Dodaj do ulubionych

Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom

22.09.05, 07:08
a dlaczego geje nie tolerują obyczajowosci duzej czesci hetero i paraduja po
miescie promujac swa orientacje ,hetero nie potrzebuje sie obnosic ze swą
plciowoscia zatem niech homo tez tego nie robi i bedzie wszystko w porzadku,
Obserwuj wątek
    • aynur1 Wszechpolacy zachwyceni - interesuja sie nimi!! 22.09.05, 07:17
      a przeciez to taka po prostu glupia, ignorancka mlodziez - since when ignorance
      is the point of view?

pozdrawiam wszytskich walczacych o marsze rownosci - sama prowadze zycie tzw.
      uporzadkowane typu maz, rodzina, praca ale naprawde nie robie tego dlatego zeby
      te polglowki prawicowe byly zadowolone. Ten brak inteligencji na polskiej
      prawicy zasciankowej jest po prostu bolesny
      • aja74 Re: Wszechpolacy zachwyceni - interesuja sie nimi 22.09.05, 08:04
        Tak marsze rownosci sa nam potrzebne. Tylko o jakiej nierownosci mowa? Homo vs
        Hetero? Chyba cos sie komus w glowce poprzestawialo.
        I dlaczego zaraz prawicowe polglowki? Czyzbys sama byla lewicowym caloglowkiem?
        Oj nieladnie nieladnie. I ta prawica no co ci tak sola w oku? Lepiej by
        rzadzila skorumpowana kretacja lewica. Piekne obietnice. Oj nie zapomne praca
        dla absolwentow mieszkania dla konczacych studia. Oj piekne to byly haselka.
        Sliczne wprost "cudowne" bo to naprawde trzeba by bylo jakiegos cudu by sie
        to ziscilo.

W koncu jest jedyna niepowtarzalna okazja pokazac ze na scenie politycznej
        dla "tej" lewicy brak miejsca, kretaczom mowimy NIE!!!

Pozdrawiam
        AJA
        • davidmors Ruszyła antypolska koalicja ! 22.09.05, 09:12
          Nigdy w Polsce jej nie brakowało !
          • js23 jak MSZ "reaguje" na prusackie wybryki 22.09.05, 10:52
            MSZ po raz kolejny pominęło milczeniem zorganizowanie przez ziomkostwo Prusaków zjazdu, w którym po raz kolejny wezwało ono do utworzenia euroregionu "Prussia"

www.naszdziennik.pl/index.php?typ=sw&dat=20050922&id=sw11.txt
            • the.bill1 Re: jak MSZ "reaguje" na prusackie wybryki 22.09.05, 11:18
              To kolejny dowód, że Ci co nami rządza maja w głowach poprzestawiane, a CI
              ludzie tu na forum widocznie to akceptują. Oddadza kawałek kraju pod przykrywka
              "milusiej ideologii", a jak Młodzież Wszechpolska przeciwko temu występuje to
              ich wyzywają> Co to w ogóle jest. Kim sa CI ludzie tutaj. Sprzedawczycy jacys?
          • enkibilal Re: Ruszyła antypolska koalicja ! 22.09.05, 13:17
            to zapewne jakiś skrót językowy; Kolega miał na myśli koalicję antyWESZPOLSKĄ;
            dlatego proszę internautów o wyrozumiałość; Kolega chciał dobrze, tylko wyszło
            jak zawsze
            • dziecina.betlejemska Re: Ruszyła antypolska koalicja ! 22.09.05, 15:53
              enkibilal napisał:

> to zapewne jakiś skrót językowy; Kolega miał na myśli koalicję antyWESZPOLSKĄ;

Nie, jemu sie wątki pomyliły. Ma na myśli kampanię wyborczą Rydzyka i jego nową koalicję.
              A ponieważ sam do niej należy, z dumą obwieszcza, że zaczęłi działalność.
          • uniaeuropejska1 Re: Ruszyła antypolska koalicja ! 22.09.05, 13:43
            Cieszy mnie to bardzo!! jak jej nie zabraknie.
          • langwer2 Re: Ruszyła antypolska koalicja ! 22.09.05, 19:47
            Tradycyjnie patronuje jej koszerna
          • x-y-z Wyniki sondażu zorganizowanego przez wybiórczą 22.09.05, 23:50
            Bliższa jest mi

56%
            Młodzież Wszechpolska (8386)

44%
            Koalicja Przeciwko Młodzieży Wszechpolskiej (6713)

Liczba oddanych głosów: 15099

• citisus UNIA LEWICY to wylęgarnia komunistów !!!! 22.09.05, 18:07
          Trzeba stworzyć wspólny front przeciw pogrobowcom Stalina, Trockiego
          Dzierżyńskiego i Lenina. Precz !!
      • marc1951 Re: Wszechpolacy zachwyceni - interesuja sie nimi 22.09.05, 12:45
        RAcja,dlaczego nastepna czesc zdania jest w obcym jezyku?
      • szczery80 Re: Wszechpolacy zachwyceni - interesuja sie nimi 22.09.05, 13:28
        aynur1 napisała:

> a przeciez to taka po prostu glupia, ignorancka mlodziez - since when
        ignorance
        >
        > is the point of view?
        >
        > pozdrawiam wszytskich walczacych o marsze rownosci - sama prowadze zycie tzw.
        > uporzadkowane typu maz, rodzina, praca ale naprawde nie robie tego dlatego
        zeby
        >
        > te polglowki prawicowe byly zadowolone. Ten brak inteligencji na polskiej
        > prawicy zasciankowej jest po prostu bolesny

No wiesz... jest jeszcze coś takiego jak kultura osobista ! Nie to, żebym
        bronił MW, ale pomyśl też o ludziach, których drażni widok homoseksualistów
        obściskujących się na ulicach (dobrze, że nie ma jeszcze czegoś takiego jak w
        Holandii). Robienie tolerancji na siłę też nie jest rozwiązaniem. MW jest
        organizacją, więc najłatwiej takich niszczyć, a pomyśl o osobach, które nie są
        w żadnej org. i podonie się zachowują. Kiedy spotykam się z dziewczyną to nie
        całuję się, nie obściskujemy się, nie mówiąc już o zbliżeniach intymnych -
        chodzi mi o tego typu zachowania na ulicach. A tu prosze - grupa
        homoseksualistów i biseksualistów wychodzi na ulice, żeby się pokazać. Ale po
        co ini to robią ? Przecież wiemy, że oni są. Więc po co chcą się pokazywać ? W
        takim razie pozwólmy wyjść nacjonalistom, neofaszystom ! Oni też chcą się
        pokazać ! Tym bardziej i chętniej to piszę, że w naszym kraju jest dozwolony
        socjalizm czerwony, który równie wiele zła wyrządził naszemu kraju jak
        socjalizm brunatny ! Ale nie - chcecie robić tolerancję na siłę... jeszcze pare
        lat temu nie przeszło by wielu ludziom przez głowę, aby homoseksualiści
        adoptowali dzieci, zawierali związki małżeńskie. Kto wie, może za jakiś czas
        upomną się o "swoje prawa" zoofile i pedofile ???
        Nie jestem nacjonalistą ani neonazistą, ale cieszę się, że ktoś utarł nosa
        (chociażby w Krakowie) "paradującym" !!!
        Ta kłutnia to idioci przeciwko idiotom ! Dobraliście się dobrze !!! Życzę więc
        wam długiego żywota wśród uprzedzeń między sobą ! Turlajcie się w swoim
        brunatno-różowo-czerwonym błocie !!!
        • pietrasagh Nigdy więcej, niegdy więcej, NIGDY WIĘCEJ!!! 22.09.05, 15:23
          Nie chodzi o parady równości czy normalności.
          Chodzi o to że ta organizacja (MW) jest z założenia nacjonalistyczno-faszystowska.
          Tworzą go w większości mniej lub bardziej zakamuflowani skinchedzi.
          Przyjrzyj się hasłom wyborczym LPR i tym głoszonym przez MW. Są to niemal cytany
          z Main Kampf A. Hitlera.

Nigdy więcej, niegdy więcej, NIGDY WIĘCEJ!!!
          • szczery80 Re: Nigdy więcej, niegdy więcej, NIGDY WIĘCEJ!!! 22.09.05, 15:41
            pietrasagh napisał:

> Nie chodzi o parady równości czy normalności.
            > Chodzi o to że ta organizacja (MW) jest z założenia nacjonalistyczno-
            faszystows
            > ka.
            > Tworzą go w większości mniej lub bardziej zakamuflowani skinchedzi.
            > Przyjrzyj się hasłom wyborczym LPR i tym głoszonym przez MW. Są to niemal
            cytan
            > y
            > z Main Kampf A. Hitlera.
            >
            > Nigdy więcej, niegdy więcej, NIGDY WIĘCEJ!!!

Wiem kim jest org. MW, ale do licha, czy musimy odwdzięczać się tym samym ? Ich
            to rajcuje pewnie teraz, że tyle osób wypowiada się na ten temat ! Chcą się bić
            z homoseksualistami ? Niech się biją i wytłuką - tyle będzie spokoju w naszym
            kraju !
            • mojezdanie Bierne społeczeństwo przyczynilo sie do koszmaru 22.09.05, 18:05
              II wojny światowej. Gratuluje wychowania.
            • koganei Re: Nigdy więcej, niegdy więcej, NIGDY WIĘCEJ!!! 23.09.05, 02:55
              Wyjdzie na to że posiadając dowolne poglądy polityczne, będzie się podpadać jakiejś bojówce.
        • mojezdanie Hahaha! Mieszkam w Warszawie sporo czasu, 22.09.05, 17:59
          ale jeszcze nigdy nie widzialem na ulicy dwoch mezczyzn trzymajacych sie za
          rece, co dopiero calujacych sie. Natomiast pary heteroseksualne i trzymaja sie
          za rece i sie obsciskuja, wiec o czym Ty w ogole piszesz?

Moze Ty wiesz, ze homoseksualisci są. Ale spoleczenstwo ma trudnosci z
          odroznieniem homoseksualisty od pedofila. Znaczna czesc spoleczenstwa uwaza, ze
          homoseksualisci to narkomani, nosiciele aids, ktorzy zmieniaja partnerow jak
          rekawiczki. Po to sa parady, nie po to, zeby kopulowac po krzakach, jak to
          sugerujesz.
        • koganei Re: Wszechpolacy zachwyceni - interesuja sie nimi 23.09.05, 02:48
          > Kiedy spotykam się z dziewczyną to nie
          > całuję się, nie obściskujemy się, nie mówiąc już o zbliżeniach intymnych -
          > chodzi mi o tego typu zachowania na ulicach. A tu prosze - grupa
          > homoseksualistów i biseksualistów wychodzi na ulice, żeby się pokazać.

W tym zdaniu jest ukryta sprzeczność: piszesz, że nie obściskujesz sie publicznie, ale grupa homoseksualistów wychodzi "się pokazać" i to już jest złe. Ale przecież z tego, że wychodzą "się pokazać" nie wynika jeszcze, że wychodzą się obściskiwać. Jeśli zabraniasz wychodzić homoseksualistom na miasto, to tak jakbym ja zabronił Tobie pokazać się z dziewczyną. A co do MW, to wyobraź sobie grupę łysoli, którzy krążą po mieście i pilnują, żeby nikt z dziewczyną za rękę nie chodził. Fajna wizja?

To co ludzie najchętniej przemilczają na temat Parady Równości to to, czego Wszechpolacy, LPR, PiS i inne ugrupowania najbardziej się boją: to że geje to normalni ludzie, którzy wyszli po pracy w normalnych ubraniach wcale nie kopulować na ulicy, tylko powalczyć o odrobinę tolerancji.

> Więc po co chcą się pokazywać ? W
          > takim razie pozwólmy wyjść nacjonalistom, neofaszystom ! Oni też chcą się
          > pokazać !

Chcą przyzwyczajać opinię publiczną do swojego istnienia. Dzięki temu może kiedyś doczekają się tolerancji. Wolno im się pokazywać, gdyż konstytucja gwarantuje im równouprawnienie. Natomiast demonstrowanie poglądów faszystowskich jest nielegalne - to duża różnica.

> Kto wie, może za jakiś czas
          > upomną się o "swoje prawa" zoofile i pedofile ???

I znowu. Zoofilia i pedofilia są zabronione, homoseksualizm nie jest.

> Ta kłutnia to idioci przeciwko idiotom ! Dobraliście się dobrze !!!
          > Życzę więc
          > wam długiego żywota wśród uprzedzeń między sobą ! Turlajcie się w swoim
          > brunatno-różowo-czerwonym błocie !!!

Skomentuję tak: "kłótnia" przez "ó".
      • and-j1 WYELIMINOWAĆ ŁYSĄ GWARDIĘ GIERTYCHA!!! 22.09.05, 20:53
      • mgt-22 Re: Wszechpolacy zachwyceni - interesuja sie nimi 22.09.05, 21:34
        nie to co lewica - TAM SAMI INTERNACJONALIŚCI, A NIE POLSKI CIEMNOGRÓD I
        ZAŚCIANEK
    • taki-i-owaki Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 07:30
      Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! Tylko teraz: brunatne koszule, podkute buty,
      pałki w rewelacyjnych cenach. Spiesz się! Po wyborach zmiana kolekcji...
      • vitmik [...] 22.09.05, 07:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • el_bigos [...] 22.09.05, 07:38
          • vitmik Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 07:43
            zaden tam z mw. po prostu bardziej mi pedzie przeszkadzaja niz oni
            i bez przesad z "taaaaką gazeta". gazeta to byla do bra 12-15 lat temu,teraz ja
            kupuje bo nie ma innej na rynku.prezciez nie bede czytal se,faktu czy trybuny
            • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:01
              no to sorki, ze ciebie uraziłem przypisując Ciebie do MW, a pisząc "taaką
              gazetę" miałałem na myśli jej lewicowe poglądy:)ale co do tego , że
              przeszkadzają ci "pedzie" to nie rozumiem dlaczego?okradli ciebie?moęze
              pobili?albo może są winni za obecny stan gospodarki polskiej?zaczepił ciebie
              może kiedykolwiek homoseksualista?czy doznałeś jakiejkolwiek krzywdy z ich strony?
              • vitmik Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:18
                dwa razy sie do mnie dowalali,z tym drugim raze dalem juz w ryja przy aprobacie
                reszty tramwajowiczow hehehehe, moze to uraz? ale poglad przynajmniej mam jasny
                i usprawiedliwiony
                • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:28
                  ale od "normalnych" nigdy nie doznałes żadnej krzywdy??
                  • vitmik Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:58
                    po prostu nie lubie jak facet przebiera sie w damskie fatalaszki i udaje
                    kobiete napastujac innych facetow. to tyle. choc freddiego m uwielbiam hehehe
                    • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:06
                      no to sie popisałeś:))))))))facet, który przebiera się w damskie ciuchy to nie
                      homoseksualista tylko fetyszysta. Jestem ciekaw czy wszyscy przeciwnicy gejów
                      mają o nich takie wyobrażenie.
                      • vitmik Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:09
                        jak gosciu przebiera sie za babke bo go to kreci i szuka faceta ktory go
                        przelecie to kto to jest? fetyszysta czy pedzio fetysz? tak jak rozni sa
                        katolicy czy ateisci tak samo w srodowisku pedalskim sa rozne odchyły. jak ktos
                        zyje sobie z partnerem spokojnie w domu,chodza razem do swoich knajp gdzie
                        nikogo swoim zachowaniem nie prowokuja to wszystko jest ok. ale patrz na to ze
                        takich pedziow tv nie lansuje tylko radykalow z make-upem,fujarami na wierzchu
                        i ostentacyjnie mamlajacych sie na ulicach
                        • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:18
                          zaraz, zaraz, to masz pretensje do "pedziów" czy do tv, która lansuje tych,
                          których opisałeś?
                          • vitmik Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:27
                            w telewizji widze przebierancow, osobiscie spotkalem tylko tego co mnie zmacał,
                            nie znam was, i nie chce wcale was poznawac,to takie trudne do zrozumienia.
                            zyjcie sobie ze soba ale nie kazcie mi akceptowac waszych wszystkich zachowan.
                            zeby was lubiec czy nie lubiec nie musze sprobowac waszego sposobu uprawiania
                            seksu prawda? poza tym faceci nie kreca mnie fizycznie. to chyba normalne nie?
                            • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:38
                              :)nie jestem gejem:)oczywiście nikt ciebie nie może zmuszać do lubienia ich, to
                              jest Twój wybór, ale na podstawie tego, że sie kogoś nie lubi nie należy chyba
                              od razu obrzucać go kamieniami tak jak to robi MW.
                              • vitmik Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:57
                                w sumie moge sie na to zgodzic
                                • mojezdanie Och, łaskawco. 22.09.05, 17:52
                                  Jestes taki tolerancyjny!
                            • mojezdanie Otoz norma jest pojeciem wzglednym 22.09.05, 17:50
                              Po drugie, nikt Ci nie karze uczestniczyc w paradach. Po trzecie, wszyscy
                              obywatele, nawet Ci homoseksualni maja te same prawa gwarantowane przez
                              konstytucje - czyli np. prawo do gromadzenia sie (choc ostatnio PiS proponowal
                              ograniczenie tych praw, np. zakaz wykonywania niektorych zawodow przez
                              homoseksualistow).
                              • mg2005 Re: Otoz norma jest pojeciem wzglednym 22.09.05, 18:42
                                To prawda -normę społeczną określa tradycja i większość społeczeństwa.

Prawo publicznych zgromadzeń nie jest prawem bezwzględnym (co byś powiedział
                                na Paradę Neonazistów?...)- jest ograniczone m.in. moralnością publiczną.
                                Dlatego publiczne propagowanie ideologii homoseksualnej może być zakazane.
                        • mojezdanie Ojej, gdzie? W Polsce czegoś takiego nie widziałem 22.09.05, 17:47
                          Poza tym, nikt nie napada, na chlopaka i dziewczyne trzymajacych sie za rece,
                          lub ludzi noszacych obraczki slubne, choc w ten sposob "manifestuja swoja
                          seksualnosc".
                      • saan1 Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 12:43
                        no nie, co wy wiecie!!. Fetyszysta to taki, kto podnieca się częściami
                        garderoby innej osoby. A ten, kto przebiera sie w fatałaszki przynależne innej
                        płci tp: transwestyta
                    • ozero Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 11:11
                      a kto cię tam będzie napastować?! Popatrz w lustro.
                    • mojezdanie Po pierwsze, wiekszosc homoseksualistow to nie 22.09.05, 17:45
                      transwestyci. Po drugie, dresiarze też biją, np. za długie włosy. Więc brawo,
                      określiłeś się.
                • adeladeotero Vitmik - i co z tego? 22.09.05, 08:59
                  Gdybym dawała w pysk każdemu facetowi, który się do mnie dowala w tramwaju, to
                  już bym siedzieła w kiciu, albo w domku bez klamek.Rąk by mi zabrakło, a też
                  bym mogła opisać, jakie to "z was świnie", że się przystawiacie, "zboczeńcy
                  jedni". Ale przywykłam, ty też sobie odpuść, tę nienawiść. Moze koleś był
                  hetero, tylko chciał pozartować?
                  • vitmik Re: Vitmik - i co z tego? 22.09.05, 09:12
                    jakby sie do mnie dowalala jakas fajna laska to napewno bym jej nie wyplacil z
                    buta w dupe tak jak temu kolesiowi. co bys zrobila gdyby jakas natarczywa lesba
                    zaczela cie macac po tylkui mowic do ucha co chcialaby z toba robic?
                    sam piszesz zes kobieta i ze dowalaja sie do ciebie faceci
                    ja jestem facet i dowalal sie do mnie tez facet a nie laska
                    • el_bigos Re: Vitmik - i co z tego? 22.09.05, 09:21
                      nie możesz oceniać wszystkich gejów na podstawie jednego głupka, który się do
                      Ciebie przystawiał. To tak jakby powiedzieć, że wszyscy kibice do kretyni, na
                      podstawie grupki pschyloli idących na mecz tylko dla zrobienia burdy.
                      • vitmik [...] 22.09.05, 09:28
                        • el_bigos Re: Vitmik - i co z tego? 22.09.05, 09:56
                          a nie pomyślałes o tym, że przeciętny gej gardzi tymi, którzy się przystawiają
                          do ludzi w tramwajach, autobusach i na ulicy?
                          • vitmik Re: Vitmik - i co z tego? 22.09.05, 09:58
                            a niby skad moge to wiedziec? nie znam ich,za dobrze sie przede mna ukrywaja
                    • anvill Re: Vitmik - i co z tego? 22.09.05, 12:01
                      Wiesz to miałeś zaj...ego pecha z tym kolesiem. Moja dziewczyna ma dużo
                      przyjaciół gejów w często z nimi wychodzi do różnych knajp również gejowskich
                      byłem tam z nimi kilka razy i jakos nikt się nie dostawiał (choć na początku
                      bałem się jak cholera)- ja nie wiem skąd oni biorą tych ludzi których pokazują
                      w TV ale w tych knajpach nie widziałem nikogo takiego jedyną egzotyką było to
                      że dwóch facetów trzymało się za ręce.
                  • davidmors Psy szczekają, a karawana idzie dalej ! 22.09.05, 09:17
                    Jak mówi mądre, arabskie przysłowie o głupim poszczekiwaniu sfory piesków
                    Michnika.
                • mojezdanie Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 17:44
                  Bardzo usprawiedliwiony. To tak jak by homoseksualista "dal w ryja"
                  przystawiajacej sie dziewczynie. To co Ty prezentujesz to zwyczajna homofobia.
          • aja74 Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:07
            Czy myslenie boli az tak bardzo? Jezeli ta MW jak mowisz cofnela rase ludzka o
            1000lat to toc to bardzo wplywowi ludzie i inteligentni, bo taki wplyw miec na
            bieg historii? Cos niesamowitego. A przeciez to tylko cos ala "pseudo kibice"
            lubia zadymy wiec jak takie smieci moga miec wplyw na rase ludzka? Ech jak to
            cyztam to mi i plaka i smiac sie chce. Ale z czego plakac z czego smiac to
            rusz glowka.

Pozdrawiam
            AJA
            • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:26
              1. nie ma w WM ani jednego inteligentnego człowieka
              2. wpływowi??chyba żartujesz, wszystko co mają zawdzięczają LRR
              3. pokaż mi inteligenta rzucającego kamieniami na ulicy do osoby tylko dlatego,
              że jest innej orientacji seksualnej
              pozdrawiam el_bigos
              • davidmors Re: Kamieniami rzucali prowokatorzy, a nie MW 22.09.05, 09:37
                Może nawet ty "el_gibos" byłeś wśród nich, wszak jesteś zwolennikiem użycia
                siły.
                Jeśli poleciały kamienie prowokatorów, to po to, abyś mógł postawić ten zarzut
                Młodzieży Wszechpolskiej, bo rzeczowych argumentów ci brak.
                • el_bigos Re: Kamieniami rzucali prowokatorzy, a nie MW 22.09.05, 10:07
                  davidmors napisał:

> Może nawet ty "el_gibos" byłeś wśród nich, wszak jesteś zwolennikiem użycia
                  > siły.
                  > Jeśli poleciały kamienie prowokatorów, to po to, abyś mógł postawić ten zarzut
                  > Młodzieży Wszechpolskiej, bo rzeczowych argumentów ci brak.
                  to dlaczego MW nie postara się o wyczyszczenie ze swich szeregów z prowokatorów?
                  widocznie zależy im na rozgłosie.
              • don_fujjarka Zaraz, zaraz, to co piszesz nie świadczo dobrze o 22.09.05, 11:08
                Twojej inteligencji. Możesz się niezgadzać z MW, możesz uważać ich za np.
                chamów, ale nie odmawiaj inteligencji ludziom, którzy stworzyli tak dużą i
                rozpoznawalną organizację. Sam fakt, że ich znasz i piszesz na ich temat
                oznacza, że potrafili zaistnieć i to na dość długo, a do tego trzeba
                inteligencji. Owszem, tagi gej paradysta też może zaistnieć, jak podczas parady
                ściągnie gacie, tylko tydzień później nikt już nie będzie o nim pamiętał...
                • el_bigos Re: Zaraz, zaraz, to co piszesz nie świadczo dobr 22.09.05, 11:28
                  nie wiesz dlaczego są znani i rozpoznawalni??dlatego, że wszędzie gdzie tylko
                  sie pojawiają zaczynają swiją wizytę wyzwiskami i burdami i żeby zdobyć w ten
                  sposób sławę nie potrzeba inteligencji.
                • anvill Re: Zaraz, zaraz, to co piszesz nie świadczo dobr 22.09.05, 12:05
                  Znaczy wiesz w takim kraju jak polska czy niemcy to nie trzeba wielkiej
                  inteligencji żeby stworzyć taką organizacje po prostu bierzesz kliku zadymiarzy
                  ze stadionów a inni sami się przyłączą jak im powiesz że trzeba bić żydów i
                  pedałów...
                • y00rek Rozpoznawalni. 22.09.05, 15:43

Oczywiście, że MW jest rozpoznawalna, jak np. SS, SA, Hitler, NKWD i parę
                  jeszcze innych zbrodniczych zjawisk. Jak potrzeba Ci wzorów polskich: może są
                  jak ci mali faszyści z przedwojennych organizacji narodowych bijących polskich
                  studentów żydowskiego pochodzenia przed uniwersytetami i politechnikami? Getto
                  ławkowe i bicie studentów żydowskich nic Ci mówi? Dokształć się zatem. Lepiej
                  takie wynaturzenie faszystowskie usunąć od razu, niż pozwolić, żeby faszyzm się
                  rozrósł. Nic w tym zaskakującego nie ma.
            • red-ox Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 08:33
              A może chodziło o cofnięcie 1000 lat w mentalności ludzi? Kiedyś było tak, że
              ktoś kto był inny, uważany był za diabelskie nasienie, coś złego, a już na
              pewno za coś gorszego. Całe to mówienie o "inności" ma na celu ukierunkowanie
              złości, frustracji, która gormadzi się w każdym człowieku przeciwko "innym".
              Pomimo tego, że jestem przeciwny np. legalizacji związków homoseksualnych,
              adoptowaniu dzieci przez takie rodziny, to sama ich egzystencja mi nie
              przeszkadza, chociaż czasem drażni mnie ostentacyjne demonstrowanie swojej
              "inności".
              Niemniej jednak prawdą jest, że hasła rzucane przez MW w dużej mierze pokrywają
              się z hasłami faszystów niemieckich przed i w trakcie II wojny światowej.
              Dzisiaj MW tępi homoseksualistów, możesz mieć pewność, że za kilka lat nie
              powiedzą "precz z żydami, murzynami czy jakąś inną rasą". Dzisiaj za "innych"
              przez MW są uznawani homoseksualiści, czy możesz mieć pewność, że jutro za
              "inną" nie zostaniesz uznana Ty sama?
              • hanyska2 3 X TAK! Nie ujelabym tego lepiej! Brawo Red-Ox! 22.09.05, 10:14
                Nic dodac nic ujac! Takimi samymi haslami szermowali nazisci w III Rzeszy, po
                czymzaczeli wydawac "Der Sturmera" i palic ksiazki Londona, Brechta, Heinego!
                Od tego zaczela sie droga do kmomor gazowych i obozow zaglady. Wszyscy
                jestesmy "homoseksualistami", wszyscy jestesmy "Zydami", bo kazdy z nas moze
                byc za takiego uznanym, a zatem bronmy sie! Tolerowanie "wybrykow" MW to juz
                nie wolnosc slowa, ale przyzwolenie na faszyzm.
                • o90 Re: 3 X TAK! Nie ujelabym tego lepiej! Brawo Red- 22.09.05, 10:47
                  czyli mozna byc czerwonym bo to jest modne latwe i wygodne
                  natomiast faszysta juz nie mozna bo to fuj
                  a gdzie demokracja ?
                  gdzie oslawiona wolnosc slowa ?

jest moda na cieplosc ja to rozumiem to jest interes
                  tylko dlaczego w takiej mrocznej smierdzacej otchlani ?
                  • anvill Re: 3 X TAK! Nie ujelabym tego lepiej! Brawo Red- 22.09.05, 12:09
                    Na mode na komory gazowe dla ziomków bedziesz musiał jeszcze dłuuugo poczekać
                  • y00rek A nieprawda. 22.09.05, 15:53
                    > czyli mozna byc czerwonym bo to jest modne latwe i wygodne
                    > natomiast faszysta juz nie mozna bo to fuj

Od 'czerwonego' do komunisty, trockisty, lewackiego bojówkarza droga równie
                    daleka, jak od prawicowca do faszystowskiego wszechpolaka. Po prostu. Nie myl
                    pojęć, albo nie kłam.
                  • koganei Re: 3 X TAK! Nie ujelabym tego lepiej! Brawo Red- 23.09.05, 03:05
                    > a gdzie demokracja ?
                    > gdzie oslawiona wolnosc slowa ?

Ludzie macie problemy z tą wolnością słowa. Wolność słowa NIE OZNACZA, że można powiedzieć publicznie WSZYSTKO. Są wyraźnie określone ramy, są poglądy, których NIE WOLNO rozpowszechniać. To określa konstytucja i pewnie jeszcze pare innych praw niższego rzędu.

> jest moda na cieplosc ja to rozumiem to jest interes
                    > tylko dlaczego w takiej mrocznej smierdzacej otchlani ?

To zdanie natomiast jest na zbyt wysokim jak dla mnie poziomie abstrakcji... O co chodzi? Jaka otchłań?
              • el_bigos Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 10:17
                w pełni popieram
            • phun Re: Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! 22.09.05, 09:45
              Ile ci placa faszysci z MW
      • the.bill1 Młodzież Wszechpolska i PAPIEŻ!! 22.09.05, 11:23
        Młodzież Wszechpolska rozdała na Swiatowych Dniach Młodzieży w Kolonii w tym
        roku ponad 100 tysięcy ulotek o sobie. Zostały ciepło przyjete.
        Koalicja antymłodzieżowa wymierzona w polska MW nosi charakter antydemokratyczny
        i groźny dla demokracji.
        To jest skandal i Koalicja powinna się znaleźć w prokuraturze!!!!!
        Zaskarżyć ich - oni saniebezpieczni po prostu!!!

Napisałem to samo wczoraj i post nie został wycięty , tylko w ogóle zniknął.
        Kolejny przejaw demokracji w wydaniu Gazety Wyborczej!
        • syn_rydzyka Re: Młodzież Wszechpolska i PAPIEŻ!! 22.09.05, 12:35
          the.bill1 napisał:

> Młodzież Wszechpolska rozdała na Swiatowych Dniach Młodzieży w Kolonii w tym
          > roku ponad 100 tysięcy ulotek o sobie. Zostały ciepło przyjete.

Czyli dużo faszystowskich kretynów tam było?
          Szkoda, że to nie tylko problem polskich katolików :-(
        • koganei Re: Młodzież Wszechpolska i PAPIEŻ!! 23.09.05, 03:11
          > Młodzież Wszechpolska rozdała na Swiatowych Dniach Młodzieży w Kolonii w tym
          > roku ponad 100 tysięcy ulotek o sobie.

Respect, to pewnie nie lada sztuka rozdać takie 100 tys. ulotek?

> Zostały ciepło przyjete.

Tzn. poszły na podpałkę?

> Koalicja antymłodzieżowa wymierzona w polska MW nosi charakter
          > antydemokratyczn
          > y
          > i groźny dla demokracji.

Antydemokratyczny ORAZ groźny dla demokracji? O rety! To już dwa powody, żeby ich zamknąć!

> Zaskarżyć ich - oni saniebezpieczni po prostu!!!

W przeciwieństwie do MW, która ani kamieniami nie rzuca, ani nic niebezpiecznego nie robi :)

• bellicose A moherowe berety też w promocji? 22.09.05, 12:21

> Odzież Wszechpolska - wyprzedaż!!! Tylko teraz: brunatne koszule, podkute buty,
        > pałki w rewelacyjnych cenach. Spiesz się! Po wyborach zmiana kolekcji...

• baltazarus Pokaz nietolerancji i faszyzmu. 22.09.05, 07:36
      Patrząc na to kto i w jakim stylu atakuje MW zmuszony jestem do obrony
      Wszechpolaków. Nie zgadzam się z MW w wielu sprawach, ale gnidy, które w
      faszystowski sposób starają się ją wyeliminować powodują, że staję po stronie
      grupki Giertycha.
      • el_bigos Re: Pokaz nietolerancji i faszyzmu. 22.09.05, 07:40
        a czego się spodziewałeś, już dawno ktoś się powinien był zająć tą faszyzującą
        bojówką
        • baltazarus ? 22.09.05, 08:04
          Przecież ja piszę o tej faszystowskiej akcji wymierzonej przeciw MW.
          • el_bigos Re: ? 22.09.05, 08:29
            no to w takim razie bardzo mi przykro z tego powodu
      • phun Re: Pokaz nietolerancji i faszyzmu. 22.09.05, 09:51
        baltazarus napisał:

> Patrząc na to kto i w jakim stylu atakuje MW zmuszony jestem do obrony
        > Wszechpolaków. Nie zgadzam się z MW w wielu sprawach, ale gnidy, które w
        > faszystowski sposób starają się ją wyeliminować powodują, że staję po stronie
        > grupki Giertycha.

Ale argumentacja prawda jest taka ze niewyeliminowanie ich pozostawi otwarta
        droge do podwazenia demokracji zwlaszcza, wobec zwyzki notowan PISu i przyszlej
        koalicji LPR PIS oj Rydzyk, Kaczory juz przebieraja nozkami, gotowi sa nawet
        kokietowac z bylym betonem PZPRu by tylko dostac ciut wieksze poparcie.

• baltazarus Re: Pokaz nietolerancji i faszyzmu. 22.09.05, 10:06
          Eliminowanie przeciwników politycznych to faszyzm, a to że niby są (bo na
          jakiej podstawie tak twierdzisz?) przeciwnikami demokracji to przecież całkiem
          normalny pogląd.
    • pan.nikt Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 07:42
      Wspamniałe hasło:
      "Zero tolerancji dla nietolerancji".
      uhahahaha

Kilka kanapek chce sobie pokrzyczeć??
      • jolunia55 Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 07:57
        Niedawno w naszej rodzimej telewizji póżno w nocy został wyemitowany film o
        początkach faszyzmu i dochodzeniu Hitlera do władzy.Trzeba było to
        obejrzeć.Faszyści też krzyczeli precz z pedałami, a sami byli przesiąknięci
        innością.Prezesa telewizji powinni wsadzić za to,Ze produkuje coraz nowsze i
        coraz głupsze odcinki Klanu czy poje..ii,a tego typu filmy nadaje o drugiej w
        nocy.Nie byłoby na forum niektórych idiotycznych komentarzy i każdy by
        wiedział,dlaczego Wszechpolacy są niebezpieczni.
        • mg2005 Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 13:33
          Hitlerowcy początkowo nie dyskryminowali homików.Przeciwnie -hitlerowskie
          bojówki SA były założone przez pederastów.Dopiero później Hitler zaczął ich
          niszczyć w ramach walki o władzę.
    • muszka37 3x15 poznaj prawdę 22.09.05, 07:53
      PIT: Platforma domaga się jednolitej, liniowej stawki podatkowej od dochodów
      osób fizycznych w wysokości 15 % . Likwidacji mają ulec dotychczasowe ulgi i
      odliczenia.
      Według danych Ministerstwa Finansów w 2004 r. podatnicy z pierwszego przedziału
      podatkowego (stawka 19%), po uwzględnieniu ulg i odliczeń, realnie zapłacili
      zaledwie 13,52%. Czyli Platforma proponuje de facto podwyżkę z aktualnego
      poziomu 13,52 do 15%. Jest to wzrost o 11% dla blisko 95% polskich podatników,
      którzy do tej pory byli w pierwszym przedziale podatkowym.
      Prawdziwe intencje proponowanych zmian podatkowych Platformy najwyraźniej widać
      przy korzyściach jakie będą mieli podatnicy z II i III przedziału
      (opodatkowanego dzisiaj odpowiednio 30% i 40% podatkiem PIT).
      W II przedziale podatkowym (dochody od 37 024 tys. zł do 74 048 tys. zł
      rocznie) 4,38% ogółu podatników płaci dziś realnie stawki na poziomie 18,57%.
      Zatem na propozycji Platformy zyskuje.
      W III przedziale podatkowym (dochody powyżej 74 048 tys. zł rocznie) 0,85%
      podatników efektywnie płaci 28,74%. Oni na propozycji Platformy zyskują
      najwięcej!
      Okazuje się, że Platforma Obywatelska tak naprawdę reprezentuje interesy 5,2
      polskich podatników, którzy płacą podatki wg II i III grupy podatkowej. Czy
      wąska grupa najbogatszych Polaków ma dzięki Platformie być jeszcze bogatsza?
      Czy to uczciwe, by podnieść podatek dla 94,8 polskich podatników, a zmniejszyć
      podatek wąskiej grupie 5,2% najlepiej zarabiających?
      VAT: Po wprowadzeniu przez Platformę Obywatelską 15 % stawki VAT na wszystkie
      towary i usługi w miejsce dzisiejszych: 0,3,7,22% -wzrosną koszty utrzymania
      Polaków.
      Po zsumowaniu wzrostów i obniżek cen wg tabeli wydatków gospodarstwa domowego
      GUS, okazuje się, że statystyczna polska rodzina per saldo będzie musiała
      zapłacić więcej o 4,6 % za swoje utrzymanie. Oznacza to, że polska
      czteroosobowe gospodarstwo domowe rocznie zapłaci 1534 zł więcej.
      Wzrost cen nastąpi automatycznie po dodaniu do ceny stawki VAT. Uwzględniony
      spadek cen w związku z obniżeniem podatku VAT z 22% do 15 % faktycznie będzie
      uzależniony od dobrej woli sprzedawców - czy zechcą automatycznie obniżyć cenę.

• maruda.r Re: 3x15 poznaj prawdę 22.09.05, 07:55
        muszka37 napisała:

> VAT: Po wprowadzeniu przez Platformę Obywatelską 15 % stawki VAT na wszystkie
        > towary i usługi w miejsce dzisiejszych: 0,3,7,22% -wzrosną koszty utrzymania
        > Polaków.

Możesz wyjaśnić ten mechanizm, zanim umrę ze śmiechu?

• zigzaur Re: 3x15 poznaj prawdę 22.09.05, 13:16
          Nie potrafię zrozumieć, dlaczego post owej "myszki/muszki/muszelki" usunięto.
          • maruda.r Re: 3x15 poznaj prawdę 22.09.05, 18:01
            zigzaur napisał:

> Nie potrafię zrozumieć, dlaczego post owej "myszki/muszki/muszelki" usunięto.

Żebym nie umarł ze śmiechu.

• maruda.r Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 07:54
      petros1 napisał:

> a dlaczego geje nie tolerują obyczajowosci duzej czesci hetero i paraduja po
      > miescie promujac swa orientacje ,

No bo tacy są właśnie weszpolacy.

• adomas Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 07:57
      Fajna koalicja tylko szkoda że lewacka.
      Podpisalbym sie pod koalicją antylewacką i antyMW.
      Stwórzmy koalicję normalnych ludzi przeciwko ekstremistom.
      • karol19751 Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 09:45
        Najbardziej egzotyczna koalicja jaest wskazana przeciwko tym zwyrodnialcom z MW,
        nie mogę się doczekać czsu, gdy o istnieniu tej faszystowskiej bojówki będzie
        sie mówiło w czasie przeszłym
    • qamma popieram 22.09.05, 08:01
      ktoś mógłby się upierać,że w demokracji o to chodzi,aby każdy miał głos.Jednak
      treści niebezpieczne,pełne jadu i nienawiści powinny być eliminowane z życia
      publicznego Popieram!!!!!!!!!
      • davidmors Młodzież Wszechpolska i ataki prostaczej zgrai . 22.09.05, 09:41
        Na tle atakującej młodzież polską zgrai wyznawców mimiMichnika,
        Młodzież Wszechpolska wypada korzystnie.
      • mg2005 Re: popieram 22.09.05, 13:37
        Tak! -zdelegalizować tyg."Nie","Fakty i Mity" i "GWyb."!
    • krzych.korab Re:Jacy oni są ? Tacy jak ich lider Giertych. 22.09.05, 08:16
      Zakłamanie i obłuda to ich hasło.
    • rydygier4 Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 08:20
      "Zero tolerancji dla nietolerancji"?

Hmm...

Czyli ci, którzy nie tolerują nietolerancji, nie tolerują tym samym swojej
      własnej postawy?

Ta krucjata tolerancji jest tak kuriozalna jak jej hasła, które przeczą sobie samym.
    • dexim Phy! 22.09.05, 08:26
      Phy, do tolerancji nawołują ludzie, którzy po nocach zaczytują się w
      opowiastkach Marksa i Lenina, którzy dali ideową podbudowę pod mord 100 mln
      ludzi na świecie w ramach walki klas. Sięgnijcie do von Hayeka lub von Misesa,
      udowodnili, że faszyzm, nazizm, socjalizm, komunizm, wszelkie lewactwo to jedno
      i to samo. Uświadamiam to sobie teraz gdy czytam hasła w rodzaju: "Zero
      tolerancji dla nietolerancji". To takie piekne oksymorony. To tak jak za komuny
      w ramach pokoju zbrojono się. To tak jak w ramach walki o wolność podczas wojny
      na Ukrainie zmarło z głodu parę milionów "kułaków". To tak jak w ramach walki o
      dobro rasy w III Rzeszy tępiono Żydów.
      • witeq123 niezłe hasło ;-)))))))) 22.09.05, 10:08
        "zero toleranscji dla nietolerancji" równie dobre kiedyś słyszałem "Wszyscy
        walczą o pokój aż się leje krew". he,he
    • marych A może teżw końcu koalicja przeciw głupocie??? 22.09.05, 08:26
      i izolowanie Leppera???
      Dlaczego tego d... zaprasza się na debaty telewizyjne???
      to wstyd dla całego narodu!
    • awerro Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 08:29
      Podobno skrajności są bliskie sobie wbrew pozorom. Skrajna prawica i skrajna
      lewica to tylko różnica w nazwach. Po co więc tyle krzyku?
    • kraq dlaczego w tej sondzie nie ma takiej opcji? 22.09.05, 08:41
      ze tak samo mi daleko do mw jak i oszolomow od szyszkowskiej i innych
      odszczepiencow. mysle, ze ta opcja mialaby najwiecej zwolennikow
      • awerro Re: dlaczego w tej sondzie nie ma takiej opcji? 22.09.05, 09:15
        No tak, bo np. według niektórych prawdziwy wybór jest wtedy, gdy są minimum
        trzy opcje.
      • tsheshek popieram 22.09.05, 22:57
        popieram
    • sarna53 Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 08:53
      tą bandę LPR -u powinni wraz z ich szefem katolikiem Giertychem powiesić na
      bramie Radia Maryja, było by śmiesznie i śmierdząco jak w LPR
    • 7incher Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 08:56
      A hetero obściskkujący i całujący się na ulicach to nie demonstracja orientacji
      seksualnej? Nie jestem homoseksualistą ale nadmierne okazywanie "uczuć" przez
      każdą z orientacji mnie drażni. Więcej jednak takowych par widzę HETERO
    • observer00 Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 09:10
      każda osoba Heteroseksualna demonstruje swoją seksualność idą za rękę ze
      swym/swoją dziewczyną/chłopakiem/narzeczonym/ną/żoną/mężem.. (sorrki, jeśli
      zapomniałem lub nie wspomniałem np. o konkubinacie)

więc osoby homoseksualne też mogą to robić, a krzyk jest po to, by nikt ich nie
      wytykał palcami....

pozdro
    • kaass Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 09:11
      Bo żyjemy w wolnuym kraju
      podobno..........
    • kaass Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 09:12
      petros1 napisał:

> a dlaczego geje nie tolerują obyczajowosci duzej czesci hetero i paraduja po
      > miescie promujac swa orientacje ,hetero nie potrzebuje sie obnosic ze swą
      > plciowoscia zatem niech homo tez tego nie robi i bedzie wszystko w porzadku,

Bo żyjemy w wolym kraju
      podobno..........
      • davidmors BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 09:15
        I żadne prowokacje pedałów i innych mniejszości nie umniejszą mojego szacunku
        dla Młodzieży Wszechpolskiej.
        • el_bigos Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 09:22
          do takich jak ty nie przemawiają racjonalne argumenty tylko siła
          • davidmors Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 09:33
            Ty się zastanów "el_gibos" co ty pleciesz. Jesteś zwolennikiem pogromów?
            • el_bigos Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 09:57
              nie, nie jestem zwolennikiem pogromów gejów przez MW
              • y00rek KIEDY GEJE URZĄDZILI POGROM WESZPOLAKOM? 22.09.05, 16:00
                No kiedy? Znasz jakieś daty i miejsca?

Nie znasz, bo takich pogromów nie było.
        • lokalny7 Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 09:58
          Lecz się póki lekarz za darmo!!!!
          • davidmors Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 10:01
            Hej "el_gibos"! Czy to nie twoje słowa: " ...nie przemawiają racjonalne
            argumenty tylko siła" ?
            • el_bigos Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 10:09
              davidmors napisał:

> Hej "el_gibos"! Czy to nie twoje słowa: " ...nie przemawiają racjonalne
              > argumenty tylko siła" ?
              ????????????
        • aguido Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 10:26
          Wczoraj wieczorem była jakaś "Debata" w TVP transmitowana z rynku w Lublinie
          (?). W tłumie była grupka MW i cały czas ryczała i trąbiła. Autentyczna dzicz
          niedorozwiniętych prymitywów. To napewno nie ma nic wspólnego z demokracją.
          Służby porządkowe powinny natychmiast brutalnie (inaczej nie pojmą) usunąć z
          tego placu.
          Można się nie zgadzać z poglądami innych, ale nie w sposób zwierzęcy.
          Pewno powiedzą, jak zwykle, że to nie oni. Lecz film pozostał - da się dzikusów
          zidentyfikować.
          • riszajon Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 23:00
            aguido napisał:

> Wczoraj wieczorem była jakaś "Debata" w TVP transmitowana z rynku w Lublinie
            > (?). W tłumie była grupka MW i cały czas ryczała i trąbiła. Autentyczna dzicz
            > niedorozwiniętych prymitywów. To napewno nie ma nic wspólnego z demokracją.
            > Służby porządkowe powinny natychmiast brutalnie (inaczej nie pojmą) usunąć z
            > tego placu.
            > Można się nie zgadzać z poglądami innych, ale nie w sposób zwierzęcy.
            > Pewno powiedzą, jak zwykle, że to nie oni. Lecz film pozostał - da się dzikusów
            >
            > zidentyfikować.

Ty, a co powiesz o "facetach" którzy prowadzą swoją kampanię w szaletach?
        • vanity_fair Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 22.09.05, 22:56
          ile razy mam Ci powtarzać, że powinieneś się leczyć?
          • davidmors Re: BRAWO SZLACHETNA MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA ! 23.09.05, 11:20
            Młodzież Wszechpolska to ta lepsza część młodzieży, na której można polegać
            i z którą Pacy mogą wiązać nadzieję na lepszą Polskę.
            Nie wszystkim się to podoba, wrogom i szkodnikom Polski MW się nie podoba.
    • prosiako pederaści chcą się wypromować 22.09.05, 09:20
      na ramionach Wszechpolaków. Jak nię pani Sz. nie udało zebrać 100 000 podpisów
      pod swoim nazwiskiem mimo poprarcia "milionów gejów i lesbijek" w Polsce chwyta
      się każdej okazji by o niej mówiono. Brawo.
    • puuchatek Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 09:29
      Sonda obok tekstu: Czy bliższa jest ci MW, czy koalicja przeciw MW?

A dlaczego nie ma trzeciej mozliwości:

c. Obie opcje są mi równie dalekie?

MW to ugurpowanie parafaszystowskie. Banda zakompleksionych dzieciaków, które
      znalazły sobie grupę, z którą mogą się identyfikować. Silna władza, silna ręka,
      wódz mówi, kogo lubić, a kogo nie. Wrzeszczą o "katolickiej Polsce", a w życiu
      nie mieli w ręku dokumentów Kościoła, papieskich encyklik, katechizmu.
      Kompromitują Kościół i ludzi wierzących.

Z drugiej strony mamy bandę równie zakompleksionych lewaków, jakieś kanapki
      liczące po kilku członków i aspirujące do niewiadomo czego. Działacze gejowscy -
      oburzający się na nietolerancję ze strony MW - sami wilokrotnie pokazali, że są
      równie nietolerancyjni, że z takim samym fanatyzmem usiłują narzucać całemu
      światu własną, "jedynie słuszną" wizję rzeczywistości. Że DOKŁADNIE TAK SAMO
      jak MW są dogłębnie przekonani o własnej racji moralnej i misji przekazywania
      tej racji całemu światu. Jedyną różnicą na ich korzyść jest to, że nie używają
      przemocy fizycznej. Na razie.

Jedni i drudzy są siebie warci. Jedni i drudzy tak samo mnie mierżą.
      • phun Re: Ruszyła koalicja przeciw Wszechpolakom 22.09.05, 09:56

> Jedni i drudzy są siebie warci. Jedni i drudzy tak samo mnie mierżą.

Z taka swiadomoscia spoleczna jak twoja wkrotce w Polsce zbudujemy Iran

Dziekuje ci pozyteczny idioto pan Roman Giertych i oj Rydzyk
    • mille666 Powinny ruszyć się sądy... 22.09.05, 09:30
      chyba istnieją przepisy przeciw propagowaniu nienawiści, jak i zwyczajny kodeks
      karny vs kryminalnych - co to za kraj, gdzie nie ma rady na kiboli i
      narodowców - trzeba chyba samemu ich na ulicy tępić...
    • witomir GEJOWY TOTALITARYZM...? 22.09.05, 09:39
      coś mi tu śmierdzi... kałem
    • demokratus NIESTETY. TAKA TO JUŻ JEST POLSKA DEMOKRACJA 22.09.05, 09:41
      Myślę, że czas podjąć radykalne kroki przeciw tym szowinistycznym bydlakom.
      Zagazować ich razem z rodzinami.
      • davidmors Re: Demokracja Israelska jest lepszym wzorem 22.09.05, 09:44
        "Myślę, że czas podjąć radykalne kroki przeciw tym szowinistycznym bydlakom.
        Zagazować ich razem z rodzinami."
        Zwłaszcza tych mordujących palestyńskie dzieci.

• hanyska2 Palestynskie dzieci wysadzajace sie w imie Allacha 22.09.05, 10:33
          ku radosci swych matek, za unijne pieniadze (500 milionow euro rocznie!)! Drzyj
          Europo, bo bedziesz nastepna po Izraelu! Ales ty glupi, mors. Do zobaczenia w
          szariacie! Szkoda tylko, ze nie jestes kobieta (????), bo mialbys jeszcze
          wiecej powodow, aby popierac gangsterow Arafata!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka