Dodaj do ulubionych

U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżetem do

21.08.05, 22:57
zatem , zgłosiła sie jako woluntariuszka do sztabu "kmiota-Cimocha", i teraz
po cichu liczy na względy "lewicowych królewiczy"

apage !!!!
Obserwuj wątek
    • henryk.log Re:Jakie "po cichu" zazdrośniku! Ja jak poczytam 21.08.05, 23:03
      P. Emerytki "dziełka" na "prawych" to najgłośniej wśród "lewicowych królewiczy"
      ryję ze śmiechu tu!!

Pozdrawiam Panią, Emerytko! :-))
    • emerytka.z.rzeszowa Re: U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżet 21.08.05, 23:27
      camille_pissarro napisał:

> zatem , zgłosiła sie jako woluntariuszka do sztabu "kmiota-Cimocha", i teraz
      > po cichu liczy na względy "lewicowych królewiczy"

Panie Kamilu: u mnie rzeczywiście "cienko" z pieniędzmi, bo już dawno wydałabym
      książkę (satyrę na starych - kaczych!! - satyrów) i wyreżyserowałabym
      jakąś "czerwoną" sztukę w rzeszowskim teatrze (mam na to uprawnienia i
      błogosławieństwo prezydenta Rzeszowa), by sobie ludzie popatrzyły i pośmiały
      się trochę (a śmiechu w naszym kraju coraz mniej, im więcej Kaczory mają
      procencików), tylko mam wnusia i syna birbanta na utrzymaniu, którzy są dla
      mnie taką pijawką niczym KrK dla III RP. Ale cieszę się, że pan myśli o mnie,
      bowiem "pod kaczorem" może mnie spotkac los jeszcze gorszy, nieporównywalny
      nawet z tym co przezywałam "za Buzka" (chyba wyślę mu jednak bukiet róż, ten
      człowiek rzeczywiście miał klasę!!) - zastanawiam się tylko: wywózka na Sybir
      czy kacet? To tak jak - nie przymierzając - orzeł i resz(t)ka:)

> apage !!!!
      prawico!
      • camille_pissarro Re: U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżet 21.08.05, 23:44

• camille_pissarro Re: U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżet 21.08.05, 23:51
          Pzrynajmniej w jednym punkcie jestesmy zgodni, ja tez uważam , ze Jerzy Buzek
          jest naprawde wspaniałym człowiekiem, z piastowaniem urzędu premiera było juz
          gorzej a to z prostej przyczyny , że ma gołębie serce i zaufał ( zupełnie
          niepotrzebnie ) niektórym bliskim mu osobom ( bez nazwisk ale wiemy , że chodzi
          o osoby bliskie panie proweniencji ( chodzio region naszego kraju) poza tym
          wszystko u pani na opak i to nie tylko w stosunku do moich zapatrywań nba to co
          sie dzieje nad Wisłą ale ogółu trzeźwo myślących Polaków , w tym tych na FK....
    • asienka32 Emerytka cienko przędzie 22.08.05, 00:09
      bo musi sponsorować wnusia.

Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że młody człowiek w ślad za babcią plecie
      farmazony o wyższości czerwonych nad wszystkimi???
    • henryk.log Re: Ćmy! uwaga..uwaga.. płomień! ;-) n/t 22.08.05, 00:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka