Dodaj do ulubionych

Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za

10.08.05, 13:11
2002 rok.
expatpol.com/modules.php?name=News&file=article&sid=13255
"Trzeba zrobić jasną, prostą i klarowną ustawę antykorupcyjną - uważa szefowa
polskiego oddziału Transparency International Julia Pitera. Fakt, że
prezydent Warszawy Lech Kaczyński nie wpisał do oświadczenia majątkowego
swych zarobków jako poseł i prezydent, świadczy, jej zdaniem, o podejściu
lekceważącym. "To jest wypełnienie oświadczenia na zasadzie obowiązku, który
trzeba spełnić, ale który nie jest ważny" - powiedziała w Polskim Radiu
Pitera. Dodała jednak, że trudno mówić tu o przestępstwie. "Przestępstwo jest
wtedy, gdy ustawa określa, że z tego tytułu wynikają jakieś kary. Polskie
prawo wyznacza kierunki, w których powinno iść postępowanie funkcjonariuszy
publicznych, ale tak naprawdę nic z tego nie wynika" - twierdzi szefowa
Transparency International."

Pobłażanie Komisji Etyki TVP
www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031031/kraj/kraj_a_3.html
i Polskiego Radia dla Kaczyńskiego:
www.polskieradio.pl/trojka/salon/default.asp?ID=1813
ale za to nagonka na Cimoszewicza, który zrobił w oświadczeniu podobny błąd
co Kaczyński.
Wnioski ??
Obserwuj wątek
    • ptv4 Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 10.08.05, 13:14
      Zastosuję taktykę zwolenników K.: to pomówienia!
    • por.ub.jajec Ile zarabial kaczynski w Sejmie wiedzieli wszyscy 10.08.05, 13:16
      Cimoszka ukryl dochody z AKCJI 250 000 zl (300 miesiecy pracy pielegniarki)
      • jethrox Wiedzieli może koledzy Kaczorka ale nie wszyscy 10.08.05, 13:17
        • wartburg4 Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 14:43
          Niesłychane! Niebywałe! Ten cwaniak Kaczor chciał ukryć swoje dochody jako
          parlamentarzysta! Myślał, że mu się uda! Na szczęście Włodek Czarzasty z
          Ordynackiej do pospołu z Robertem Kwiatkowskim z Woronicza wykryli w porę aferę
          i złapali złodzieja za rękę. "Dziennik Telewizyjny", tzn. "Wiadomości" od tego
          sensacyjnego doniesienia przez parę dni rozpoczynały swój serwis informacyjny.
          • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 14:47
            Widdzisz to jest tak - pomysł, że Cimo schował pól banki, biorąc pod uwagę cały
            jego majątek, jest śmieszny. Pomysł że kaczor schował 500 zł. biorąc z kolei
            pod uwagę jego majątek to już grubsza afera.
            I taki gołodupiec na prezydenta startuje PO CO ? Żeby sie nachapać!!
            • wartburg4 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 14:54
              Tu nie chodzi o to, ile schował, tylko czy mógł schować. Ciposzce wydawało
              się, że może i dlatego tak naskoczył na komisję, że w ogóle śmie go wypytywać.
              Oskarżanie Kaczora o podobnne intencje jest kpiną ze zdrowego rozsądku. Swoich
              dochodów parlamentarzysty i tak ukryć nie mógł, bo i po co?.
              • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 14:57
                Oj, ale relatywizm z kolegi kipi? Po co ? Na co ? Kaczyński prawnik ? Prawnik.
                Skoro ukrywał dochody to robił to świadomie. Czemu - ja nie wiem, widać miał
                jakiś cel.
                • wartburg4 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:00
                  a kolega myśleć jeszcze potrafi. Czy tylko z niewyspania bzdury klepie? Chyba
                  najtrudniej jest udawać glupszego, niż się jest...
                  • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:02
                    Ja po prostu jedną miarką kandydatów mierzę :)
                    • wartburg4 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:14
                      Oj, cieńko przędziecie, kolego... Problem w tym, że jednej miarki nie ma. Nie
                      moze byc jednej miarki w stosunku do kogoś, kto rzeczywiście chciał coś ukryć,
                      a kimś, kto nie miał nawet takiego zamiaru. To że obydwaj kończyli studia
                      prawnicze, to chyba trochę za mało?
                      • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:17
                        Jedna miarka to jest podstawa demokracji. Demokrację też zniesiecie ?
                        • wartburg4 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:27
                          A co to ma wspólnego z demokracją, że jeden mataczy i kręci i cichcem milionami
                          obraca, a drugiego, który jak pod szklanym kloszem żyje, oskarża się o to samo?
