magisok 03.12.05, 16:06 Witam, od kiedy myć ząbki malucha i czym? Czy są jakieś specjalne pasty? Moja córcia ma 11m-cy i 4 ząbki nasza lekarz powiedziała, że narazie nie trzeba. Ja z kolei słyszałam inną opinię, co robić? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamiss11 Re: Proszę o radę -ZĄBKI? 03.12.05, 21:37 moja córcia ma swoją szczoteczkę, nie używamy pasty, bo nie potrafi jeszcze "wypluwać". podczas kąpieli, po kolacji myjemy ząbki po prostu wodą i łączymy to z zabawą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-albrecht Re: Proszę o radę -ZĄBKI? 04.12.05, 13:05 Próbowac czyścić specjalną szczoteczką bez pasty. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama