kacosk 28.09.05, 16:44 Dopiero teraz pokazuje swoją kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gargamel.z.rm odwdzieczy sie PiSuarom za mokra robote 28.09.05, 16:46 kiedy zostanie prezydentem. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Tusk nie jest bachorem. Jego rodzice tak jak 28.09.05, 16:47 kacosk napisała: > Dopiero teraz pokazuje swoją kulturę. 99% procent spoleczenstwa ochrzcili go (sam to przyzna). I prokreowali potomka po slubie (tez to przyzna). Wiec nie jest bachorem! Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Tusk nie jest bachorem. Jego rodzice tak jak 28.09.05, 16:51 Ale tak się zachowuje Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Fakt. Klapsy mu sie naleza. ;-) 28.09.05, 16:52 kacosk napisała: > Ale tak się zachowuje Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond DOOO NAAAALD! DOOO NAAAALD!!!! 28.09.05, 16:54 i wszyscy razem.. DOOOOO NAAAALD!! DOOOOO NAAAALD !! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 To jest ostatnia rzecz jaka bym krzyczal gdyby kto 28.09.05, 16:55 drzejms-buond napisał: > i wszyscy razem.. > DOOOOO NAAAALD!! > DOOOOO NAAAALD !! s mi dupe loil. Odpowiedz Link Zgłoś
matkakobiet Re: Tusk nie jest bachorem. Jego rodzice tak jak 28.09.05, 16:58 ojoj mimo mojej braku sympatii do braci pragnę zauważyć że bachor to obrazliwe nazwanie dziecka a dziecko z nie prawego łoza to bękart .. ale tam wazne jest to ze tusk ma duzo wieksza kulture osobistą a kaczyńscy są potwierdzeń streotypow na temat facetow niskiego wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
chaynik w tym oblednym pedzie Tusk 28.09.05, 17:03 zapomnial ze jak przegra wybory to NIKIM bedzie. Ewentualnie moze sterowac z drugiego rzedu Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Stereotyp na temat niskiego wzrostu? 28.09.05, 17:08 matkakobiet napisała: > ojoj mimo mojej braku sympatii do braci pragnę zauważyć że bachor to obrazliwe > nazwanie dziecka a dziecko z nie prawego łoza to bękart .. > ale tam wazne jest to ze tusk ma duzo wieksza kulture osobistą a kaczyńscy są > potwierdzeń streotypow na temat facetow niskiego wzrostu Nie przepadam za bliznietami, ale zeby az tak? Porownanie z Tuskiem: on ma ma moze dluzszy program, ale to ich program jest z jajami. I to powiedzial ktos kto nie lubi ani Duck'ow ani Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
matkakobiet Re: Stereotyp na temat niskiego wzrostu? 28.09.05, 17:19 no ten sterptyp wzial sie chyba od samego napoleona ale chodizlo tu glownie o chorobliwą ambicję chęć wladzy i leczenie dzieki temu kompleksów bo moze a powiedz mi ze barcia tacy nie są?> Odpowiedz Link Zgłoś
matkakobiet Re: Stereotyp na temat niskiego wzrostu? 28.09.05, 17:20 a i na na donalda tez nie zaglosuje chyba ze w II turze Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Stereotyp na temat niskiego wzrostu? 28.09.05, 17:22 A GIERTYCH??? chłop jak dąb-jaja jak żołędzie... wzrost moze być kompleksem ale nie musi... w polsce o kompleksy OGÓLNIE nie trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Mozg ma tez taki jak jaja. Same zoledzie. 28.09.05, 17:24 drzejms-buond napisał: > A GIERTYCH??? chłop jak dąb-jaja jak żołędzie... > > wzrost moze być kompleksem ale nie musi... > w polsce o kompleksy OGÓLNIE nie trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Pani Walewska niech na to odpowie :-) 28.09.05, 17:23 matkakobiet napisała: > no ten sterptyp wzial sie chyba od samego napoleona ale chodizlo tu glownie o > chorobliwą ambicję chęć wladzy i leczenie dzieki temu kompleksów bo moze a > powiedz mi ze barcia tacy nie są?> Odpowiedz Link Zgłoś