wartburg4 Re: Brawo Sawka!!!! 13.10.05, 15:37 sorry, zgubiła mi się zawartość :) www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051013/publicystyka_a_6-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka ostatecznie to Kurskiemu nie wyszlo 13.10.05, 15:42 temu samemu, ktory opowiadal ze mu sie ocieplily stosunki z GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: ostatecznie to Kurskiemu nie wyszlo 13.10.05, 16:01 tatonka napisał: > temu samemu, ktory opowiadal ze mu sie ocieplily stosunki z GW :) Zsiural sie, gdy zobaczyl o sobie artykul? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tatonka jak zwykle blyszczy: tylko imiona Kurskich 13.10.05, 16:04 jej sie myla:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka fakty tobie zawsze blyszcza 13.10.05, 16:06 trzeba sie bylo nauczyc je dostrzegac. Ja mowie o tym z wywiadu- bo to on o sobie mowil ze mu sie ocieplily :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk "O tym z wywiadu" - nie ma jak precyzja 13.10.05, 16:07 40-letnich doktorantek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka to ktore prace droga Gabi z dzieckiem 13.10.05, 16:10 na klawiaturze pamietasz (mam na mysli prace p. Staniszkis z lat 50 tych)- bo skoro pamietasz moje loginy, to chyba swoje dyskursy tez powinnas? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tatonka wieksza klamczucha niz Kurski! 13.10.05, 16:13 Staniszkis nie jest mlodka, ale - boj sie Boga - w latach 50-tych byla dzieciakiem!!! Niemniej w koncu 60-tych miala juz i pierwsze publikacje i asystenture. Choc - niestety - nie byla wowczas 40-LETNIA DOKTORANTKA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka o co ci tubo propagandowa chodzi? :) 13.10.05, 16:30 chcialbys sie dobrac do danych osobowych? :) Zdjecie obejrzec? Na tyle prywatnosci sobie - wybacz - zostawie... Mysle ze wystarczajaco moja osoba cie przybija... Jesli ja jestem 40 letnia to rozumiem ze dzieciakiem byla w koncu lat 40 tych ? :) Nie trzeba o was ksiazek pisac bo juz sama twoja internetowa osobowosc moglaby byc Michnikiem - po tym jak opisywali go rozni ludzie.. a zwlaszcza jego stosunek do lgarstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Brawo Sawka!!!! 13.10.05, 15:59 Nie można tej bredni Kurskiego lepiej skomentować niż to zrobił Sawka. Zresztą obciąża ona w większym stopniu Kaczyńskiego, który potrzebował aż 12 godzin, żeby zdystansować się od Kurskiego. Widać liczył, że brud przylepi się do Tuska. Skończony bałwan! W niczym nie różni się od swojego pomocnika. Całe szczęście, że nie zostanie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Brawo Sawka!!!! 13.10.05, 16:04 Cale szczescie, ze kiedys w histori ktos wytyczyl temu panstwu granice na Bugu. W przeciwnym wypadku mielibysmy dzis nie tylko domniemywanie niemieckosci ale litewskosci, bialoruskosci, ukrainskosci czy ruskosci kandydatom na prezydenta czyli zaprogramowany "balkan". Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Cimoszewiczowi bialorusinstwo wywleczono... 13.10.05, 16:06 Nim sie znalazla Jarucka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka pewno nie 13.10.05, 16:05 ale wygral moje zaufanie a tak przypuszczam ze i mojego meza. To juz dwa glosy. Tusk zas przegral i dziadkowie ani wnuki nie maja z tym nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Szkoda! Ostatnia szansa Polakow na empiryczne 13.10.05, 16:05 przekonanie sie o ich wlasnej polskiej glupocie... Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka jak to dobrze ze z ramienia GW oswiecasz nas 13.10.05, 16:08 milosciwie za kazdym razem zmieniajac wersje tego kim jestes :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antyzdrajca Nie zobaczysz w Faktach TVN 13.10.05, 16:45 Kaczor odciął się od tej wypowiedzi i zapowiedział że przeprosi na konferencji prasowej zaraz po wybuchu afery. W Faktach pokazano "odpowiedni" fragment konferencji dodano też komentarz z offu - "przeprosin pewnie nie będzie". Zdanie w którym Kaczyński zapowiedział przeprosiny padło dosłownie chwilę później po "wybranym odpowiednim fragmencie" ale tego oczywiście w rzetelnym medium zobaczyć nie było można. Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Brawo Sawka!!!! 13.10.05, 16:09 Szukac pod Grunwaldem albo znalezc kuzyna szwagra ciotki matki, ktory byl w Wermahcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka fly by Lusthansa :)))) 13.10.05, 16:12 i zapytaj Kurskiego jak tam te stosunki z GW ktorymi sie chwalil... Ciekawez ktore to zrodla na pomorzu sa tak wiarygodne :))))) Chyba nie GW? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: fly by Lusthansa :)))) 13.10.05, 16:22 tatonka napisał: > i zapytaj Kurskiego jak tam te stosunki z GW ktorymi sie chwalil... > Ciekawez ktore to zrodla na pomorzu sa tak wiarygodne :))))) > Chyba nie GW? :))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30372187&a=30373894 Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Cimoszewicz- cisza 13.10.05, 16:33 Jak zaatakowano Cimoszewicza i jwgo rodzine, to nikt sie nie ujął. Widzi sie tylko jednych bredzących... Odpowiedz Link Zgłoś
homo.europeus Re: Cimoszewicz- cisza 13.10.05, 16:48 joannabarska napisała: > Jak zaatakowano Cimoszewicza i jwgo rodzine, to nikt sie nie ujął. Widzi sie > tylko jednych bredzących... Cimoszewicz sam sie zalatwil i na dodatek wplatal w to swoja rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś