dr.kidler 06.10.05, 20:14 Zniknely iza.bella.iza i jej wieloczlonowe kolezanki, a pojawily sie galdenwoman, patattaje etc... Czyzby po liftingu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:16 dr.kidler napisał: > Zniknely iza.bella.iza i jej wieloczlonowe kolezanki, > a pojawily sie galdenwoman, patattaje etc... > Czyzby po liftingu? prosze mnie z nikim nie mylić :))))))))))))) ja to ja a nie jakas tam ...... :) a Ty niby kto ???????? dr ??? czy drwal ? :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:25 goldenwomen napisała: > jestem goldenwoMEN a nie MAN he! he! iza.bella.iza przeklinala jak szewc(owa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:27 dr.kidler napisał: > goldenwomen napisała: > > > jestem goldenwoMEN a nie MAN > > he! he! > iza.bella.iza przeklinala jak szewc(owa:-)) uwazasz za tez to robie???????? :(((((((((((((((((( masz kolego rozdwojenie jazni we śnie na śnie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:39 goldenwomen napisała: > dr.kidler napisał: > > > goldenwomen napisała: > > > > > jestem goldenwoMEN a nie MAN > > > > he! he! > > iza.bella.iza przeklinala jak szewc(owa:-)) > > uwazasz za tez to robie???????? :(((((((((((((((((( masz kolego rozdwojenie > jazni we śnie na śnie :)))))))) Tego nie powiedzialem, wiec rozdwojenie jazni raczej mozan przypisac Tobie. By the way - dla mnie, autentycznośc emocji jest odwrotnie proporcjonalna do ilosci sugerujacych ja emotikonow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:40 > > > > > > > jestem goldenwoMEN a nie MAN > > > > > > he! he! > > > iza.bella.iza przeklinala jak szewc(owa:-)) > > > > uwazasz za tez to robie???????? :(((((((((((((((((( masz kolego rozdwojen > ie > > jazni we śnie na śnie :)))))))) > > Tego nie powiedzialem, wiec rozdwojenie jazni > raczej mozan przypisac Tobie. > By the way - dla mnie, autentycznośc emocji jest odwrotnie > proporcjonalna do ilosci sugerujacych ja emotikonow :-) normalnie się czepiasz :))))))) skopać Ci tyłek??????? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:42 goldenwomen napisała: > normalnie się czepiasz :))))))) skopać Ci tyłek??????? :))))))))))))))) Ambitne kobiety skopuja sobie tylki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:43 dr.kidler napisał: > goldenwomen napisała: > > > > normalnie się czepiasz :))))))) skopać Ci tyłek??????? :))))))))))))))) > > Ambitne kobiety skopuja sobie tylki. to moge Ci skopac doopsko jak kcesz? "-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:48 goldenwomen napisała: > dr.kidler napisał: > > > goldenwomen napisała: > > > > > > > normalnie się czepiasz :))))))) skopać Ci tyłek??????? :))))))))))) > )))) > > > > Ambitne kobiety skopuja sobie tylki. > > to moge Ci skopac doopsko jak kcesz? "-) O.K - skop Latwo mnie poznac: Jestem niewyski, dosc gruby, siwawy i mam pieprzyk. Bardzo wazne _pieprzyk_. ( nie skop przypadkiem tego bez pieprzyka ). Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 06.10.05, 20:50 > > > > > > > > > > normalnie się czepiasz :))))))) skopać Ci tyłek??????? :))))) > )))))) > > )))) > > > > > > Ambitne kobiety skopuja sobie tylki. > > > > to moge Ci skopac doopsko jak kcesz? "-) > > > O.K - skop Latwo mnie poznac: > Jestem niewyski, dosc gruby, siwawy > i mam pieprzyk. Bardzo wazne _pieprzyk_. > ( nie skop przypadkiem tego bez pieprzyka ). TY mi tu kaskaderów nie podsyłaj :) madralina sie znalazł DRwal kidler :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 12:02 dr.kidler napisał: > goldenwomen napisała: > > > to moge Ci skopac doopsko jak kcesz? "-) > > O.K - skop Latwo mnie poznac: > Jestem niewyski, dosc gruby, siwawy > i mam pieprzyk. Bardzo wazne _pieprzyk_. > ( nie skop przypadkiem tego bez pieprzyka ). Nie sluchaj dr.kidlera! Skop tylek i temu z pieprzykiem, i temu bez pieprzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 22:48 miss.take napisała: > dr.kidler napisał: > > > goldenwomen napisała: > > > > > to moge Ci skopac doopsko jak kcesz? "-) > > > > O.K - skop Latwo mnie poznac: > > Jestem niewyski, dosc gruby, siwawy > > i mam pieprzyk. Bardzo wazne _pieprzyk_. > > ( nie skop przypadkiem tego bez pieprzyka ). > > Nie sluchaj dr.kidlera! > Skop tylek i temu z pieprzykiem, i temu bez pieprzyka! Wlasciwie, to qrwa, masz racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Nocne urojenia 07.10.05, 22:29 goldenwomen napisała: > dr.kidler napisał: > > > goldenwomen napisała: > > > > > jestem goldenwoMEN a nie MAN > > > > he! he! > > iza.bella.iza przeklinala jak szewc(owa:-)) > > uwazasz za tez to robie???????? :(((((((((((((((((( masz kolego rozdwojenie > jazni we śnie na śnie :)))))))) On nie ma rozdwojenia - on ma urojenia:( Ja nie przeklinam na forum publicznym. Kidlerek nawet na oślej nie znajdzie moich postów z przekleństwami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 00:04 img261.imageshack.us/img261/9453/goldenlady6sj.jpg ??????????? :-) goldenwomen napisała: > jestem goldenwoMEN a nie MAN Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 10:05 no prawie taka!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Hoho:-)..nie powiem, niczego sobie..:D Pzdr. n/t 07.10.05, 19:53 goldenwomen napisała: > no prawie taka!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Hoho:-)..nie powiem, niczego sobie..:D Pzdr. 07.10.05, 20:04 henryk.log napisał: > goldenwomen napisała: > > no prawie taka!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))) zaznaczam ze skromnością że PRAWIE taka sama :)))))))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log P.goldenwomen!,"nie strój zdobi człowieka",prawda 07.10.05, 20:17 ?? :-) goldenwomen napisała: > zaznaczam ze skromnością że PRAWIE taka sama :)))))))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: P.goldenwomen!,"nie strój zdobi człowieka",pr 07.10.05, 20:21 prawda prawda :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r A gdzie się podział ksiundz? 07.10.05, 11:43 No gdzie? Kto jeszcze przepadł? I dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: A gdzie się podział ksiundz? 07.10.05, 15:58 joella.r napisała: > No gdzie? > Kto jeszcze przepadł? I dlaczego? cholera mam sie dobrze !!!! ksiedza jeszcze nie potrzeba!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 20:09 Tak okropnie mnie wkurza ta cała kampania wyborcza, że mi się nawet nie chce pisać:( Najbardziej mnie wkurza to, że sondaże są tak rozchwiane i np. dzisiaj Fakt pisze, że Tusk zwiększa przewagę a OBOP odwrotnie. Jedni piszą (mówią, krzyczą, klną) Kaczor górą, drudzy odwrotnie. Oszaleć można! Chyba się musimy perzyzwyczaić, że to już zawsze tak będzie i to jest międzynarodowy standard a u nas to i tak "w białych rękawiczkach" się obdywa w porównaniu z USA np. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 20:11 tylko spoko! bo faktycznie przyjdzie zwariować :) jeszcze tylko parę godzin i wszystko bedzie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 22:23 basia.basia napisała: > Najbardziej mnie wkurza to, że sondaże są tak rozchwiane i np. dzisiaj > Fakt pisze, że Tusk zwiększa przewagę a OBOP odwrotnie. Ach Wy mlodziz.... Za nszych czasow wszystkie gazety pisaly ze wygra Gierek, i że zdobędzie 99.48% poparcia. I okazywalo sie ze mialy racje. Wkurzalo nas to niesamowicie, zrobilismy Solidarnosc, i teraz jak sie spotkaja 2 osoby, to na wszystko maja odmienne zdanie. Tylko "ku.." mowa tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Re: Nocny lifting ... 07.10.05, 22:48 No to mamy podobne odczucia. Zastanawiałem się nawet, czy nie przyczynić się do rozstrzygnięcia sprawy w pierwszej turze, żeby się już wreszcie ta kampania skończyła. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Plopli, znasz netykietę? 07.10.05, 22:51 A może już adminem nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Nie badz taka zazdrosna o basia.basia 07.10.05, 23:38 iza.bella.iza napisała: > A może już adminem nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 22:26 dr.kidler napisał: > Zniknely iza.bella.iza i jej wieloczlonowe kolezanki, > a pojawily sie galdenwoman, patattaje etc... > Czyzby po liftingu? > > Bo poziom dyskusji na FK jest ostatnio taki jak w tym wątku, np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30113027&a=30114546 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 22:31 iza.bella.iza napisała: > Bo poziom dyskusji na FK jest ostatnio taki jak w tym wątku, np. tu: He ! he! - jak Cimoszewicz, nie widzisz godnych zeby z nami gadaqc. A taka niby bylas antykomuna :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 22:38 dr.kidler napisał: > iza.bella.iza napisała: > > > Bo poziom dyskusji na FK jest ostatnio taki jak w tym wątku, np. tu: > > He ! he! - jak Cimoszewicz, nie widzisz godnych zeby z nami gadaqc. > A taka niby bylas antykomuna :-(( Zamiast dopisywać interpretacje przeczytaj tytuł postu. A jak jeszcze kiedyś za mną zatęsknisz to wyślij maila. Nie wszycy muszą wiedzieć, że żyć beze mnie nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 22:47 iza.bella.iza napisała: > dr.kidler napisał: > > > iza.bella.iza napisała: > > > > > Bo poziom dyskusji na FK jest ostatnio taki jak w tym wątku, np. tu > : > > > > He ! he! - jak Cimoszewicz, nie widzisz godnych zeby z nami gadaqc. > > A taka niby bylas antykomuna :-(( > > Zamiast dopisywać interpretacje przeczytaj tytuł postu. Interpretacja zostala zainspirowana tytulem moja droga, ale doceniam Twoja skromnosc. Jednak zmiana nicka Ci posluzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 22:53 dr.kidler napisał: > Interpretacja zostala zainspirowana tytulem Twoja interpretacja jedyną inspirację ma w twoich urojeniach, takich ja te poniżej: "moja droga" "Jednak zmiana nicka Ci posluzyla." Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 23:24 iza.bella.iza napisała: > dr.kidler napisał: > > > Interpretacja zostala zainspirowana tytulem > > Twoja interpretacja jedyną inspirację ma w twoich urojeniach, takich ja te > poniżej: > "moja droga" > "Jednak zmiana nicka Ci posluzyla." Zadne urojenia! Kochana!!!! Jezlei uwazasz ze Ci nie posluzyla, to nie bede sie upieral. Ja tam jestem umiarkowanie asertywny... Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 23:33 dr.kidler napisał: > Zadne urojenia! Kochana!!!! > Jezlei uwazasz ze Ci nie posluzyla, > to nie bede sie upieral. > Ja tam jestem umiarkowanie asertywny... Tak, tak dochtorku:) A teraz grzecznie do łózia, bo jak nie to pielęgniarz przyjdzie z kaftanem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie chce mi się z wami gadać:( 07.10.05, 23:37 iza.bella.iza napisała: > dr.kidler napisał: > > > Zadne urojenia! Kochana!!!! > > Jezlei uwazasz ze Ci nie posluzyla, > > to nie bede sie upieral. > > Ja tam jestem umiarkowanie asertywny... > > Tak, tak dochtorku:) A teraz grzecznie do łózia, bo jak nie to pielęgniarz > przyjdzie z kaftanem. Przeciez to Ja wysalm pielegniarzy , moja droga, a po drugie ktos musi pracowac, zeby panstwo mailo kase na dofinasowanie Twoich psychotopow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza [...] 08.10.05, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie chce mi się z wami gadać:(.. Alfredy!!!!! 07.10.05, 23:44 Eech dochtorze:-), my jako te "pieski" co to bez swej "suczki" życ nie możemy!:-) iza.bella.iza napisała: A jak jeszcze kiedyś za mną zatęsknisz to wyślij maila. Nie wszycy muszą wiedzieć, że żyć beze mnie nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Nie chce mi się z wami gadać:(.. Alfredy!!!!! 07.10.05, 23:52 henryk.log napisał: > Eech dochtorze:-), my jako te "pieski" co to bez swej "suczki" życ nie możemy!: No coz mamy czynic, skoro wierna suczka przylatuje na pierwszy gwizd! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nie chce mi się z wami gadać:(.. Alfredy!!!!! 08.10.05, 10:58 > > Eech dochtorze:-), my jako te "pieski" co to bez swej "suczki" życ nie > możemy!: A ONA!!...ONA nas nie koha(!)..i to obu naraz!! :-))) dr.kidler napisał: > No coz mamy czynic, > skoro wierna suczka przylatuje na pierwszy gwizd! Odpowiedz Link Zgłoś