Gość: gregmal IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 16:49 Jest sondaż, który nie moze byc opublikowany (najświeższy), który mówie, że UW może liczyć na 5,9 % poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samsaranathanal Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE 22.09.01, 17:36 Skoro ten sondaż nie może zostać opublikowany, to skąd o nim wiesz? Kto go zrobił? na jakiej próbie? Jakie pytania zadano? Pamiętam jak kilka lat temu Andrzej Lepper krzyczał w swoim programie wyborczym: "mam sondaż z ostatniej chwili! zagłosuje na nas (tu podał liczbę ale jej nie pomnę, w każdym razie kilkanaście procent!)" Już nadchodziła cisza wyborcza nie było jak zweryfiować... Przyznasz, że Twój post przypomina tamtą akcję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzislaw Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.01, 17:41 Zrobmy wszystko,aby ta najlepsza i najmadrzejsa partia znalazla sie w sejmie.Dlatego propunuje jeszcze troche informacji.Trzeba ludziom mowic prawde i o komunie i o tych,ktorzy chca doic nasz kraj-zamiast wziac sie do roboty.Ciesze sie,ze wielu internautow mysli podobnie jak ja.Serdecznie ich pozdrawiam.Zdzislaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregmal Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 17:53 niestety nie mogę nic więcej ujawnić, co do źródła. A uwierzcie mi, nie jest to lepperiada Odpowiedz Link Zgłoś
samsaranathanal Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE 22.09.01, 18:08 To chociaż podaj jaki jest margines błędu! Oj, chyba jednak pozostanę sceptyczny. Bardzo sceptyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.pl 23.09.01, 01:23 gregmal, powiedz przynajmniej jak tam reszta stawki. jak zboki z lpr i sołtysy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.pl 22.09.01, 18:08 4 czy 6% - wszystko to jest w granicach błędu. Przyznaję, że widok Geremka poza sejmem byłby dla mnie miły (zwłaszcza, jeżeli by wszedł do parlamentu jakiś outsider w rodzaju Leppera czy Macierewicza), ale zobaczymy jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.pl 23.09.01, 01:10 popatrzcie jak drogi ludzkie rozchodzą się po latach. taki Macierewicz - był w opozycji, działał w KORze. byli tam też inni: m.in. Michnik, Kuroń, Lityński, czy Romaszewski. wspólnie zasłużyli się za komuny. a po latach? Macierewicz lata z "teczkami" po sejmie, głosi jakieś kosmiczne poglądy gospodarcze. jaki mieć stosunek do tego typu osób? ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.kabel.telenet.be 23.09.01, 09:36 Gość portalu: m napisał(a): > popatrzcie jak drogi ludzkie rozchodzą się po latach. taki Macierewicz - był w > opozycji, działał w KORze. byli tam też inni: m.in. Michnik, Kuroń, Lityński, > czy Romaszewski. wspólnie zasłużyli się za komuny. a po latach? Macierewicz > lata z "teczkami" po sejmie, głosi jakieś kosmiczne poglądy gospodarcze. > jaki mieć stosunek do tego typu osób? ciężko. Choroba nie wybiera! Nie kazdy chory psychicznie czlowiek odrazu lata z siekiera . Wydaje mi sie ,ze Maciarewicz jest naprawde patriota ale tak mu ta ide fix porzestawiala szare komorki ze teraz powinien dlugo,dlugo odpoczywac. A taki G.Janowski !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UNIAOUT Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK nie BĘDZIE W SEJMIE!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 09:55 Dość mamy kosmopolitów. Ludzi wyzutych ze wszelkich uczuć patriotycznych. Robiących wszystko aby oderwać "LUD" od korzeni, bezszcześcić co Polskie. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Capone Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 212.160.238.* 23.09.01, 12:32 Gregmal ! , najlepszy kawał roku! Należe ci się Nobel........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chaladia Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 212.69.73.* 23.09.01, 23:37 A właśnie, że nie! I to jest pozytyw. Co nie zmienia faktu, że wolałbym juz UW niż LPR i Samoobronę... Ale cóż, nie głosowałem ani na jednych, ani na drugich, więc nie czuję się winny sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Jeszcze nie zdążyli sfałszować? IP: 207.252.61.* 24.09.01, 06:14 Gość portalu: gregmal napisał(a): > Jest sondaż, który nie moze byc opublikowany (najświeższy), który mówie, że UW > może liczyć na 5,9 % poparcia. "nie moze byc opublikowany " ? Jeszcze nie zdążyli sfałszować? Czy jeszcze boją się upublicznić tę wielce słuszną korekte woli narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Capone Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 212.160.238.* 24.09.01, 07:02 do niejakiego gregmala: No jak ci teraz w dziubku debilku? , zakochany w parszywej UW. Wyrasta z ciebie wielkiej klasy polityk. To widac namacalnie. Pasujesz do Unii jak ulał........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 07:12 Możecie Zydki pomarzyc'''', ale niestety sprawiedliwośc dobrała sie do was.Rozkradliście tyle że nareszcie ciemne polaczki oprzytomniały, wezmiemy się iza Szechterów, nadszedł dzien zapłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakala Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.tnt19.ewr3.da.uu.net 24.09.01, 07:35 Gość portalu: TM napisał(a): > Możecie Zydki pomarzyc'''', ale niestety sprawiedliwośc dobrała sie do > was.Rozkradliście tyle że nareszcie ciemne polaczki oprzytomniały, wezmiemy się > > iza Szechterów, nadszedł dzien zapłaty. To jest przyklad krajowej glupoty, jezeli ktos mysli, ze majatek narodowy to sa mury fabryk. W dzisiejszym swiecie wazniejsza jest mysl, nauka i technologia, atego w Polsce nie ma i dlugo nie bedzie, i szkoda ze w Polsce nie ma juz Zydow, ktorych srednia inteligencja przewyzsza srednia krajowych. Przy okazji Kwach odwolal sie do honoru Buzka ,azeby podal sie wczesniej do dymisji, ciekawe czy dotrzyma honoru slowa Miler i nie utworzy rzadu z powodu braku wiekszosci parlamentarnej a Kwach rozpisze nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erp Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.grajewo.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 08:42 Słuchaj zakało moze dla ciebie mury naszych fabryk to nie majątek. Tak się składa, że w Polsce to jedyny majątek, który został jednak rozkradziony. Mój ojciec, moja matka, moi dziadkowie tak samo jak i twoi płacili podatki lub tez bezpośresnio budowali te mury fabryk, którymi dzisiaj wzgardzasz. Pan Elektryk miał niezły pomysł, ale za mało skapnęłoby elito więc zamiast sprywatyzować to między wszystkich rozdali to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjab Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE 24.09.01, 17:25 Prawdziwym kapitałem nowoczesnego państwa jest poziom wykształcenia, praca i dochody jego obywateli, a nie formalna własność kapitałowa. Wyzywanie od Żydków kojarzy mi się z koszmarnym antysemityzmem i wstyd mi za tych współobywateli, którzy się tak zachowują. Jestem w Unii (najpierw Demokratycznej, teraz Wolności) od 10 lat, nie mam ani kropli krwi żydowskiej, ale bardzo szanuję ten naród - jak zresztą każdy inny. Stało się, Unia nie jest w Sejmie, ale za to będzie miała wielu wspaniałych senatorów. W głosowaniu bezpośrednio na ludzi, nie na partię, elektorat wybrał ludzi Unii Wolności. To chyba o czymś świadczy. A przegrana partii - ludzie są sfrustrowani, stąd mamy bandę oszołomów w Sejmie. Ale wszyscy przekonacie się, że czas Unii Wolności jeszcze nadejdzie, jeszcze wszyscy nas docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA NIE!!!!!!! IP: *.*.*.* 24.09.01, 09:06 Gość portalu: gregmal napisał(a): > Jest sondaż, który nie moze byc opublikowany (najświeższy), który mówie, że UW > może liczyć na 5,9 % poparcia. NIE STRASZ, NIE STRASZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Do gregmala IP: *.ibspan.waw.pl 24.09.01, 10:27 TERAZ już chyba można ujawnić, KTO przeprowadził ten sondaż ? Jeżeli tego ie uczynisz, będzie to dowód, że był to prymitywny chwyt propagandowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Do gregmala IP: *.interklub.pl 24.09.01, 11:54 Gość portalu: Indris napisał(a): > TERAZ już chyba można ujawnić, KTO przeprowadził ten sondaż ? Niezalezni "eksperci" Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelni Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: 12.2.154.* 24.09.01, 17:37 Mam nadzieje ze to sie nie sprawdzi i nigdy juz UW i AWS nie rozgrabi polski. Precz z UW (PO) i AWS. To wielcy oszusci. Zobaczcie do czego doprowadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljkel2 Re: UNIA WOLNOŚCI JEDNAK BĘDZIE W SEJMIE IP: *.arts.monash.edu.au 25.09.01, 05:01 Moze w litewskim Sejmasie, ale na pewno nigdy w polskim Sejmie... Odpowiedz Link Zgłoś