camille_pissarro 21.08.05, 22:57 zatem , zgłosiła sie jako woluntariuszka do sztabu "kmiota-Cimocha", i teraz po cichu liczy na względy "lewicowych królewiczy" apage !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log Re:Jakie "po cichu" zazdrośniku! Ja jak poczytam 21.08.05, 23:03 P. Emerytki "dziełka" na "prawych" to najgłośniej wśród "lewicowych królewiczy" ryję ze śmiechu tu!! Pozdrawiam Panią, Emerytko! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka.z.rzeszowa Re: U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżet 21.08.05, 23:27 camille_pissarro napisał: > zatem , zgłosiła sie jako woluntariuszka do sztabu "kmiota-Cimocha", i teraz > po cichu liczy na względy "lewicowych królewiczy" Panie Kamilu: u mnie rzeczywiście "cienko" z pieniędzmi, bo już dawno wydałabym książkę (satyrę na starych - kaczych!! - satyrów) i wyreżyserowałabym jakąś "czerwoną" sztukę w rzeszowskim teatrze (mam na to uprawnienia i błogosławieństwo prezydenta Rzeszowa), by sobie ludzie popatrzyły i pośmiały się trochę (a śmiechu w naszym kraju coraz mniej, im więcej Kaczory mają procencików), tylko mam wnusia i syna birbanta na utrzymaniu, którzy są dla mnie taką pijawką niczym KrK dla III RP. Ale cieszę się, że pan myśli o mnie, bowiem "pod kaczorem" może mnie spotkac los jeszcze gorszy, nieporównywalny nawet z tym co przezywałam "za Buzka" (chyba wyślę mu jednak bukiet róż, ten człowiek rzeczywiście miał klasę!!) - zastanawiam się tylko: wywózka na Sybir czy kacet? To tak jak - nie przymierzając - orzeł i resz(t)ka:) > apage !!!! prawico! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżet 21.08.05, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: U "emerytki z Rzeszowa " - cieniutko z budżet 21.08.05, 23:51 Pzrynajmniej w jednym punkcie jestesmy zgodni, ja tez uważam , ze Jerzy Buzek jest naprawde wspaniałym człowiekiem, z piastowaniem urzędu premiera było juz gorzej a to z prostej przyczyny , że ma gołębie serce i zaufał ( zupełnie niepotrzebnie ) niektórym bliskim mu osobom ( bez nazwisk ale wiemy , że chodzi o osoby bliskie panie proweniencji ( chodzio region naszego kraju) poza tym wszystko u pani na opak i to nie tylko w stosunku do moich zapatrywań nba to co sie dzieje nad Wisłą ale ogółu trzeźwo myślących Polaków , w tym tych na FK.... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Emerytka cienko przędzie 22.08.05, 00:09 bo musi sponsorować wnusia. Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że młody człowiek w ślad za babcią plecie farmazony o wyższości czerwonych nad wszystkimi??? Odpowiedz Link Zgłoś