skun2 13.10.05, 19:43 "pomyliłem dzidka Tuska z bratem dzidka Tuska", czyli jednak nie ma tragedii - nie było to straszne wykroczenie, skoro jak widać rodzina Donalda to wcale nie tascy znoeuż męczennicy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk A najsmieszniejsze, ze o tym SAM TUSK pare lat 13.10.05, 19:44 wczesniej osobiscie napisal:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Kurski uratował twarza!! 13.10.05, 19:45 "pomyliłem dzidka Tuska z bratem dzidka Tuska", czyli jednak nie ma tragedii - nie było to straszne wykroczenie, skoro jak widać rodzina Donalda to wcale nie tacy znowuż męczennicy:) TERAZ Donald jest męczennikiem, bo kompromituje się w imię dobra czerwonych i liberalnych oszustów:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kurski uratował twarza!! 13.10.05, 19:53 sądząc po ilości partii jakich był członkiem twarz jest bardzo okrągła. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Kurski uratował twarza!! 13.10.05, 19:54 podobnie jak Rokity i Tuska:)) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kurski uratował twarza!! 13.10.05, 19:59 i tu się zgadzam całkowicie.bo oni wszyscy dla mnie diabła warci.Tusk czy Kaczyński - dżuma czy cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz aids czy alzheimer 13.10.05, 20:02 Pan Nowak udał się do szpitala po wyniki badań żony. Pracownik szpitala mówi: - Bardzo nam przykro, ale mieliśmy tu trochę zamieszania i niestety wyniki Pańskiej żony wróciły z laboratorium razem z wynikami jakiejś innej pani Nowak i teraz nie wiemy, które są które. Szczerze mówiąc, ani te, ani te nie są nadzwyczajne... - Co to znaczy? - Jedna z pań ma Alzheimera a druga uzyskała pozytywny wynik testu na AIDS. - Ale chyba badania można powtórzyć! - Teoretycznie można, ale te badania są bardzo drogie, a Narodowy Fundusz Zdrowia nie zapłaci za dwa testy dla tego samego pacjenta. - To co ja mam robić? - Narodowy Fundusz Zdrowia zaleca w takiej sytuacji, by zawiózł Pan żonę do Śródmieścia i tam zostawił. Jeżeli trafi sama do domu, po prostu proszę zrezygnować ze współżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kurski uratował twarza!! 13.10.05, 19:54 skun2 napisał: > okrągłą. Z rowkiem pośrodku. S. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz wiecej takich wyglupow pisiorkow, a wynik bedzie: 13.10.05, 19:48 100 % za tuskiem i 0 % za kaczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: wiecej takich wyglupow pisiorkow, a wynik bed 13.10.05, 19:49 100% za Bieleckim i KLD? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: wiecej takich wyglupow pisiorkow, a wynik bed 13.10.05, 19:51 niewazne za kim, najwazniejsze ze racjonalny liberalizm, w koncu zwyciezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
micic wszystkie opcje w rodzinie? 13.10.05, 19:51 skun2 "pomyliłem dzidka Tuska z bratem dzidka Tuska", czyli jednak nie ma tragedii - nie było to straszne wykroczenie, skoro jak widać rodzina Donalda to wcale nie tascy znoeuż męczennicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: wiecej takich wyglupow pisiorkow, a wynik bed 13.10.05, 19:55 skun2 napisał: > 100% za Bieleckim i KLD? O% za PC i socjalizmem. O% za Ku..kim. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Kurski uratował twarza!! 13.10.05, 19:54 sadzilem ze sobie zarty stroisz z kurskiego - a ty chyba na powaznie? zaczynam tracic wyczucie tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
szutnik Re: Kurski uratował twarz? A MIAŁ JAKĄŚ??? 13.10.05, 20:17 skun2 napisał: > "pomyliłem dzidka Tuska z bratem dzidka Tuska", czyli jednak nie ma tragedii - > nie było to straszne wykroczenie, skoro jak widać rodzina Donalda to wcale > nie tascy znoeuż męczennicy:) Przykład. Moj stryjek zabił. Wg Ciebie jestem jego wspólnikiem, bo to moja rodzina? A może, skoro on zabił, to mam zwiększoną podatność na zabijanie innych? No cóż. Logika to nie jest Twoja najmocniejsza strona, skun. Skoro Kurski ma coś do Tuska, niech przedstawia grzechy Tuska, nie jego dziadka, dziadka stryjecznego, babki, wujka i kogo tam jeszcze... A tak wogóle to Wy z zaboru rosyjskiego nie rozumiecie, co to jest Pogranicze (Kaszuby były pograniczem przed II WŚ). Tu po prostu tak było. Moja żona jest rodowitą Ślązaczką. Jeden jej dziadek zginął w Ostaszkowie, jako polski oficer w sowieckiej niewoli w 1941, drugi służył Wehrmachcie, a potem przeszedł do SS, bo miał fantastyczny krok defiladowy i był wysoki i postawny, a takich akurat na parady szukali. Nie ma co ukrywać - uciekł tam przed frontem wschodnim to było zaraz po Stalingradzie. Po wojnie z tego powodu zaliczył obozy w Mysłowicach i Jaworznie. Tego drugiego zresztą nie przeżył - Salomon Morel - mówi Ci to coś?? Pewnie zgodnie z Twoją logiką rosyjskozaborową nazwiesz moją żonę Faszystką?? Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Kurski uratował twarz? A MIAŁ JAKĄŚ??? 13.10.05, 20:32 to ja jestem z zaboru rosyjskiego? He, fajnie, nie wiedziałem:) Ave car! A tak poza tym to nie ma znaczenia czy służył w Wehrmachcie ktoś z rodziny kogoś, choć oczywiście sądząc po oburzeniu pana DT co do tekstów na temat dzidka, to jednak ma znaczenie, choć wg ciebie jednak nie ma znaczenia, ale przed chwilą miało, dla Donalda miało, terez pewnie nie ma, logika nie jest twoją najmocniejszą stroną:) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Kurski uratował twarz? A MIAŁ JAKĄŚ??? 13.10.05, 20:34 istotą sprawy było, że dobrowolnie się zgłosił, a nie, że go powołali, było oburzenie, że nic z tych rzeczy, a się okazuje, że dziadek faktycznie nie był, był brat, czemu Tusk tego nie powiedział, tylko robił miny przerażone i zgorszone - cóż to za pomówienia, co za skandal... bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś