Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 09:24 nowych badań wynika, że kierowcy BMW są najmniej uprzejmi. W walce o niechlubne pierwsze miejsce pokonali oni właścicieli Volvo, Opli, Porsche i Nissanów. Za onet.pl - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiks Re: Kierowcy BMW najbardziej chamscy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 13:18 Gość portalu: GMR napisał(a): > nowych badań wynika, że kierowcy BMW są najmniej uprzejmi. W walce o > niechlubne pierwsze miejsce pokonali oni właścicieli Volvo, Opli, Porsche i > Nissanów. Za onet.pl > > - Wydaje im się, że jeżdżą samochodami, a to tylko niemieckie wozy drabiniaste. Oczywiście od 5 w dół. Jak to mawia mój kolega gównem jeżdżą, dupą myślą. A swoją drogą to coś w tym jest, obserwuję od lat zachowania właścicieli aut niemieckich i muszę stwierdzić, że golfiarze (II i III) i passatowcy (modele od 95 do 98) to koszmar polskich dróg. Ciekawe skąd im się bierze przekonanie o doskonałości tych technologicznych trupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Kierowcy BMW najbardziej chamscy IP: *.ces.clemson.edu 11.09.02, 18:55 Gość portalu: kiks napisał(a): > Gość portalu: GMR napisał(a): > > > nowych badań wynika, że kierowcy BMW są najmniej uprzejmi. W walce o > > niechlubne pierwsze miejsce pokonali oni właścicieli Volvo, Opli, Porsche > i > > Nissanów. Za onet.pl > > > > - > > Wydaje im się, że jeżdżą samochodami, a to tylko niemieckie wozy drabiniaste. > Oczywiście od 5 w dół. Jak to mawia mój kolega gównem jeżdżą, dupą myślą. > A swoją drogą to coś w tym jest, obserwuję od lat zachowania właścicieli aut > niemieckich i muszę stwierdzić, że golfiarze (II i III) i passatowcy (modele od > > 95 do 98) to koszmar polskich dróg. Ciekawe skąd im się bierze przekonanie o > doskonałości tych technologicznych trupów. Nie dotyczy mnie to bezposrednio, jako, ze nie mam BMW ani nawet VW, ale tak z ciekawosci chcialbym wiedziec, jaka marka samochodow zasluguje na twoje uznanie ? Pytam, bo wlasnie zamierzam kupic jakis samochod, anie chcialbym, bron Boze trafic na "technologicznego trupa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Kierowcy BMW najbardziej chamscy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 10:31 Mimo, iż wyczuwam jadowitą ironię, to Ci odpowiem. Moje propozycje dotyczą jedynie klasy średniej: Laguna II 3.0V6, C5 2.0, Passat 1.8T, volvo S40 T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUSIEK Re: Kierowcy BMW najbardziej chamscy IP: *.acn.waw.pl 11.09.02, 17:18 Powiedz gdzie te badania były robione, czy w Polsce, czy w Niemczech, czy np. w całej Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.B. Re: Kierowcy BMW najbardziej chamscy IP: 5.2.1R1D* / *.kabel.telenet.be 11.09.02, 19:33 Gość portalu: LUSIEK napisał(a): > Powiedz gdzie te badania były robione, czy w Polsce, > czy w Niemczech, czy np. w całej Europie? To jest chyba swiatowa plaga. Belgijskie statystyki podaja to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baranina Rydzyk ma setke BMW? IP: *.rdu.bellsouth.net 11.09.02, 18:14 Gość portalu: GMR napisał(a): > nowych badań wynika, że kierowcy BMW są najmniej uprzejmi. W walce o > niechlubne pierwsze miejsce pokonali oni właścicieli Volvo, Opli, Porsche i > Nissanów. Za onet.pl > > - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Do Baraniny IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 10:43 Gość portalu: Baranina napisał(a): -Ks Rydzyk nigdy nie jeździł żadmym BMW..tylko Oplem vectrą... (pożyczoną zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: A na ktorym miejscu IP: *.ipt.aol.com 11.09.02, 19:54 w tym rankingu plasuja sie wlasciciele "Syren" czy poczciwych Trabantow?? Odpowiedz Link Zgłoś