Dodaj do ulubionych

TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem

• karis21 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 14:46
      Bracia kaczyńscy są wyjątkowo wrednymi kanaliami jednojajowymi w tej partii są
      ludzie prawie wszyscy z dawnej AWS a wiemy do czego AWS doprowadził kraj był na
      krawędzi bankructwa ludzie nie dajcie się oszukać.Zauważcie państwo na lecha
      kaczyńskiego na te wredne oczy albo wyjątkowo fałszywy uśmiech ten człowiek
      przypomina uśmiechem stalina. pinoczeta i wiele wiele innych dyktatorów zresztą
      co tu dużo mówić przecież z PISu byli ludzie z przyjacielską wizytą w
      odwiedzinach u krwawego dyktatora augusto pinoczeta który ma na sumieniu
      tysiące istnień ludzkich Z PISu BYLI TO MAREK JUREK I MICHAŁ KAMIŃSKI
      pocieszali dyktatora bo był w areszcie domowym oni dążą do całkowitej władzy i
      totalnego haosu żeby zdezorientować państwo i ludzi i żeby im nie przeszkadzać
      w złych zamiarach.
      • ajkaj Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 14:50
        oj, nie idź do lasu, bo masz szczególne inklinacje do jadu żmij
        co jeszcze sobie przyomnisz i czym jeszcze będziesz pluć by Twój wygrał?
        chyba dużo możesz stracić...gdyby nie...
      • xel4 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 15:04
        karis, ty chyba nalezysz do tych kochajacych inaczej, ktorzy nie mogli sobie po
        (bzy)- (och, przepraszam) pobrykac na paradzie. albo moze kaczynscy pobili cie
        na castingu do filmu "o dwoch takich...". no, jak to z toba bylo ?))))
        • ziutek75 Skaczyniale umysly ciemnogrodu... 14.10.05, 15:31
          > karis, ty chyba nalezysz do tych kochajacych inaczej, ktorzy nie mogli sobie po
          > (bzy)- (och, przepraszam) pobrykac na paradzie. albo moze kaczynscy pobili cie
          > na castingu do filmu "o dwoch takich...". no, jak to z toba bylo ?))))

Ot, jaki skaczony umysl...
          Kto nie popiera Kaczora to zaraz jest "kochajacy inaczej"...
          To juz totalna kaczyzacja umyslów...
    • at_work A niech się dwoją, a nawet troją 14.10.05, 14:48
      i tak nie dogonią

_
      Pies na kaczki.
    • karis21 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 14:50
      PS.Zapomiałem dopisać że te nazwiska zostały pisane z małej litery bo nie
      zasługują na szacuek......
      • ajkaj Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 15:04
        A Ty zasługujesz?
    • tmc2005 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 15:08
      Tusk do logopedy a nie do pałacu.
      • ziutek75 Kaczor wrogiem Polski wolnosci !!! 14.10.05, 15:20
        Kaczor do Minska Bialoruskiego a nie do pałacu.
        • dupaasi Re: Kaczor wrogiem Polski wolnosci !!! 14.10.05, 15:29
          ziutek75 napisała:

> Kaczor do Minska Bialoruskiego a nie do pałacu.
          Do Mińska to jeździł tow.Tusk.
          • ziutek75 Re: Kaczor wrogiem Polski wolnosci !!! 14.10.05, 15:32
            > Do Mińska to jeździł tow.Tusk.

A mnie sie wydaje, ze tylko do Grodna :-)
        • wet3 Re: Kaczor wrogiem Polski wolnosci !!! 14.10.05, 15:34
          Obaj - Kaczor i Tusk sa wrogami Polski. Nie ma sie czym podniecac! Wybor miedzy
          nimi - to wybor miedzy tyfusem a dzuma.
    • dupaasi Co za arogancja Tuska mówiacego"prości ludzie".... 14.10.05, 15:12
      o nas Polakach,wyborcach o większości narodu.Po prostu BEZCZELNOŚĆ!!!
      • ziutek75 Co za arogancja klechy mówiacego "trzoda" 14.10.05, 15:24
        lub "barany i owce" o nas Polakach,wyborcach o większości narodu. Po prostu
        BEZCZELNOŚĆ!!!
        Nie zgadzam sie na nazywanie mnie "trzoda" a tych pasibrzuchów "pasterzami trzody"
        • xel4 Re: Co za arogancja klechy mówiacego "trzoda" 14.10.05, 15:33
          Ziutek, zanim oglosze bojkot twoich postow, powiem ci, ze kaczynski nie jest
          moim ulubiencem. nigdy jednak nie bede glosowal na kogos, komu propagande robi
          gazeta w. i caly zestaw "krasno"ludkow, jak kwasniewski, borowski, a pewnie za
          2-3 dni olejniczak. to dziala u mnie jak automat - natychmiast wlacza sie
          swiatelko ostrzegawcze. a gdybym byl szwagrem donalda, zrezygnowalbym po prostu
          z prawa wyborczego w ramach solidarnosci z jego siostra :))) to na tyle.

NINIEJSZYM OGLASZAM BOJKOT istoty poslugujacej sie ksywka "Ziutek75".
          • hrabia.mileyski Re: Co za arogancja klechy mówiacego "trzoda" 14.10.05, 15:41
            Jesli ktoś zwraca się do ludzi, nazywając ich "trzodą", to na ogół to rozumieja.
            Nawiązując do tak ekscytującego tematu chciałbym poinformować, ze pan D.Tusk
            trafił dziś z kampania do miasta Łodzi. Zwrócił się do zebranych w jednym z
            urzędów per "ludzie wartości". Pytanie: co autor miał na myśli?

PS co do owego Ziutka (a raczej przeciwko niemu) macie mój głos
          • ziutek75 Re: Co za arogancja klechy mówiacego "trzoda" 14.10.05, 15:41
            > Ziutek, zanim oglosze bojkot twoich postow, powiem ci, ze kaczynski nie jest
            > moim ulubiencem.

Jakis ty mily ...
            JESZCZE (laskawie) mi RACZYSZ cos napisac !!! Popatrzcie i poczytajcie panstwo.
            Nie lubi Kaczora, ale bedzie na niego glosowal bo sie jednak skaczyl (z braku laku)

> nigdy jednak nie bede glosowal na kogos, komu propagande robi
            > gazeta w. i caly zestaw "krasno"ludkow, jak kwasniewski, borowski, a pewnie za
            > 2-3 dni olejniczak. to dziala u mnie jak automat - natychmiast wlacza sie
            > swiatelko ostrzegawcze.

Rozumiem. Bez wzgledu na RACJE Ty ZAWSZE bedzisz przeciw komus z uwagi na jego
            nazwisko czy przynaleznosc partyjna...
            Dla wykazania slusznosci powyzszej swojej zasady (robienia komus na zlosc) nawet
            pozwolisz sobie i Polsce "odmrozic uszy" wciskajac dykatature Kaczo-Rydzyków...

> NINIEJSZYM OGLASZAM BOJKOT istoty poslugujacej sie ksywka "Ziutek75".

Dzieki. Z ludzmi zaslepionymi i niemyslacymi pisac nie sposób...
        • xel4 Re: OGLASZAM BOJKOT ZIUTKA75 14.10.05, 15:34
          Ziutek, zanim oglosze bojkot twoich postow, powiem ci, ze kaczynski nie jest
          moim ulubiencem. nigdy jednak nie bede glosowal na kogos, komu propagande robi
          gazeta w. i caly zestaw "krasno"ludkow, jak kwasniewski, borowski, a pewnie za
          2-3 dni olejniczak. to dziala u mnie jak automat - natychmiast wlacza sie
          swiatelko ostrzegawcze. a gdybym byl szwagrem donalda, zrezygnowalbym po prostu
          z prawa wyborczego w ramach solidarnosci z jego siostra :))) to na tyle.

NINIEJSZYM OGLASZAM BOJKOT istoty poslugujacej sie ksywka "Ziutek75".
          • bogobojny44 a ja czytam jego posty;)) oszołomie 14.10.05, 15:52
            XEL4 to po cholere piszesz na forum G.W. jak tak jej nie lubisz, jak to sie mowi
            "wypad z baru" i czytaj Nasz Dziennik smutny misiu
      • chris12 To prawda, prości ludzie idą za Kaczyńskim 14.10.05, 16:18
        A tam czeka ich raj i towarzystwo Śniadka i Rydzyka przy akompaniamencie
        anielskiego chóru Radia Maryja.
        • abba15 Re: To prawda, prości ludzie idą za Kaczyńskim 14.10.05, 19:38
          chris12 napisał:
          > A tam czeka ich raj i towarzystwo Śniadka i Rydzyka przy akompaniamencie
          > anielskiego chóru Radia Maryja.

O! wy foksdojcze, szwabskie syny
          przeproście Kurskiego sku..syny
    • symbian1 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 15:40
      Te, uważaj co mówisz. Twój kandydat w zeszłym miesiącu się nawrócił, ochrzcił,
      bierzmował, ożenił przed ołtarzem, pojechał do Dziwisza zrobić sobie fotkę,
      stał się bogobojny i już nie akceptuje opluwania kleru, przynajmniej DO
      WYBORÓW...
      • gurak [...] 14.10.05, 15:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ziutek75 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 15:51
        > i już nie akceptuje opluwania kleru, przynajmniej DO
        > WYBORÓW...

I chwala mu za to :-)
        Bardzo nie lubie klechowdupewlazów...
      • 28plk7b Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 17:09
        Tusk to najlepszy przykład PRZECHRZTY - czegoś co jest gorsze od pejsatego

symbian1 napisała:

> Te, uważaj co mówisz. Twój kandydat w zeszłym miesiącu się nawrócił,
        ochrzcił,
        > bierzmował, ożenił przed ołtarzem, pojechał do Dziwisza zrobić sobie fotkę,
        > stał się bogobojny i już nie akceptuje opluwania kleru, przynajmniej DO
        > WYBORÓW...
    • chris12 PiS ma w swym składzie biskupa - Marek Jurek 14.10.05, 16:26
      Ta partia jest postrachem dla naszej przyszłości.
      Wymieniony poseł o nieinteligentnej twarzy jest gorszy, bardziej zacofany niż
      wielu wiejskich proboszczy we wschodziej Polsce.
      • abba15 Re: PiS ma w swym składzie biskupa - Marek Jurek 14.10.05, 19:40
        chris12 napisał:
        > Ta partia jest postrachem dla naszej przyszłości.
        > Wymieniony poseł o nieinteligentnej twarzy jest gorszy, bardziej zacofany niż
        > wielu wiejskich proboszczy we wschodziej Polsce.

O! wy, foksdojcze szwabskie syny
    • a.gajewski1 Po wyrzyceniu Kurskiego na forach powraca spokój!! 14.10.05, 16:36
      • gurak Re: gazeta WYBIORCZA W REKACH ZYDOWSKIEJ SEKTY 14.10.05, 16:45
        gadzinówka z cenzurą
        • chris12 Uwaga muzułmanin "gurak" gada... 14.10.05, 17:03
          Ton islamisty z okolic West Bank, gdzie największe gnidy Hamasu szyją te swoje
          samobójcze kamizelki.
        • wet3 FERAJNA! 14.10.05, 17:16
          Cala ferajna: SLD, PO, PiS, PD, PSL itd. - to sa "neokonserwatysci" (tak ich
          nazywam w moim slowniku), z wyjatkiem Samoobrony (nie calej), LPR i malych
          partii prawicowych. Stanowia oni zgrany team, ktory ciagle strzela gole do
          bramki "Polska". Wystarczy tu przypomniec zlodziejska prywatyzacje (Tusk byl
          jednym z jej oredownikow), Jedwabne (Kvasman i Kaczor), wejscie do UE na
          kolanach (Miller), parodia z Azerami w Warszawie (Kaczor), utrudnianie w
          wyznaczeniu miejsca dla pomnika Polakow - ofiar KL Warschau (Kaczor). Przyklady
          moznaby tu podawac bez konca. Polacy, obudzcie sie!
        • ewa.wright Re: gazeta WYBIORCZA W REKACH ZYDOWSKIEJ SEKTY 14.10.05, 21:35
          gurak napisał:

> gadzinówka z cenzurą

NIESTETY !
      • abba15 Re: Po wyrzyceniu Kurskiego na forach powraca spo 14.10.05, 19:41
        O wy! foksdojcze, szwabskie syny
    • chris12 Czas, żeby Lech Kaczyński zrezygnował 14.10.05, 16:58
      i wstydu sobie oszczędził!
    • smok5 Kochani tuskmeni a pamietacie Stana vs Mazower 14.10.05, 17:13
      Żółw też wygrywał :).
    • silesius.monachijski Jak chyba tez na Tuska. Biznes jest biznes 14.10.05, 17:15
      Moze uda mi sie odzyskac - wcale spory - majatek rodziny (blizszej i dalszej)
      na Gornym i Dlnym Slasku. Ostatni dzwonila ciotka z Hamburga (w sumie fajna
      babka, ale na Polakow zawzieta), i prosila, zebym koniecznie poszedl do
      konsulatu, i zaglosowal na Tuska. Bo w koncu solidarnosc rodzinna
      najwazniejsza. Chyba ma troche racji: biznes jest biznes. Tylko - sama mi to
      rzucila w sluchawke - przed druga tura wyborow "halte die Klappe" (czyli
      zamknij gebe), i nic o roszczeniach nie gadaj, do jeszcze wygra ten maly
      kurdupel z Warszawy, co miliardy dolarow za zniszcenie Warszzawy chce. I
      jeszcde dodala, zebym nie zapominal o pamieci wujka - jeje brata - oficera
      Luftwaffe, ktory i na Warszawe "pare bombek zrzucil", zanim Amerykanie go nad
      Czechami "ustrzelili". Wiec chyba lepszy dla naszych stosunkow polsko-
      niemieckich Tusk? A ja i moja rodzina tez bedziemy cos z tego mieli. Biznes
      jest biznes!!
      .
      Aha, znalazlem w internecie artykul ludzi, ktorzy tylko w stosunkach polsko-
      niemieckich chcieliby bruzdzic. Pfe!!
      .
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=sw&dat=20051014&id=sw11.txt
      • smok5 A i mnie moja rodzina z Dolern (kreis Stade) 14.10.05, 17:56
        naciska na wybór Tuska. Od aszlochów wyzywa. A ja im tłumaczę,że lepsza Polska
        silna niż wasalna. Ta silna kaczorów od sowietów nas na dystans będzie
        trzymać. Oni maja pożytek i my. Tym bardziej,że teraz nasza Bundeswehra to i do
        prowadzenia kantyn się nie nadaje. Chłopaki za bardzo rozluźnione. A chłopaki w
        Polsce do bitki przyzwyczajone i może przed muslimami nas obronią? Przekonałem
        kuzyna, ale on paszport Polski spalił i pożytek z tego żaden.
        • jacekm22 Re: A i mnie moja rodzina z Dolern (kreis Stade) 14.10.05, 18:05
          Brawo Tusk !!!!!!!!!!!!!
          Tak trzymac!!
      • mlodygniewny1 Tusk:obłudniku,zapomniałeś dodać,że... 14.10.05, 18:23
        rodzony brat twojego dziadka,był w Wehrmachcie.Jak wykorzystałeś medialnie
        oskarżenie Kurskiego.Obłudnik Tusk,zapomniał podać,że to oskarżenie Kurskiego
        dotyczy brata dziadka.ale o tym już"niechcący zapomniał".
        Kaczyński wypunktował wczoraj Tuska w Polsacie...pytając go o jego posady
        państwowe w III oraz...
      • hrabia.mileyski Re: Jak chyba tez na Tuska. Biznes jest biznes 14.10.05, 18:25
        Silesiusie, mogę Ci tylko współczuć, ale wygląda, że Twój śląski majateczek
        diabli wezmą. Naród w koncu odrzuci "halte die Klappe" i da głos na "małego
        kurdupla z Warszawy". Może w zamian za kilka lat, jak przyjedziesz, zobaczysz że
        trochę w tym kraju posprzątane.
    • zenek68 sonaze,sondazami a wygra pan Lech Kaczynski... 14.10.05, 18:07
      drogie uposledzone lewackie dzieci....
    • langston JAK PUTIN JEZDZIL D.O JANUKOWYCZA TO BYLO ZLE? 14.10.05, 18:10
      No prosze mi wyjasnic na czy polega roznica???

Putin mial swojego przydupasa-Janukowycza i jezdzil go popierac bo jego partia
      realizowala rosyjskie interesy ma Ukrainie.

Merkel ma swojego przydupasa-Tuska i jezdzi go popierac bo jego partia (KLD-UW-
      PO) realizuja niemieckie interesy w Polsce.

Mam nadzieje ze Niemcy nie beda chcieli strzelac oczywiscie tak jak Putin, ale
      oprocz tego nie ma zadnej roznicy!
    • gg1968 Hasła PiS'u i Kaczyńskiego i co z tego będzie: 14.10.05, 18:18
      Polska solildarna = Polska socjalna

Katolicka Polska w chrześcijańkiej Europie = klerykalna Polska w świeckiej
      Europie

IV RP = II PRL

Komisja Prawdy i Sprawiedliwości = "Ministerstwo PRAWDY"

etc.
      • laura.bart Re: Hasła PiS'u i Kaczyńskiego i co z tego będzie 14.10.05, 18:23
        gg1968 napisał:

> Polska solildarna = Polska socjalna
        >
        > Katolicka Polska w chrześcijańkiej Europie = klerykalna Polska w świeckiej
        > Europie
        >
        > IV RP = II PRL
        >
        > Komisja Prawdy i Sprawiedliwości = "Ministerstwo PRAWDY"
        >
        > etc.

Stosując takie porównanie, widać, że w ogóle nie masz pojęcia o historii PRL. Z
        twoich głupawych wywodów wynika, że Kaczyński - człowiek "Solidarności" chce
        przywrócić komunizm. Ha ha ha ha ha

• jacekm22 Re: Hasła PiS'u i Kaczyńskiego i co z tego będzie 14.10.05, 18:55
          Kaczynscy wraz z Ojcem Dyrektorem , chca nam zafundowac socjalizm w wersji -
          tych co wierza!! Tak jak wszyscy socjalisci : chca wiecej panstwa, wiecej
          podatkow i akcyz i sprawiedliwosci spolecznej !!!!
          Socjalistom juz dziekujemy!!!!
    • dupaasi Re: TNS OBOP: OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI!!!!!!!!!!! 14.10.05, 18:29
      Nie będzie niemiec pluł nam w twarz.
      • iwka901 Re: TNS OBOP: OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI!!!!!!!!!! 14.10.05, 18:49
        Zagłosuję na Tuska, Placek ( a może Jacek...)gotowy zatrzymać całą gospodarkę.
        Praca jest ważna, a nie zasiłki .
        Jak zgnębi się przedsiębiorców, to stracą tylko pracujacy u nich ludzie, czy to
        takie trudne do pojęcia???Lepiej zgrywać Janosika- na krótka metę i pod publiczkę.
        Zresztą elektorat Tuska to w większości ludzie wykształceni, a to chyba coś znaczy.

Poznajcie Julinkę
        • dupaasi Re: A jednak dziadek TUSKA słuzył w Wehrmachcie! 14.10.05, 19:13
          Tylko pan Tusk to przemilczał ale się wydało.
    • zib11 Przestańcie się podniecać, i tak wygra Pis!!!! 14.10.05, 18:58
      Jak nie Pis-kurski to Piskorski,co lepsze?
      • gurak [...] 14.10.05, 19:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ewa.wright Re: WYBIERZMY PO RAZ PIERWSZY POLAKA NA PREZYDENT 14.10.05, 21:34
          NO WLASNIE !!!
          WYBIERZMY POLAKA KACZYNSKIEGO !!!!

A NIE JAKIEGOS SZWABA-KASZUBA
          O ZYDOWSKICH KORZENIACH !
          MAJACEGO WERMAHTOWCOW WE KRWI !
    • smok5 Dziadziuś Tuska jednak w Wehrmachcie! 14.10.05, 19:11
      Kurski nigdy sie nie myli!
      • sarhenziel Re: Dziadziuś Tuska jednak w Wehrmachcie! 14.10.05, 19:18
        Stary kawal ztymi dziadkami kto teraz dojdzie .ze dziadzius w prostej linii
        walczyl o faterland a jego brat pracowal dla jego dobra w fabryce oboz pracy to
        nie Stutthof bo to byl KL.I teraz cala rodzinka posluguje sie swiadectwem
        przyzwoistosci.sprawdzic na kogo wystawione ono jest i jakie imionko nosil
        dziadzius ten metrykalny.
        • dawidantyrydzyk Re: Dziadziuś Tuska jednak w Wehrmachcie! 14.10.05, 20:58
          do wehrmachtu zaciagali siła akurat wtedy
    • 32t4tyh5411111 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 19:14
      KACZYŃSKI pierwszy prawdziwy PREZYDENT w tej naszej jeszcze (byłej ) niby
      demokratycznej POLSCE opanowanej nadal przez komuch++,ON
    • abba15 Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 19:38
      a.gajewski1 napisał:
      > Jest sprawiedliwość na tym świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie będzie nam Ojciec
      > dyrektor Rydzyk dyktował na kogo będziemy głosować. Bo świat jest za mały na
      > Kaczorów dwóch

O! wy foksdojcze, szwabskie syny
    • wojten I byle dalej. 14.10.05, 19:41
    • silesius.monachijski Piekny usmiech malarza z Braunau!.. O pardon 14.10.05, 19:55
      ... pomylilo mi sie z "wirtualnym" malarzem kominow z Gdanska. Ta pomylka to
      przez to, ze w tym po prawej stronie (zdjecia) - wydawalo mi sie -, ze poznalem
      wujka tego z "lewej": chyb Bormann mial na nazwisko? Ale pewny nie jestem
      • indianski Re: Piekny usmiech malarza z Braunau!.. O pardon 14.10.05, 20:18
        Moze wroc z kraju, to poznasz sprawy o ktorych nadajesz (glupoty(
        • silesius.monachijski Re: Piekny usmiech malarza z Braunau!.. O pardon 14.10.05, 20:20
          Ten faciol z lewej strony ma podobnie chamski, oszukanczy i wyjatkowo wredny
          wyraz twazry, jak malarz z Brauna. A propos: ten maly czlowieczek z wasikiem z
          Braunau o nazwiscku Schickelgruber, podobnie "swobodnie" obchidzil sie z
          hiistoria swojej rodziny, jak - niedoszlymam nadzieje - prezydent RP

indianski napisał:

> Moze wroc z kraju, to poznasz sprawy o ktorych nadajesz (glupoty(
          • indianski Re: Piekny usmiech malarza z Braunau!.. O pardon 14.10.05, 20:36
            I kto to ma chwycic . Bracia na spedzie HitlerJugend .? Spoznikes sie o pare
            lat .
    • indianski Dobra . Kto jrsst idiota 14.10.05, 20:16
      niech glosuje na kaczory , jego sprawa . Ale zeby potem znowu nie bloy placzu i
      narzekan ze ktos nie glosowalna xxx .
      Cytat : 60 glosujachy w 2001 na SLD w tym roku oddalo glos na "PiS" .Pisuary ,
      zebyscie znowu nie plakaly .
      Pisuary nie macie wstydu . Wczoraj SLD , a dzis pojemnik na mocz .
    • silesius.monachijski KLAMCA!!! KLAMCA!!! KLAMCA!!! KLAMCA!!! 14.10.05, 20:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30439914&a=30440725
      • indianski Re: KLAMCA!!! KLAMCA!!! KLAMCA!!! KLAMCA!!! 14.10.05, 20:19

• zenek68 dziadek przezyl dramat i nie powiedzial rodzinie? 14.10.05, 20:24
        moglo tak byc...nie zazdroszcze naszym dziadkom czasow w ktorych zyli..
        • indianski Re: dziadek przezyl dramat i nie powiedzial rodzi 14.10.05, 20:37
          a ja owszem . Przynamniej wszystko bylo czarne i biale . Teraz kazda kaczka
          moze grac patriote .
          • zenek68 czy ty nie powinienes zastanowic sie co piszesz ? 14.10.05, 20:50
            jakies bzdury z idiotycznymi napisami...smutne..
          • abba15 Re: dziadek przezyl dramat i nie powiedzial rodzi 14.10.05, 20:54
            indianski napisał:
            > a ja owszem . Przynamniej wszystko bylo czarne i biale . Teraz kazda kaczka
            > moze grac patriote .

O wy! foksdojcze, szwabskie syny
    • dawidantyrydzyk MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA = TROGLODYCI 14.10.05, 20:43
      TAK GLUPIA MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA ZALECAM WYSLAC W KOSMOS >>>> KOGO ONI CHCA
      UMORALNIAC<<<<<<< HAHAHAHAHAHAHAHHAHA BANDA OBIBOKOW OGRANICZONYCH
      INTELEKTUALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. żal mi was, po takich jak wy to moj dziadek wchodzil na Konia
      • silesius.monachijski TUSK - NAJWIEKSZY HIPOKRYTA RP !!! 14.10.05, 20:45
        dawidantyrydzyk napisał:

> TAK GLUPIA MLODZIEŻ WSZECHPOLSKA ZALECAM WYSLAC W KOSMOS >>>>
        > ; KOGO ONI CHCA
        > UMORALNIAC<<<<<<< HAHAHAHAHAHAHAHHAHA BANDA
        > OBIBOKOW OGRANICZONYCH
        > INTELEKTUALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        >
        >
        >
        > ps. żal mi was, po takich jak wy to moj dziadek wchodzil na Konia
    • marmaris_pl Re: TNS OBOP: Kaczyński coraz dalej za Tuskiem 14.10.05, 21:03
      TUSK powinien teraz przeprosić Kurskiego za zrobienie z niego kłamcy
      i "bulteriera"
      • zenek68 Kurski - wytrawny gracz pokerowy ?cos w tym jest.. 14.10.05, 21:13
        faktycznie naleza mu sie przeprosiny od Tuska...Tusk sprawia wrazenie dobrego
        czlowieka , mogl nie wiedziec calej prawdy o dziadku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka