mmkkll 18.10.05, 17:59 www.nczas.com/?a=show_article&id=2798 Cóż, może i rzeczywiście nie jest to aż tak zły wybór, jak 10 lat temu, tym niemniej nadal nie mam zamiaru głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: Korwin o II turze wyborów 18.10.05, 18:06 thx JKM: Ja tylko przypominam, iż szansa, że głos Kowalskiego zdecyduje o wyniku wyborów, jest 14 000 razy mniejsza niż szansa, że Kowalski, idąc do urny, wpadnie pod samochód. Więc nie wiem, czy warto ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 zawał... 18.10.05, 20:02 bzdura - wliczenia wzięte z palca. I nie biora pod uwagę tego, ze siedzenie w domu zamiast spacerów podnosi zagrożenie zawałem serca. Pan JKM nie wie chyba, ile osób w Polsce ginie pod kołami samochodów, a ile od zawału i co jest groźniejsze!!! Chcesz być zdrowy - na spacerek! Zamaist na Kopiec Kosciuszki mozna do Obwodowej Komisji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: zawał... 18.10.05, 20:17 Oczywiście, a poza tym stary logik zakłamał prosty fakt, że jak pójdzie ten 1,5% jego wyborców to efekt jest zgola inny niż pójscie jednego Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Korwin o II turze wyborów 18.10.05, 18:30 Niestety JKM mi nie pomógł. :-| Nie wiem, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: "Nie lekaj sie" - zamiatania 18.10.05, 18:38 a decyzja sama sie nasunie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Radzę zrobić tak: w I kadencji IV RP zamiatamy. 18.10.05, 18:43 W drugiej głosujemy na liberałów [PO już nie będzie - w wyniku zmiatania] Pasi liberałom wszelkiej maści ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: ja o II turze 18.10.05, 18:31 Jesli żaden kandydat nie spełnia osobistych wymogów - czyli nie głosowało sie na niego w I turze - to po cholerę głosowac w drugiej. Jesli obaj podobaja sie na równi - jedynym sposobem wyrażenia tej aprobaty jest wg ordynacji niegłosowanie, bo nie można dać po 1/2 głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler BREDZI! PTASIEJ GRYPY SIE NIE PRZEZYWA 18.10.05, 18:47 "I grypę, i anginę jakoś przeżyjemy..." Korwin - idz se ty na emeryture, ale to juz! Oczywiscie nie z ZUS, tyk ta swoja UPR-wksa. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Korwin o II turze wyborów 18.10.05, 18:48 Korwin jak zawsze głupiutki... Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Korwin jak zwykle w sedno! 18.10.05, 20:01 mimo wszystko zagłosuję na Tuska, Kaczor za bardzo mnie zraził swoimi bredniami o "Polsce solidarnej"...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Korwin jak zwykle w sedno! 18.10.05, 20:16 Mnie Tusk zraził m.in. tym, że nie potrafił solidnie obronić pomysłów PO(tudzież w ogóle nie próbował), a to podstawa, a także tym, że zaczął grać wg. kaczych reguł(por. jego ostatnie wypowiedzi o gospodarce). o/t: lubisz rosyjski heavy metal(pytam z ciekawości)? Odpowiedz Link Zgłoś
gieroy_asfalta Re: Korwin jak zwykle w sedno! 18.10.05, 20:25 jako pierwszy rozszyfrowałeś moją ksywę, gratuluję:-) nie, choć kiedyś słuchałem metalu i zapamietałem to zabawne(wg.mnie)określenie w j.rosyjskim:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: Korwin jak zwykle w sedno! 18.10.05, 20:39 Przyznam, że całkiem fajna muzyka(taka ajronowata ;). Choć i u mnie to kwestia przeszłości. Ale kilka płyt posiadam. A w kwestii określenia: ----------------------------------- www.bnrmetal.com/groups/aria.htm "An interesting note is that they were at one time (and may still be) sponsored by Harley Davidson, explaining the tribute EP released in 1999." Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Korwin jak zwykle w sedno! 18.10.05, 20:49 Dziwne, ale Sztaniszkis miała podobne zdanie. PO premier, PiS prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś