balzer 12.09.02, 18:21 Na koniec spotkania Fischlera z przedstawicielami senackich komisji rolnictwa i spraw zagranicznych parlamentarzyści LPR, m.in. Halina Nowina- Konopczyna oraz Piotr Krutul, a także Bogdan Pęk (PSL) zaczęli gwizdać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stopitoriwill LPR gwidala na rozkaz Stasisty Rydzyka IP: *.rdu.bellsouth.net 12.09.02, 18:23 balzer napisał: > Na koniec spotkania Fischlera z przedstawicielami senackich komisji rolnictwa i > spraw zagranicznych parlamentarzyści LPR, m.in. > Halina Nowina- Konopczyna oraz Piotr Krutul, a także Bogdan Pęk (PSL) zaczęli g > wizdać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: LPR gwidala na rozkaz Stasisty Rydzyka IP: *.pai.net.pl 12.09.02, 19:24 Kiedy Ania Aksan przeszła na czerwonym świetle, stojący opodal policjant zagwizdał. Ania nie zatrzymała się.Policjant dogonił Anię i krzyknął: "proszę pani, ja gwizdałem, a pani się nie zatrzymała."Ania odrzekła : "Gdybym zatrzymywała się na każdy gwizd, nie doszłabym do domu."Ania jest w Kanadzie i może potwierdzić, że tak było. W tym wypadku gwizdanie też mogło być oznaką zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Świstaki.. IP: *.eng.fsu.edu 12.09.02, 18:28 Najbardziej zastanawia mnie fakt posiadania przez nich gwizdków. Z punktu widzenia logiki formalnej: a) albo już wcześniej wiedzieli co powie Fischler i wzburzeni treścią wypowiedzi postanowili zaprotestować; b) albo noszą gwizdki cały czas ze sobą, i czasem razem gwiżdżą. Ta ostatnia wersja wydaje mi się najbardziej wiarygodna. Podobno w okolicach Sejmu czasem słychać ciche poświstywanie, czy raczej pogwizdywanie. Teraz wiadomo, że zbiera się Tajny Międzypartyjny Klub Świstaków (TWKŚ). I ćwiczy. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Świstaki.. IP: *.ipt.aol.com 12.09.02, 18:36 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Najbardziej zastanawia mnie fakt posiadania przez nich gwizdków. Z punktu > widzenia logiki formalnej: > a) albo już wcześniej wiedzieli co powie Fischler i wzburzeni treścią > wypowiedzi postanowili zaprotestować; > b) albo noszą gwizdki cały czas ze sobą, i czasem razem gwiżdżą. > Ta ostatnia wersja wydaje mi się najbardziej wiarygodna. Podobno w okolicach > Sejmu czasem słychać ciche poświstywanie, czy raczej pogwizdywanie. Teraz > wiadomo, że zbiera się Tajny Międzypartyjny Klub Świstaków (TWKŚ). I ćwiczy. > KrisK -Kr. Mnie bardziej prawdopodobnym wydaje sie,ze wskutek przeciagu gwizdalo w ich pustych mozgownicach!! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Świstaki.. 12.09.02, 18:40 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > Najbardziej zastanawia mnie fakt posiadania przez nich gwizdków. Z punktu > widzenia logiki formalnej: > a) albo już wcześniej wiedzieli co powie Fischler i wzburzeni treścią > wypowiedzi postanowili zaprotestować; > b) albo noszą gwizdki cały czas ze sobą, i czasem razem gwiżdżą. > Ta ostatnia wersja wydaje mi się najbardziej wiarygodna. Podobno w okolicach > Sejmu czasem słychać ciche poświstywanie, czy raczej pogwizdywanie. Teraz > wiadomo, że zbiera się Tajny Międzypartyjny Klub Świstaków (TWKŚ). I ćwiczy. > KrisK Cokolwiek Fischler by nie powiedział powyzsi posłowie mieli ochote tego dnia sobie pogwizdac. A ze sami gwizdac nie umieli musieli uzywac gwizdkow. Potem jak wszystkie szanujace sie swistaki zaczeli zawijac je w te sreberka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Niech im bedzie... IP: *.asapsoftware.com 12.09.02, 18:31 balzer napisał: > Na koniec spotkania Fischlera z przedstawicielami senackich komisji rolnictwa i > spraw zagranicznych parlamentarzyści LPR, m.in. > Halina Nowina- Konopczyna oraz Piotr Krutul, a także Bogdan Pęk (PSL) zaczęli g > wizdać. A niech tam. I tak wszyscy wiedza naokolo, ze w Polsce poziom chamstwa jest wysoki. Nikt sie pewnie nie zdziwil. Ciekawe, jednoczesnie jak by krzyczela szanowna Konopczyna gdyby tak ktos sie osmielil gwizdac podczas przemowienia Rydzyka z RM czy innej swietej krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Błazenskie zachowanie posłow PSL i LPR IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.02, 21:05 balzer napisał: > Na koniec spotkania Fischlera z przedstawicielami senackich komisji rolnictwa i > spraw zagranicznych parlamentarzyści LPR, m.in. > Halina Nowina- Konopczyna oraz Piotr Krutul, a także Bogdan Pęk (PSL) zaczęli g > wizdać. Jesli niczego nie potrafia , przynajmniej pokazali ,ze potrafia gwizdac.Do tego w glowie nic nie trzeba miec.A gdzi byl w tym czasie dottore Kalinowski .Wzasadzie powinien tam stac z paleczka dyrygenta.Taki mamy parlament.Ale chce ciebie uspokoic .W polskim perlamencie sa wieksi glupcy- nawet gwizdac nie potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Był tez Gabriel 12.09.02, 23:07 Janowski oczywiscie, ale tym razem nie podskakiwał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samos Re: Błazenskie zachowanie posłow PSL i LPR IP: 195.117.2.* 12.09.02, 23:44 zachowania wszystkich posłow są błazeńskie, cała nasza demokracja to jedno wielkie błazeństwo. dlatego wygwizdanie komisarza ludowej rady europejskiej bylo calkiem niezlym happeningiem politycznym. oby takich wiecej. moze takie akcje sprawią, że fasady, ktore przeslaniaja prawdziwe oblicze polskiej polityki w końcu runą a ludzie dostrzegą absurdalność sytuacji, w ktorej klasa rządząca robi ludzi jak chce. wygwizdać wszystkich polityków!!!! Odpowiedz Link Zgłoś