kahlil 16.08.05, 22:09 ...nośność belki, ktoś tak kiedyś napisał,czy może ktoś zna rozwiązanie /belka do kwadratu/? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Partia Demokratyczna podparta Belką..obliczyć 16.08.05, 22:11 PD - partia widmo. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Atak PeDeków 16.08.05, 22:13 www.archive.org/details/night_of_the_living_dead Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa demokraci.pl rosną w siłę-prawica choruje na kiłę 16.08.05, 22:21 kahlil napisał: > ...nośność belki, ktoś tak kiedyś napisał,czy może ktoś zna rozwiązanie > /belka do kwadratu/? Kampania wyborcza "demokraci.pl" jest tak dobra i celna, że 25 września przekroczymy 5,00% (choć te inteligenciaki - Lityński, Potocki i inni - mocnego alkoholu nie lubią, oj nie lubią!!), ale jak mawiają pijusy - "dobry szampan nie jest w stanie uderzyć do głowy" (więc się cieszymy z tak niskiego poparcia). Co prawda moja córka żartuje, że "to twoje PD to raczej wino musujące" (jeśli nie napój bezalkoholowy!!) - ale i tak będziemy w sejmie (bo się nbam to tak należy, jak psu zupa!!) i dołożymy wtedy solidarnie: - Giertychjugend - kaczorom - PSL-owi (za niezbyt gorliwą współpracę z PZPR - to ostatnie to moja autorska propozycja) - PO (to szczury - już nawet nie "biurowe" - a okrętowe, zdradziły pana Frasyniuka!!) - SLD (za to, że nie jest "trendy") Będziemy w konstruktywnej opozycji, bo jesteśmy najlepsi we wszystkim i nie wyobrażamy sobie rządzenia z prymitywami w rodzaju Rokity i Dorna, które już i tak wiele napsuły za Buzka. Ewentualnie ujdzie jeszcze ten Bielecki. Ale i tak się nie umywa do Belki i Hausnera, ekonomistów wszech czasów. Aha: i nie głosujcie 25 września na Bochniarz, tylko na Cimoszewizca. Prawdziwym kandydatem "demokratów.pl" jest On - Heńka to wypadek przy pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Emerytko, czy nie popełniłaś swego rodzaju 16.08.05, 22:25 taktycznego błędu, przechodząc z SLD do PD? Ci drudzy być może zdobędą nawet mniej niż 3%, nie łapiąc się przy tym na dotacje z budżetu. Poza tym, zawsze być lepiej z tymi, którzy mają wpływy. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: demokraci.pl rosną w siłę-prawica choruje na 18.08.05, 12:15 emerytka.z.rzeszowa napisała: > kahlil napisał: > > > ...nośność belki, ktoś tak kiedyś napisał,czy może ktoś zna rozwiązanie > > /belka do kwadratu/? > > Kampania wyborcza "demokraci.pl" jest tak dobra i celna, że 25 września > przekroczymy 5,00% (choć te inteligenciaki - Lityński, Potocki i inni - mocnego > > alkoholu nie lubią, oj nie lubią!!), ale jak mawiają pijusy - "dobry szampan > nie jest w stanie uderzyć do głowy" (więc się cieszymy z tak niskiego > poparcia). Co prawda moja córka żartuje, że "to twoje PD to raczej wino > musujące" (jeśli nie napój bezalkoholowy!!) - ale i tak będziemy w sejmie (bo > się nbam to tak należy, jak psu zupa!!) i dołożymy wtedy solidarnie: > > - Giertychjugend > - kaczorom > - PSL-owi (za niezbyt gorliwą współpracę z PZPR - to ostatnie to moja autorska > propozycja) > - PO (to szczury - już nawet nie "biurowe" - a okrętowe, zdradziły pana > Frasyniuka!!) > - SLD (za to, że nie jest "trendy") > > Będziemy w konstruktywnej opozycji, bo jesteśmy najlepsi we wszystkim i nie > wyobrażamy sobie rządzenia z prymitywami w rodzaju Rokity i Dorna, które już i > tak wiele napsuły za Buzka. Ewentualnie ujdzie jeszcze ten Bielecki. Ale i tak > się nie umywa do Belki i Hausnera, ekonomistów wszech czasów. > > Aha: i nie głosujcie 25 września na Bochniarz, tylko na Cimoszewizca. > Prawdziwym kandydatem "demokratów.pl" jest On - Heńka to wypadek przy pracy!! > > słyszałem,że u was pada i pada, więc może i rozmiękczenie szarych komórek > nastąpiło,w tym wypadku najlepiej głowę wywiesić na nawietrznej, zamknąć usta > by uchronić struny głosowe bo kiedyś pod sejmem mogą się przydać, no nie?! Odpowiedz Link Zgłoś