123i321 13.09.05, 12:27 Jasne, ze od miedzynarodowych mafii, ktore jego rekami chca na okrasc nas do ostatnich skarpetek. Zanim zalosujesz na Tuska, kup sobie lepiej trumne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pereop Re: Skad Tusk ma ogromna kase na reklamy? 13.09.05, 12:36 Będzie miał od nas - jak mu budżet zwróci Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: czyli znow okradnie polskie glodne dzieci 13.09.05, 13:20 Po wyborach będzie się musiał "odwdzięczyć" ... . Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: czyli znow okradnie polskie glodne dzieci 13.09.05, 13:22 Zapomniałeś o emerytach i rencistach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars znow okradnie glodne dzieci, emerytow i rencistow 13.09.05, 13:33 tudziez biednych pracujacych. Teraz nastala globalistyczna moda, zeby ludzie pracowali jak niewolnicy calymi dniami praktycznie za darmo i mieszkali w pudlach na ulicy, albo w plastykowych barakach po kilkunastu w pomieszceniu, a zywili sie na smietnikach. Tak jest najbardziej wydajnie dla mafii, ktorym bardzo zalezy na wyborze prawicy w PL, bo wtedy ona zacznie tu rzadzic na calego. I taka wlasnie bedzie przyszlosc Polski pod jarzmem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja mysle, ze dolozyl te 9mln, co MERKLOWI zginely 13.09.05, 13:28 media.wp.pl/kat,9912,wid,7884970,wiadomosc.html?ticaid=12dd Jacek Merkel - wspolzalozyciel PO, klasyczny "aferal" i to bardzo bliski aferalom SLD (Przedwieczerski) i SB (min.Milewski) oraz...Kaczynskich. Najprawdopodobniej zupelnie niezly i wszechstronny agent: www.abcnet.com.pl/pl/artykul.php?art_id=1542&dz_id=1&token= Rzecz jasna - uczestnik rozmow "okraglego stolu" w Magdalence: pl.wikipedia.org/wiki/Rozmowy_w_Magdalence Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Ja mysle, ze dolozyl te 9mln, co MERKLOWI zgi 13.09.05, 13:33 Coś już nerwowo ujadacie.To wam nic nie da,nie tędy droga,co najwyżej nabijecie jeszcze Tuskowi i PO głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Sa trzy prawdy 14.09.05, 09:46 A ta Twoja to przedstawia sie mniej wiecej jako ta trzcia Odpowiedz Link Zgłoś
ja.wars akcja zlodzieja Merkela jak w Enronie 13.09.05, 13:46 "Teraz Merkel postanowił zaufać „indywidualnej przedsiębiorczości”, jak to nazywa. W tym celu w roku 2000 przejął wraz z kolegami Wojciechem Krefftem i Dariuszem Kaszubskim Chemiskór, który zmienił nazwę na 4Media. Głównym celem spółki było okradzenie drobnych inwestorów giełdowych. Prokuratura zarzuciła „zdolnej trójce”, iż fałszując sprawozdania finansowe i ukrywając złe informacje o stanie spółki doprowadzili do sztucznego zawyżania kursów jej akcji, a następnie uzyskane środki wytrasferowywali do nieznanych spółek będących najprawdopodobniej ich własnością. Gdy już nie można było ukrywać stanu 4 Mediów - spółka rozpłynęła się, pieniądze pozostały w kieszeniach naszej trójki, a inwestorzy giełdowi i wierzyciele pozostali z papierami, które mogą sprzedać jedynie w skupie makulatury". ======= Tyle ze enronisci za okradzenie inwestorow na miliardy $ siedza juz w pudle, a Merkel organizuje Tuskowi wybory? Ladna bedzie ta przyszla Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
kuuba Jemy odda panstwo zgodnie z ustawa co ja aws i 14.09.05, 09:51 lsd uchwalilo, ale ciekawe kto odda maklerowi wszystkich Polakow jak dupe namoczy, przeciez on taki biedny(powoluje sie na jego oswiadczenie majatkowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur To bardzo podejrzane, powinna sie tym zajać 13.09.05, 14:13 prokuratura. W cywilizowanym swiecie każdy kandydat musi się spowiadać skąd ma kasę na reklamy. Te wybory to będze ostatni rozbiór Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tu sie z toba zgodze (rozbiory), ale Polacy sami 13.09.05, 14:15 sobie ten wariant chca wybrac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Gabrys znowu ucieklas z zakladu zamknietego:))) 13.09.05, 14:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26340188&a=26343700 Durna ty jestes:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak :)))))))))) 13.09.05, 14:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=26340188&a=26343700 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wlasnie: mojego smiechu z waszej glupoty 13.09.05, 14:35 w moim poscie nie zauwazyles? Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur tak własnie jest, podobie było z Amerykanami, że 13.09.05, 14:22 zagłosowali na własna zgubę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: tak własnie jest, podobie było z Amerykanami, 13.09.05, 14:31 ben.huur napisał: > zagłosowali na własna zgubę.< To już po Ameryce? Ma ktoś więcej na ten temat wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Ktoś nam wystawi rachunek za te bilbordy. 14.09.05, 09:31 Po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
independent100 ma z kredytów bankowych i oczywiście sami 14.09.05, 10:10 je spłacą, bo oni nie są finansowani przez budżet (ehehehhe, ale smieszne, w tamtym roku wyciagneli z kasy państwowej 17 mln, co roku nie pobierają kasy bo nie mogą - formalnie PO to nie partia) Odpowiedz Link Zgłoś