aureliano4 25.09.05, 10:57 Czy ktoś zauważył dyskryminację w sondażach Platformy JKM. Poziom poparcia kształtuje się na poziomie demokratów.pl a prawie nikt z dziennikarzy tego nie uwzględnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swan_ganz Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 11:01 nie przejmuj się.. W środowisku medycznym ma wielu zwolenników. Myślę, że wejdzie do sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 11:01 aureliano4 napisał: > Czy ktoś zauważył dyskryminację w sondażach Platformy JKM. Poziom poparcia > kształtuje się na poziomie demokratów.pl a prawie nikt z dziennikarzy tego > nie uwzględnia. Byc moze dziennikarzom platworma Mikke'a kojarzey sie z platforma tuska, a przeciez o tej drugiej [isza spora. Sam sobie jest winin ze wybral tak glupia nazwe. domorkatow mozna przynajmnie tlumaczyc z glupa nazwe, bo byli zmuszeni przez wszechpolakow, ktorzy po chrzescijansku, placzac za papiezem ukradli im wlasciwa nazwe. Korwina-Mikke nic nie usprawiedliwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 11:16 W ostatnim sondażu podobno mieli 6 proc. Mam nadzieję, że wejdą do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 11:21 Korwin ze swoim stylem bycia, stylem uprawiania polityki sam sobie jest wienien. Kiedy ma możliwość się wypowiedzieć, to zaczyna albo się pieklić, albo mowinie na temat lub obok tematu. Z jego wadą w sposobie mówienia, spokój to podstawa.A nazwa jego komitetu jest absolutnie beznadziejna. Niemniej jednak zapomina się o nim w sonadażach, co mimo wszytsko nie powinno mieć miejsca. Też bym chciał żeby wszedł do paralamentu, ale tak się nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 11:24 preslaw napisał: > Korwin ze swoim stylem bycia, stylem uprawiania polityki sam sobie jest wienien > . Kiedy ma możliwość się wypowiedzieć, to zaczyna albo się pieklić, albo mowini > e na temat lub obok tematu. Zgoda, ale czy Frasyniuk niby lepszy ze swoimi szambami, bagnami, rozumieniem terrorystów i podkładaniem bomb? Odpowiedz Link Zgłoś
tk123 Apel do sympatyków PJKM 25.09.05, 14:39 W związku z ciszą wyborczą apeluję do sympatyków PJKM, aby powstrzymali się od rozpowszechniania wiadomości, jakoby poparcie dla tego ugrupowania po dopuszczeniu J. Korwina-Mikke do publicznej TVP WZROSŁO DO PONAD 6%. Bardzo proszę o przestrzeganie ciszy wyborczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pniewiak Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 11:21 Dzisiaj w nocy PiS zakleił plakaty naszego kandydata na słupach ogłoszeniowych w Miedzychodzie - (ładne mi Prawo i Sprawiedliwość przecież cisza wyborcza) Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 14:52 Prosta sprawa-wsrod dziennikarzy jest sporo dawnych agentow SB i boja sie oni lustracji pamietajac, ze to Korwin Mikker rozpetal burze, ktora zakonczyla sie przewrotem rzadu Olszewskiego. A ja mam dosc juz tej lustracji i chcialbym, zeby przeprowadzic ja sprawnie i skonczyc ten temat, bo mnie on nuzy. A nie da sie brudow wepchnac pod dywan jak probuja to robic rozni medrcy. Korwinowi przypieto latke wariata i konsekwentnie tego sie trzymaja media. Zgadzam sie, ze czasem zachowuje sie dosc niepowaznie, ale jezeli chodzi o gospodarke jest jedynym zdecydowanym oredownikiem skasowania kosmicznej liczby urzednikow, poslow czy likwidacji obowiazkowego zusu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 15:45 Wykasowuja i pomijaja konsekwentnie JKM i jego Platforme(podobnie zreszta jak i W.Lysiaka, ktory JUZ jest b.poczytny na G.Polskiej), gdyz doskonale wiedza o tym ze wiekszosc Polakow zamiast łbow, ma wbudowane telewizorki ktore za tychze Polakow mysla. Sami ta "produkcje" odmozdzonych matołkow zapoczatkowali, sami ich naprodukowali i dlatego jest dla nich oczywistym ze dopuszczenie do glosu i JKM-a i uzywanie przy roznych okazjach w mediach(upowszechnianie) jego nazwiska i jego Platformy, spowoduje ZAISTNIENIE tychze(JKM-a i jego Platformy) w telewizorkowatych łbach motłochu, a wiec i spowoduje nieuchronny wzrost popularnosci - mimo osmieszania JKM-a i deprecjonowania go.. Jedynym ratunkiem jest konsekwentne przemilczanie Korwina-Mikke i pomijanie go - co tez KONSEKWENTNIE owe lewackie media czynia... kiczkis Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Dyskryminacja PJKM 25.09.05, 21:02 No i się okazało, dlaczego ich "dyskryminuja". Poparcie ponizej 0,1%. I bardzo dobrze. Miejsce tego "ugrupowania" jest w kabarecie. Odpowiedz Link Zgłoś