ też, mój drogi hippisie, liżących d*** Kaczorom... > > Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FO 10.08.05, 16:52 mangold napisał: > > Zauważ też, mój drogi hippisie, liżących d*** Kaczorom... Przytocz JEDEN post na tym forum CWALACY Kaczora! Ja jakos nie moge. A ze sie bronia, to juz inna sprawa.. Ja tez... y. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: >PRAWICOWE OSZOŁOMSTWO ZNOWU KWACZE NA FO 10.08.05, 16:58 yabool napisał: > mangold napisał: > > > > > Zauważ też, mój drogi hippisie, liżących d*** Kaczorom... > Przytocz JEDEN post na tym forum CWALACY Kaczora! > Ja jakos nie moge. A ze sie bronia, to juz inna sprawa.. > Ja tez... > > y. Na tym forum..czy w tym akurat wątku... ?? Chodzi mi o całokształt...czytałem juz tu takie laurki brata swojego brata, że na wymioty brało... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Napisz jeszcze ,że jest w SLD i mieszka przy ... 10.08.05, 14:27 stacji ORLENU to Giertych zaraz ją wezwie przed komisje śmieszną ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pcx ZUPELNIE NIE ROZUMIEM... 10.08.05, 14:38 PO CO SIE WSZYSCY TAK PODNIECAJA I W ZALEZNOSCI OD REPREZENTOWANEJ OPCJI POLITYCZNEJ PREZENTUJA CZARNA, CZERWONA LUB ROZOWA DULSZCZYZNE... NIE PIERWSZY TO I NIE OSTATNI PRZYPADEK GDY PROMINENTNY POLITYK (LUB DUCHOWNY) MA PROBLEMY Z TYM CO ZROBIL I ZE NIE JEST WIELBLADEM... LUDZIE, DAJCIE ZYC I ZAJMIJCIE SIE CZYMS BARDZIEJ POZYTECZNYM (NP. PRACA)... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: ZUPELNIE NIE ROZUMIEM... 10.08.05, 15:13 W końcu nie o kolory nam chodzi, a stosunek człowieka do prawa przez niego samego ustanawianego! Skoro tworzyło się nawet policję skarbową, to widać jest to wazka dziedzina życia społecznego i " pałowanie" należy się równo wszystkim tym, którzy w majestacie "perfekcyjnie realizowanego prawa" chcą wykiwać "durną" skarbówke! Więc te tam tłumaczenia tego pana, nawet jak jest w nich jakaś prawda, dziś po tylu latach , psu na budę nawet się nie zdadzą, wobec równego dostępu obywateli do takiej sankcyjności.:) Pan Cimoszewicz zadrwił sobie ze społeczeństwa polskiego nie po raz pierwszy i jeżeli tym razem także mu sie uda wywinąc, to mamy wszyscy doskonałą wykładnię skarbówki jak co roku " mylić sie" w zeznaniach podatkowych na własną korzyśc!!! I w razie czego nawet NSA nie pisnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gator1945 Jkabym slyszal propagandzistow komuny ze stanu wo- 10.08.05, 20:14 jennego. Tez wolali, zeby ludzie sie wzieli do roboty zamiast politykowac... Odpowiedz Link Zgłoś
brain1 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 14:39 CZŁOWIEK BEZ TWARZY!! Ale czy tylko on jeden w świecie polityki. Ten piękny kraj jest poważnie chory. Odpowiedz Link Zgłoś
anjos Cimoch = KOMUNISTYCZNY klamczuszek..... 10.08.05, 14:55 Panie Cimoch, wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:19 galba napisał: Prawdę mówi! Kto by tam zwracał uwagę na marne 1/2 mln zł w tę czy tamtą stronę? Ten szambonurek pomylił się, czerwony komunistyczny burek. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:23 abba15 napisał: > Ten szambonurek pomylił się, > czerwony komunistyczny burek. A Ty jak zwykle z wdziękiem cegły... może coś bardziej konstruktywnego ?? prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
kapusniaczek41 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:29 Mangoldku, TY znów swoje, a my pytamy prosto: ile Ci płacą? No.. może także kto? Mądremu... z babami lepiej się nie zadawać! Teraz to już naprawdę idę i nie wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:33 kapusniaczek41 napisał: > Mangoldku, TY znów swoje, a my pytamy prosto: ile Ci płacą? No.. może także kto Stara śpiewka.... ;-)) dostaje 100 zł za każdy post....:-)) piszesz się ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:39 mangold napisał: ..."dostaje 100 zł za każdy post...." I jak Cimoszewicz...nie zglaszam tych tysiecy w zeznaniu majatkowym. Nie, nie pisze sie - smierdzi kryminalem Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:42 fromwindsor napisał: > mangold napisał: > > ..."dostaje 100 zł za każdy post...." > > I jak Cimoszewicz...nie zglaszam tych tysiecy w zeznaniu majatkowym. Działam w szarej strefie..... > Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:45 mangold napisał: ..." Działam w szarej strefie..... To taka czerwona maskarada, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:51 mangold napisał: > abba15 napisał: > > > Ten szambonurek pomylił się, > > czerwony komunistyczny burek. > > A Ty jak zwykle z wdziękiem cegły... może coś bardziej konstruktywnego ?? > prosimy... A co chlopczyku do bicia Mangoldku? Tak lubisz byc obiektem agresji? Lubisz agresje wywolywac ? Sprawia ci to przyjemnosc? Zaangazuj sie na forum sado-masochistow. Na Ciebie nie nalezy zwracac uwagi.Poprostu z przymrozeniem oka pochylic sie nad toba biedakiem trzeba , moze zrozumiec ? Istnieje bardzo wiele dewiacji. Bedzie inna tresc ale tam spodoba ci sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:54 Lubię wqrwiać takich jak Ty...czy to dewiacja, czy tylko perwersja ?? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:04 mangold napisał: > Lubię wqrwiać takich jak Ty...czy to dewiacja, czy tylko perwersja ?? ;-D No wiesz socjopaci to raczej maja kiepskie rokowania , nalezy unikac. Procesy socjalizacyjne terapie sa malo skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:04 Witaj alfredkujot. Trzeba troche balansu - wyjatkowy "wysyp" czerwonych woluntariuszy na dyzurze w internecie. Chlopcy jednak mowia to co mowia , ze zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:08 fromwindsor napisał: > Witaj alfredkujot. > O..widzę panowie się znają ...hehe z której bojówki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:16 mangold napisał: ..." O..widzę panowie się znają ...hehe z której bojówki ?? " Nie mozesz sie wyzbyc tej organizacyjnej terminologii, mangold? Jednak mocno ci wprali w glowe te hasla. "bojowka", "barykady", "bedziemy bronic", itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:19 fromwindsor napisał: > mangold napisał: > > ..." O..widzę panowie się znają ...hehe z której bojówki ?? " > > Nie mozesz sie wyzbyc tej organizacyjnej terminologii, mangold? W przeciwieństwie do Ciebie w życiu nie byłem w żadnej organizacji..a terminologie ze SZczerbca złapałem, bo kiedyś z ciekawości przeczytałem...tfuj... ohyda... Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:53 > fromwindsor napisał: > > > Witaj alfredkujot. No witaj Fromwindsor , zobacz tak rozrabia ta "dzieciarnia" "wolontariszy " ze czlowiek nawet nie ma jak grzecznosci wymienic.wszystko zagluszaja .Prawie Ciebie przeoczylem. No strasznie zasmiecaja . > > > mangold napisał: > O..widzę panowie się znają ...hehe z której bojówki ?? A kyz smrkaczu wynocha . > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:59 alfredkujot napisał: > > A kyz smrkaczu wynocha . > > Aaaa, widzę, że przyjaźń jeszcze ze styropiany ...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 17:06 No co bydelko , oni poprostu chca utrudnic jaka kolwiek wymiane pogladow, uwag. Ja nie wiedzialem , wyobrazic byloby mi ciezko ze ja szkole sb-kow i ub-kow bede" podziwial" na forum bede. Ja myslalem ze te gnidy odejda a tu taki numer. Oni sobie szkola hieny takie jakimi sami sa. Podstawowym kryterium doboru kadr byla ich socjopatia. Ludzie bez skrupulow , zdolni do wszystkiego . Taki rodzaj politycznego rozboju - bandytyzm mangold napisał: > alfredkujot napisał: > > > > > > A kyz smrkaczu wynocha . > > > > > Aaaa, widzę, że przyjaźń jeszcze ze styropiany ...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 17:13 alfredkujot napisał: > > No co bydelko , oni poprostu chca utrudnic jaka kolwiek wymiane pogladow, > Własnie wymieniamy poglądy, jak chcecie sie nawzajem utrwalać w przekonaniu jacy jesteście świetni, niezłomni itd to idźcie do pubu na piwo...żaden mangold się nie przysiądzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 17:22 mangold napisał: > alfredkujot napisał: > > > > > No co bydelko , oni poprostu chca utrudnic jaka kolwiek wymiane pogladow, > > > Własnie wymieniamy poglądy, jak chcecie sie nawzajem utrwalać w przekonaniu jac > y > jesteście świetni, niezłomni itd Ja znam wasze numery szmirusy- bydelko z post pzpr-wskiej szkolki manipulacji i "dialektyki" Deprecjonowac przeciwnika , wprowadzac zamieszanie, zmieniac temat, rozwadniac watki Irytowac. Przykladem z ktorego sld byla dumna jest olin- no jaruzelski tez udzielajac "blogoslawienstwa" Walesie ze nie jest Bolkiem zaprezentowal ta sama szkolke. Jeszcze musisz sie podszkolic klonie-bo do prezia jeszce ci troche brakuje. to idźcie do pubu na piwo...żaden mangold się > nie przysiądzie :-)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Biedny, zirytowany alfredzik... :-)) 10.08.05, 17:32 alfredkujot napisał: > > Ja znam wasze numery szmirusy- bydelko z post pzpr-wskiej szkolki manipulacji > i "dialektyki" Też sie w tym szkoliłeś zanim sie nawróciłeś ?/ hehe > Deprecjonowac przeciwnika , wprowadzac zamieszanie, zmieniac temat, rozwadniac > watki > Irytowac. Słaby przeciwnik to i łatwo to robić ..... Przykladem z ktorego sld byla dumna jest olin- > no jaruzelski tez udzielajac "blogoslawienstwa" Walesie ze nie jest > Bolkiem zaprezentowal ta sama szkolke. Wałęsa sam sie domagał...to było żenujace widowosko.. > Jeszcze musisz sie podszkolic klonie-bo do prezia jeszce ci troche brakuje. Nie Prezio moim ideałem...hehe.... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Biedny, zirytowany alfredzik... :-)) 10.08.05, 17:42 mangold napisał: > alfredkujot napisał: > > > > Ja znam wasze numery szmirusy- bydelko z post pzpr-wskiej szkolki manipul > acji > > i "dialektyki" > > > Też sie w tym szkoliłeś zanim sie nawróciłeś ?/ hehe Owszem szmirusie - szkolilem sie klonie od kilkudziesieciu lat Obserwuje tych socjopatow rodem z pzpr-tych sekretarzy partyjnych moczymordy, dzialaczy komorek partyjnych i tym podobne zlomowisko. Dzisiaj sld. Wzstarczy obserwowac jednego z klonow uwazniej i wiadomo czego spodziewac sie po reszcie bandy. > > > Deprecjonowac przeciwnika , wprowadzac zamieszanie, zmieniac temat, rozwa > dniac > > watki > > Irytowac. > > > Słaby przeciwnik to i łatwo to robić ..... Nie kazdy jest socjopata . Nie kazdy przygotowany jest na konfrontacje z socjopatycznymi manipilatorami klonie. > > Przykladem z ktorego sld byla dumna jest olin- > > no jaruzelski tez udzielajac "blogoslawienstwa" Walesie > ze nie jest > > Bolkiem zaprezentowal ta sama szkolke. > > > Wałęsa sam sie domagał...to było żenujace widowosko.. No , klonie - byl materialem analizy dla klonow ? Przykladem "mistrzostwa" klona jaruzelskiego ? > > > Jeszcze musisz sie podszkolic klonie-bo do prezia jeszce ci troche brakuj > e. > > > Nie Prezio moim ideałem...hehe.... > > Masz idealy ? Wiesz co to moze znaczyc ?Ty klonie jestes tylko malpa w cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Biedny, zirytowany alfredzik... :-)) 10.08.05, 17:45 alfredkujot napisał: > > Masz idealy ? Wiesz co to moze znaczyc ?Ty klonie jestes tylko malpa w cyrku. > Dobra, spróbuje Ci sie podlizać...Jezus Chrystus pasi ?? hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Rozrzutny jestes mangold 10.08.05, 17:37 mangold napisał: ..."to idźcie do pubu na piwo...żaden mangold się nie przysiądzie :-))" Nie masz forsy? A mowiles, ze dostajesz 100zloty za kazdy post i nie zglaszasz tego w zeznaniu majatkowym. To co, az tyle ci na "trawke" idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rozrzutny jestes mangold 10.08.05, 17:40 fromwindsor napisał: > mangold napisał: > > ..."to idźcie do pubu na piwo...żaden mangold się nie przysiądzie :-))" > > Nie masz forsy? A mowiles, ze dostajesz 100zloty za kazdy post i nie zglaszasz > tego w zeznaniu majatkowym. To co, az tyle ci na "trawke" idzie? Nie pale, nie pije hehe...i nie jestem aż tak upierdliwy żeby starszym kolegom co z komuną walczyli ( albo przynajmniej chcieli, ale się załapać nie zdążyli :-D) przeszkadzać we wspominaniu kombatanckich czasów.... ;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
gugus-witchcraft Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:24 Heh :/ Nieczysty prezydent. Czy tego chcemy? Jak juz jesteśmy za lewicą to idealnym kandydatem na prezydenta jest Marek Borowski. Ma czyste teczki. Nie jest tez arogantem w przeciwieństwie do Cimoszewicza Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:27 gugus-witchcraft napisała: > Heh :/ Nieczysty prezydent. Czy tego chcemy? Jak juz jesteśmy za lewicą to > idealnym kandydatem na prezydenta jest Marek Borowski. Ma czyste teczki. Nie > jest tez arogantem w przeciwieństwie do Cimoszewicza Gdyby Borowski ( podrawiam serdecznie) miał wyższe poparcie to juz by siedział przed komisja śmieszną d/s Orlenu...prawica tylko tak potrafi sekować przeciwników politycznych, bo boi się,że ktoś wreszcie zapyta o ich pomysł na gospodarkę Polski ?/ I co im powiedzą ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 15:30 gugus-witchcraft napisała: > Heh :/ Nieczysty prezydent. Czy tego chcemy? Jak juz jesteśmy za lewicą to > idealnym kandydatem na prezydenta jest Marek Borowski. Ma czyste teczki. Nie > jest tez arogantem w przeciwieństwie do Cimoszewicza Propozycja twoja jest w stylu wyjscia z deszczu pod rynne. red is red,is red Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 15:35 Kazdy...byle nie czerwony.... myśl tak dalej.... a jak się jakis głupi trafi, ale taki do koscioła chodzący to go poprzesz oczywiście ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 15:43 mangold napisał: > Kazdy...byle nie czerwony.... myśl tak dalej.... a jak się jakis głupi trafi, > ale taki do koscioła chodzący to go poprzesz oczywiście ?? Czy mam jeszcze jasniej to wylozyc, bo nie chwytasz? Kazdy...byle nie czerwony, znaczy... kazdy byle nie czerwony. A ty tez nie masz szans- do kosciola nie chodzisz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 15:47 fromwindsor napisał: > > A ty tez nie masz szans- do kosciola nie chodzisz, prawda? Po czym poznałeś ? hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 15:53 fromwindsor napisał: do kosciola nie chodzisz, prawda? Za dużo przekrętów...Stella Maris, Fundacja św, Jana bosco ...wymieniać dalej...darowizny na kościół..oczywiscie lewe...strasznie pazerna instytucja.... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 16:00 mangold napisał: > fromwindsor napisał: > > do kosciola nie chodzisz, prawda? > > Za dużo przekrętów...Stella Maris, Fundacja św, Jana bosco ...wymieniać > dalej...darowizny na kościół..oczywiscie lewe...strasznie pazerna instytucja... > . Do piet nie siegaja czerwonym - mistrzom w tej materii. Nawet maja swego w ONZ-cie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 16:01 fromwindsor napisał: > mangold napisał: > > > fromwindsor napisał: > > > > do kosciola nie chodzisz, prawda? > > > > Za dużo przekrętów...Stella Maris, Fundacja św, Jana bosco ...wymieniać > > dalej...darowizny na kościół..oczywiscie lewe...strasznie pazerna > instytucja... > > . > > Do piet nie siegaja czerwonym - mistrzom w tej materii. Oj...polemizowałbym bym..hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 16:02 fromwindsor napisał: > Czy mam jeszcze jasniej to wylozyc, bo nie chwytasz? > Kazdy...byle nie czerwony, znaczy... kazdy byle nie czerwony. A kto to dla Ciebie jest "czerwony" ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Kazdy...byle nie czerwony 10.08.05, 16:10 snajper55 napisał: ..." A kto to dla Ciebie jest "czerwony" ? " Obserwujac od pewnego czasu twoje wpisy snajper55, to gdybys kandydowal, to znalazbys sie w tej "elycie". A tak, to jestes tylko ..."woluntariusz Wlodka" Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czyżbyście snajperowi55 teczke juz załozyli ?? 10.08.05, 16:12 Kochacie je, co ?? Bez nich nie istniejecie...hehe fromwindsor napisał: > > Obserwujac od pewnego czasu twoje wpisy snajper55,..... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Czyżbyście snajperowi55 teczke juz załozyli ? 10.08.05, 16:18 Mangold, znow mowisz o sobie? Nie badz taki egomaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kazdy...byle nie czerwony 11.08.05, 00:22 fromwindsor napisał: > Obserwujac od pewnego czasu twoje wpisy snajper55, to gdybys kandydowal, to > znalazbys sie w tej "elycie". No to odpowiesz mi w końcu co to znaczy "czerwony" ? > A tak, to jestes tylko ..."woluntariusz Wlodka" To ciekawe, bo moim kandydatem jest Tusk. Ale Ty pewnie wiesz lepiej. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
stanid Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:29 Kiedyś najwięcej darła mordę szlachta szaraczkowa czy drewniana a teraz bolszewicujący gołodupcy mieniący się Polską prawicą. Drą mordy o uczciwości a chodzi tylko o to że ktoś ma trochę pieniędzy a oni nie. Jeżeli cnotą jest nieumiejętność robienia pieniędzy to jak taki ktoś może rządzić krajem, zapewnić rozwój. W Polsce nie ma prawicy bo idioci z PoPiSu czy oszołomy Giertycha nie są żadną prawicą a zwykłymi bolszewikami. Za cztery lata znowu będziecie mieli minusowy rozwój większe bezrobocie i całą Europę uważającą Polskę za błazna narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Znow obiecanki? 10.08.05, 15:34 stanid napisał: ... "W Polsce nie ma prawicy bo idioci z PoPiSu czy oszołomy Giertycha nie s ą żadną prawicą a zwykłymi bolszewikami. Za cztery lata znowu będziecie mieli minusowy rozwój większe bezrobocie i całą Europę uważającą Polskę za błazna nar odów." Mamy juz dosyc waszych czerwonych przepowiedni. Tej "wizji przyszlosci" nie musisz nam malowac - to JUZ JEST dzieki krypto-mafijno-komunistycznemu systemowi zaprowadzonemu przez wasza lewice. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:34 stanid napisał: > Kiedyś najwięcej darła mordę szlachta szaraczkowa czy drewniana a teraz > bolszewicujący gołodupcy mieniący się Polską prawicą. Drą mordy o uczciwości a > chodzi tylko o to że ktoś ma trochę pieniędzy a oni nie. Jeżeli cnotą jest nieumiejętność robienia pieniędzy to jak taki ktoś może rządzić krajem, zapewnić rozwój. W Polsce nie ma prawicy bo idioci z PoPiSu czy oszołomy Giertycha nie są żadną prawicą a zwykłymi bolszewikami. Za cztery lata znowu będziecie mieli minusowy rozwój większe bezrobocie i całą Europę uważającą Polskę za błazna nar > odów. A bolszewickie świnie mają czerwone złodziejskie ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:37 abba15 napisał: > A bolszewickie świnie mają czerwone złodziejskie ryje. Bla, bla , bla...zatrudnij się w sztabie PiS...hasła im będziesz wymyślał.... Odpowiedz Link Zgłoś
stanid Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 15:38 No i co mój drogi przemalowałeś już “zwiozdoczkę” na “czapajewce” na czarny krzyżyk ??? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:17 karawana Stowarzyszonych Lewych Działaczy - już nie pójdzie dalej "• Re: Cimoszewicz o swoim majątku Przeczytaj komentowany artykuł » stanid 10.08.2005 15:29 + odpowiedz Kiedyś najwięcej darła mordę szlachta szaraczkowa czy drewniana a teraz bolszewicujący gołodupcy mieniący się Polską prawicą. Drą mordy o uczciwości a chodzi tylko o to że ktoś ma trochę pieniędzy a oni nie. Jeżeli cnotą jest nieumiejętność robienia pieniędzy to jak taki ktoś może rządzić krajem, zapewnić rozwój. W Polsce nie ma prawicy bo idioci z PoPiSu czy oszołomy Giertycha nie są żadną prawicą a zwykłymi bolszewikami. Za cztery lata znowu będziecie mieli minusowy rozwój większe bezrobocie i całą Europę uważającą Polskę za błazna narodów." (!) >>>>>>>1ncz : Jeśli takie rzeczy wypisują tzw. młodzi z SLD, to chyba w tych kręgach uczciwe zostały już tylko dzieci - ale jak długo, bo przykład idzie od starszych. Wy umiecie "robić pieniądze" tylko dlaczego kosztem innych uczciwych ludzi. Przecież można zarabiać także normalnie duże pieniądze w legalny sposób. Ta "perfekcjna umowa" przypomina mi wypowiedź osoby, co do której uczciwości ob. WC nie miał wątpliwości : Aleksandra J./lubczasopisma/ cyt. " mój mąż jest krystalicznie uczciwy". Ten "krystalicznie uczciwy już siedzi a ona jest osobą podejrzaną. Czyżbyście nie podejmowali prób zgodnie z zasadą "ręka rękę myje"??? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Powtarzasz sie 10.08.05, 18:22 Powtarzasz sie normalnyczlowiek'u a to juz sa oznaki...nienormalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Powtarzasz sie 10.08.05, 23:14 fromwindsor napisał: > Powtarzasz sie normalnyczlowiek'u > a to juz sa oznaki...nienormalnosci. >>>>>1ncz : O wiele rzadziej powtarzam niż Wam się to zdarza. Czyżby ten zarzut był Waszym jedynym argumentem Spodziewałem się, że przynajmniej napiszecie : 1ncz pomyliłeś się , kłamiesz, te osoby , o których napisałeś są bardzo uczciwe, są krystalcznie czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk WC - przestan traktować Polakow jako głupków ... ! 10.08.05, 15:55 za pomyłki sie odpowiada i trzeba poniesc konsekwencje . Więc : SPADAJ i do ukarania - dziadzie Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor WC -pomylilem sie tez przy pisaniu zyciorysu 10.08.05, 15:57 Bo publikuje zyciorys wedlug stanu przed 1971 rokiem a powinienem byl podac wedlug stanu na 2005. Zamierzone oswiadczenie#2 Wlodzimierza Cimoszewicza. Kwasniewski swego czasu tez "manipulowal" przy swoim zyciorysie. To w kwestii magisterium. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Spytaj Wassermana o tych skazanych ... 10.08.05, 16:00 po stanie wojennym młodych KPNowców, których oskarżał....i Giertycha o tatę...hehe...a może Kaczyńskiego o indeks, którego wstydzi sie pokazać..... fromwindsor napisał: > Bo publikuje zyciorys wedlug stanu przed 1971 rokiem a powinienem byl podac > wedlug stanu na 2005. > > Zamierzone oswiadczenie#2 Wlodzimierza Cimoszewicza. > > Kwasniewski swego czasu tez "manipulowal" przy swoim zyciorysie. To w kwestii > magisterium. Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Spytaj Wassermana o tych skazanych ... 10.08.05, 16:48 mangold napisał: > po stanie wojennym młodych KPNowców, których oskarżał....i Giertycha o > tatę...hehe...a może Kaczyńskiego o indeks, którego wstydzi sie pokazać..... > A ty zapewne byles sedzia? Czy moze lezales jako dywanik pod stopami sedziego... O ile wiem W. nie uczestniczyl w cyrku ktory opisujesz... Moze sie myle, oswiec mnie kogo skazano, za co i gdzie, choc jeden fakt... y. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Spytaj Wassermana o tych skazanych ... 10.08.05, 16:56 yabool napisał: > . > O ile wiem W. nie uczestniczyl w cyrku ktory opisujesz... > Moze sie myle, oswiec mnie kogo skazano, za co i gdzie, choc jeden fakt... > O ile wiesz ?/ A skąd?/ Wyczytałem to w "Przekroju"..był tam duży artykuł o Wassermannie..niestety nie mogę tego znaleźć w archiwum..poszperaj, może bedziesz miał więcej szczęścia..albo zapytaj posła na jakimś wyborczym wiecu...hehee... Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor mangold, Przekrojowy analityk polityczny 10.08.05, 17:44 mangold napisał: Wyczytałem to w "Przekroju"..był tam duży artykuł o > Wassermannie.." No to juz teraz wiemy - trawka i Przekroj to sila napedowa urojen mangold'a o uczciwosci komunistow. Mangold przestan jarac i zacznij czytac cos bardziej wartosciowego i obiektywnego w ocenach - np. GW Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: tow. Cimoszewicz wstydu oszczędź ! 10.08.05, 15:59 To jest tłumaczenie małego Jasia. Teraz pozycja Rotfelda "urosła" po kampanii moskiewskiej , więc może tego towarzysza SLD wystawi na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
slow5 Re: Cimoszewicz o swoim majątku 10.08.05, 16:15 Spodziewałem się większej godności i odpowiedzialności po tak wysokim rangą polityku, a okazuje się, że przeciętnemu obywatelowi do pięt nie dorasta. Krętacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.v.q.a ehhh 10.08.05, 16:27 szokoda ze nikt nie przyczepia sie do kaczki ani do kaczora... to wlasnie ci dwaj robia najwieksza nagonke. Cimoszewicz rzadzi i wygra - kazdy normalny na niego zaglosuje a nie na populistyczne hasla zwierzaqow !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: ehhh 10.08.05, 16:41 e.v.q.a napisała: > szokoda ze nikt nie przyczepia sie do kaczki ani do kaczora... to wlasnie ci > dwaj robia najwieksza nagonke. Cimoszewicz rzadzi i wygra - kazdy normalny na > niego zaglosuje a nie na populistyczne hasla zwierzaqow !!!!!!!!! >>>>>>1ncz : Jak to nikt - "nikt" już się przyczepił. A normalni ludzie to ludzie uczciwi - tamci, o których mówisz jeśli w ogóle tacy się znajdą i jeśli tak postąpią, to będą anormalni ludzie nie kierujący się ogólnie znanymi zasadami uczciwości i sprawiedliwości społecznej, popierający dalsze oszustwa i afery. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor dialektyka czerwonych 10.08.05, 17:56 1normalnyczlowiek napisał: ..." Cimoszewicz rzadzi i wygra - kazdy normalny na niego zaglosuje a nie na populistyczne hasla zwierzaqow !!!!!!!!! Ot, dialektyka czerwonych. Normalnosc = zlodziejstwo, oszustwo podatkowe, pospolite oszustwo, wymuszenia, glosowanie na dwie rece, jednorecy bandyci, oliny,ketmany, prezie,GTW, "korekty" ustaw sejmowych, "pozyczki" z KC KPZR, bledne wypelnianie PIT, "opozycja" wobec tych , do ktorych sie przynalezy, lamanie tajemnicy panstwowej na rzecz organizacji przestepczych, .... Czas wiec na "nienormalnosc". Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 18:03 Obawiam sie, że to Twoim słowom bliżej jest do tej dialektyki mitycznych "czerwonych"....zostań z Bogiem moje dziecko ...buahahaha..i zastanów się od czasu do czasu zanim coś napiszesz...buahahhaa spadam żegnaj...do następnego klikania (wqrwiania??)...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 18:09 mangold napisał: > Obawiam sie, że to Twoim słowom bliżej jest do tej dialektyki mitycznych > "czerwonych"....zostań z Bogiem moje dziecko ...buahahaha..i zastanów się od > czasu do czasu zanim coś napiszesz...buahahhaa spadam żegnaj...do następnego > klikania (wqrwiania??)...:-))) Co juz nas opuszczasz klonku ? Szkoda byles dobrym materialem na prezentacje. Pofikalbys jeszcze troche . Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 18:20 alfredkujot napisał: ..." Co juz nas opuszczasz klonku ? Szkoda byles dobrym materialem na prezentacje. Pofikalbys jeszcze troche." Mangold po prostu konczy swoja "szychte" w komitecie "woluntariuszy". Wiecej nie placa, bo wyczerpal limit wiec nie bedzie pisal za darmo. Teraz ma czas i szmal na "trawke", zwlaszcza iz, jak napisal, pracuje w szarej strefie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 18:25 fromwindsor napisał: > alfredkujot napisał: > > ..." Co juz nas opuszczasz klonku ? Szkoda byles dobrym materialem na > prezentacje. Pofikalbys jeszcze troche." > > Mangold po prostu konczy swoja "szychte" w komitecie "woluntariuszy". Wiecej > nie placa, bo wyczerpal limit wiec nie bedzie pisal za darmo. > Teraz ma czas i szmal na "trawke", zwlaszcza iz, jak napisal, pracuje w szarej > strefie. No moze i masz racje ja sadze podpierajac sie doswiadczenia ze szmirusami- klonami ze zachowal sie tak jak zwykle zachowuja sie oszusci , jesli zorientuja sie ze sa zdemaskowani to z reguly wzcofuja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nie mozna non stop pracować......hehe 11.08.05, 07:25 w przeciwienstwie do Was mam rodzine z którą kocham przebywać, zamiast tak jak Wy frustracje na forum wylewac..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 18:12 mangold napisał: " Obawiam sie, że to Twoim słowom bliżej jest do tej dialektyki mitycznych > "czerwonych"...." Nie "obawiaj" sie, przeciez wasza dialektyka nie zna takiego terminu. Czyzby jednak zaczely wzrastac pewne watpliwosci? Nigdy mangold nie za pozno na rozum. Nawet Cimoszewicz swego czasu "wystapil przeciw sobie" i jest z tego dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 18:21 Mam nadzieję, że już zauważyłeś pomyłkę. Nigdy w życiu tak bym nie napisał. Najpierw jest cytat e.v.q.a - później mój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: dialektyka czerwonych 10.08.05, 23:27 fromwindsor napisał: > 1normalnyczlowiek napisał: > > ..." Cimoszewicz rzadzi i wygra - kazdy normalny na niego zaglosuje a nie na > populistyczne hasla zwierzaqow !!!!!!!!! > > Ot, dialektyka czerwonych. > Normalnosc = zlodziejstwo, oszustwo podatkowe, pospolite oszustwo, wymuszenia, > glosowanie na dwie rece, jednorecy bandyci, oliny,ketmany, > prezie,GTW, "korekty" ustaw sejmowych, "pozyczki" z KC KPZR, bledne wypelnianie > > PIT, "opozycja" wobec tych , do ktorych sie przynalezy, lamanie tajemnicy > panstwowej na rzecz organizacji przestepczych, .... > > Czas wiec na "nienormalnosc". >>>>>>>1ncz : fromwindsor. Ja tego nie napisałem lecz "evqa". Zgadzam się z tym, co Ty napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: ehhh 10.08.05, 16:43 e.v.q.a napisała: > szokoda ze nikt nie przyczepia sie do kaczki ani do kaczora... to wlasnie ci > dwaj robia najwieksza nagonke. Cimoszewicz rzadzi i wygra - kazdy normalny na > niego zaglosuje a nie na populistyczne hasla zwierzaqow !!!!!!!!! No nie pozostalo nam nic innego a pogadac z tymi klonami. No wiec klonku to Kaczynski nakombinowal czy Cimoszewicz ? Zobacz kogo dotyczy doniesienie pod ktorym sie wypowiadasz. Jacy dwaj robia nagonke ? Cimoszewicz nie rzadzi klonku . Sugerujesz ze kazdy "normalny" bedzie na Cimoszewicza glosowal . Tzn mialoby ze inni nie sa . Skad was osly wypuscili ? Klonie zle ciebie nauczyli - to prymitywna sztuczka. Wasze wypowiedzi draznie niebywalym prymitywizmem-jakoscia manipulacji. Wynocha gnoje na kursy. Kto was wypuscil . Tylko kompromitujecie swojego sekretarza -tez klona obecnie marszalka.On podobnie sie udzielal. Klonik snajperek, klonik mangoldek- raczej ciezszy przypadek socjopatii a teraz jakas e.v.q.a Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ale żeś sie uniósł ..lepiej Ci juz ?? 10.08.05, 16:46 alfredkujot napisał: > Wynocha gnoje na kursy.... Zapomniałeś dodać: spieprzaj, dziadu....weź przykład z wodza..śmiało..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot Re: Ale żeś sie uniósł ..lepiej Ci juz ?? 10.08.05, 16:56 mangold napisał: > alfredkujot napisał: > > > > > Wynocha gnoje na kursy.... > > > Zapomniałeś dodać: spieprzaj, dziadu....weź przykład z wodza..śmiało..:-)) Wynocha szmirusy . Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Ale żeś sie uniósł ..lepiej Ci juz ?? 10.08.05, 16:57 mangold napisał: >> Zapomniałeś dodać: spieprzaj, dziadu....weź przykład z wodza..śmiało..:-)) Spieprzaj dziadu! Zadowolony? y. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Ale żeś sie uniósł ..lepiej Ci juz ?? 10.08.05, 17:00 yabool napisał: > > Spieprzaj dziadu! > Zadowolony? > TAK !! Odpowiedz Link Zgłoś
yabool Re: Ale żeś sie uniósł ..lepiej Ci juz ?? 10.08.05, 17:23 mangold napisał: > > > TAK !! Cała przyjemnosc po mojej stronie! --- Im wiecej praw tym mniej sprawiedliwosci - stare --- Odpowiedz Link Zgłoś