                          Otrzeźwij trochę, czlowieku.
                          • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:32
                            Demokracja ma z tym wiele wspólnego. To, że zgodnie z prawem sądy oceniają
                            czyny, a nie intencje. Intencje które nota bene są nie poznawalne. Wszystko co
                            masz na Cimo, to swoje domysły. I na nich budujesz swoje argumenty. Nie mów mi
                            więc żebym trzeźwiał, bo to, że ja tobie tego jescze nie powiedziałem, to wynik
                            tylko mojej dobrej woli i niezgorszego humoru :)
                            • wartburg4 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:35
                              To jest coś nowego. Kaczyński zeznawał w tej sprawie przed sądem? Złapali go,
                              jak jechał bez biletu autobusem? Albo nasikał na śmietniku?
                              • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:38
                                Cimoszewicz w prawdzie w innej sprawie i kompletnie nie na temat, ale też
                                zeznawał o swoim oświadczeniu. Z tym samym skutkiem. Czemu więc drążysz?
                                • wartburg4 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 15:57
                                  "W innej sprawie i kompletnie nie na temat zeznawał?" Hmmm. To o czym my w
                                  ogóle rozmawiamy?
                                  • rpq Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 16:00
                                    Jak będziesz wycinał w ten sposób cytaty to będziemy gadać, za przeproszeniem,
                                    o dupie maryni.
              • venus99 Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 14:59
                ano właśnie po co?
                jak nie chciał ukryć tylko sie pomylił to znaczy,że przygłup i nie potrafi
                czytać.ale to w Polsce normalne - 70% analfabetów.
          • edico Re: Niesłychane! Niebywałe! 10.08.05, 22:12
            A własność KACZYŃSKIEGO dawnego DT Centrum Dom Dziecka to też tylko plotka?
      • bac1 Re: Na akcjach WC zarobił, tylko ile? 10.08.05, 14:14
        Wg słów pięknego Romana, wypowiedzianych w czasie przesłuchania przed komisją
        orlenowską, WC zarobił ok. 100.000 złotych. Skąd się wzięło 250.000???
      • venus99 Re: Ile zarabial kaczynski w Sejmie wiedzieli wsz 10.08.05, 14:44
        nie ukrył bo w zeznaniu podatkowym to wykazała.jak każdy ubek kłamiesz.
      • jethrox "Błąd" Kaczyńskiego szacuje się ma 100 000 PLN 10.08.05, 15:18
        • bac1 Re: "Błąd" Kaczyńskiego szacuje się na 100 000 PL 10.08.05, 15:27
          To mniej więcej tyle samo, ile "zarobił" WC;-)))
        • ksiundz "Kto" szacuje? eksperci Cimoszki ? co za bzdety :) 10.08.05, 18:08
          porównywać machinacje akcjami, transfery gotówki z błędem Pana
          Kaczyńskiego :)))))))))))))
          • jethrox Julia Pitera z Transparency Intntl. 10.08.05, 18:10
            • ksiundz Kocham Julcię, co nie znaczy, że nie pamiętam iż 10.08.05, 18:21
              Julcia też miała kłopoty z przepisami :)))))))))))))))))))
              • pandada Re: Kocham Julcię, co nie znaczy, że nie pamiętam 12.08.05, 12:12
                Miała. I co z tego?
                Przez to Kaczor źle wypełnił oświadczenie? Zaraził się czy jak?
          • bac1 Re: "Kto" szacuje? eksperci Cimoszki ? 10.08.05, 18:15
            Witam ksiundza! Niechże ksiundz tak "głośno nie woła", bo gosposia za takie
            bezsensowne krzyki może wałkiem skórę dobrodziejowi przetrzepać, a szkoda
            by było ksiundza na taką poniewierkę;-)))
            • ksiundz Dlaczegóż bezsensowne ? - gosposia mnie tutaj 10.08.05, 18:26
              popiera. Uważa, że nie wolno porównywać gangstera z akcjami Orlenu w rękach
              kupionymi za gotówkę transferowaną z zagranicy ze spokojnym obywatelem, który
              się pomylił :))))
              • bac1 Re: Dlaczegóż bezsensowne ? - AKURAT!!! 10.08.05, 18:32
                LKaczor i "spokojny obywatel", proszę ksindza, to dwie strony tomabakowego
                medalu;-)))
                • bac1 Re: Dlaczegóż bezsensowne ? - AKURAT!!! 10.08.05, 18:36
                  Poprawka: proszę ksiundza!!! Sorry;-)))
                • ksiundz Medal nie medal ale pranie kasy, transfery, to inn 10.08.05, 18:36
                  y, grubszy paragraf jest :)))))))))

> LKaczor i "spokojny obywatel", proszę ksindza, to dwie strony tomabakowego
                  > medalu;-)))
                  • bac1 Re: Medal nie medal ale pranie kasy, transfery, t 10.08.05, 18:38
                    Czy ksiundz L. Wałęsę w ogóle "uważa" czy nie?
                    I odrazu spytam o zdanie gosposi w tej kwestii, tzn., w kwestii LW;-)))
                    • ksiundz Moja gosposia LW nie uważa, bo uważa go za 10.08.05, 18:46
                      zdrajcę sprawy tych oszołomów solidaruchów :))))))))
                      Natomiast ja osobiście nie zgadzałem się z nią (wtedy była u nas na etacie
                      pilnującej moich pierwszych postępów naukawych, ale ją oszukiwałem bo jako
                      analfabetka nie była w stanie stwierdzić co czytuję pod biurkiem)i zostałem
                      mężem zaufania Walezego w czasie wyborów preziowych. A później przyszła długa
                      noc czerwcowa i uwierzyłem gosposi :)))

> Czy ksiundz L. Wałęsę w ogóle "uważa" czy nie?
                      > I odrazu spytam o zdanie gosposi w tej kwestii, tzn., w kwestii LW;-)))
                      • bac1 Re: Moja gosposia LW nie uważa, bo uważa go za 10.08.05, 18:52
                        Podziwiam tę gosposię, była analfabetką, a bez pomocy PRL, jak mniemam, czytać
                        się nauczyła w zbożnym celu (vide - prasówki z "Trybuny", o ile pamięć mnie nie
                        myli). Noc nocą, a L. W. od dawna uważął JLKaczorów za kłótników, burzycieli
                        i pieniaczy p(i)spolitych;-))). Czy ksiundz gosposię w ten temat wprowadził?
                        Może wtedy jeszcze nie posiadła sztuki rozpoznawania liter i składania ich
                        w wyrazy, ba - zdania całe;-)))
                        • ksiundz Żeby Trybunę relacjonować znajomość liter nie jest 10.08.05, 19:33
                          potrzebna :)))) Ja nawet nie czytając owej też mogę zrelacjonować to co ma do
                          napisania. Ba... jestem w stanie opowiedzieć co Cimoszko czy Urban mają na
                          myśli, nawet ich nie słuchając - słowem nie ma nic lepszego jak się szkolić u
                          analfabetki :)))
                          Co do LW - tak jak Kaczory też się dziwiłem, że LW zwalcza Adama Hodysza, miast
                          pomnik mu wystawić, że otacza się podejrzanymi personami, że wspiera lewą nogę
                          i UBeków w UOP-ie, że chce w byłych bazach rosyjskich posadowić polsko
                          (hehehehe)-rosyjskie spółki, że..., że..., że...
                          Słowem na miejscu Kaczorów też bym się burzył :)))
                          • bac1 Re: Żeby Trybunę relacjonować znajomość liter... 10.08.05, 22:24
                            Tak samo jest z innymi gazetami "lub czasopima"mi.
                            Czasem zastanawiam się, po co, mimo wszystko, do nich zerkam.
                            Politycy - i z tzw. lewicy, i z tzw. centrum i z tzw. prawicy -
                            też mnie niczym nie są w stanie zaskoczyć, a jeśli już - to na minus.
                            Dziwiłam się zarówno L. Wałęsie, jak i Kaczorom. Jednak teraz, proszę ksiundza,
                            chodzi o przyszłość, moja także. L. Wałęsa to przeszłość, a Kaczory? Też
                            pogrążeni w przeszłości po...
                            Już dzisiaj coś n/t pisałam: wolę niebezpieczną wolność od bezpiecznego
                            więzienia.
                            Kaczory się burzyły, tylko zapomniały, że same na siebie też powinny kwakać,
                            używając... alfabetu Morse'a;-)))
                  • pandada Re: Medal nie medal ale pranie kasy, transfery, t 12.08.05, 12:16
                    Mieszasz katabasie i kręcisz. Chodzi o porównanie dwóch pomyłek w oświadczeniach majątkowych i tylko tyle. Nikt nie mówi o transferach gotówki i innych pierdołach, bo nikt ze specjalistów nie stwierdził, aby mogło mieć miejsce przestępstwo finansowe.

Kiedyś wydawałeś się całkiem do rzeczy. teraz stałeś sie zwykłym oszczercą.
          • pandada Re: "Kto" szacuje? eksperci Cimoszki ? co za bzde 12.08.05, 12:11
            Błąd w oświadczeniu majątkowym. Chyba o tym mowa. Według kaczystów taki błąd może popełnić jełop (ale to doktora prawa dotyczyć nie może) albo oszust.

Żeby było jasne - ja w pomyłkach w oświadczenia nie upatruję spisków, przekrętów itp. I myślę, że równie dobrze można zapomnieć o pensji poselskiej, gdy nie pełni się tej funkcji, jak i o akcjach, kiedy się ich od kilku miesięcy nie ma.
            O przepraszm. Jednak nie równie łatwo. Kaczor przecież musiał wpisać poselską pensję do PIT, który dołączał do oświadczenia. Cimoch w PIT akcji wpisywać nie musiał, zatem nie mógł sobie ich zwyczajnie przepisać z jednego dokumentu do drugiego.
    • bladatwarz Ogrzewane kotlety 10.08.05, 13:23
      NIe pamietam sprawy, ale musiala byc glosna skoro tyle programow informacyjnych
      sie nia zajmowalo.

Komisja Etyki TVP krytycznie oceniła wakacyjny materiał "Wiadomości" o
      nieprawidłowo wypełnionym oświadczeniu majątkowym prezydenta Warszawy Lecha
      Kaczyńskiego. Zdaniem komisji sprawa ta została wyolbrzymiona.
      Chodzi o materiały "Wiadomości" i "Monitora Wiadomości" z sierpnia tego roku.
      Dotyczyły oświadczenia majątkowego prezydenta Warszawy Lecha Kaczyńskiego, o
      którym napisała "Trybuna". Dziennik zarzucił politykowi PiS błędne wypełnienie
      tego dokumentu, a "Wiadomości" podały to jako wiadomość dnia. Mówiono o tym
      także wieczorem w "Monitorze", następnego dnia w "Wiadomościach" i znowu w
      "Monitorze". To, w jaki sposób omawiano tę sprawę, skrytykowała Komisja Etyki TVP.
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031031/kraj/kraj_a_3.html

Nagonka na Cimoszewicza nie byla tak sprawnie zorganizowana.
      • jethrox Ogrzewane kotlety ? Cimoszewicz też ma błąd z2002 10.08.05, 13:26
        roku. Ten sam okres sprawozdania majątkowego.
        • bladatwarz Ale Cimoszewiczowi nie poswiecono Forum 10.08.05, 13:38
          Wiadomosci, Monitora i wszystkich serwisow.
          Jakos zaprzyazniona KRRT z towarzyszka Waniek obecnie nie miala podstaw do
          upominania kogokolwiek w sprawie Cimoszewicza.
          Widac wtedy z Kaczorem przegieli.
          • jethrox To nie wystarczy nagonki we wszystkich TV i gazeta 10.08.05, 13:42
            ch ?
            Tylko, że na Cimoszewicza mozna pluc bez przeszkód. Żadna Komisja Etyki nie
            piśnie bo media są prawicowe.
            • panna_x Re: To nie wystarczy nagonki we wszystkich TV i g 10.08.05, 13:47
              plus komisja sledcza, plus prokuratura, plus wdzechwiedzacy pan macierewicz.
            • bladatwarz Co Ty pleciesz? 10.08.05, 13:48
              KRRT jest jescze bardziej czerwona niz byla!

Zreszta zdjecie Jeneralskiego w Rzepie, pokazuje, ze nagonka na Kaczora mogla
              byc tylko bezpardonowa.
              • jethrox TVP już dawno olewa KRRT i robi co chce 10.08.05, 18:04
                Np. w kwestii członków Rady Nadzorczej.
                Ma nowego "słusznego" prawicowego prezesa.
      • rpq Re: Ogrzewane kotlety 10.08.05, 13:37
        > Nagonka na Cimoszewicza nie byla tak sprawnie zorganizowana

Chciałem zauważyć że większość akcji oszołomstwa nie jest zbyt sprawnie
        zorganizowana.
        • bladatwarz NIe opowiadaj. Michnik jest swietnie zorganizowany 10.08.05, 13:50
          rpq napisał:

> Chciałem zauważyć że większość akcji oszołomstwa nie jest zbyt sprawnie
          > zorganizowana.

Rydzyk tez jest swietnie zorganizowany.
          • rpq Re: NIe opowiadaj. Michnik jest swietnie zorganiz 10.08.05, 14:05
            Nastąpiło małe przekłamanie. Ja mówię o oszołomstwie, a Ty mieszasz gatunki.
            • bladatwarz Re: NIe opowiadaj. Michnik jest swietnie zorganiz 10.08.05, 14:09
              rpq napisał:

> Nastąpiło małe przekłamanie. Ja mówię o oszołomstwie, a Ty mieszasz gatunki.
              >

Zadnych gatunkow nie mieszam. Oszolomstwo nie dzieli sie na gatunki, tylko po
              prostu jest. Do tego moze miec twarz Michnika, Geberta, Giertycha lub Rydzyka.
              Lewackie oszolomstwo nie rozni sie niczym od prawicowego.
              • rpq Re: NIe opowiadaj. Michnik jest swietnie zorganiz 10.08.05, 14:11
                Michnik nie jest oszołomem. Oszołomstwo ci perspektywe psuje.
                • bladatwarz Jest oszolomem 10.08.05, 14:32
                  Jego chorobliwa bojazn przed lustracja
                  Sparwadzanie teczek (jako pierwszy wladowal sie do archiwow MSW)
                  Artykuly o rzekomej wyzszosci przemilczania nad prawda
                  Slepy atak na lustratorow
                  Wypaczanie biografii i historii Polski
                  Preparowanie wlasnego zyciorysu
                  -swiadcza jedynie o tym, ze czlowiek ten nie jest wiarygodny.
                  • rpq Re: Jest oszolomem 10.08.05, 14:38
                    Sam widzisz - "chorobliwa bojaźń" przed lustracją :) Przecież taki tekst, to
                    alfabet oszołoma. Uczą was tego na kursach parafialnych, czy na szkoleniach
                    śledczych ?
                    • maaac Re: Jest oszolomem 10.08.05, 15:49
                      Plucie na Michnika to stara komunistyczna tradycja. Dziś prawdziwe komuchy
                      muszą być "trendy" i ubrały się w szatki "prawicy". W SDL komunistów już trudno
                      znaleźć - jedynie sami byli "towarzysze" trzymający się ze strachu razem.
          • venus99 Re: NIe opowiadaj. Michnik jest swietnie zorganiz 10.08.05, 14:46
            chyba nie bardzo.gdyby było inaczej nie sprzedawałby wody z kranu za 78 zł
            butelka i nie skomlał publicznie o wsparcie.
    • panna_x Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 10.08.05, 13:33
      o, to bardzo pouczajace, ze kazdemu mozna w zyciorysie zbrodnie tego typu
      wynalezc, jesli grzebac dostatecznie dlugo.
      • rpq Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 10.08.05, 13:36
        Jakie zbrodnie ?! Tutaj mowa o Kaczyńskim, ergo mamy a priori do czynienia z
        pomyłką!!
      • jethrox Dla Cimoszewicza zbrodnia,dla kaczyńskiego bład 10.08.05, 13:36
        • ayran Re: Dla Cimoszewicza zbrodnia,dla kaczyńskiego bł 10.08.05, 14:19
          Nie zapomniałeś chyba o aferze z dowodem osobistym Rokity?
          • venus99 Re: Dla Cimoszewicza zbrodnia,dla kaczyńskiego bł 10.08.05, 14:48
            naprawdę czepiacie się drobiazgów.czym są te drobniutkie kretactwa wobec zasług
            kaczorów,Rokity,Macierewicza,Giertycha,Wassermanna i Miodowicza.
    • olo1033 Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 10.08.05, 15:03
      >>>> ciekawe jakby tak zrobił Kowalski czy Nowak - co by to było ????
      • rpq Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 10.08.05, 15:04
        Co do gronia by rozliczyli, ale nie wielkie panisko, to może!!! Koledzy w
        parlamencie wybronioą. Zwłaszcza że TKM się zbilża.
      • blackout.9491 Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 12.08.05, 11:36
        olo1033 napisał:

> >>>> ciekawe jakby tak zrobił Kowalski czy Nowak - co by to by
        > ło ????
        Faktycznie.
        • jethrox Bez przesady, Kowalski nie musi składać oświadczen 12.08.05, 12:02
          ia majątkowego.
          To tylko dla VIPów.
    • leszek.sopot Bezczelna agitka 10.08.05, 15:26
      To zdanie Kaczynskiego mi sie podoba:
      "- To, co się robi wobec nas, to bezczelna polityczna agitka w stylu lat 50. -
      mówi Kaczyński".

Gdy przeciw niemu to agitka, a jak po jego mysli to...
      • venus99 Re: Bezczelna agitka 10.08.05, 15:31
        taki mały a taki duży obłudnik.
    • gugus-witchcraft Re: Błędne oświadczenie majatkowe Kaczyńskiego za 10.08.05, 15:29
      Oszust i tyle ;/ Nie warto głosować
    • jethrox Kaczyński sie po prostu pomylił. Ale dlaczego 10.08.05, 15:46
      oskarza Cimoszewicza o umyślne oszustwo ?
      To jest dopiero ciekawe pytanie na temat jego psychiki oszołoma.
      • ksiundz Bo Cimoszko twierdził że jest krystalicznie czysty 10.08.05, 18:11
        niepodważalnie prawy, oskarżając innych o łamanie prawa. Gdyby zachowywał się
        przed komisją inaczej nie zarzucał łamania prawa, byłby teraz traktowany
        zupełnie odmiennie :))))))))))))

> oskarza Cimoszewicza o umyślne oszustwo ?
        > To jest dopiero ciekawe pytanie na temat jego psychiki oszołoma.
        • rpq Re: Bo Cimoszko twierdził że jest krystalicznie c 10.08.05, 18:20
          Czy to wypada osobie duchownej tak... mijać się z prawdą?
          Od momentu ogłoszenia swojego startu w wyborach cimo stał się obiektem
          polowania na czarownice. Nikomu nie zarzucał łamania prawa. Jemu wypominali
          ojca, syna, córkę, kolegów, wreszcie te akcje. Za dużo ksiundz wina mszalnego
          chyba dzisaj tenteges.
          • ksiundz Nikomu nie zarzucał łamania prawa ????????????? 10.08.05, 18:24
            a pamiętasz Pan jego swobodne słowo przed zeznaniami, a zwłaszcza na temat
            Komisji Orlenowskiej ? :)))))))))))))))))))))))))))

> Nikomu nie zarzucał łamania prawa. Jemu wypominali
            > ojca, syna, córkę, kolegów, wreszcie te akcje. Za dużo ksiundz wina mszalnego
            > chyba dzisaj tenteges.
            • rpq Re: Nikomu nie zarzucał łamania prawa ??????????? 10.08.05, 18:31
              I co... to mają byc te nisłuszne zarzuty? Dzizassssskrajst chyba ksiundz
              żartuje! Porównywać ponadtygodniową nagonkę z psami do uprawnionego przez tę że
              nagonkę i w pełni uargumentowanego wyrażenia zdania na jej temat, to jakieś
              koszmarne wypaczenie optyki. Veto!
              • ksiundz No to w końcu zarzucał łamanie czy nie ???? :)) 10.08.05, 18:34
                do uprawnionego przez tę że
                >
                > nagonkę i w pełni uargumentowanego wyrażenia zdania na jej temat, to jakieś
                > koszmarne wypaczenie optyki. Veto!
                • rpq To była akcja czy reakcja ? 10.08.05, 18:35
                  • ksiundz Ping pong: zarzucał czy nie zarzucał ?? :))))))))) 10.08.05, 18:37
                    rpq napisał:

• rpq Eeee tam taki ping-pong 10.08.05, 18:42
                      Komisja przekroczyła ewidentnie swoje ustawą określone uprawnienia i Cimo po
                      prostu powiedział jej to w twarz. Dla mnie to nie to samo, co powiedzieć o
                      kimś, bez jakichkolwiek dowodów, że popełnił przestępstwo. Tego się nie da
                      porównać.
                      • ksiundz No więc oskarżał sam mając brudne paznokcie - ot 10.08.05, 18:48
                        i wszystko, i gdyby nie to, to nikt by się go nie czepiał - tak sądzę :)))

> Komisja przekroczyła ewidentnie swoje ustawą określone uprawnienia i Cimo po
                        > prostu powiedział jej to w twarz. Dla mnie to nie to samo, co powiedzieć o
                        > kimś, bez jakichkolwiek dowodów, że popełnił przestępstwo. Tego się nie da
                        > porównać.
                        • rpq Re: No więc oskarżał sam mając brudne paznokcie - 10.08.05, 18:49
                          Tprrrrrrrr:PPPPPPPPPPPPPPPPP
                          A ja sądzę, że by się czepiał.
                          • gienia.gienia Re: No więc oskarżał sam mając brudne paznokcie - 10.08.05, 20:17
                            Tak.
                            • t324911 To chyba glupi dowcip 10.08.05, 20:30
                              Jak mozna zarobki podawac w oswiadczeniu majatkowym ??. To ze zarobil to nie
                              znaczy ze mu cos zostalo . czy ktos jest tak naiwny ze czytajac oswiatczenie
                              majatkowe posla nie wie ze jako posel zarabia pieniadze . Cimoszewicz w
                              porownaniu z Kaczynskim jest kryminalista . Nie mial prawa kupowac akcji dla
                              obywatelki innego panstwa , nie zglosil pozyczki , nie zglosil dochodu z
                              transakcji , bral udzial w transferze pieniedzy z Polski i do Polski bez
                              powiadamiania odpowiednich organow i.t.d. . Kaczor przy nim to krysztalowo
                              czysty czlowiek .
                              • rpq Re: To chyba glupi dowcip 10.08.05, 22:49
                                Jako ze argumenty tak do ciebie nie trafią, zgłaszam jedynie swoje votum
                                separatum i oznajmiam że bredzisz. Starczy.
        • jethrox Poszukaj ksiudzu dla siebie tematu w Stella Maris 11.08.05, 12:04
          Tam znajdziesz rzeczywistych kanciarzy w "krystalicznie czystych" sutannach a
          przestań czepiac sie faceta, który tak samo dokładnie wypełnił deklaracje
          majątkową (nie podatkową bo to co innego) jak niejaki profesor Lech Kaczyński.
    • henryk.log "Gdzie są Dziewczyny...." :))))) n/t 10.08.05, 20:41
      • blackout.9491 Kaczor - nie kręć ! 11.08.05, 12:25
        • henryk.log Re: Kaczor - nie kręć się na MÓWNICY!!! 12.08.05, 12:19
          • chouette1 Kacz-erłowi się udało, 12.08.05, 13:51
            bo jego oszustwo miało miejsce dawno temu, na długo
            przed kampanią i co bardziej zesklerozowaciałe babcie
            elektorki już pozapominały, jakiego
            "prawego i sprawiedliwego" mają za kandydata na prezydenta.
            Żenująca obłuda. Chyba jednak wolę ex-komuchgów, wiadomo, z kim się
            ma do czynienia.
            • henryk.log Re: Kacz-erłowi się udało,:-)))n/t 13.08.05, 15:05
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka