palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 21.09.05, 00:06 palnick napisał: > Biorąc to wszystko pod uwagę uważam Marka Borowskiego za jedynego sensownego > kandydata na prezydenta. ---------- wybory2005.wp.pl/gid,84585,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3 > Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 21.09.05, 19:18 Borowski ostrzega wyborców pi, PAP 21-09-2005, ostatnia aktualizacja 21-09-2005 09:06 Marek Borowski, kandydat Socjaldemokracji Polskiej na prezydenta, zaapelował w środę w radiu RMF FM do wyborców, aby nie poddawali się "terrorowi sondaży". - Zwracam się do wszystkich słuchaczy. Nie poddawajcie się terrorowi sondaży. (...) Odbywają się sondaże telefoniczne, robione "na chybcika" przy użyciu różnych metod, wykazujące frekwencję (wyborczą) rzędu osiemdziesięciu procent - kompletnie nierealną - mówił Borowski. - To nie sondaże wybierają przedstawicieli do parlamentu - to ludzie wybierają. Trzeba głosować według sumienia. (...) Jeżeli będziemy głosować według sondaży, kto inny za nas wybierze - mówił. Zdaniem kandydata, SdPl jest najbardziej wiarygodnym ugrupowaniem, prezentuje "najbardziej skonkretyzowany program" i "najdalej wyciągnęła wnioski z tego, co niedobrego stało się na lewicy". Jak wskazują ostatnie sondaże, na cztery dni przed wyborami parlamentarnymi, SdPl znajduje się poniżej pięcioprocentowego progu wyborczego, gwarantującego wejście partii do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 21.09.05, 19:40 No to trzeba zmienić albo sondaże albo procenty ,ja w to wchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 23.09.05, 16:49 jola_iza napisała: > No to trzeba zmienić albo sondaże albo procenty ,ja w to wchodzę ------------- Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 23.09.05, 16:53 fakt, że zawsze większe zaufanie można mieć do tych bez przywilejów i środków - jak SDPL i UPR Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 30.09.05, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29746284&a=29746431 Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 30.09.05, 20:25 www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162 Odpowiedz Link Zgłoś
duce.benito Re: Hmmm, też socjalista jak Kaczyńscy;-) 30.09.05, 20:45 Zastanowię się nad poparciem! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Hmmm, też socjalista jak Kaczyńscy;-) 07.10.05, 14:26 Borowski jest najlepszym kandydatem. Doświadczenie, inteligencja, zrównoważona osobowość... Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 30.09.05, 23:00 Borowski i Palnick są najlepsi.Mają moje poparcie.Zjedzcie Kaczkę.Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 23:52 akff napisał: > popieram Pana Marka -------- Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur Prezydent MAREK BOROWSKI - moze tak 01.10.05, 01:16 Lepsze kaczki z borowkami niz z klami:) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI - moze tak 01.10.05, 15:57 ben.huur napisał: > Lepsze kaczki z borowkami niz z klami:) --------- No właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 01.10.05, 01:52 palnick napisał: > Marek Borowski i inni rozsądni ludzie odeszli od SLD widząc, że nic nie mogą > zrobić z kolesiowato-chucpiarską większością tej partii. > Chwala im za to. > Tym bardziej, że robili to TRACĄC przywileje, stanowiska, splendory, lokale, > strukturę i wygodę.To przekonuje mnie do tych ludzi. > Mogli przecież dalej zasiadać, piastować, zyskiwać finansowo ale tego nie > robią. > Borowski to jedna z niewielu osób na chorej polskiej scenie politycznej do > której mam zaufanie. To pragmatyk, racjonalnie rozumujący, skromny czlowiek o > dużej inteligencji i zdecydowanym charakterze. To czlowiek przywiązany do > idealów lewicowych ale nie fundamentalista. Uważam go za jedyną osobowość na > lewicy wokól której może zawiązać się organizacja nonkonformistów, ludzi > uczciwych i przekonanych do idealów nowoczesnej socjaldemokracji > europejskiej. > Biorąc to wszystko pod uwagę uważam Marka Borowskiego za jedynego sensownego > kandydata na prezydenta. > Wzruszyłem się, doprawdy. Tylko dlaczego temu komuchowi nie przeszkadzały zbrodnie PZPR-u podczas chyba trzydziestoletniego członkostwa tego prawego towarzysza w partii? Dopiero jak zaczął przebierać nóżkami i ślinić się do fotela prezydenckiego, a wiedział, że SLD nigdy go nie wystawi jako kandydata, to "przejrzał na oczy" i stał się prawy i szlachetny? Koninkturalista i fałszywiec jak wszystkie komuchy. I głupi do tego, bo sobie ubrdał, że ma jakiekolwiek szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 01.10.05, 13:31 antykagan napisał: > Wzruszyłem się, doprawdy. Tylko dlaczego temu komuchowi nie przeszkadzały > zbrodnie PZPR-u podczas chyba trzydziestoletniego członkostwa tego prawego > towarzysza w partii? Dopiero jak zaczął przebierać nóżkami i ślinić się do > fotela prezydenckiego, a wiedział, że SLD nigdy go nie wystawi jako kandydata, > to "przejrzał na oczy" i stał się prawy i szlachetny? Koninkturalista i > fałszywiec jak wszystkie komuchy. I głupi do tego, bo sobie ubrdał, że ma > jakiekolwiek szanse... --------- ? Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 22:57 > lewicy wokól której może zawiązać się organizacja nonkonformistów, ludzi marek na prezia Stawiam na marka Borowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Samo "gonienie" Tuska nie jest świadectwem 02.10.05, 22:26 politycznej roztropności mój zakopcony Palnicku. Forsowanie zaś Borowskiego na Prezydenta Polski jest świadectwem głupoty politycznej i umiłowania politycznego szalbierstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Ks. Maryjan vel homocośtam znów bredzi oczadzony 04.10.05, 10:42 kadzidłem i podłym winem :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Prezydent MAREK BOROWSKI. Już trzeci w sondażach. 05.10.05, 21:21 Marek, tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
sleeping.bull Re: gdzie dwóch się bije ? 06.10.05, 02:21 nawet jeśli nie ma szans by porzekadło się sprawdziło warto tak głosować by nie musieć się tego potem wstydzić :) mój głos ma pana Marka od dawna pewny....i wszystkich moich najbliższych :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: gdzie dwóch się bije ? 07.10.05, 13:32 sleeping.bull napisał: > nawet jeśli nie ma szans by porzekadło się sprawdziło warto tak głosować by > nie musieć się tego potem wstydzić :) > mój głos ma pana Marka od dawna pewny....i wszystkich moich najbliższych :) > pozdrawiam ---------- U mnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. Już trzeci w sondaż 07.10.05, 22:52 palnick napisał: > Marek, tak trzymać ! Jutro bedzie drugi W niedziele wygra Maerk Borowski Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. Już trzeci w sondaż 07.10.05, 23:31 golota20 napisał: > palnick napisał: > > > Marek, tak trzymać ! > > Jutro bedzie drugi > > W niedziele wygra > > > Marek Borowski Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 22:33 Wiem, że chory naród musi mieć chorego prezydenta, ale może, pomimo to, uda się wybrać Borowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 22:51 palnick napisał: > Wiem, że chory naród musi mieć chorego prezydenta, ale może, pomimo to, uda się > > wybrać Borowskiego? Okej na borowke oddam glos Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 23:36 golota20 napisał: > Okej > > na borowke oddam glos --------- Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
nataga Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 23:11 palnick napisał: > Wiem, że chory naród musi mieć chorego prezydenta, ale może, pomimo to, uda się > > wybrać Borowskiego? Niestety Palnick.Chory naród na samą myśl,że nad jego zdrowiem czuwać będzie jedyny i niezastąpiony Religa ,ozdrowieje.A to przecież polowa sukcesu.I wtedy zdrowy już naród poleci do urn wybierać tego,kto mu /narodowi/ Religę tak bezinteresownie udostępnia.Albo wybierze tego drugiego,co to narodowi miliony mieszkań wybuduje i nawet nieczynne szkoły i koszary na więzienia przerobi.żeby narodowi żyło się bezpieczniej /a w takiej ciurmie to i pracę można dostać/.Widzisz Palnick,naród razem z telewizjami różnymi już wybrał.A może się /daj Boże/ mylę?Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 23:13 nataga napisała: > palnick napisał: > > > Wiem, że chory naród musi mieć chorego prezydenta, ale może, pomimo to, u > da > się > > > > wybrać Borowskiego? > Niestety Palnick.Chory naród na samą myśl,że nad jego zdrowiem czuwać będzie > jedyny i niezastąpiony Religa ,ozdrowieje.A to przecież polowa sukcesu.I wtedy > zdrowy już naród poleci do urn wybierać tego,kto mu /narodowi/ Religę tak > bezinteresownie udostępnia.Albo wybierze tego drugiego,co to narodowi miliony > mieszkań wybuduje i nawet nieczynne szkoły i koszary na więzienia przerobi.żeby > > narodowi żyło się bezpieczniej /a w takiej ciurmie to i pracę można > dostać/.Widzisz Palnick,naród razem z telewizjami różnymi już wybrał.A może > się /daj Boże/ mylę?Pzdr. --------- To głosuj na Marka! Odpowiedz Link Zgłoś
nataga Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 23:18 Wydaje mi się że to jest jasne ,że na Borówkę.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Prezydent MAREK BOROWSKI. 07.10.05, 23:19 nataga napisała: > Wydaje mi się że to jest jasne ,że na Borówkę.Pzdr. -------- Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś