polonic 17.10.05, 20:50 autorytety moralne ludzie honoru postepowi katolicy aktyw partyjny z PZPR wszystkie postepowe media ludzie z miasta ludzie wykształceni Adam Michnik i Helena Łuczywo popierają Donalda Tuska! Wobec tego głosuje na donalda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamiec.leszka Zostałem przekonany 17.10.05, 21:17 autorytety moralne ludzie leppera radiomaryjni sekciarze aktyw partyjny ZSl i SD telewizja solorza, radyjo i faszystowskie gazety ludzie z PGR-ow ludzie niewykształceni nieroby i lenie ojciec rydzyk i pralat jankowski popierają lecha kaczynskiego! wobec tego głosuje na kaczora! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Zostałem przekonany 17.10.05, 21:23 pamiec.leszka napisał: > nieroby i lenie Czyżby? ;-> www.orzelpocztowy.pl/tusk_len Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Jestem przekunany 17.10.05, 21:22 Ze Aleksander, wykorzystujac swoj autorytet, najpozniej w czwartek wyglosi w tej sprawie male przemowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Zwłaszcza po tym 17.10.05, 21:25 jak Tusk w dzisiejszym spocie nawiązał do Aleksandra Wielkiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
tsssk Re: Jestem przekunany 17.10.05, 21:29 przemek1975 napisał: "... Aleksander, wykorzystujac swoj autorytet..." Jaki autorytet? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: Jestem przekunany 17.10.05, 21:34 Wlasnie, i tu docieramy do sedna sprawy. Nasz Aleksander cirka 9 lat temu stracil kontakt z rzeczywistoscia. Aleksandrowi A.D. 2005 nadal sie wydaje, ze 60% rodakow go kocha a jego slowo jest swiete. Dlatego tez tak ostentacyjnie poparl Donalda wbijajac mu tak naprawde gwozdz do trumny. Potem rekacje czerwonych byly juz bardziej powsciagliwe. Mysle jednak, ze Aleksander nie wytrzyma a wszelkie uwagi, ze jest bankrutem nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Jestem przekunany 17.10.05, 21:54 tsssk napisała: > przemek1975 napisał: > > "... Aleksander, wykorzystujac swoj autorytet..." > > Jaki autorytet? He, he, he! Wyjąłeś mi to z ust. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ja czekam jeszcze jak sp. Kuron sie przekreci w 17.10.05, 21:27 grobie i powie. Mimo, ze to liberal to popieram Tuska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Ja się wahałem. Przekonał mnie dopiero Jerzy Urban 17.10.05, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
ja.kaczynski Re: Ja się wahałem. Przekonał mnie Jerzy Urban. 17.10.05, 21:35 On potrafi przekonac :). Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: To naganiacz zawodowy nie amator :) 17.10.05, 21:42 Ale wyszukana propaganda. Palce lizać. Kaczyńskiemu gratuluje stronników. Niezależnie od tego co tu wygadujecie zagłosuję na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.kaczynski Re: To naganiacz zawodowy nie amator :) 17.10.05, 21:46 sawa.com napisała: "Niezależnie od tego co tu wygadujecie zagłosuję na Tuska." Tak mi przykro :))). Rozwaz jeszcze, prosze :). Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com dedykacja dla kaczystów 17.10.05, 21:47 Z szczerą sympatią - wiecie, że ja nawet żałuję, że Kaczyński przegra w niedzielę. Fajny z niego chłop. - Z szczerą sympatią dedykuję Wam tekst mojego ulubionego felietonisty, pana Rybińskiego. www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051017/publicystyka/publicystyka_a_5.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja.kaczynski Czego to ludzie nie napisza :))). 17.10.05, 21:49 sawa.com napisała: "...ja nawet żałuję, że Kaczyński przegra ..." A pozniej zaluja :). Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: dedykacja dla kaczystów 17.10.05, 21:56 A cóż to jest liberalizm? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29985854&a=29985854 Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: dedykacja dla kaczystów 17.10.05, 22:15 t-800 napisał: > A cóż to jest liberalizm? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29985854&a=29985854 Zajrzałam. Niewiele jest tam powiedziane. Prawdę powiedziawszy jaby więcej znalazła czarnego pijaru o Lechu Kaczyński w sieci. Ale po co. Mówię, że sympatyczny z niego gość. Ja wierzę że i tak zapowiedziane w programie PISu porządki zostaną wprowadzone. Staną przed Trybunałem Stanu ci, którzy mają stanąć. Zostanie prześwietlony majątek Urbana i innych prominentnych tuzów III RP i beneficjentów kapitalizmu politycznego. Czy to prawda,że Krauze (ten który wygrywał większość przetargów na najbardziej kosztowne komputeryzacje) jest stronnikiem braci Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: dedykacja dla kaczystów 17.10.05, 22:20 Mnie drażni ten sztuczny podział na Polskę "socjalną" i "liberalną". De facto i tak wszyscy dmuchają w jedną trąbkę. ;-) Co do Krauzego - nie mam zielonego pojęcia. Wiem tylko, że to dobrze ustawiony partacz (vide "komputeryzacja" ZUS-u), który żyje w luksusie dzięki naszym podatkom. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: dedykacja dla kaczystów 17.10.05, 22:26 I dzięki władzom(przede wszystkim). Przykład "płatnika" i jego niezaakceptowanej alternatywy na GPL wiele mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: dedykacja dla kaczystów 17.10.05, 22:28 Jeśli już jesteśmy przy Płatniku - to skandal, że jest on wydawany tylko na jedną platformę. Co to za problem przeportować na inne systemy? I nie mogę zrozumieć, czemu instalator tak prymitywnej bazy danych (jaką jest de facto Płatnik), zajmuje aż 100 MB. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Mnie tekst o Giertychu zapodaje PT Sawa. 17.10.05, 22:21 zazwyczaj nie tłumaczę się ze swoich poglądów, ale sympatycznej platfTUSCE dam link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30539833 Polecam szczególnie wymianę postów z mmkkll. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Mnie tekst o Giertychu zapodaje PT Sawa. 17.10.05, 22:31 nielubiegazety2 napisał: > zazwyczaj nie tłumaczę się ze swoich poglądów, ale sympatycznej platfTUSCE dam > link: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30539833 > Polecam szczególnie wymianę postów z mmkkll. Zajrzę, i jeszcze wrócimy do tematu. Psy domagają się spaceru przed spanie. Nie ma rady. pozdrawiam o dobranoc. > Odpowiedz Link Zgłoś