Dodaj do ulubionych

Jak reagują zwolennicy przegranych partii?

26.09.05, 14:57
Czyli jak widac po forach WYGRALI:)))cZyli po polsku nawet porazke potrafimy
przerobic w olbrzymi sukces!
Obserwuj wątek
    • mangold Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 26.09.05, 14:57
      Jak to jak ?/ Ja np. wypisuje głupoty w necie :-))))
      • ewswr Re: Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 26.09.05, 20:24
        to było w "nie"
      • asiamus Re: Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 27.09.05, 11:39
        mangold napisał:

to ty chyba należysz do tych duzych i leczysz sobie w ten sposób kompleksy

> Jak to jak ?/ Ja np. wypisuje głupoty w necie :-))))
    • galba Demokraci... 26.09.05, 15:02
      "Bartku! Za co zrobimy kampanię samorządową????? Mamy wzięty kredyt na
      kampanię parlamentarną, który trzeba spłacić z tegorocznej subwencji, a
      kolejnych już nie będzie bo nie mamy nawet 3%. Nie ma pieniędzy na lokale
      partii, na materiały reklamowe kompletnie na nic. Więc możemy się pożegnać
      także z wyborami samorządowymi. Po prostu nie będzie nas na nie stać."

Nie ma takich opałów, z których by nie wydobył się zaradny Włodek i jego
      wesoła kompanija. Wystarczy zmienić nazwę, połączyć się z jakimiś 3
      uciekinierami z innej partii (może Wrzodak z LPR?), ogłosić się "nową
      jakością na polskiej scenie politycznej", zaciągnąc nowe kredyty, poprosić
      redaktorów GW i szefa TVP, żeby wzmianki o nowej partii wrzucali do newsów
      100 razy częściej niż w przypadków innego planktonu wyborczego, itd.

A za 4 lata, po kolejnych przegranych wyborach wystarczy: zmienić nazwę,
      połączyć się...
      • dr.kidler Widze Glaba ze przestales juz forowac Borowskiego 26.09.05, 15:04

Ile zarobiles na tym zleceniu?
        • galba Co to znaczy "forować Borowskiego"? /nt 26.09.05, 15:16

> Ile zarobiles na tym zleceniu?
          • dr.kidler Re: Co to znaczy "forować Borowskiego"? /nt 26.09.05, 20:41
            Ej Galba Galb.
            Przeciez wezwales wszystkich wszechpolakow i innych oszolomow,
            aby na forach pisali, ze Borowski to supr uczciwy facet, porzedny
            i nie zlodziej choc z lewicy?
            • galba Nie pij więcej 27.09.05, 11:44
              dr.kidler napisał:

> Ej Galba Galb.
              > Przeciez wezwales wszystkich wszechpolakow i innych oszolomow,
              > aby na forach pisali, ze Borowski to supr uczciwy facet, porzedny
              > i nie zlodziej choc z lewicy?

Może wtedy przestaniesz połykać literki.
        • toberson Re: A co bedzie z Miller-em i reszta oszustow!!! 26.09.05, 20:58
          Rozliczyc MIllera i cala mafie SLD z wszystkich afer i korupcji!!!W polsce nie
          bedzie dobrze, dopuki narod nie rozliczy czerwona mafie!!!Banda czerwonych
          rozkradla kraj a teraz zyja ponad stan!!Trzeba skonczyc z banda millera!!!
          • dr.kidler Re: A co bedzie z Miller-em i reszta oszustow!!! 27.09.05, 10:06
            toberson napisał:

> Rozliczyc MIllera i cala mafie SLD z wszystkich afer i korupcji!!!W polsce
            nie
            > bedzie dobrze, dopuki narod nie rozliczy czerwona mafie!!!Banda czerwonych
            > rozkradla kraj a teraz zyja ponad stan!!Trzeba skonczyc z banda millera!!!

Jezlei zacznie sie rozliczac tylko czlonkow
            i sympatykow SLD, i tylko dlatego ze byli w SLD,
            to gwarantuje Ci ze w tej Twojej "polsce" ( z malej litery ),
            dalej nie bedzie dobrze.
      • mangold Myślisz o AWS ?? :-)) 26.09.05, 15:06
        galba napisał:

>
        > A za 4 lata, po kolejnych przegranych wyborach wystarczy: zmienić nazwę,
        > połączyć się...
        >
    • trybowski PD 26.09.05, 16:26
      Niestety nie udało się głowne zadanie PD w tych wyborach
      • mbishop Re: PD 26.09.05, 16:36
        Prawda to.
        PD musi zrozumieć, że nie wygrywa ten, co ma rację, tylko ten, kto się lepiej
        zaprezentuje. Brutalne to, ale tak było, jest i tak zawsze będzie. Jeśi PD tego
        nie zrozumie, to nigdy nie zdobędzie więcej niż 2-3%.
        • agaj.agaj Re: PD 26.09.05, 18:39
          Moze po prostu nie ma miejsca dla PD i powinna polaczyc sie z PO? Mam dla PD
          duzo sympatii za dawne zaslugi, ale jak partia ktorej przywodca jest kierowca,
          prezes klubu sportowego i milosnik boksu moze sie wybic na partie mlodej
          inteligencji? Toz to opis dzialacza wypisz wymaluj rodem z PRL-u i dobry na
          zarzadzanie PGR-em. No i co tam robia dawni dzialacze SLD?
      • purysta4 Miller & Co beda jak znalazl jako liderzy PD!!!! 26.09.05, 18:01
        Olexy, Pastusiak, Stoklosa, Jakubowska - oj, rozkreca oni rozowych dziadkow z
        UW hehehehe.........
        • paka48 "Poparcie" na śmierć! 26.09.05, 18:56
          Nie licz na nikogo, licz na siebie! Prezydent Kwasniewski na 2 dni przed
          wyborami parlamentarnymi przekazał pocałunek smierci dla SdPL głosząc: Popieram
          Borowskiego na Prezydenta i SLD do Sejmu! Był to wyrok na SDPL i sygnał dla
          elektoratu aby tej partii nie popierać!. Elektorat w jakiejs mierze wycofał swe
          poparcie dla SDPL licząc sie z mozliwościa porazki! Zagłosował na SLD. Jeszce w
          czwartk w sondarzach internautów było dla SLD 5,72%. i co ? Kochający Prezydent
          zamiast wesprzec SdPL i powiedziec: Jeżeli w każdej rodzinie pragnacej
          zagłosowac na lewice w Polsce, choć 1 głos zostanie oddany na SdPL to ta
          najmłodsza lewicowa formacja może sie znajdzie w parlamencie! Tymczasem
          Prezydent swym stanowiskiem skazał ja na niebyt.
          • ewswr Re: "Poparcie" na śmierć! 26.09.05, 20:37
            i b. dobrze. "idealiści" mają umrzeć. SLD to pragmatycy. zrozumieją swoje
            błędy, i przetrwają.
      • galba "głowne zadanie PD" 27.09.05, 11:41
        trybowski napisał:

> Niestety nie udało się głowne zadanie PD w tych wyborach
    • shtalman Pierwsza nagroda dla Allygatora 26.09.05, 19:03
      za jego postawe odpowiedzialnego i myslacego wyborcy. Jak chcesz to ci pomoge
      dac mu w ryja.
    • klip-klap Re: Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 26.09.05, 19:54
      Ciekawe, bo serwisy netowe upr sa calkiem ladne, a przynajmniej nie "ohydne"

www.pjkm.pl/
      www.upr.org.pl/main/index.php
    • ewswr Re: Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 26.09.05, 20:22
      zagłosowałbym na UPR, gdy by nie byli tak ekstrawaganscy
    • frank_drebin Re: Post na Forum UPR jest... 26.09.05, 21:39
      Nie tyle prowokacja co zwyklym dla GW "przypadkowym bledem", gdy pisza o JKM.
      Pisali o forach na stronach partii startujacych w wyborach. Natomiast
      zamieszczony post jest ze strony partii UPR www.urp.org.pl (ktora nie
      startowala w wyborach), a nie strony wyborczej Platformy JKM - www.pjkm.pl.
      Roznica jak miedzy krzeslem, a krzeslem elektrycznym, ale dziennikarzyny GW
      mysla, ze to przejdzie. No i pewnie wielu matolow da sie na to nabrac.
      • leszek306 Re: Post na Forum UPR jest... 27.09.05, 11:58
        Prowokacja, przypadkowy błąd. A jeśli nawet, to jakie to naprawdę ma znaczenie?
        Wynik PJKM jest żałosny.

A czarno-niebieskie barwy UPR przygnębiają. Trochę znajomości psychologii
        koloru wystarczyłoby do uświadomienia sobie, jak takie kolory działają na
        widza.

Najsmustniejsze jest dla mnie to, że liberałowie, którzy wymagają od ludzi, by
        brali sprawy w swoje ręce i objeżdżają za nieudacznictwo każdego, kto próbuje
        narzekać choć trochę - teraz szukają winy wszedzie, tylko nie w sobie samych.
        Śmieszne jest to twierdzenie, że wszyscy (TVP, GW i nie wiadomo kto tam
        jeszcze) się na nich uwzięli. A jakąż to siłę polityczną reprezentują? Wybory
        pokazały, że żadnej.

Głosowałem na PJKM, bo ich program był najbardziej racjonalny. Jednak w
        polityce sam racjonalizm nie wystarczy. Gdyby tak było, polityką mogłyby się
        zająć komputery.

Przerzucam się na PiS.
    • t324911 Re: Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 26.09.05, 22:19
      Najciekawsza byla reakcja SLD . Swietowali trzecie miejsce .....
      Samoobrony . :))))))))
    • jeni16 Re: Jak reagują zwolennicy przegranych partii? 26.09.05, 23:44
      Jestem pod wrażeniem wypowiedzy Demokratów.pl Naprawdę mądre słowa. Najbardziej
      wartościowi są Ci, którzy trzymają z partią pomimo porażki, bo jak
      mówią "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie". Ja co prawda sympatykiem
      Demokratów.pl nie jestem, ale nie należę do przeciwników osób, które mają coś
      mądrego do powiedzenia i jeśli potrafią dobry pomysł wprowadzić w życie. Takie
      osoby są o wiele bardziej wartościowe niż populiści, którzy niestety w tym roku
      podbili scenę polityczną, jak Samoobrona czy LPR. Trzymam za Was kciuki i życzę
      powodzenia w przyszłości!
      Pozdrawiam!
      Ewa J.
      • elfhelm przecież to koniec PD 27.09.05, 00:58
        ja na nich głosowałem ostatni raz. W PO jest wielu wartościowych ludzi - z
        mojego okręgu wprowadzili całkiem porządnych posłów.
        PD popełniła ciąg błędów, za który zapłaciła. Formuła jej się po prostu
        wyczerpała. Dawne nazwiska UW i tak się wycofały (startowali pojedynczy byli
        posłowie UW). Więc nie ma i tak kogo z nich popierać.
    • mika68 to niemożliwe!!! Przecież GW podawała że poparcie 27.09.05, 00:11
      dla PeDałków rośnie! To są jakieś jaja! Jak mam teraz iść na Tuska skoro znów
      okaże się że Gazeta kłamie?
      • t324911 Re: to niemożliwe!!! Przecież GW podawała że popa 27.09.05, 00:19
        Gazeta nie klamie tylko sie myli .
      • asiamus Re: to niemożliwe!!! Przecież GW podawała że popa 27.09.05, 11:56
        mika68 napisała:

> dla PeDałków rośnie! To są jakieś jaja! Jak mam teraz iść na Tuska skoro znów
        > okaże się że Gazeta kłamie?

to ty jesteś bardzo wartościowym wyborcą, głosujesz na podstawie sondarzy, dla
        partii z lepszą socjotechniką taki durny wyboraca to skarb, bo przecież nie
        chcesz zmarnować swojego głosu, nie głosowałabyś na PD gdybys wiedziała, że nie
        wejdą do sejmu

wiesz co juz lepiej zostań w domu, bo więcej szacunku mam dla tych co nie
        głosowali wogóle niż dla takich jak ty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka