precz.z.preczem 04.09.05, 18:01 wolontariuszy dr Ponadnormatywnego i reszty z wściekłości ujadających piesków. Których ? to zaraz będzie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajemnica.poliszynela Re: Sa. Pulkownicy juz sie o to postarali i nadal 07.09.05, 21:28 czekamy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: po prostu, Tusk to carte blanche... 07.09.05, 23:26 lub jak kto woli tabula rasa. To typ, którego rownie dobrze mogłoby nie być w polityce i nawet byśmy tego nie zauważyli. O Cimoszewiczu, ale także np. o braciach Kaczyńskich, Borowskim, Lepperze nie można tego powiedzieć. Tusk ma ręce czyste i ... puste. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Tusk, to Kasper Hauser. 07.09.05, 23:27 Zjawił sie parę lat temu i zobaczywszy ten cały gnój, założył Platformę. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Tusk, to Kasper Hauser. 07.09.05, 23:28 > Zjawił sie parę lat temu i zobaczywszy ten cały gnój, założył Platformę. A w KLD i UW to był brat bliźniak czy wredny sobowtór? Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Tusk, to Kasper Hauser. 07.09.05, 23:32 Ależ po cóż rozdrapywać rany? Powinniśmy wszyscy zjednoczyć sie wokół kandydata, który jest uczciwszy od Cimoszewicza i bardziej umiarkowany od Kaczyńskiego, któremu tak ładnie podniósł się ostatnio słupek. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: po prostu, Tusk to carte blanche... 09.09.05, 20:19 czyste jak czyste.oświadczenia majatkowe też nie bardzo prawdziwe,na kominie tego kretacza nie sfotografowali.ale ma zasadę! jedną - po trupach do żłobu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Sa. Pulkownicy juz sie o to postarali i nadal 09.09.05, 19:15 kropekuk napisał: > staraja. Nie moge sie doczekac co tez pulkownicy SB dostarcza Cimoszewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Haków na Tuska nie trzeba. Wystarczy ujawnic lu- 07.09.05, 23:29 dziom jego program gospodarczy aby był skończony. Ten program to program Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Znaczy co? 07.09.05, 23:33 Będzie eksportował surowce energetyczne i importował wszystko bardziej skomplikowane od gwoździa? ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Znaczy co? 07.09.05, 23:37 I może jeszcze pozamyka w więzieniach "oligarchów"? Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: jethrox.Haków na Tuska nie trzeba. Wystarczy 08.09.05, 01:16 Coś ci się popieprzyło jethrox alboś ignorant. Od programów gospodarczych jest Rząd czyli premier i ministrowie. Nie prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: >>> Nie ma haków bo nic nie zrobil 07.09.05, 23:50 Możesz wymienić dokonania Tuska? Próbuję od jakiegoś czasu uwierzyć że mógłby być dobrym (pracowitym i sumiennie wykonującym obowiązki ) prezydentem. Niestety jakoś nie mam argumentów. Mam nadzieję że Pan Kaczyński pomoże nam poznać prawdy o Tusku i Jego ludziach, bo już zaczyna wytykać im grzechy. Może jeszcze przed wyborami będziemy świadkami wyciągania asów z rękawa, oby nie było za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: >>> Nie ma haków bo nic nie zrobi 08.09.05, 01:28 nnina13 napisała: > Możesz wymienić dokonania Tuska? > Próbuję od jakiegoś czasu uwierzyć że mógłby być dobrym (pracowitym i sumiennie > > wykonującym obowiązki ) prezydentem. Niestety jakoś nie mam argumentów > > Mam nadzieję że Pan Kaczyński pomoże nam poznać prawdy o Tusku i Jego ludziach, > > bo już zaczyna wytykać im grzechy. Może jeszcze przed wyborami będziemy > świadkami wyciągania asów z rękawa, oby nie było za późno. Jak zaczynasz pisać o "wyciąganiu asów z rękawa" to robisz matołku niedźwiedzią przysługę Kaczyńskiemu. Jest przecież brany pod uwagę jako bezpośredni konkurent Tuskaa do fotela prezia. I nie sądzę by takimi metodami chciał zwyciężyć. To że nie "możesz uwierzyć" lub "nie masz argumentów" jest raczej problemem twojego umysłu a nie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Jak zahaczyć obłego Tuska? 07.09.05, 23:51 Delektujcie się tuskowizną O CZY TU MOWA?: "Wiem jedno i chcę, żeby Polacy usłyszeli to z pełną stanowczością. Chcę pomóc tym, którzy dzisiaj nie są w stanie płacić żadnego podatku, czyli tym ludziom, którzy są bez pracy. Podatek liniowy nie jest sposobem na pomoc socjalną." LIBERALIZM PROSTO Z BIBLII: "TL – Czy pan zaprzeczy, jeśli przypisze panu liberalną wizję Polski? DT – Nie, oczywiście nie. TL – To bardzo nielubiane słowo na Alejach. DT – Nie będę zaprzeczał. Powiem nawet, że jestem dumny z tego, że Platforma stała się taką formułą, a kosztowało mnie to lata pracy i dojrzewania, gdzie udało się zbudować taką syntezę, połączenie zarówno wolności, jak i przywiązania do tradycji i do tego, co w naszej cywilizacji oznacza Dekalog i wartości chrześcijańskie." O RZĄDZIE Z KACZKAMI: "TL - Stworzyć można, a utrzymać też? DT – Trudniej. Nie mam co do tego wątpliwości. Ale moja 25 letnia znajomość z nimi mówi jedno, że jeśli przekona się ich do dobrej rzeczy, to można z nimi tą dobrą rzecz realizować." O TYM, ŻE KWACHU TO JEGO WZÓR: "DT – Mogę powiedzieć, że potrafię docenić to, co zrobił prezydent Aleksander Kwaśniewski. Jestem jego sympatykiem, byliśmy zawsze na innej pozycji wobec siebie, ale potrafię docenić wysiłek tych, za którymi nie przepadam w polityce. To wcale nie jest tak łatwo być lepszym prezydentem niż Lech Wałęsa czy Aleksander Kwaśniewski, bo Polska nie najgorzej we wszystko trafiała, szczególnie jeżeli chodzi o politykę zagraniczną." JAK NIEUFNĄ NADZIEJĘ W NIM POKŁADAMY: "To nie jest jakiś nadzwyczajny kredyt zaufania. Dzisiaj Polacy, podobnie jak wczoraj moi rozmówcy stoczniowcy są nadzwyczaj zdystansowani do polityków i ich obietnic. Jeżeli odczuwam coś na kształt takiej nieufnej, ale nadziei i mam chyba prawo czuć, że udało mi się wyzwolić coś na kształt tej nadziei, to odczuwam wielką satysfakcję i dumę, że znowu coś takiego jak wspólna praca, wspólne pozytywne napięcie w Polsce jest możliwe. Z drugiej strony, to poczucie jest szczególne w tym miejscu, miejscu naznaczonym wielką historią. Muszą rosnąć skrzydła, jeśli mamy temu podołać." O TYM DLACZEGO PRÓŻNIAKIEM SEJMOWYM NIE JEST NIEAKTYWNY TUSK, LECZ CI, KTÓRZY DUŻO ROBIĄ: "Kiedy mówię o klasie próżniaczej, to mówię z taką nadzieją, która krok po kroku jest realizowana, że polska władza może być skuteczniejsza i tańsza. Proszę mi uwierzyć, że to nie jest problem z politykami próżniakami, największym problemem są politycy nadaktywni, którzy produkują nieustannie jakieś przepisy i ustawy. Problem polega na tym, że ta klasa polityczna w Polsce może być w sposób zasadniczy ograniczona ilościowo." Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem [...] 08.09.05, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: Nie ma bata na Tuska !!! 09.09.05, 18:58 Tusk umacnia swoją pozycje w kampanii wyborczej na prezia. Oszołomy zza przeproszeniem tfu,tfu lewicy miotają się z wsciekłości. Z braku argumentów rozpaczliwie szukają byle powodu do ataku. Ostatnio kilku znanych forumowych przygłupów na tapetę wzięło wygląd żony Tuska. To świadczy jak prymitywny jest komuszy "elektorat". No ale co tu się dziwić. Archetypem tego elektoratu są czynownicy - prostaczki. Tusk i tak zostanie preziem. Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: Nie ma bata na Tuska !!! 09.09.05, 20:17 Nie każdy kto jest przeciwko POPiSowi jest automatycznie lewicowym fanem!! Można być przeciw tym dwóm osobom (plus bliżniak stanowiący jedność z bratem) nie będąc komuchem!!!! Możesz to zrozumieć???? Będziesz ich miał w rządzie, więc jeszcze nie raz zapłaczesz! Na stołku prezydenckim musi być ktoś kto tych dyktatorów będzie choć trochę hamował przed decyzjami skazującymi Polskę na totalną zagładę! zobacz 8. przykazanie Konstytucji IV.RP wg.PiSu! Zobacz jak rządził Kaczyński w Warszawie, Tusk nie zrobił niczego więc większych błędów nie popełnił. Jego kolesie z PO zdążyli jednak napełnić sakiewki z których finansują tę kampanię! Pomyśl! Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: Nie ma bata na Tuska !!! 09.09.05, 23:37 > Nie każdy kto jest przeciwko POPiSowi jest automatycznie lewicowym fanem!! Ależ ja tak nie uważam. Odpowiadam tym którzy wyraźnie dyskredytują Tuska jako kandydata forując Cimoszka, który nie ma żadnych osiągnieć "na odcinku rządowym". On stanowi kontynuacje eseldowskiej arogancji, obiecanek bez pokrycia i wszystko wskazuje na to, że będzie miał problemy z prawem. Chyba,że usłużni kolesie w wiadomych resortach ukręca łeb sprawie. Jego groźby i buta mogą sygnalizować takie zakończenie. Nie sądzę by Polacy wybrali go na prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: sa 09.09.05, 19:22 chaynik napisał: > Zapytaj go o Jacka Merkla. Hehe ! nawet gdyby przyjąć twoją wyliczankę, to po komuszej stronie wyliczanka nie miałyby końca. Kiepsko to wymyśliłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: sa 09.09.05, 19:29 precz.z.preczem napisał: > chaynik napisał: > > > Zapytaj go o Jacka Merkla. > > Hehe ! nawet gdyby przyjąć twoją wyliczankę, to po komuszej stronie wyliczanka > nie miałyby końca. Kiepsko to wymyśliłeś. Twoj tok rozumowania jest na poziomie przedszkolaka. Dla mnie Tusk jest nadal Uwolkiem. Mieszal czerwony z rozowym. Jedna kamaryla. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: sa 09.09.05, 19:49 "Twoj tok rozumowania jest na poziomie przedszkolaka. Dla mnie Tusk jest nadal Uwolkiem. Mieszal czerwony z rozowym. Jedna kamaryla." Na temat twojego rozumku wypowiadał się nie bedę, bo wygląda na to, żeś go pozbawiony. Wolę uwolka niż zakłamanego postkomucha, który wstyd przynosi uczelni, którą skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik Re: sa 09.09.05, 23:47 precz.z.preczem napisał: > > Wolę uwolka niż zakłamanego postkomucha, który wstyd przynosi uczelni, którą sk > ończył. > Jednym slowem lubisz malowane zombi. Tragiczne tworki z minionej przeszlosci. Ja pozostane przy konserwatywnej prawicy. Mam nadzieje ze teraz zrozumiales ...........nie jest nam po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: sa 10.09.05, 00:05 > Ja pozostane przy konserwatywnej prawicy. To już twój problem. Zostań sobie - mnie to rybka. Ale czy wszyscy muszą o tej twojej desperacji wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: jest maly haczyk :)) 09.09.05, 19:16 icek.ajzensztajn napisał: > jest nim program PO :) Nawet jeżeli, to jeszcze go nie przetestowaliśmy. Natomiast programy gospodarcze różnych komuszych mutacji testowaliśmy od 1945. Jak się to skończyło - wiemy. Rządy Millera to porażka i podejrzenie sprzyjaniu interesom Rosji. Chłapnij sobie icek kielonka kosher vodka i zagryź macą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Niech pieski ujadają... 09.09.05, 19:12 Po wizycie p. Kaczyńskiego w wiadomym radiu Tuskowi przybyło zwolenników. No i dobrze - jak mawiał pewien cesarz. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie trzeba haków... 09.09.05, 19:38 ..wystarczy podatek liniowy w programie PO, a więc i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Nie trzeba haków... 09.09.05, 19:41 mozecie jakos towarzyszu rozwinac te gleboka mysl? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wystarczy wyjasnić... 09.09.05, 19:51 ...uboższym Polakom (czyli ok 8/10 społeczeństwa) konsekwencje tego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Wystarczy wyjasnić... 09.09.05, 20:03 konsekwencje tego pomyslu sa takie, ze biedny od swojego 1000 zlotych zapłaci 150 złotych podatku, a bogaty od swojego 1000000 zl zaplaci 150000 zl podatku. Do tego nie bedzie mogl ten bogaty robic szwindli i korzystac z lewych ulg i zwolnien od podatku. Poza tym nie trzeba bedzie łozyc rok w rok miliardow zlotych na drukowanie pitow, utrzymywanie armii urzednikow ktorze je musieli analizowac, wydawac dziesiatkow rozporzadzen jak np. czy ubranka z dzianiny maja miec innna stawke niz ubranka z bawelny. Poza tym spadnie vat na wode, gaz, prad, telefon, znakomita wiekszosc produktow przemyslowych, materialy budowlane, uslugi... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie trzeba haków... 09.09.05, 19:42 indris napisał: > ..wystarczy podatek liniowy w programie PO, a więc i Tuska. ... zeby na niego glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 BO NIC NIE ROBIŁ!!!!! 09.09.05, 20:09 Aby uwiarygodnić to co napisałam wcześniej przytaczam fakty: Donald Tusk w czasie czteroletniego pobytu w Senacie w latach 1997-2001 zabierał głos w debacie... trzy razy. Ani razu nie wystąpił jako sprawozdawca komisji. Należał tylko do jednej – obrony narodowej. Jeden raz wystąpił jako przedstawiciel wnioskodawców projektu ustawy. W internetowym archiwum Senatu odnotowane jest tylko jedno oświadczenie senatora Tuska. Jako poseł Tusk może pochwalić się 25 wystąpieniami poselskimi podczas ostatnich czterech lat. W tym czasie nie zgłosił ani jednej interpelacji, ani jednego zapytania, ani pytania. Nie wygłosił ani jednego oświadczenia i nie był w żadnej komisji sejmowej. Jako poseł obecnej kadencji miał więc lider PO podobne doświadczenia, dlatego jego partia proponuje, by zmniejszyć liczbę posłów o połowę. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: BO NIC NIE ROBIŁ!!!!! 09.09.05, 20:57 > Aby uwiarygodnić to co napisałam wcześniej przytaczam fakty: > Donald Tusk w czasie czteroletniego pobytu w Senacie w latach 1997-2001 > zabierał głos w debacie... trzy razy. Ani razu nie wystąpił jako sprawozdawca > komisji. Należał tylko do jednej – obrony narodowej. Jeden raz wystąpił j > ako > przedstawiciel wnioskodawców projektu ustawy. W internetowym archiwum Senatu > odnotowane jest tylko jedno oświadczenie senatora Tuska. > Jako poseł Tusk może pochwalić się 25 wystąpieniami poselskimi podczas > ostatnich czterech lat. W tym czasie nie zgłosił ani jednej interpelacji, ani > jednego zapytania, ani pytania. Nie wygłosił ani jednego oświadczenia i nie był > > w żadnej komisji sejmowej. Jako poseł obecnej kadencji miał więc lider PO > podobne doświadczenia, dlatego jego partia proponuje, by zmniejszyć liczbę > posłów o połowę. Mimo wszystko nie odnotowałeś faktu, że w obu kadencjach był wicemarszałkiem przezc co nie miał czasu na stricte poselską działalność. To tak dla pełnego obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
precz.z.preczem Re: >>> Nie ma haków na Tuska. Jakie 11.09.05, 20:56 Cały czas mu rośnie a postkomusze pieski ujadają. Odpowiedz Link Zgłoś