xyz33 04.10.05, 22:56 a okazało się, że to ktoś nadęty jak balon...wrzeszcząca, nie znosząca krytyki, niedopuszczająca innych do głosu.. kilka dni jest posłanką PO i już zespół boskości wszelakiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk Pitera jest POSLANKA RZECZPOSPOLITEJ, nie 04.10.05, 23:00 zostala czlonkinia PO - poki co. Jej zachowanie zawsze bylo histeryczne, ale jakos jej z tm bylo do twarzy - nie razi bardzo przy filigranowych kobietkach. A jesli chodzi o Kaczynskiego to ma swieta racje - stara sie Polakow od wdepniecia w to kacze gowno uchronic, a cala Polske zbawic od kaczej destrukcji: w Warszawie golym okiem widc, do czego Kaczki sa zdolne. I JAK TRAGICZNIE NEPOTYCZNE I NIEGOSPODARNE! Odpowiedz Link Zgłoś
hugus1 Re: Pitera jest POSLANKA RZECZPOSPOLITEJ, nie 05.10.05, 00:05 kaczyński ostatnio głosi, że jest prezydentem IV Rzeczpospolitej. O ile mi wiadomo, to nadal jest prezydentem Warszawy. A może media nie podały, że Warszawa zmieniła nazwę? i nie mamy już Warszawy stolicy Polski tylko miejscowość "Czwarta Rzeczpospolita"? Jakoś ta stara nazwa była ła twiejsza w użyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Berdyczów 05.10.05, 00:43 hugus1 napisał: > kaczyński ostatnio głosi, że jest prezydentem IV Rzeczpospolitej. > O ile mi wiadomo, to nadal jest prezydentem Warszawy. > A może media nie podały, że Warszawa zmieniła nazwę? i nie mamy już Warszawy > stolicy Polski tylko miejscowość "Czwarta Rzeczpospolita"? :))))))))) A może IV Rzeczpospolita będzie się teraz nazywała Berdyczów? Wówczas powiedzonko "pis do mnie na Berdyczów" nabrałoby nowego sensu, no i Kaczor znalazłby się w panteonie niezapomnianych aforystów... Odpowiedz Link Zgłoś
che.yebaka Myslalem, ze Kaczynski jest uczciwszy.... 05.10.05, 01:35 A okazalo sie, ze to uczciwosci to on zada ale od innych. A sam jest nadety jak balon - nabzdyczony, napelniony wielkoscia wlasnej osoby, niedopuszczajacy zadnej krytyki. Duet wielkosci wszelakiej. Odpowiedz Link Zgłoś