aisug Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 10:24 a w zaciszu gabinetów gromnadzą się i popieraja Tuska zwolennicy Wałesy, Kwaśniewskiego, Borowskiego, Millera, Wybiórczej i TV na czele z Jarucką i Miodowiczem, pan Grobelny z Poznania itd. Kto zwycięży ???? Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Co za zbrodniarze! Żeby tak bezczelnie popierać 13.10.05, 10:25 niewłaściwego kandydata. Gdzie oni oczęta mają, że nie widzą ze tylko Yusk zasluguje na poparcie całego ludu Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss NIECH ŻYJE APOLITYCZNA GAZETA WYBORCZA!!! 13.10.05, 10:32 Obiektywizm tego gniota jest zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: NIECH ŻYJE APOLITYCZNA GAZETA WYBORCZA!!! 13.10.05, 10:40 Czego się spodziewasz? Kaczyński deklaruje katolicyzm, a Wyborcza z ducha i litery jest gazetą inteligencji żydowskiej w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: NIECH ŻYJE APOLITYCZNA GAZETA WYBORCZA!!! 13.10.05, 11:10 the.bill1 napisał: > Czego się spodziewasz? Kaczyński deklaruje katolicyzm, a Wyborcza z ducha i > litery jest gazetą inteligencji żydowskiej w Polsce inteligentny zyd-ciekawa sprawa,po tekstach przez nich pisanych w gazecie wnioskuje ze to mal....... Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Pie***lone NIEROBY!!Kaczora popieraja Ci ktorym si 13.10.05, 10:49 e pracowac nie chce!Co jesli pracuja to na panstwowym i tam gdzie Panstwo kase daje! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Kaczora popiera cały przekrój społeczny. 13.10.05, 11:29 Były naten temat publikowane wyniki w Wyborczej. Znajdziesz tam każda grupę czy środowisko społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.erazmus Only Lech 13.10.05, 10:58 Lechu do boju -miejsce w Palacu Prezydenckim czeka . Udowodniles w NIK , w Ministerstwie Sprawiedliwosci ze jestes godnym najwyzszego urzedu w panstwie a Tusk to taki lokalny gdanski folklor zmienny jak choragiewka na wietrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Only Lech 13.10.05, 14:26 Tylko Tusk godnie reprezentuje Polskę i zapewni rozwój. Kaczyński będzie ględził i ględził i cofnie kraj . Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 11:11 Kaczor jest niegłupi, ale nie panuje nad swoimi ludźmi. Nie chcę, żeby lewa /państwowa,trochę moja/ kasa była prana na kontach Rydzyka. Dlatego będę głosować na Tuska, żeby im patrzył na lepkie łapki. Jak ktoś głośno wrzeszczy jakim jest porzadnym katolikiem, to od razu sprawdzam czy mam portfel jeszcze w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 do haen1950 13.10.05, 11:32 Ja z tych samych powodów, o których piszesz, zagłosuje na Kaczyńskiego. Lepkie łapki ma PO, o czym można co jakis czas poczytać. ostatnio w Newsweeku. Serio. Przemyśl sprawę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Przemyslalem. Leppkie raczki miewaja 13.10.05, 11:49 nieuczciwi. W kazdej grupie, partii - takze w PO i w PiS takich znajdziesz. Od tego aby ich upilnowac jest prokuratura, policja,... Mnie nie lapki interesuja, ale glowa. Od tych obietnic i recept PiS'owych robi mi sie niedobrze i juz trzymam sie za portfel. Oni to dopiero maja "chwytne raczki". Glosuj na PiS a wkrtotce sie przekonasz, ile to bedzie kosztowac. Tak wiec przyjacielu jeszcze raz przemysl sprawe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: Przemyslalem. Leppkie raczki miewaja 13.10.05, 12:04 Mylisz sie, bo to wlasnie PiS chce przedewszystkim naprawy polskiego sądownictwa. Dobre prawo to dobre państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Przemyslalem. Leppkie raczki miewaja 13.10.05, 14:29 Mylisz się, tylko egzekwowanie prawa zapewni ład. A Kaczyńscy umią tylko mówić. Trzba robić a to umie Tusk. Głosujemy na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
philippo Re: poczytaj lepiej Wprost 13.10.05, 15:07 A ja ci radze poczytać najnowsze Wprost i tez przemyśl sprawę. No chyba że Kaczor zabronił wam w sztabie czytać wprost. W końcu na debacie w redakcji tej gazety też się nie pojawił(obraził się podobno) W ostatnim newsweeku nic nie piszą o PO, więc nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aa9917 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 11:51 Mojzesowicz nie wspomina, że PO wycofało się już z pomysłu rozwiązania KRUS i z podatku katastralnego. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 12:05 Kampania wyborcza, walczą o głosy dla Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk81 Zatopić Tuska!!! 13.10.05, 12:42 Tusk jest gwarantem postkomunistycznego układu dlatego wszyscy patrioci głosują na Lecha Kaczyńskiego. Prezydentem Polski nie może być aferał i alkoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zatopić Tuska!!! 13.10.05, 14:32 Tusk jest gwarantem rozwoju. Kaczyński robi grożne miny i nic z tego nie wyniknie. Kto chce pracy i postępu głosuje na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
1966p jaka gazeta - taki dowcip 13.10.05, 13:08 "Sam Lech Kaczyński nie jest w stanie objechać przed drugą turą całej Polski, a brata bliźniaka ma tylko jednego" Odpowiedz Link Zgłoś
wybierek Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:11 john_wayne napisał: > Kaczyński jest mi naturalnie bliższy. Jestem narodowcem. No wlasnie. Ekonomicznie PIS ma program socjalistyczny. Polityczno-spolecznie: narodowy. Wychodzi nam....narodowy-socjalizm. To nie wymaga komentarza, mam nadzieje. Miejmy nadzieje, ze elektorat Tuska (choc to liberalni lenie) zmobilizuje sie i ochroni Polske przed powrotem w lata 30ste XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a ja mam obu kandydatów w tyłku i to nie tylko ich 13.10.05, 13:20 ... bo i tych co rządzili i rządzą jeszcze .Oni wszyscy maja obywatela w dupie , liczy sie prywata . Smierc złodziejom i oszustom politycznym ~! Ja jak zarabiałem 750zł tak zarabiam ...i dlatego zycze w/w wszystkiego najgorszego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: a ja mam obu kandydatów w tyłku i to nie tylk 13.10.05, 14:41 Widac nie jestes wart wiecej niz te 750 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
pan12345 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:22 i dodajmy, że Tusk to też Piskorski + Lewandowski. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_to_zyd Niech tylko dorwe takiego z ulotkami... 13.10.05, 13:29 Dobrze wiedziec, ze nie biora za to kasy. Teraz jak ktoregos dorwe w okolicach mojego domu, ptzy rozrzucaniu ulotek to sobie inaczej z nim porozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Niech tylko Kaczor wygra!!! 13.10.05, 13:33 Ale różowy salonik siem zapluł, oooo! Buca wam wyjdzie z tego plucia, już wam śliny brak. Wygra Kaczorek i tak,tak!!! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:34 to bardzo dobrze, nareszcie mamy demokracje bezposrednia, a o to w tym systemie chodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 To samo w sztabie Tuska 13.10.05, 13:35 Borowski, Cimoszewicz, Michnik, Urban i pare innych autorytetow moralnych az przebiera nogami zeby wygral Tusk. Rozne Gazety Wyborcze, TVN-y, NIE, Fakty i Mity czy Trybuny az sie chca spalic. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Re: To samo w sztabie Tuska 13.10.05, 13:46 Wrzodak, Kaczyński (drugi), Rydzyk, Giertychi pare innych autorytetow moralnych az przebiera nogami zeby wygral Tusk. Rozne nasze dzienniki, TV trwamy, Mity czy Fakty az sie chca spalic. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: To samo w sztabie Tuska 13.10.05, 17:31 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx napisał: > Wrzodak, Kaczyński (drugi), Rydzyk, Giertychi pare innych autorytetow moralnych > > az przebiera nogami zeby wygral Tusk. Rozne nasze dzienniki, TV trwamy, Mity > czy Fakty az sie chca spalic. Zeby wygral Tusk?! Chyba ci sie pop... do reszty. To porzadni ludzie i wiedza na kogo maja glosowac. A okreslenie "autorytety moralne" jest zarezerwowane dla srodowiska "ludzi rozumnych", to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: To samo w sztabie Tuska 13.10.05, 14:35 Tusk jest lepszy od Kaczyńskiego i dlatego głosujemy na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: To samo w sztabie Tuska 13.10.05, 17:32 wrojoz napisał: > Tusk jest lepszy od Kaczyńskiego i dlatego głosujemy na Tuska. Lepszy dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:36 Polacy do boju!. U wrót gdańskiej twierdzy-platformy szykuje sie do ostatecznego natarcia armia moherowych beretów.Powstańmy wszyscy i brońmy naszą ojczyznę przed kołtunizmem i biedą !! Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:08 jurekpy napisał: > Polacy do boju!. > U wrót gdańskiej twierdzy-platformy szykuje sie do ostatecznego natarcia armia > moherowych beretów.Powstańmy wszyscy i brońmy naszą ojczyznę przed kołtunizmem > i biedą !! Ty glupcze, popierasz Unie Wolnosci - bis. Partie karierowiczow i cwaniakow. Moglbym ci przytoczyc 1000 przypkladow pokazujacych ten "liberalizm" i zasady KLD, ale mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:36 Właśnie-nie chce ci się, jesteś leń jak kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
vapin Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:44 coś Ci się zapomniało, leniem w tym towarzystwie jest Donald Tusk, o czym zapewnał on sam w wywiadach, jego żona, współpracownicy. Co do Kaczyńskiego, to z wypwoeidzi jego współpracowników wynika, że jest pracowity, np. patrz dzisiejszy Ozon. Zresztą, tytułu profesora nie dotsje się ot tak Odpowiedz Link Zgłoś
softeam Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 15:35 vapin napisał m.in.: > Co do Kaczyńskiego, to z wypwoeidzi jego współpracowników wynika, że jest > pracowity, np. patrz dzisiejszy Ozon. Zresztą, tytułu profesora nie dotsje > się ot tak Dlatego takiego tytułu jeszcze nie dostał. Na razie podpisuje się w związku ze stanowiskiem na uczelni. A to dwie różne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek75 Kaczyński pracowity jak....Adolf... 13.10.05, 17:19 > Co do Kaczyńskiego, to z wypwoeidzi jego współpracowników wynika, że jest > pracowity, Adolf H. tez byl bardzo pracowity.... Odpowiedz Link Zgłoś
daarnor Uwaga uwaga! Patrzcie na co się natknąłem w sieci 13.10.05, 13:40 > UWAGA!!! Sztabowcy Kaczki przed wyborami siedzą na wszystkich forach i piszą > bluzgi na Tuska za 3zł/h Rzeczywiście są dość łatwo rozpoznawalni - na każdym forum przeklejają te same opinie, trudno bowiem za 3 zł. wysilać się na jakąś oryginalność. Nie wdawajcie się w komentarze, nie przemówicie do rozumu. Zresztą, ludzie Ci nie prezentują swych poglądów, tylko poglądy, za które im płacą. Pozdrawiam niezależnych forumowiczów, Daar Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowana.mysz.biala Re: Uwaga! Patrzcie, na co się natknęłam;-)))))))) 13.10.05, 15:17 Mały Czy chcecie mieć prezydenta kurdupla? Wyobraźcie sobie niedaleką przyszłość i przyjęcie u Królowej Korony Brytyjskiej. Królowa wzniesie toast za pomyślność Europy. Głowy państw wstaną, podniosą kielichy. Naraz do Prezydenta IV Rzeczpospolitej Lecha Kaczyńskiego podejdzie szambelan. – Sir, nie wypada siedzieć w takiej chwili – szepnie. – Przecież stoję – odpowie Kaczor. Niski, czyli: – gnom – grzdyl – karzeł – knypek – konus – krasnal – kurdupel – liliput – maluch – mikrus – nizioł – parter – pigmej – pokurcz – taboret – troll (za "Nie" nr 39/2005) Odpowiedz Link Zgłoś
p.szoltysik A gdzie ta solidarność. 13.10.05, 13:42 Gdzie ta solidarność ogłaszana przez p.Kaczyńskiego skoro Jego ludzie chodzą i namawiają rolników do głosowania obiecując im utrzymanie KRUS. Jedni mają płacić mniej, a drudzu więcej. Ciekawe, ładna mi solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
ola9929 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:44 pod tym samym tytułem można napisać artykuł o wyborcach Tuska, Miller, Oleksy, Borowski, Kwaśniewski aż przebiera nogami (ale poczeka jeszcze parę dni) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:38 Tak-Tusk jest lepszy i wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos451 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:52 Czy ta choroba jest tak zaraźliwa? Myślę że nie jest aż tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
doc900 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:52 A ja glosuje na Kaczora Donalda bo to taki piekny chlopiec!!! Jestem Gejem lub Gayem,niewiem jak to sie dokladnie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:52 > Jestem Gejem lub Gayem,niewiem jak to sie dokladnie pisze. Gojem. Na dokładkę głupim gojem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 17:35 chateau napisał: > Gojem. Na dokładkę głupim gojem. Tutaj widzimy probke kultury typowych zwolennikow Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 13:53 A jak będzie cieżko gdy wygra Kaczyński ? Kto mi odpowie ? Bo jesli mozna zmierzyc jak bedzie cieżko gdy bedzie Pan Tusk , to czy kleska Polaków po wybiorach Pana Kaczyńskiego bedzie niemierzalna? Czyli tak wielka ? Prosze o odpowiedz , bo zaczynam sie naprawde lękac o los moj , moich bliskich a takze wrogów . Chyba zacznę myśleco wizie politycznej do Rosji . Tam wszystko możliwe . Putin i juz . i koniec . Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: kapitalizm narodowy - to jest nadzieja RP... 13.10.05, 14:14 Każda inna forma kapitalizmu to jest neokolonializm. Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: kapitalizm narodowy - to jest nadzieja RP... 13.10.05, 14:36 wojtek2784 napisał: > Każda inna forma kapitalizmu to jest neokolonializm. Kiedy na to wpadles? Dzisiaj rano jak miales zatwardzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
zmijewska Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:42 Czuje przez skore ze Polska przegra z absurdem i demagogia.Mlodziez jest malo aktywna obudzi sie w Polsce Rydzyka i bedzie sie mogla tylko modlic do swego chciejstwa i ziac nienawiscia do swiata.Ludzie obudzcie sie bo zle sie dzieje,nie czekajcie jak Mojrzesz az stare wymrze,sami musimy odstawic ich do lamusa.Bo cwany manipulant Kaczynski juz ma w kieszeni zwyciestwo! Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:48 zmijewska napisała: > Czuje przez skore ze Polska przegra z absurdem i demagogia.Mlodziez jest malo > aktywna obudzi sie w Polsce Rydzyka i bedzie sie mogla tylko modlic do swego > chciejstwa i ziac nienawiscia do swiata.Ludzie obudzcie sie bo zle sie > dzieje,nie czekajcie jak Mojrzesz az stare wymrze,sami musimy odstawic ich do > lamusa.Bo cwany manipulant Kaczynski juz ma w kieszeni zwyciestwo! Zgadzam sie w zupelnosci! Ale prawda jest taka, ze wiekszosc trzezwo myslacej mlodziezy nie ma czasu by biegac po miescie z ulotkami bo maja zajecia w szkole, na uczelni, dodatkowe z jezykow, praktyki, judo, kurs tanca etc. To samo z ucziwymi ludzmi, ktorzy pracuja od switu do nocy i de facto ciagna cala Polske do przodu. Natomiast ci ktorzy sie nie ucza i nie pracuja (czyli zwykli nieudacznicy do ktorych adresowany jest program Kaczynskiego) maja tego czasu mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vapin Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 14:53 zabawny jesteś, pisząc, jak to zwolennicy Tuska nie mają czasu na działalność społeczną, bo się uczą. Powiedz to jednemu z nich, że Mojżesz pisze się właśnie tak. tzetze1 napisał: > zmijewska napisała: > > > Czuje przez skore ze Polska przegra z absurdem i demagogia.Mlodziez jest > malo > > aktywna obudzi sie w Polsce Rydzyka i bedzie sie mogla tylko modlic do sw > ego > > chciejstwa i ziac nienawiscia do swiata.Ludzie obudzcie sie bo zle sie > > dzieje,nie czekajcie jak Mojrzesz az stare wymrze,sami musimy odstawic ic > h do > > lamusa. > Zgadzam sie w zupelnosci! > > Ale prawda jest taka, ze wiekszosc trzezwo myslacej mlodziezy nie ma czasu by > biegac po miescie z ulotkami bo maja zajecia w szkole, na uczelni, dodatkowe z > jezykow, praktyki, judo, kurs tanca etc. To samo z ucziwymi ludzmi, ktorzy > pracuja od switu do nocy i de facto ciagna cala Polske do przodu. Natomiast ci > ktorzy sie nie ucza i nie pracuja (czyli zwykli nieudacznicy do ktorych > adresowany jest program Kaczynskiego) maja tego czasu mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Oj żesz...rzesz ty Mojrzesz ...Mojżesz 13.10.05, 14:53 Cięzka ta polska ortografia oj ciężka.?Nazwij się Snakekowska bedzie bardziej po ,,jewropejsku''. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Ruszyli na pomoc Kaczyńskiemu 13.10.05, 16:55 zmijewska napisała: > Czuje przez skore ze Polska przegra z absurdem i demagogia.Mlodziez jest malo > aktywna obudzi sie w Polsce Rydzyka i bedzie sie mogla tylko modlic do swego > chciejstwa i ziac nienawiscia do swiata.Ludzie obudzcie sie bo zle sie > dzieje,nie czekajcie jak Mojrzesz az stare wymrze,sami musimy odstawic ich do > lamusa.Bo cwany manipulant Kaczynski juz ma w kieszeni zwyciestwo! Oby twoje słowa prorocze były i co do jednego się spełniły, że pan Lech Kaczyński wygra, bo z Tuska to ni pies ni wydra. Odpowiedz Link Zgłoś