Dodaj do ulubionych

UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 16:49
Jest sondaż, który nie moze byc opublikowany (najświeższy), który mówie, że UW
może liczyć na 5,9 % poparcia.
Obserwuj wątek
    • samsaranathanal Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE 22.09.01, 17:36
      Skoro ten sondaż nie może zostać opublikowany, to skąd o nim wiesz? Kto go
      zrobił? na jakiej próbie? Jakie pytania zadano? Pamiętam jak kilka lat temu
      Andrzej Lepper krzyczał w swoim programie wyborczym: "mam sondaż z ostatniej
      chwili! zagłosuje na nas (tu podał liczbę ale jej nie pomnę, w każdym razie
      kilkanaście procent!)" Już nadchodziła cisza wyborcza nie było jak
      zweryfiować... Przyznasz, że Twój post przypomina tamtą akcję?
    • Gość: Zdzislaw Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.01, 17:41
      Zrobmy wszystko,aby ta najlepsza i najmadrzejsa partia znalazla sie w
      sejmie.Dlatego propunuje jeszcze troche informacji.Trzeba ludziom mowic prawde
      i o komunie i o tych,ktorzy chca doic nasz kraj-zamiast wziac sie do
      roboty.Ciesze sie,ze wielu internautow mysli podobnie jak ja.Serdecznie ich
      pozdrawiam.Zdzislaw.
      • Gość: gregmal Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 17:53
        niestety nie mogę nic więcej ujawnić, co do źródła.
        A uwierzcie mi, nie jest to lepperiada
        • samsaranathanal Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE 22.09.01, 18:08
          To chociaż podaj jaki jest margines błędu! Oj, chyba jednak pozostanę
          sceptyczny. Bardzo sceptyczny.
        • Gość: m Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.pl 23.09.01, 01:23
          gregmal, powiedz przynajmniej jak tam reszta stawki. jak zboki z lpr i sołtysy?
    • Gość: Ryszard Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.pl 22.09.01, 18:08
      4 czy 6% - wszystko to jest w granicach błędu. Przyznaję, że widok Geremka poza
      sejmem byłby dla mnie miły (zwłaszcza, jeżeli by wszedł do parlamentu jakiś
      outsider w rodzaju Leppera czy Macierewicza), ale zobaczymy jutro.
      • Gość: m Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.pl 23.09.01, 01:10
        popatrzcie jak drogi ludzkie rozchodzą się po latach. taki Macierewicz - był w
        opozycji, działał w KORze. byli tam też inni: m.in. Michnik, Kuroń, Lityński,
        czy Romaszewski. wspólnie zasłużyli się za komuny. a po latach? Macierewicz
        lata z "teczkami" po sejmie, głosi jakieś kosmiczne poglądy gospodarcze.
        jaki mieć stosunek do tego typu osób? ciężko.
        • Gość: Jacek Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.kabel.telenet.be 23.09.01, 09:36
          Gość portalu: m napisał(a):

> popatrzcie jak drogi ludzkie rozchodzą się po latach. taki Macierewicz - był w
          > opozycji, działał w KORze. byli tam też inni: m.in. Michnik, Kuroń, Lityński,
          > czy Romaszewski. wspólnie zasłużyli się za komuny. a po latach? Macierewicz
          > lata z "teczkami" po sejmie, głosi jakieś kosmiczne poglądy gospodarcze.
          > jaki mieć stosunek do tego typu osób? ciężko.

Choroba nie wybiera!
          Nie kazdy chory psychicznie czlowiek odrazu lata z siekiera .
          Wydaje mi sie ,ze Maciarewicz jest naprawde patriota ale tak mu ta ide fix
          porzestawiala szare komorki ze teraz powinien dlugo,dlugo odpoczywac.
          A taki G.Janowski !?

• Gość: UNIAOUT Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK nie BĘDZIE W SEJMIE!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 09:55
            Dość mamy kosmopolitów. Ludzi wyzutych ze wszelkich uczuć patriotycznych.
            Robiących wszystko aby oderwać "LUD" od korzeni, bezszcześcić co Polskie.
            Pa.
    • Gość: Capone Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 212.160.238.* 23.09.01, 12:32
      Gregmal ! , najlepszy kawał roku! Należe ci się Nobel...........
    • Gość: Chaladia Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 212.69.73.* 23.09.01, 23:37
      A właśnie, że nie!
      I to jest pozytyw. Co nie zmienia faktu, że wolałbym juz UW niż LPR i
      Samoobronę... Ale cóż, nie głosowałem ani na jednych, ani na drugich, więc nie
      czuję się winny sytuacji.
    • Gość: nik Jeszcze nie zdążyli sfałszować? IP: 207.252.61.* 24.09.01, 06:14
      Gość portalu: gregmal napisał(a):

> Jest sondaż, który nie moze byc opublikowany (najświeższy), który mówie, że UW
      > może liczyć na 5,9 % poparcia.

"nie moze byc opublikowany " ?
      Jeszcze nie zdążyli sfałszować?
      Czy jeszcze boją się upublicznić tę wielce słuszną korekte woli narodu?
    • Gość: Capone Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 212.160.238.* 24.09.01, 07:02
      do niejakiego gregmala: No jak ci teraz w dziubku debilku? , zakochany w
      parszywej UW. Wyrasta z ciebie wielkiej klasy polityk. To widac namacalnie.
      Pasujesz do Unii jak ulał...........
    • Gość: TM Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 07:12
      Możecie Zydki pomarzyc'''', ale niestety sprawiedliwośc dobrała sie do
      was.Rozkradliście tyle że nareszcie ciemne polaczki oprzytomniały, wezmiemy się
      iza Szechterów, nadszedł dzien zapłaty.
      • Gość: zakala Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.tnt19.ewr3.da.uu.net 24.09.01, 07:35
        Gość portalu: TM napisał(a):

> Możecie Zydki pomarzyc'''', ale niestety sprawiedliwośc dobrała sie do
        > was.Rozkradliście tyle że nareszcie ciemne polaczki oprzytomniały, wezmiemy się
        >
        > iza Szechterów, nadszedł dzien zapłaty.
        To jest przyklad krajowej glupoty, jezeli ktos mysli, ze majatek narodowy to sa
        mury fabryk. W dzisiejszym swiecie wazniejsza jest mysl, nauka i technologia,
        atego w Polsce nie ma i dlugo nie bedzie, i szkoda ze w Polsce nie ma juz Zydow,
        ktorych srednia inteligencja przewyzsza srednia krajowych. Przy okazji Kwach
        odwolal sie do honoru Buzka ,azeby podal sie wczesniej do dymisji, ciekawe czy
        dotrzyma honoru slowa Miler i nie utworzy rzadu z powodu braku wiekszosci
        parlamentarnej a Kwach rozpisze nowe wybory.
        • Gość: erp Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.grajewo.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 08:42
          Słuchaj zakało moze dla ciebie mury naszych fabryk to nie majątek. Tak się
          składa, że w Polsce to jedyny majątek, który został jednak rozkradziony. Mój
          ojciec, moja matka, moi dziadkowie tak samo jak i twoi płacili podatki lub tez
          bezpośresnio budowali te mury fabryk, którymi dzisiaj wzgardzasz. Pan Elektryk
          miał niezły pomysł, ale za mało skapnęłoby elito więc zamiast sprywatyzować to
          między wszystkich rozdali to sobie.
        • alicjab Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE 24.09.01, 17:25
          Prawdziwym kapitałem nowoczesnego państwa jest poziom wykształcenia, praca i
          dochody jego obywateli, a nie formalna własność kapitałowa.
          Wyzywanie od Żydków kojarzy mi się z koszmarnym antysemityzmem i wstyd mi za
          tych współobywateli, którzy się tak zachowują. Jestem w Unii (najpierw
          Demokratycznej, teraz Wolności) od 10 lat, nie mam ani kropli krwi żydowskiej,
          ale bardzo szanuję ten naród - jak zresztą każdy inny. Stało się, Unia nie jest
          w Sejmie, ale za to będzie miała wielu wspaniałych senatorów. W głosowaniu
          bezpośrednio na ludzi, nie na partię, elektorat wybrał ludzi Unii Wolności. To
          chyba o czymś świadczy. A przegrana partii - ludzie są sfrustrowani, stąd mamy
          bandę oszołomów w Sejmie. Ale wszyscy przekonacie się, że czas Unii Wolności
          jeszcze nadejdzie, jeszcze wszyscy nas docenią.
    • Gość: JA NIE!!!!!!! IP: *.*.*.* 24.09.01, 09:06
      Gość portalu: gregmal napisał(a):

> Jest sondaż, który nie moze byc opublikowany (najświeższy), który mówie, że UW
      > może liczyć na 5,9 % poparcia.
      NIE STRASZ, NIE STRASZ

• Gość: Indris Do gregmala IP: *.ibspan.waw.pl 24.09.01, 10:27
      TERAZ już chyba można ujawnić, KTO przeprowadził ten sondaż ? Jeżeli tego ie uczynisz, będzie to
      dowód, że był to prymitywny chwyt propagandowy.
      • Gość: Skrzypek Re: Do gregmala IP: *.interklub.pl 24.09.01, 11:54
        Gość portalu: Indris napisał(a):

> TERAZ już chyba można ujawnić, KTO przeprowadził ten sondaż ?

Niezalezni "eksperci" Gazety Wyborczej.

• Gość: czytelni Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 12.2.154.* 24.09.01, 17:37
      Mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi i nigdy juz UW i AWS nie rozgrabi polski.
      Precz z UW (PO) i AWS. To wielcy oszusci. Zobaczcie do czego doprowadzili.
    • Gość: ljkel2 Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.arts.monash.edu.au 25.09.01, 05:01
      Moze w litewskim Sejmasie, ale na pewno nigdy w polskim Sejmie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka