maksimum 23.09.05, 22:09 W lape sie nalezy i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Re: Pożar w Gołębiewskim 23.09.05, 23:11 Czy golebiewski ma rowniez prokurature w reku? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Mafioso Golebiewski ma w reku wszystkich 24.09.05, 11:32 I ni boi sie nikogo.Wojewoda dla niego to jest nikt.Policje i prokurature zawsze potrafi przekupic.Jaki to problem zorganizowac przyjatko w hoteliku za friko.Napoic,rozdac koperty ze szmalem...Jego hotek w gorach nie powinien byl w ogole powstac.Stoi w miejscu,do ktorego nie dojedzie straz pozarna.Wszedzie w Europie taki hotel zostalby rozebrany lub wybudowanoby taka wymagana przepisami droge w trymiga.Ale mafioso juz sie nauczyl zasady Stoklosy.Na moim terenie ja jestem prawem,a jakis tam kodeks karny... Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Mafioso Golebiewski ma w reku wszystkich 24.09.05, 20:17 Hotel jest ladny nie szpeci krajobrazu, nie wiem czemu nie mialaby tam dojechac straz pozarna skoro bez problemu dojezdzaja tam autokary??? Tak wileki kompleks wypoczynkowy daje zatrudnienie wielu osobom z okolicy... Ale to wszystko nie wazne, wazne jest to ze ktos ma a ja nie mam, Golebiewski jest bogaty, a ja chcialbym byc bogaty, wiec to pewnie bandyta - mafioso. Prokuratura cos orzekla na jego korzysc jasne - przekupil. Komentujacy artykuly w GW internauci sa chorzy z nienawisci, przygnieceni kompleksami... zal mi Was, szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Mafioso Golebiewski ma w reku wszystkich 25.09.05, 04:11 Przeciez po to tu wchodzimy,zeby sie wyladowac. Odpowiedz Link Zgłoś