deltalima 03.10.05, 11:21 populizm kaczora i kościelna agitka robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:21 Nie podoba mi się to:( Im bardziej agresywna kampania Kaczyńskiego, tym więcej ma punktów... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Człowiek sterowany przez układ komunistyczny. Tusk 03.10.05, 11:42 Tusk jest we wszystkim nijaki - w kampani też. Człowiek sterowany przez układ komunistyczny. Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jak ja lubie... 03.10.05, 11:49 te slowa wytrychy...."sterowany", "uklad", "postkomunista".... Gole haselka, dla frustratow... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Jak ja lubie... 03.10.05, 11:52 To po cholerę bierze poparcie Kwacha za dobrą monetę? Dlaczego Tusk się nie odcina od komuny i komunistów? Kogo chroni, lub chce chronić??? Miętki, sterowalny przeciętniak - marionetka rękach decydentów starego układu. r306 napisał: > te slowa wytrychy...."sterowany", "uklad", "postkomunista".... > Gole haselka, dla frustratow... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Głosuj na Tuska - szybko będziesz biedny. 03.10.05, 11:58 Głosuj na Tuska - szybko będziesz biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 aniu - ja będę zawsze bogaty 03.10.05, 12:00 a wiesz dlaczego? bo na giełdzie można zarabiać także na spadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: aniu - ja będę zawsze bogaty 03.10.05, 12:01 No to może się tam spotkamy??? minimum1 napisał: > a wiesz dlaczego? > bo na giełdzie można zarabiać także na spadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_dla_polakow OBOP PODPISAL UMOWE Z TUSKIEM? 03.10.05, 14:25 Wciaza slychac, ze roznica maleje, a te sondaze coraz lepsze. Chlopaki nie przesadzajcie bo robi sie coraz smieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Chcę IV RP a nie II PRL Kaczyńskiego. 03.10.05, 15:13 Solidarna czyli ludowa. Polska potrzebuje pozytywistów. Głosuję na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a tusk nie mówi i nie wygląda jak mąż stan,i tyle 03.10.05, 16:02 problem tuska to to, że nie mówi i nie wygląda jak mąż stan, jego wypowiedzi są małostkowe, przypominają bardziej ton drużynowego niż poważnego polityka poza tym rozbił kiedyś partię, ludzie mu ufali, jak można zdrajcom ufać ? zrobił to samo co cimoszewicz sldupkom Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: tusk nie mówi i nie wygląda jak mąż stan,i ty 03.10.05, 16:16 Kaczynski to dopiero ma postawe super maza stanu: opasly brzuch na ktorym sa zalozone male raczki. A pod wielkim brzucholem maly fiutek. Czego jednak nie mozna odmowic Kaczorowskiemu to lepszych kwalifikacji zawodowych na urzad prezia niz ma Tuskiewicz. A tak naprawde to jeden wart drugiego i obydwaj sa beznadziejni. Nie dziwie sie tym ktorzy nie pojda glosowac. Mimo moich przekonan prawicowych juz bym wolal Borowskiego i lewicowego prezydenta, ktory rownowazy prawicowy Parlament. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a tusk nie mówi i nie wygląda jak mąż stan,i ty 03.10.05, 16:45 w jakich okolicznościach widziałaś jego fiutka ? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_dla_polakow Tusk nie mówi i nie wygląda jak mąż stanu.PRL wrac 03.10.05, 17:30 Lot Tuska po pochylej jest nieunikniony. Tylko Wyborcza liczy jeszcze, ze krzywa sie odwroci i kandydat partii bez programu wygra wybory. Dokumentalny film "Nocna Zmiana" z Tuskiem, Kwasniewskim, Walesa oraz Rokita, udowadnia ze Tusk to burak, taki jak Kwasniewski. Pokazuja tam jakim preziem moglby byc Tusk. Kwasniewski slusznie powiedzial, ze Tusk zapowiada prezydenture w jego -prezia stylu. Walesa-Kwasniewski-Tusk to kontynuacja PRLu, bez lustracji, bez otwierania teczek, jak w komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: tusk nie mówi i nie wygląda jak mąż stan,i ty 03.10.05, 17:59 Twoje pytanie jest w stylu w jakich okolicznosciach widzialem, ze ziemia sie kreci. Oczywiscie, ze nie widzialem, ale minimalne rozmiary fiutka Kaczynskiego naleza do wiedzy powszechnej (tak jak obrot ziemi dookola slonca). Tak wiec nie badz taki powazny i sie wyluzuj. Natomiast kazdy widzial spasiony brzuch Kaczki i male raczki zalozone na to brzuszysko. Obrzydliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Towarzyszu Tusk - już dziękujemy! 03.10.05, 21:06 Towarzyszu Tusk - już dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek WYBOR JEST PROSTY: 03.10.05, 12:02 Obywatelska, demokratyczna i kapitalistyczna Polska Tuska czy Radiomaryjna, z silnym osrodkiem władzy, etatystyczno-socjalistyczna Polska Kaczynskiego. Wybrac mozesz juz za kilka dni, takze i Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Radio Maryja jest od Romka, nie od Lecha 03.10.05, 12:04 Radio Maryja jest od Romka, nie od Lecha. Nie słuchasz radia (nie-Maryja) ??? pogromca_mrowek napisał: > Obywatelska, demokratyczna i kapitalistyczna Polska Tuska czy > Radiomaryjna, z silnym osrodkiem władzy, etatystyczno-socjalistyczna Polska Kac > zynskiego. > Wybrac mozesz juz za kilka dni, takze i Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Radio Maryja jest od Romka, nie od Lecha 03.10.05, 12:11 > Radio Maryja jest od Romka, nie od Lecha. Nie słuchasz radia (nie-Maryja) ??? Masz nieaktualne informacje. Od czasu jak o.dyr. powiedział na antenie, że kaczka jest git-chłopak, można uważać, że RM przynajmniej nieoficjalnie popiera pisiorków. Świadczy o tym wyraźnie lepszy niż przewidywano wynik PiS i znacznie gorszy LPR i Ruchu Patriot. w wyborach parlamentarnych. Prawdopodobnie elektorat rodziny RM przedryfował ku silniejszemu... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Rydzyk mówi co chce - Lech go nie lubi. 03.10.05, 12:20 Rydzyk mówi co chce - Lech go nie lubi. Ty masz nieaktualne info. Donaldka tymczasem popiera większość mediów (trzymanych w niemieckich łapach). Pomyśl - czy Niemcom lepiej się podoba Polska silna, czy słaba - którą łatwiej podporządkować (ekonomicznie, politycznie potem) nawet w ramach UE??? kotek.filemon napisał: > > Radio Maryja jest od Romka, nie od Lecha. Nie słuchasz radia (nie-Maryja) > ??? > > Masz nieaktualne informacje. Od czasu jak o.dyr. powiedział na antenie, że > kaczka jest git-chłopak, można uważać, że RM przynajmniej nieoficjalnie popiera > pisiorków. Świadczy o tym wyraźnie lepszy niż przewidywano wynik PiS i znacznie > gorszy LPR i Ruchu Patriot. w wyborach parlamentarnych. Prawdopodobnie elektora > t > rodziny RM przedryfował ku silniejszemu... > > Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Rydzyk mówi co chce - Lech go nie lubi. 03.10.05, 12:56 Daruj sobie te spiskowe teorie o niemieckich łapach. Najbardziej antyniemiecki w naszym nadwiślańskim kraju (licząc tytuły wysokonakładowe) jest "Fakt", wydawany przez jakże swojsko brzmiący Axel-Springer-Verlag. Co do Polski silnej - kacza Polska będzie silna na zasadzie "boso, ale w ostrogach". A ewentualni partnerzy dyplomatyczni będą go unikać bynajmniej nie z szacunku, tylko dlatego, że mieć go będą za oszołoma i przygłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 ignorantka... 03.10.05, 12:16 w wyborach prezydenckich RM każe głosować na Lecha Kaczyńskiego w wyborach parlamentarnym pozwoliło swoim wyznawcom na wybór między PiS,LPR a Ruchem Narodowym Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Wielu zagłosuje na Lecha niezależnie od Rydzyka 03.10.05, 12:21 Wielu zagłosuje na Lecha w wyborach prezydenckich niezależnie od Rydzyka. Tak jak i w wyborach parlamentarnych. Rozumiesz? minimum1 napisał: > w wyborach prezydenckich RM każe głosować na Lecha Kaczyńskiego > w wyborach parlamentarnym pozwoliło swoim wyznawcom na wybór między > PiS,LPR a Ruchem Narodowym Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 a wielu dzięki Rydzykowi... 03.10.05, 12:30 myślisz,że Lech nie będzie mu za to wdzięczny? Odpowiedz Link Zgłoś
olalk Re: Radio Maryja jest od Romka, nie od Lecha 03.10.05, 14:24 Ostatni Radio Maryja jest od Lecha i dlatego Romek tak słabo wypadł. "Zatopić Platformę" to było hasło wyborcze Radia Maryja. Pan Lech Kaczyński zaciąga wobec tego radia wielkie zobowiązania i dlatego zaklina się, że "...do końca życia będę katolokiem". A jak zostanie Prezydentem, to ojciec Rydzyk będzie jego kapelanem w Belwederze, a ponadto spowiednikiem. Nie daj Boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalskijohn Polska zasiłkowa kontra wolnorynkowa 03.10.05, 12:58 Taki to będzie wybór. W Polsce Kaczyńskiego każdy dostanie zasiłek za pierdzenie w pierzynę i nic-nie-robienie a Polska będzie zadłużać coraz bardziej, natomiast w Polsce Tuska każdy będzie mógł ciężką, uczciwą pracą zarobić porządne pieniądze na swoje utrzymanie. Wybierajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigwalus2 Re: Polska zasiłkowa kontra wolnorynkowa 03.10.05, 16:10 Popieram cię w 100%. Rządy Kaczyńskiego vel. Lord Farquaad (cytuje bardzo trafne określenie z plakatu podczas wiecu "Parada Równości") skończą się tym że nikt prawie nie będzie pracował, a każdy będzie brał "kurioniówkę" którą pan Kaczyński i jego koledzi z PIS będą rozwadać. Ale mam tylko jedno pytanie: KTO włoży do budżetu te pieniądze na te kuroniówki ? KTO ?????? Kulczyk nie bo już uciekł z pieniędzmi. Reszta bogatych też to robi po wyborze PIS. Zostaje klasa średnia która jest niezbyt mnogą grupą. Wróże KRACH i to bardzo szybki....... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 [...] 03.10.05, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Jak ja lubie... 03.10.05, 12:01 Bo jest kulturalny? I nie wrzeszczy pod publike? Bo zabiega o lewicowy elektorat? Dlaczego niby "odciecie sie od komunistow" ma stanowic wartosc sama w sobie? Moja matka jest socjalistka z krwi i kosci, zeby nie powiedziec - komunistka. Po prostu tak sobie poukladala w glowie kwestie "sprawiedliwosci". Ja moge z nia dyskutowac i nawet nie zgadzac sie, ale czy mam sie od niej odciac???? Mam jej nie mowic dzien dobry? Nie zjesc obiadu ktorym mnie czestuje???? Co Wy z tym chrninieniem??? Ludzie!!!! Panstwo prawa, to panstwo zasad i sprawnych przejrzystych zasad funkcjonowania a nie szeryfa, ktory bedzie z urzedu scigal uklady, ktore akurat jemu sie nie podobaja!~!! Pomyliliscie juz w tym swoim zacietrzewieniu skutek z przyczyna.... Tak silnego panstwa nie zbudujecie. Zbudujecie jedynie panstwo jednego silnego czlowieka, jesli tylko Leszek, faktycznie ma wiecej sily i wizji, niz tylko tyle, aby zakazac jakiejs parady w stolicy. Obserwujac wyniki glosowania w sejmie nad ustawa o emeryturach gorniczych, juz tak stanowczy i silny jego brat blizniak nie byl - parada gornicza sie odbyla i to z jakim skutkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega Tuska, 03.10.05, 12:03 Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega Tuska, którego zresztą popiera w wyborach, prawda? r306 napisał: > Bo jest kulturalny? I nie wrzeszczy pod publike? Bo zabiega o lewicowy > elektorat? > Dlaczego niby "odciecie sie od komunistow" ma stanowic wartosc sama w sobie? > Moja matka jest socjalistka z krwi i kosci, zeby nie powiedziec - komunistka. > Po prostu tak sobie poukladala w glowie kwestie "sprawiedliwosci". Ja moge z > nia dyskutowac i nawet nie zgadzac sie, ale czy mam sie od niej odciac???? > Mam jej nie mowic dzien dobry? Nie zjesc obiadu ktorym mnie czestuje???? > > Co Wy z tym chrninieniem??? Ludzie!!!! Panstwo prawa, to panstwo zasad i > sprawnych przejrzystych zasad funkcjonowania a nie szeryfa, ktory bedzie z > urzedu scigal uklady, ktore akurat jemu sie nie podobaja!~!! > Pomyliliscie juz w tym swoim zacietrzewieniu skutek z przyczyna.... > Tak silnego panstwa nie zbudujecie. Zbudujecie jedynie panstwo jednego silnego > czlowieka, jesli tylko Leszek, faktycznie ma wiecej sily i wizji, niz tylko > tyle, aby zakazac jakiejs parady w stolicy. Obserwujac wyniki glosowania w > sejmie nad ustawa o emeryturach gorniczych, juz tak stanowczy i silny jego brat > > blizniak nie byl - parada gornicza sie odbyla i to z jakim skutkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 dlaczego kłamiesz? 03.10.05, 12:11 anna-dark napisała: > Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega Tuska, którego zresztą popiera w > wyborach, prawda? Kwaśniewski powiedział,że będzie głosował na Borowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 12:13 > Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega Tuska, którego zresztą popiera w > wyborach, prawda? Kurcze, Wam sie juz wszystko kielbasi! Przyczyna i skutek!!! Co mialby podpisac Kwach (ktorego nie cierpie) gdyby za ustwawa nie zaglosowal PiS i LPR??? Nie byloby ustawy, nie byloby podpisu Kwacha! Akurat Tusk i PO zaglosowalo PRZECIW, prawda???????? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 12:39 Ja w nawiązaniu do rent i emerytur górników, do bezpłatnych studiów - ogłądalem w tej chwili program gdzie gen. Bieniek dzielił się swymi przeżyciami z Iraku. Dlaczego wy wszyscy którzy nie chcecie płacić stpendiów, rent, emerytur bez protestu płacicie generalom, oficerom, zołnierzom i wreszcie rodzinom i okaleczonym natej nie naszej wojnie? POPROSZĘ O ROZBROJENIE Nie śpi pan prezydent. Gryzie się generał! Martwią się w sztabskomandach ich uczeni koledzy, żebym ja - obcy człowiek! - nowocześnie umierał, według najnowszych osiągnięć wiedzy! Trudzą się w tym kierunku znawcy, koneserzy... A mnie - nie zależy. Dbają o mnie po prostu jak z rodziny kto bliski: ulepszają te bomby, doskonalą pociski, żeby we mnie nie rąbnął czasem jaki nieświeży... A ja nie wiem, jak państwu, ale mnie - nie zależy! W ogóle, jeśli im to rachunku nie zmienia, to, zamiast wydawać wszystko na zbrojenia, niech dadzą mi tych kilka na mnie przeznaczonych groszy - i ja sobie umrę sam! Z przejedzenia. Albo z nadmiaru ziemskich rozkoszy... Bez liczników Geigera, bez promieniomierzy - no, mnie nie zależy! Ja nie snob, ja prosty, chłopsko-robotniczy, niech na mnie Geiger nie liczy! Chyba pójdę do ONZ-etu, rozbrajająco się uśmiechnę i poproszę o rozbrojenie powszechne! Powszechne i kompletne, bom ja entuzjasta: z zakazem produkcji wałków do ciasta! I wszystkiego. Systematycznie. Kolejno - dopóki już tylko amorkom pozostaną łuki! Amorkom się zostawi... To nawet przyjemnie, kiedy trafiają. Sam dobrze wiem... Tylko też - do diabła! - nie wciąż tylko we mnie! Po wsiem! Po wsiem! A jeśli już wojna, to mym cichym snom by odpowiadała wyłącznie wojna na... sexbomby. Typu Brigitte Bardot - zrzucane z samolotów. Sam na czas jakiś polec byłbym gotów - w cichym bohaterstwie, w sekrecie przed władzą... He, he... Generałowie nie dadzą! Wszystkie światła zapalić każą przed nalotem, zaciemnienie - potem. Lecz inna broń, panowie, niech sczeźnie! Niech znika! Bo guzika się lękam... Tak, tego guzika, co gdy go nawet nieumyślnie po pijanemu sierżant naciśnie, to tylko świśnie i zabłyśnie! Ten guzik na względzie mając, ONZ-ecie, do likwidacji zbrojeń prowadź! O - już likwidują... Ciesz się, świecie: Guzik kazali zlikwidować! *** Ja tu swoją drogą plotę na tej scenie, a satyra - to broń! Ponoć groźna szalenie - i jeszcze ode mnie zaczną rozbrojenie... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 12:50 Naiwnoscia jest sadzic, ze sa wojny nasze i nienasze... Przez taka naiwnosc juz wiele milionow cierpialo. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 13:05 Masz rację, tylko która wojna jest nasza, ta którą Ty rozpętałeś czy ta ktorą ja? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 13:08 > Masz rację, tylko która wojna jest nasza Zdanie wewnetrznie sprzeczne. Wojna o pokoj? ;) Rzymianie mawiali "chcac pokoju szykuj sie do wojny"... Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 13:12 i znów masz racje: tylko dla mnie szykuj się to nie jest to samo co walcz. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 13:26 > tylko dla mnie szykuj się to nie jest to samo co walcz. Dobrze, to teraz sobie przypomnij sytuacje sprzed tej wojny... Zabraklo wlasnie tego solidarnego "szykowania sie" przez 10 lat, bezsensownych, wyniszczajacych Irak sankji ONZ... Przypomnij sobie, jak wobec niezdecydowania i proby robienia interesow "na boku" Saddam uciekal przez rozliczne furtki... Niestety, zabraklo tego "szykowania sie"... Rozpetano wojne, ktorej mozna bylo uniknac, rozpetano ja wowczas, gdy "nasz" swiat dostal podbrodkowego, bo zabraklo tej gardy. Nie jestem szczesliwy, ze ta wojna jest, nie jestem szczesliwy, ze prowadzona jest w ten sposob (ktory bardziej przypomina awanture, a nie wojne "o cos"), ale ja sie pytam - gdzie byl swiat, aby nie dopuscic do powstania przyczyny tej wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 13:46 Gdzie był świat... Przepraszam Cię bardzo, bo temat wojny w Iraku nie jest Ci obojętny, ale na ty forum to nikogo nie interesuje. Może byś otworzył ten wątek jako nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega T 03.10.05, 13:53 Ja juz sie na temat tej wony "nadyskutowalem". Teraz trzeba ja skonczyc, a nie dyskutowac za i przeciw "rozpoczecia". W tym wzgledzie tez przydaloby sie troche faktycznej solidarnosci a nie gdybania "co by bylo gdyby". Amerykanie, ze swoimi metodami i wrogim nastawieniem do nich Bliskiego Wschodu, nie wyjda z tamtad i za dziesiec lat... Chcemy miec stabilny Irak, bedacy krajem Irakijczykow i Kurdow? To robmy wszystko, aby Amerykanie NIE MIELI CZEGO TAM SZUKAC. Jesli Irak bedzie stabilnym krajem, to jankesi nie beda mieli zadnego mandatu aby tam "rezydowac" (a my razem z nimi). I tej solidarnosci teraz tez brakuje... niestety. Niestety, hasla Irak dla Irakijczykow, to tylko slogany i one tej awantury nie zakoncza... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Masz rację co do faktów, kolego :-) 03.10.05, 12:50 Ale czym ci podpadł Kwach, to nie rozumiem :-( r306 napisał: > Kurcze, Wam sie juz wszystko kielbasi! Przyczyna i skutek!!! Co mialby podpisac Kwach (ktorego nie cierpie) gdyby za ustwawa nie zaglosowal PiS i LPR??? Nie byloby ustawy, nie byloby podpisu Kwacha! > Akurat Tusk i PO zaglosowalo PRZECIW, prawda???????? ciemna ania napisała: > > Ustawę dla górników podpisał Kwach - kolega Tuska, którego zresztą popiera w wyborach, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Masz rację co do faktów, kolego :-) 03.10.05, 12:55 > Ale czym ci podpadł Kwach, to nie rozumiem :-( Jest opieszaly, bojazliwy, koniunkturalny. Wystarczy, zeby nie miec szacunku dla glowy panstwa. O z pobudek osobistych nie lubie Kwasniewskiego za "wystep" w Charkowie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Jak ja lubie... 03.10.05, 14:44 > To po cholerę bierze poparcie Kwacha za dobrą monetę? Po pierwsze, Kwachu to poparcie wyraził, aby niektóre ciemnoty zaczęły Tuska z komuną kojarzyć (i przez to zwiększyć pośrednio szanse swojego kandydata - Borowskiego). Po drugie myliksz się: Tusk od razu po tej "pochwale" powiedział, że się ne zgadza z tezami Kwacha i w szczególności nie będzie kontynuował jego "stylu prezydentury tylko z nim zerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 [...] 03.10.05, 12:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 TUSK NIEMIECKI, KACZ. RZYMSKI - MIKKE W 1 TURZE 03.10.05, 12:09 Przepraszam za skróty w nagłówku, ale GW ograniczyła jego długość. Otóż p. Tusk ma takie wady, że jest usłużny Niemcom i w ogóle zagranicy, że jest krętaczem (por. rozmowy PO z PiS) i że za bardzo chce władzy dla siebie i towarzyszy z Gdańska. P. Kaczyński ma natomiast tę wadę, że ma zamiar wchodzić ludziom do łóżka, żeby tylko zyskać pochwałę księży za dbałość o "moralność". Zresztą p. Tusk też mówi, że wziął w tych dniach ślub kościelny za namową bisk. Gocłowskiego i za sprawą kolejnego przełomu duchowego, którego doznał po śmierci papieża. Może więc dobrym pomysłem by było, żeby w pierwszej turze zagłosować wbrew obu na Korwina-Mikkego, który wprawdzie popełnia różne błędy, ale jest i za polską samodzielnością, i za wolnością obywateli. Powstrzymanie się od głosowania nie na wiele się zda, bo będą to wyjaśniać jako zniechęcenie do życia społecznego. Tymczasem chyba wielu z nas ani nie chce, żeby zapominać o Polsce, ani nie lubi, żeby nam (wtedy, gdy nie idzie o kradzież czy napady) ustawiać z góry sposób życia nawet w sprawach intymnych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik1 [...] 03.10.05, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Nie agresywna tylko profesjonalna 03.10.05, 14:41 Od kiedy to opluwanie koalicjanta (podobno jedynego możliwego) jest profesjonalizmem? I w jakiej profesji, jeśli można wiedzieć/ Dlaczego Kaczory mówią mniej o własnym programie, niż kłamią o programie PO? Przecież mogłyby kłamać też o programach innych partii? Odpowiedz Link Zgłoś
offler Mam nadzieje, ze to tylko pomylka 03.10.05, 11:30 Niestety boje sie powtorki z rozrywki. Mam jeszcze nadzieje, ze PO tym razem nie bedzie bezczynnie patrzyc jak ich kandydata atakuja i w jakis sposob odpowie. Powinni raz na zawsza i przejzyscie nazwac Kaczora kandydatem SOCJALISTYCZNYM. Taki jest plan PiS i taki jest plan Kaczora. Powrot do PZPRu tylko kto inny przy wladzy. Ja nie chce zeby on Polakom pomagal, lepiej zeby dal im mozliwosc pomuc se samym. Od tego ciaglego wpiprzania sie rzadow w codzienne organizowania zycia jest taki efekt jaki jest. Wole Polske bogatych, a nie biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark To tylko rzeczywistość - wygra Lech Kaczyński! 03.10.05, 11:39 To tylko rzeczywistość - wygra Lech Kaczyński! yavorius napisał: > Nie podoba mi się to:( Im bardziej agresywna kampania Kaczyńskiego, tym > więcej ma punktów... Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:22 Lech Kaczynski prezydent IV RP www.lechkaczynski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
augu OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:24 Oj maleje, maleje. Droga Gazeto. Mimo wyraźnie tendencyjnych artykułów i mimo wspierania kandydata DT gdzie tylko można - maleje. Głupie to społeczeństwo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:27 Ano niestety głupie :( Nawet socjalisci jadą po Kaczyńskim ze ma nierealny program i tylko czcze obietnice (3 miliony mieszkań :) - ciekawe czy sam je będzie budował?) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tusk w odwrocie. Obiecuje wszystkim wszystko. 03.10.05, 11:46 Tusk w odwrocie. Obiecuje wszystkim i wszystko. Miło, ładnie, i wesoło. Na okrągło. Takiego Prezia już mieliśmy - i dziękujemy. Tylko Lech Kaczyński!!! akiraxx napisał: > Ano niestety głupie :( Nawet socjalisci jadą po Kaczyńskim ze ma nierealny > program i tylko czcze obietnice (3 miliony mieszkań :) - ciekawe czy sam je > będzie budował?) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tusk w odwrocie. Obiecuje wszystkim i wszystko. 03.10.05, 11:47 Tusk w odwrocie. Obiecuje wszystkim i wszystko. Miło, ładnie, i wesoło. Na okrągło. Takiego Prezia już mieliśmy - i dziękujemy. Tylko Lech Kaczyński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Re: Tusk w odwrocie. Obiecuje wszystkim i wszystk 03.10.05, 12:08 Sorry ale nie wiesz co piszesz. Gdzie Tusk obiecuje cos czego nie będzie w stanie zrealizowac. Czy obiecuje mieszkania jak Kaczyński i Kwaśniewski? Wszystko co Tusk obiecuje to tyle, ze będzie kontrolował by populizm nie wziął góry nad rozsądkiem w sejmie. Nie wiem czy oglądałaś transmisje z sobotnich spotkań Tuska i Kaczyńskiego. Kaczynski typowy populista. Tusk nie bał sie odpowiedzieć ze nie obiecuje zwiekszania emerytur skoro i tak prezydent takiej mocy nie ma - w koncu prezydent nie drukuje pieniedzy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tusk tylko obiecuje że będziemy III Japonią... 03.10.05, 12:17 Tusk tylko obiecuje że będziemy III Japonią... Że nagle będzie łatwo zakładać firmy w Polsce, konkurować z prężnymi i zasobnymi w kapitał firmami zachodnimi, że nagle nasza edukacja i rozwój skoczy w kosmos - tylko nie mówi jak?, kiedy?, za co? Kompletnie NIE ROZUMIE, że prędzej czy później KOSZTY SPOŁECZNE totalnego liberalizmu (nierozwiązane problemy wielu grup, np. strukturalne bezrobocie przemysłu ciężkiego, czy rolnictwa) staną się w gospodarce REALNYMI KOSZTAMI EKONOMICZNYMI. Z perspektywy Kaszub może tego nie widać. akiraxx napisał: > Sorry ale nie wiesz co piszesz. Gdzie Tusk obiecuje cos czego nie będzie w > stanie zrealizowac. Czy obiecuje mieszkania jak Kaczyński i Kwaśniewski? > Wszystko co Tusk obiecuje to tyle, ze będzie kontrolował by populizm nie wziął > góry nad rozsądkiem w sejmie. Nie wiem czy oglądałaś transmisje z sobotnich > spotkań Tuska i Kaczyńskiego. Kaczynski typowy populista. Tusk nie bał sie > odpowiedzieć ze nie obiecuje zwiekszania emerytur skoro i tak prezydent takiej > mocy nie ma - w koncu prezydent nie drukuje pieniedzy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Anna dark!Zglos sie w przyszly poniedzialek... 03.10.05, 12:51 To sie z ciebie troche posmieje.Bo juz jest po wyborach.Ludzie nie tyle zaglosuja za Tuskiem ile PRZECIWKO kaczorowi.Nikt nie chce oszoloma miec za prezydenta...Zapamietaj moj nick i zglos sie... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Tusk w odwrocie. Obiecuje wszystkim i wszystk 03.10.05, 12:21 akiraxx napisał: > Tusk nie bał sie > odpowiedzieć ze nie obiecuje zwiekszania emerytur skoro i tak prezydent takiej > mocy nie ma - w koncu prezydent nie drukuje pieniedzy prawda? Ale takie argumenty do narodu buraczanego nie przemawiaja, a przeciwnie, zmniejszaja poparcie wsrod kurzych mozdzkow. Polak nie rozumie, jak mu sie mowi: "Nie dam, bo nie mam jak, a ten co obiecuje, ze da - klamie". Polak przefiltrowuje takie stwierdzenie i w swym jalowym rozumku koncypuje tylko jedno: "Nie dostane nic za darmo, wiec won!". Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:33 augu-trafnie oddałaś(eś) sedno sprawy.Rydzyk pomimo łamania prawa jest ciągle na wolności i dewoci nadal mu dają kaskę.Głupie to nasze społeczeństwo,niestety głupie. Komuna zlikwidowała analfabetyzm ale głupotę wytrzebić trudno.Będziemy mieli prezydenta z krótkimi rączkami i bużką wydymaną jak u Mussoliniego. Któregoś razu zemdleje pod wrażeniem wagi swoich słów . Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białych ręk 03.10.05, 11:24 awiczkach - przegra... Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:28 jasne ze spoleczenstwo mamy glupie, to trzeba jasno powiedziec, populistyczne hasla kaczynskich sa tak razaco niewiarygodne, obietnice socjalnego bespieczenstwa dla wszystkich, ze idioty trzeba zeby sie na nabrac.. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:32 tmkmk napisał: > jasne ze spoleczenstwo mamy glupie,...obietnice socjalnego bespieczenstwa > dla wszystkich, ze idioty trzeba zeby sie na nabrac.. Mnie Kaczor ujął nie obietnicami socjalnymi (nie wiedzie mi się źle) ale obietnicą rozliczenia tych co rozliczeni być powinni. DT owinie to zasłoną milczenia, a ja nie chcę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:38 Bardzo ciekawe jak daleko sięgnie.......... Może dokopie się do TELEGRAFU I Glapińskiego ....... Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:40 tades1 napisał: > Może dokopie się do TELEGRAFU I Glapińskiego ....... Może i się dokopie. A może znacznie głębiej? Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:51 Czy na pewno wiesz o czym piszesz? Wszak tzw Telegraf to afera w której (rzekomo lub rzeczywiście tego niestety do końca nie ustalono) byli umoczeni liderzy PC z Kaczyńskimi na czele. A może ten prawy i sprawiedliwy zajmie się wyrokiem sądu ciążącym na nim i kilku innych z PC w sprawie bezprawnego przejęcia nieruchomości po RSW P.K."Ruch" Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 12:00 rebjot napisał: > Czy na pewno wiesz o czym piszesz? Myślę, że tak. > Wszak tzw Telegraf to afera w której (rzekomo... byli umoczeni liderzy PC > z Kaczyńskimi na czele. No właśnie i tu jest moja nadzieja - że za tej kadencji wyjdzie to ze sfery domysłów, plotek i pomówień. A może ten prawy i sprawiedliwy zajmie się wyrokiem sądu > ciążącym na nim i kilku innych z PC w sprawie bezprawnego przejęcia > nieruchomości po RSW P.K."Ruch" Też mam taką nadzieję. i zdaje mi się, że w przejęcie RSW jest umoczony zupełnie ktop inny. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 04.10.05, 11:01 Miałeś(aś) dobry humor wczoraj.Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:49 Wystarczy, że rozliczy platformistów z Unii Wolności, i kolaborujących gospodarczo z nimi. tades1 napisał: > Bardzo ciekawe jak daleko sięgnie.......... > Może dokopie się do TELEGRAFU I Glapińskiego ....... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 11:51 > Wystarczy, że rozliczy platformistów z Unii Wolności, i kolaborujących > gospodarczo z nimi. Niech wszystkich rozliczy! Rozkułaczy i znacjonalizuje! A potem niech nam rzadzi długo i szczęśliwie, kacze Słońce Narodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 04.10.05, 10:59 Masz absolutnie rację!Mam nadzieję że nie zatrzyma się na platformistach.Wierzę że również spyta Rydzyka o księżyc . Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Ermmmm 03.10.05, 11:44 Boze, jak dlugo bedziecie zyc tymi rozliczeniami???? Dobrze ukarzecie tych zlodziei i co z tego??? Kasy im nie odbierzecie, wsadzicie do wiezienia za moje podatki i ja sie pytam - co dalej? Zeby w sciane?????? Ja chce zyc w przyjaznym i prostym panstwie, gdzie z zasady krasc sie NIE OPLACA, a nie nie kradnie sie BO SIE BOI. Proste zasady i przejrzystosc nie pozwola krasc dalej i to mnie, czlowiekowi lat 30, w zupelnosci wystarczy. Nie chce ciagle zyc przeszloscia, chce wyciagac z niej wnioski na przyszlosc. I to nie jest guba kreska!!! Bo budujac silna gospodarke nic nie stoi na przeszkodzie, aby budowac jednoczesnie silne panstwo prawa i rozliczac tych, ktorzy kradna lub kradli!!! Zdajcie sobie w koncu sprawe, ze to brak perspektyw rodza patologie! Nie koncentrujcie sie tylko na walce z tymi patologiami! Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Ermmmm 03.10.05, 11:56 r306 napisał: > Kasy im nie odbierzecie Dlaczego uważasz, że jest to niemożliwe? > Ja chce zyc w przyjaznym i prostym panstwie, myślę, że wszysce tego chcą. > Proste zasady i przejrzystosc nie pozwola krasc dalej i to mnie, czlowiekowi > lat 30, w zupelnosci wystarczy. Nie chce ciagle zyc przeszloscia, Tu nie chodzi o życie przeszłością, ale żeby ci, którzy nakradli nie mogli chodzić z podniesionymi czołami. > Bo budujac silna > gospodarke nic nie stoi na przeszkodzie, aby budowac jednoczesnie silne panstwo prawa i rozliczac tych, ktorzy kradna lub kradli!!! Proszę mi przypomnieć, gdzie Kaczyński mówi o tym, że NIE chce silnej gospodarki? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ermmmm 03.10.05, 12:41 > > Kasy im nie odbierzecie > Dlaczego uważasz, że jest to niemożliwe? Bo nie znam metody - Ty znasz? Podziel sie ta wiedza... > Tu nie chodzi o życie przeszłością, ale żeby ci, którzy nakradli nie mogli > chodzić z podniesionymi czołami. Z przeposzeniem - co mnie obchodzi czyjesc czolo??? To ja chce chodzic z podniesionym! Od tego, ze komus dokopie wcale bardziej dumny nie bede... Wy macie jakas skrzywiona psychike - "jak odbiore i bedzie mu gorzej, to mnie bedzie lepiej"... Zupelnie jak w tej opowiesci o dwoch sasiadach - jeden ma merca, drugi syrenke. Za punkt honoru wlasciciel syrenki nie stawia sobie kupna mercedesa, ale pozbawienie sasiada mercedesa... Polska psow ogrodnika.... > Proszę mi przypomnieć, gdzie Kaczyński mówi o tym, że NIE chce silnej > gospodarki? Alez oczywiscie, ze mowil o mocnej. Mowic to wlasnie Kaczynski mowi duzo, tylko jak sie patrzy na program gospodarczy PiS, to jasno wynika, ze sa to pobozne zyczenia. Ja Boga traktuje powaznie, wiec nie bede go obarczal modlami za cud gospodarczy nad Wisla... Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Ermmmm 03.10.05, 14:25 r306 napisał: > Wy macie jakas skrzywiona psychike - "jak odbiore i bedzie mu gorzej, to mnie > bedzie lepiej"... Polska psow ogrodnika.... Ty naprawdę uważasz, że uczciwe jest ukraść i mówić wszystkim wokoło: "Ukradłem. Nie rozliczaj mnie. Nie bądź psem ogrodnika i sam kradnij." Wybacz, ale nie podzielam Twojego poglądu. I nawet rozumiem, że Kaczyński w związku z tym Ci nie odpowiada. Ja nie żałuję tym, którzy zarobili. Żałuję tym, którzy ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ermmmm 03.10.05, 14:41 Nic nie zrozumialas(?). Mowie o tym, ze NIE JEST MOIM CELEM ZYCIOWYM patrzenie komus na rece, czy jest uczciwy czy tez nie i przygladanie sie jego pieniadzom. Chce mie WLASNE! Wiec nie koncentruje sie na tym jak zabrac, ale na tym jak zarobic. Od zabierania sa sady, a nie ja w akcie "wyborczym". BTW - nadal nie odpowiedzialas na postawione przeze mnie pytanie - zabierac? Super! Tylko, kurna, JAK???!!!!!! Trzeba byc naiwnym do granic populizmu PiSu, aby zadowolic sie haslem "Odbierzemy, tym co nakradli" i nie miec nawet bladego pojecia jakie sa mozliwosci takiego "odbioru". > Ty naprawdę uważasz, że uczciwe jest ukraść i mówić wszystkim > wokoło: "Ukradłem. Nie rozliczaj mnie. Nie bądź psem ogrodnika i sam kradnij." > Wybacz, ale nie podzielam Twojego poglądu. I nawet rozumiem, że Kaczyński w > związku z tym Ci nie odpowiada. Kurcze, Tobie juz sie wszystko kielbasi w tej goraczce wyborczej. Zlodziejami sie brzydze i jesli mam dowody, to zglaszam to na policje (zeby nie byc goloslownym - juz to robilem). I nie insynuuj mi, ze PiS jest mi nie wygodny, bo tez jestem zlodziejem, bo to wlasnie odzwierciedla najlepiej Wasza prymitywna kampanie oskarzen. A falszywym swiadectwem brzydze sie tak samo jak zlodziejstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Ermmmm 03.10.05, 14:56 r306 napisał: > Nic nie zrozumialas(?) -em :-) BTW - nadal nie > odpowiedzialas na postawione przeze mnie pytanie - zabierac? Super! Tylko, > kurna, JAK???!!!!!! Nie wiem, podobnie jak nie wiem w jaki sposób skutecznie rozpędzić gospodarkę i zmniejszyć bezrobocie. Ale wierzę, że ci których wybraliśmy wiedzą. > I nie insynuuj mi, ze PiS jest mi nie wygodny, bo tez jestem zlodziejem. Nie insynuuję, że jesteś złodziejem. Napisłem, że skoro chodzący złodzieje Ci nie przeszkadzają to Kaczor Ci nie bedzie odpowiadał. > to wlasnie odzwierciedla najlepiej Wasza prymitywna kampanie oskarzen. Za kogo mnie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Ermmmm 03.10.05, 15:16 > -em :-) Sorcia ;) > Nie wiem, podobnie jak nie wiem w jaki sposób skutecznie rozpędzić gospodarkę > i zmniejszyć bezrobocie. Ale wierzę, że ci których wybraliśmy wiedzą. Dobra, nikt nie jest alfa i omega... Ale jeszcze nie slyszalem zadnego konkretu z ust Kaczynskich, jak chca tez to zrobic. Sorcia, ale wiara w autorytet to zdecydowanie za malo aby WIERZYC, ze cos sie stanie, bo tego sobie zyczy rzeczony autorytet. Tak sie sklada, ze wiekszosc przestepst gospodarczych zwyczajnie sie przedawnila, a komisje sledcze, poza pierwsza "Rywina", dowodza, ze "mi sie wydaje, ze pan ukradl" do niczego nie prowadzi. Trzeba miec: 1. dowody 2. dowody 3. dowody .... 100. Trzeba umiec ich dowiesc, albowiem upolitycznienie takich procesow, zawsze bedzie dzialalo na korzysc podejrzanych. Co do gospodarki. Jesli 10 lat polityki rozdawnictwa i "dbania o najubozszych" sprawily, ze bogatsi nie jestesmy, to zwyczajna logika dowodzena, wskazuje, ze teza przeciwna jest prawdziwa - "dowod przez zaprzeczenie". > Nie insynuuję, że jesteś złodziejem. > Napisłem, że skoro chodzący złodzieje Ci nie przeszkadzają to Kaczor Ci nie > bedzie odpowiadał. Nie, Kaczor nie bedzie mi odpowiadal z tej przyczyny, ze zamiast "zajac sie mna", czyli stworzyc mi wolnosc do dzialania, on bedzie ode mnie wyciagal pieniadze na walke z tymi zlodziejami. W efekcie - zlodziei nie zlapie, a ja bede biedniejszy. Wiec wole chodzacego zlodzieja i panstwa, ktore sprawi, ze ten zlodzieje NIE BEDZIE MIAL OKAZJI do tego aby mnie okrasc ponownie. Takie rozwiazanie mi w zupelnosci wystarczy. A jesli prokuratura i sady w ramach swych rutynowych zajec, wygrzebia cos na tego zlodzieja i mu to udowodnia i skarza - to tylko sie bede cieszyl. > > to wlasnie odzwierciedla najlepiej Wasza prymitywna kampanie oskarzen. > Za kogo mnie uważasz? Zesloscilem sie interpretujac Twoje slowa w jednoznaczny sposob. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Ermmmm 03.10.05, 14:52 > > Tu nie chodzi o życie przeszłością, ale żeby ci, którzy nakradli nie mogl > > i chodzić z podniesionymi czołami. > Z przeposzeniem - co mnie obchodzi czyjesc czolo??? To ja chce chodzic z > podniesionym! Od tego, ze komus dokopie wcale bardziej dumny nie bede... Ty nie, ale nie bez powodu taką postawę nazywa się polskim piekiełkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Jeśli Tusk dalej do brudnego kaczora w białyc 03.10.05, 12:05 Obietnic bylo juz wiele..rozliczenie komunistow powinno nastapic juz przed 15- tu laty.Kaczory cofna polske o lat 50 i to jest tragiczne.Szkoda na te eksperymenty narodu ktory juz tyle eksperymentow przezyl. Odpowiedz Link Zgłoś
neofita_bm Wzorem kanapowej UW 03.10.05, 11:53 taki tok rozumowania, jak twój (naród głupi, za ciemny żeby zrozumieć mądrych i szlachetnych wybrańców Narodu) jest najlepszym sposobem znalezienia się na kanapie, obok zasłużonych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 W białych rękawiczkach - to właśnie metoda Tuska 03.10.05, 12:27 podobnie jak Kwaśniewskiego. Te rękawiczki to symbol pozorów uczciwości. Ludzie, nawet nie wiecie, jak pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tusk... prosba... 03.10.05, 11:36 Chlopie wycofaj sie a PO niech sie tez wycofa z tworzenia rzadu. Niech powstanie ten populistyczny motloch PiS+LPR+PSL. Moze za 5 razem ten narod zrozumie, ze obietnicami garnkow im NIKT nie wypelni. Nie popelnijcie tego bledu jaki zrobila UW wchodzac w koalicje z AWS... Prosze!!! A jak im sie tym populistom uda, to tu mowie solennie - za taki CUD pojde piechota do Czestochowy... Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Tusk... prosba... 03.10.05, 11:39 spoko,nie będziesz musiał..niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: Tusk... prosba... 03.10.05, 11:43 r306 napisał: > Nie popelnijcie tego bledu jaki zrobila UW wchodzac w koalicje z AWS... I to UW rządziła z II rzędu, czy jak inni wolą - z Salonów. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Balcerowicz musi odejsc jak najszybciej. Z Tuskiem 03.10.05, 11:54 r306 napisał: > a Balcerowicz musi odejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Jola z Dywit v2.0 - przejrzana i poprawiona ? 03.10.05, 12:07 Naiwność, głupota i nienawiść ta sama ale styl inny. Trochę lepsza gramatyka, mniej błedów ortograficznych i krótsze posty. No i guru inny - tamta kochała Jędrusia, a ta na ołtarzyku ma Kaczuszki Odpowiedz Link Zgłoś
vanity_fair Re: Balcerowicz musi odejsc jak najszybciej. Z Tu 03.10.05, 12:49 anna-dark musi odejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: ta, taaa... 03.10.05, 12:06 r306 napisał: > a Balcerowicz musi odejsc... Nic takiego nie twierdziłem. A jeżeli uważasz, że ludzie typu Geremek wraz z przegranymi w swoim czasie wyborami przestał decydować, to się po prostu mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: ta, taaa... 03.10.05, 12:21 Jak mniemam, jestes pod wrazeniem sztuki monterskiej imć Kurskiego i jego wiekopomnego dziela "Nocna zmiana"... Smiac sie, plakac...???? Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: ta, taaa... 03.10.05, 14:29 r306 napisał: > Jak mniemam, jestes pod wrazeniem sztuki monterskiej imć Kurskiego i jego > wiekopomnego dziela "Nocna zmiana"... Smiac sie, plakac...???? Akurat, że by widzić moc sprawczą "salonowców" nie potrzeba było oglądac tego filmu. Ale owszem, jestem pod wrażeniem. Czy Twoim zdaniem film to konfabulacja, a sceny tam pokazane są sfabrykowane? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: ta, taaa... 03.10.05, 14:49 > Akurat, że by widzić moc sprawczą "salonowców" nie potrzeba było oglądac tego > filmu. To pozostaje jeszce lektura "Fakty i mity".... > Ale owszem, jestem pod wrażeniem. Czy Twoim zdaniem film to konfabulacja, a > sceny tam pokazane są sfabrykowane? Ogladalas "Farenhait 911", albo "Ciemna strone Ksiezyca"? Ten film znakomicie wpisuje sie w te konwencje. Odpowiadam na pytanie - sceny nie sa sfabrykowane. Nie ma takiej potrzeby. Sa jedynie umiejetnie wyjete z ich rzeczywistego kontekstu i osadzone w autorskim Kurskiego. Odpowiednie zestawienie faktow prowadzi do zamierzonych efektow - Camuse'owi w "Upadku" udalo sie nawet "dowiesc", ze Chrystus musial umrzec na krzyzu, aby odpokutowac, iz to z jego powodu zabito 2000 niemowlat... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Tusk... prosba... 03.10.05, 11:59 Nie ludz sie - ten narod nigdy niczego nie zrozumie, bo ma mozgi wyjalowione. W tym kraju zawzse wygrywac beda populisci, bo tu sie nikomu nic nie chce, kazdy by tylko bral. Strasznym jestesmy narodem, durnym, niereformowalnym. Powinni nas rzeczwiscie podzielic miedzy siebie nasi sasiedzi, bo taka zapiekla glupota nie powinna miec racji bytu. Nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Ładnie się zareklamowałaś :-) 03.10.05, 13:14 Moskaliki są o.k. ale twoja diagnoza polskości jest ciut płytka (sorry to say) :-( Nieprawda, że w Polsce nikomu nic się nie chce. Może w twoim otoczeniu tak jest, ale w moim jest masa energicznych ludzi. Natomiast wszędzie się znajdą głupki, nie tylko wśród nas. Znajdują się one też wśród austriaków (naszych byłych zaborców) - patrz jaki tam jest popularny niejaki Heider. Chciałabyś aby nas znowu austriacy podbili? To już lepiej amerykanie, mają więcej kasy! Choć z drugiej strony, patrz ile głupoty jest w Stanach, zaczynając od ich prezia. A wiesz jak zapiekła jest głupota jego najzagorzalszych zwolenników? :-) wilma.flinstone napisała: > Nie ludz sie - ten narod nigdy niczego nie zrozumie, bo ma mozgi wyjalowione. W tym kraju zawzse wygrywac beda populisci, bo tu sie nikomu nic nie chce, kazdy by tylko bral. Strasznym jestesmy narodem, durnym, niereformowalnym. Powinni nas rzeczwiscie podzielic miedzy siebie nasi sasiedzi, bo taka zapiekla glupota nie powinna miec racji bytu. Nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flinstone Re: Ładnie się zareklamowałaś :-) 03.10.05, 16:13 Wszedzie sie znajda glupki? Tylko dlaczego u nas te glupki sa w wiekszosci? Albo, jesli w mniejszosci, to i tak dostaja glejt od "madrzejszych", ktorym sie np. nie chce isc na glosowanie (takim to sposobem solidny elektorat lewicy forsuje przeroznych czerwonych pacholkow, bo zawsze na wybory idzie). A teraz glosowac beda na wstecznika Kaczynskiego, bo naobiecywal gruszek na wierzbie i chodzi na msze co niedziela. Straszne. PS A moskaliki - OK, zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wybierek Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:38 RATUJMY POLSKE PRZED DYKTATURA KACZOROW!!! Ostatni The Economist wysmial Lecha Kaczynskiego jako kandydata 'nienajwyzszych lotow intelektualnych'. Wypomniano mu, ze niedawno powiedzial, ze Kanclerzem Niemiec jest Kohl, a jako prezydent Warszawy panicznie unikal zagranicznych wyjazdow i przyjmowania zagranicznych gosci. JESLI NIE CHCECIE NARODOWO-SOCJALISTYCZNEJ (hihi) QUASI-AFRYKANSKIEJ DYSKTATURY, NAMAWIAJCIE KOGO SIE DA NA GLOSOWANIE NA DONALDA. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Ależ chcemy partii narodowo-socjalistycznej 03.10.05, 21:24 Partie nienarodowe już pokazały, że potrafią tylko szkodzić Polsce i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tusk 1% mniej co dnia, Kaczyński 1% więcej do 9.10 03.10.05, 11:38 Tusk 1% mniej co dnia, Kaczyński 1% więcej do 9.10 Odpowiedz Link Zgłoś
david_silbermann Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 11:40 miejmy nadzieję, że skoro Lewica przegrała, to przynajmniej PiS z prezydentem Kaczyńskim zachowają podstawy państwa socjalnego, na co ze strony PO i Donalda liczyć raczej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 Re: Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 11:53 aj! waj! dawid silberman!! z takim nazwiskiem pchasz się do PIS?? rydzykowcy już cię namierzyli. czym się różni PIS od Samoobrony i LPR??? nic ująć nic dodać. - jednak jednym się różnią; ojciec dyr. popiera tylko PIS i L.Kaczyńskiego!! TYLKO KACZORY SĄ GWARANTEM ZACHOWANIA W CAŁOŚCI I BEZ USZCZERBKU SEKTY TADEUSZA RYDZYKA Z OLKUSZA! Odpowiedz Link Zgłoś
david_silbermann Re: Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 12:20 nu! ja się do PiS nie pcham, jak już gdzieś pisałem głosowałem na SLD. pod rządami PiS-u wprowadzenia panstwa wyznaniowego się nie obawiam, to co robią teraz (listy do proboszczów) jest obliczone na doraźny efekt w kampanii prezydenckiej. chodzi mo jednynie o to, że programem społeczno-gospodarczym (nie światopoglądowym) PiS jest o wiele bliższy Lewicy niż PO. dlatego dla zabezpieczenia ich rządów i większej przewagi nad liberałami chcę na prezydenta Kaczyńskiego a nie Dodalda. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 12:28 a ja sądze że prezydent Tusk zapewnił by równowagę i zdrowe relacje. No chyba że PiS tworzy rząd mniejszościowy i sam bierze odpowiedzialność za polskę. Wtedy niech się sami pogrążają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 [...] 03.10.05, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Tusk wprowadzi płatne studia dla młodych!!! 03.10.05, 11:57 Tusk wprowadzi płatne studia dla młodych!!! A potem im powie - "zakładajcie firmę na liberalnym rynku, płaćcie ZUS na dzień dobry, nawet jak nie macie z czego, konkurujcie z firmami z zachodu - to nic, że nie macie kapitału, i dobrych regulacji prawnych, ale macie mnie - Donalda Wielkiego !!! " david_silbermann napisał: > miejmy nadzieję, że skoro Lewica przegrała, to przynajmniej PiS z prezydentem > Kaczyńskim zachowają podstawy państwa socjalnego, na co ze strony PO i Donalda > liczyć raczej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Ale ty głupia jesteś :) 03.10.05, 12:03 anna-dark napisała: > Tusk wprowadzi płatne studia dla młodych!!! A potem im powie - "zakładajcie > firmę na liberalnym rynku, płaćcie ZUS na dzień dobry, nawet jak nie macie z > czego, konkurujcie z firmami z zachodu - to nic, że nie macie kapitału, i > dobrych regulacji prawnych, ale macie mnie - Donalda Wielkiego !!! " Prezydent nie ma żadnej mozliwości wprowadzenia odpłatności za studia. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark PO wprowadzi płatne studia !!! dla młodych. OK ??? 03.10.05, 12:06 PO wprowadzi płatne studia !!! dla młodych. OK ??? jasiuf napisała: > anna-dark napisała: > > > Tusk wprowadzi płatne studia dla młodych!!! A potem im powie - "zakładajc > ie > > firmę na liberalnym rynku, płaćcie ZUS na dzień dobry, nawet jak nie maci > e z > > czego, konkurujcie z firmami z zachodu - to nic, że nie macie kapitału, i > > > dobrych regulacji prawnych, ale macie mnie - Donalda Wielkiego !!! " > > Prezydent nie ma żadnej mozliwości wprowadzenia odpłatności za studia. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiuf Uspokuj się, weź kilka głebokich wdechów 03.10.05, 12:12 anna-dark napisała: > PO wprowadzi płatne studia !!! dla młodych. OK ??? Wybory parlamentarne wygrała PiS. 66% parlamentu to partie socjalistyczne (PiS, SO, PSL, SLD, LPR). Wynika z tego, że przez najbliższe 4 lata socjaliści będa mieli inicjatywe ustawodawczą i władzę wykonawczą. Krótko mówiąc będzie socjalizm, a za wszystko od ubiegłej niedzieli odpowiada PiS. Prezydent ma wprawdzie inicjatywe ustawodawczą i prawo veta do uchwał parlamentu, ale bez współpracy wiekszości parlamentarnej (która jest powtarzam: socjalistyczna), nie jest w stanie nic zmienić. Krótko mówiąc D.Tusk jako prezydent nie jest w stanie wprowadzić odpłatności za studia. Dotarło ? Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Uspokuj się, weź kilka głebokich wdechów 03.10.05, 15:08 > anna-dark napisała: > > PO wprowadzi płatne studia !!! dla młodych. OK ??? > > Krótko mówiąc D.Tusk jako prezydent nie jest w stanie wprowadzić odpłatności za > studia. Nie tłumacz, bo (a) nie przeetłumaczysz i (b) obiektowi sie synapsy przegrzeją, a neurotransmitery wyciekną. Poczytaj posty tej damy, to pojmiesz, że odpowiadanie na nie jest stratą czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Uspokuj się, weź kilka głebokich wdechów 03.10.05, 16:27 A ja bym sie chcial umowic na kawe z anna-dark. Podoba mi sie jej nick i bojowosc (znamionuje temperament). Tak wiec prosze jej nie obrazac, ani nie implikowac u niej wycieku neurotransmiterow i dysfunkcje synaps. Jak wszystko pojdzie OK w czasie picia kawy to neurotransmitery i synapsy (tak drog ruchowych jak i czuciowych) beda nam potrzebne :) A jak wszystko pojdzie super dobrze to bede tez sie musialy szybko regenerowac. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 teraz za studia płacą wszyscy 03.10.05, 12:08 wszyscy podatnicy,oczywiście... nie bardzo rozumiem,dlaczego np. przyszły lekarz ma uczyć się swego zawodu na mój koszt,a nie np. z kredytu bankowego spłacanego po ukończeniu studiów Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: teraz za studia płacą wszyscy 03.10.05, 15:10 > nie bardzo rozumiem,dlaczego np. przyszły lekarz ma uczyć się swego zawodu > na mój koszt,a nie np. z kredytu bankowego spłacanego po ukończeniu studiów Na razie powód jest banalny: przy braku takich kredytów (bankom się nie opłaca ich udzielać) i wysokich stopach procentowych - nie da się studiować na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 12:24 Wszyscy chca tylko przywilei socjalnych nic nie dając w zamian. A ja się nie godzę na to żebym płacił na darmozjadów którzy leczą się za moje pieniadze. Niech każdy płaci za siebie. Skoro ja jestem zdrowy to płace mało, ten który często choruje niech płaci więcej. Tak samo powinno być w innych dziedzinach. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak mi taki PiS, LPR i inne socjalistyczne partyjki sponsorują wakacje na górników, za które każdemu polakowi przyjdzie zapłacić krocie bo górnik musi mieć !!!. Nie musi jak pracuje to ma, jak nie to nie. Rękami wyborców zostały wybrane partie, które marnotrawią pieniądze. Nasze wspólne pieniądze, które dobrze wydane mogłby poprawić nasz standard życia. Socjalizm już był i się nie sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
neofita_bm Re: Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 12:33 ironlord napisał: > Niech każdy płaci za siebie. Skoro ja jestem zdrowy to płace mało, ten który > często choruje niech płaci więcej. Tak samo powinno być w innych dziedzinach. .... > Socjalizm już był i się nie sprawdził. żeby twoje poglądy uległy radykalnej zmianie wystarczy kilka poważnych chorób w twojej rodzinie za które przyjdzie ci zapłacić 500 tys. zł (poważne operacje) A socjalizmu jeszcze nie było. Był bandycki totalitaryzm, wszechmocne SB i gułagi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Liberałom mówimy PA PA 03.10.05, 15:12 > żeby twoje poglądy uległy radykalnej zmianie wystarczy kilka poważnych chorób w > twojej rodzinie za które przyjdzie ci zapłacić 500 tys. zł (poważne operacje) Szanowny Pan widzę nie słyszał o ubezpieczeniach. W normalnych krajach zamiast ZUS sa prawdziwe ubezpieczenia. Płacisz co miesiąc składkę za jakiś tam gwarantowany zestaw świadczeń i już. Tylko to dużo taniej wychodzi, niż ZUS pobiera..... Odpowiedz Link Zgłoś
t.duszynski deltalima,jedz do Chin...... 03.10.05, 11:48 ...tam nie ma agitki koscielnej,ale to juz przerabialismy w PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
mduchnow Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:51 mam nadzieję że obu dopadnie ptasia grypa ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_pl Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 11:54 tylko kaczor donald, zaden inny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Donald tak, ale w Disneylandzie ! 03.10.05, 11:59 Donald tak, ale w Disneylandzie ! przemek_pl napisał: > tylko kaczor donald, zaden inny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
donald_duck1 Ludziom się powoli oczy otwierają... 03.10.05, 11:58 ...i przewaga Kaczora Donalda nad rodzimym Kaczorem topnieje z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Ludziom się powoli oczy otwierają... 03.10.05, 12:00 Spójrzcie na otoczenie Donaldka - nie macie jakiegoś DEJA VU ??? donald_duck1 napisał: > ...i przewaga Kaczora Donalda nad rodzimym Kaczorem topnieje z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Spójrzcie na otoczenie kaczorów, deja vu? :-) 03.10.05, 12:55 Ciemna Aniu (że spolszczę twojego nika), a otoczeniu Kaczyńskich nie zauważasz żadnych ropuch, które budzą się po 4-letnim okresie hibernacji? :-) anna-dark napisała: > Spójrzcie na otoczenie Donaldka - nie macie jakiegoś DEJA VU ??? > > donald_duck1 napisał: > > > ...i przewaga Kaczora Donalda nad rodzimym Kaczorem topnieje z dnia na dz > ień. Odpowiedz Link Zgłoś
forum15 [...] 03.10.05, 12:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
generalf Fakt? Ten Fakt co robił z... 03.10.05, 12:15 Kaczora wielkiego szeryfa Warszawki? Proponuję dowiedzieć się, jak brzmiało pytanie zadane ankietowanym, bo wtedy mogłoby to rzucić nowe światło na kolejną, moim zdaniem, manipulację tego szmatł... tabloidu. A poza tym nie głosujcie na AWS, tylko na Borowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Fakt? Ten Fakt co robił z... 04.10.05, 01:37 generalf napisał: > Kaczora wielkiego szeryfa Warszawki? Proponuję dowiedzieć się, jak brzmiało > pytanie zadane ankietowanym, bo wtedy mogłoby to rzucić nowe światło na kolejną > , > moim zdaniem, manipulację tego szmatł... tabloidu. A poza tym nie głosujcie na > AWS, tylko na Borowskiego. borowka na prezia A borowski na Prezydenta Tylko czy marek chce byc prezydentem Zwasnionej POLSKI. Oto jest pytanko?????? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 _____________NAUCZCIE TEGO TUSKA USMIECHU 03.10.05, 12:23 Takiego ponuraka na prezydenta, zaden Polak czy Polka nie chce !Ten czlowiek nie potrafi sie rozluznic,ciagle spiety i pochmurny ! Dlatego tez jego argumenty nie trafiaja do Polakow ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: _____________NAUCZCIE TEGO TUSKA USMIECHU 03.10.05, 12:29 ta, ...uśmiech to to co liczy się najbardziej w prezydenturze... i wypraszam sobie słowo ŻADEN.. się zaliczam do tego, pożalsięboże , narodu I KCEM DONALDA NA PREZYDENTA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 no to głosuj katoliku na protezę dentystyczną 03.10.05, 12:45 tylko,żeby była ochrzczona !! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Katolik ma przerzuty, przy każdym temacie to samo 03.10.05, 12:52 Kopiujesz samego siebie, baranku? :-) katolik_polski1 napisał: > Takiego ponuraka na prezydenta, zaden Polak czy Polka > nie chce !Ten czlowiek nie potrafi sie rozluznic,ciagle > spiety i pochmurny ! > Dlatego tez jego argumenty nie trafiaja do Polakow ! Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach [...] 03.10.05, 13:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie [...] 03.10.05, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 [...] 03.10.05, 14:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pk717 Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 13:34 Myślę, ze jeśli frekwencja będzie w grancich 40 pr. to minimalnie wygra Kaczor jeśli będzie większa to wygra Tusk.Na razie chłopcy i ich partie zachowują się jak dzieci którym zabrano zabawki.Jeśli nie dojdzie do koalicji Pis-po to nie pomagą żadne programy wspierania w Polsce macierzyństwa, po prostu będzie tak beznadziejnie, że kupa ludzi stąd wyjedzie.W perspektywie największym wygranym będzie Samoobrona w przyszłych pewnie rychłych wyborach parlamentarnych,wyszystkim życzę smacznego lunchu i dobrego dnia, pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
basset Bzdurne sondaże 03.10.05, 14:00 Po co nam wybory skoro wszystko decyduje się w sondażach ?! Takiej bzdury to nei widziałem od dawna - to nie walka na argumenty, programy czy osobowości ale na sobndaże. Jak któryś z kandydatów kichbnie to od razu powstaje sondaż czy mu poparcie spadło czy wzrosło.... Proponuję zamiast wydawać pieniądze na wybory - niech wszystkie ośrodki zrobią sondaż kto został prezydentem i po zawodach - wyjdzie taniej i szybciej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
witomir SKREOWANE PRZEZ MEDIA ZERO PREZYDENTEM? 03.10.05, 14:52 TUSK PODOBNIE JAK KWAŚNIEWSKI TO TAKA PLASTIKOWA, PUSTA LALECZKA KTÓRĄ ŁATWO MANIPULOWAĆ CZŁOWIEK KTÓRY NA PYTANIE CO LUBI NAJBARDZIE ROBIĆ ODPOWIADA: SPAĆ A Z ULUBIONYCH FILMÓW NAJBARDZIEJ CENI "KRÓLA LWA" MA BYĆ PREZYDENTEM KRAJU KTÓRY PRZEZ CAŁY WIEK BYŁ NAJWIĘKSZYM EUROPEJSKIM MOCARSTWEM? POMYŚLCIE... Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 nie drzyj tak ryja... 03.10.05, 14:59 nigdy nie rozmyślam nad komentarzami pisanymi wyłącznie wielkimi literami Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Re: OBOP: 7 punktów przewagi Tuska 03.10.05, 14:58 Dajmy wygrać Kaczorowi. Jeśli ludność chce kaczkę to nie można jej tego odmawiać. Z poparzonymi łapkami następnym razem użyją mozgu nad urną. A która to będzie kaczka (Donald czy Lechu) to już wszystko jedno.Tylko czemu musimy czekać ileś miesięcy czy lat? Odpowiedz Link Zgłoś
rush99 Dlaczego wygra Kaczor 03.10.05, 15:09 7% przewaga gwaratnuje Kaczorowi II turę. II Tura: Kaczyński zbierze głosy PiS (24%), LPR(10%), PSL(10%) i SO(10%) Już to mu daje razem 64%, a jeszcze zostaje z 10% oszołomstwa które nie weszło do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmmm 03.10.05, 15:34 Obawiam sie juz od dluzszego czasu, ze ta "arytmetyka" jest wielce prawdopodobna... PS Przepraszam purystow jezykowych za zbitke "prawdopodobna arytmetyka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ert3 Więźniowie zagłosują na Tuska 03.10.05, 15:57 Na ich miejscu też bym zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Więźniowie zagłosują na Tuska 03.10.05, 16:04 Jak sobie popatrzysz na elektorat PiSu pod wzgledem wyksztalcenia, to tez nie bedziesz mial powodu do dumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Więźniowie zagłosują na Tuska 03.10.05, 21:22 Kaczor jest do dupy w rządzeniu. Boże broń przed Kaczyńskimi w czasie pracy i budowania. Może w psucu, partyzantce są dobrzy (choćnie sądzęby byli finezyjni w bohaterstwie), ale do roboty sięnie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 03.10.05, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś