olewin 30.09.05, 01:05 a ma dwoje innych dzieci z dwoma różnymi kobietami .. Jedna z matek założyła sprawę o ściągnięcie alimentów .. Sam Pawlak twierdzi że nie płąci bo nie jest w stanie odłożyć określonej sumy na dzieci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk Ty, jestem nie na biezaco: bylo dotad tylko o 30.09.05, 01:12 jednej pani i jednym dziecku. I o slubnej zonie, tez pozostawionej bez srodkow do zycia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
olewin rzeczywistość przerosła lidera PSL-u 30.09.05, 01:16 ma troje dzieci z małżeństwa (? separacja) na które nie płaci poza tym ma z dwoma innymi kobietami po jednym dziecku na które też nie zamierza płacić .. Odpowiedz Link Zgłoś
p8 ha ha ha 30.09.05, 01:14 popłakałem się ze śmiechu :) :) :), a to ci nowina :) :) :) pzdr B Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: PAWLAK NIE PŁACI ALIMENTÓW !!! 30.09.05, 01:15 olewin napisał: > a ma dwoje innych dzieci z dwoma różnymi kobietami .. Jedna z matek założyła > sprawę o ściągnięcie alimentów .. Sam Pawlak twierdzi że nie płąci bo nie > jest w stanie odłożyć określonej sumy na dzieci.. polski sejm mu pozyczy na alimenty..... Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: PAWLAK NIE PŁACI ALIMENTÓW !!! 30.09.05, 01:20 Ja słyszałem, że ten facet gra na giełdzie i zarabia tam kolosalną kasę - z tego powodu w ubiegłej kadencji stać go było nawet na rezygnację z diet poselskich, które przy jego dochodach były śmiesznie małe. Hossa na giełdzie ciągle trwa, Waldek gromadzi majątek - dziwię się, że szkoda mu pieniędzy na jego własne dziecko. Czy to tradycyjne chłopskie skąpstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Dziecko? Olewin doliczyl sie PIATKI pociech:)))))) 30.09.05, 01:25 A to tylko ta progenitura, o ktorej wiemy:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olewin uff - poszperałem w sieci i znalazłem ... 30.09.05, 02:04 żeby nie było że jestem gołosłowny .. www.ozon.pl/a_tygodnikozon_2_15_537_2005_21_3.html Odpowiedz Link Zgłoś